bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

he he aynen öle yoksa o hayatta isim koyamaz manya benim adam yaaaaaaa
geçem arkadaşın birine bi boncuk işi yapıyodu yardım ettim parasını kabul etmedim ben sana yardım ettim dedim oda pembe bi çoraplık almış işin parasıyla bana verdi olmaz kızının çoraplarını korsun dedi madem para almıyon dedi benimki kızı konu olduya arkadaşında oğlu var diyoki ne yanaaşıyo sana diyo bak yarın birgün gelir kızını alcaz bilmemne derlerse boz karıyı diyo he h eöldüm gülmekten diyom ne saçmalıyon daha kızın doğmadı bile diyom olsun diyo o göz koymuştur kızıma diyo zaten burdan taşınsakta aynı memlekette yiz ordada evimizi biliyo diyo :)))))
dedim kadınlar arasında takılır belki kadın gerçekten sanki kızınımı alcak diyom hayır öle şakalarda yapmasınlar diyo görcen çıldırıyo biri kızıyla ilgili, bişi dicek diye deli yaaaaaa

selam arkadaşlar sonunda gelebildim benim için site görevlisine mesaj gönderdiğiniz için teşekürler...Ben geçmişi okuyayım biraz neler olmuş 500 lerde kaldm bensiz 700 lere gelmişiniz maşallah hepiniz iyisinizdir inşallah nurcan ayrıca sanada çok teşekür ederim

ah canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin tabiki istediğin zaman gel gir aramıza bizim belirli bi kişimiz yok herkeze açığız canım rabbim yardımcın olsun lütfen yıpratma kendini elbet daha zamanı gelmemiştir

sorununuz neydi canım

cnm ne denir bu durumdaki...Allahın verdiğinin önüne geçilemiyo malesef..inş en kısa zamanda bebeğine normal yollarla bebişin olacağını öğrenirsin...

pembe aramıza hoşgeldin cnm...
arkadaşlar büyük uğraş verdi senin için..

nesrin hoşgeldin canım ben de iki kez negatif aldım ama hayat devam ediyor zamanı gelince olcak bizimde inşalla bebişlerimiz

önemli değil güzelim zaten beni kale almadılar yetere rica ettim o attı tekrardan mesaj bana hiç cevap bile vermediler nese ama sonunda geldinya şükür böle uzak uzak olmuyodu kimseyi kaybetmek istemeyiz aramızdan canım benim :))))))))))

canim hosgeldin ..nasilsin....

kizlar teldeydim ..hemen kaynatmissiniz:)))

sağolsunlar ya bende çok üzüldüm burdan ayrı kalınca site görevlisiyle telde görüştüm yeni program indirdim ve sonunda burdayım

hoş geldin canım kolay değil yaşadıkların ama geçecek unutulmaz ama külenir zamanla
inşş hiç umadığın bir anda bebişinde gelir ve seni sevindirir

[COLOR="red"ho geldin canımmmmmm site görevlileri ilğienirler yaaaa ben de yaşamıştım sorun çözmüşlerdiiii [/COLOR]

sağolsunlar ya bende çok üzüldüm burdan ayrı kalınca site görevlisiyle telde görüştüm yeni program indirdim ve sonunda burdayım

canim yaaaa..umarm ayni sorun yasanmaz tekrar....

nurcan oyku daha guzel bence...nisa nur isminide onceden hep derdim kizim olunca koyacam diye((( nasip iste..hayatta herseye eyvallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…