kız nisanurda çok güzel anlamlı bir isimmmm
ya bir gün açarız teleriii oohhhhhh 1 saat konuşuruz
hımmmmmmmm adamın aklına ismi sokacaksınso nrada sen koydun bu ismi diyeceksin değilmiiii seni seniiiiiiiiii
kız buraya yazdım diye koyulamayabilir bakalım eşim beğenecekmi?
yetercim evet güzel ve anlamlı inş bebeğimizin taşıyacağı bi isimler koyabiliriz..
seninde bulduğun isimler güzl..
bende inanıyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürecek kızlar
kızlar benide aranıza alırmısınız çoook kötüyüm daha dün sonucumu öğrendim kocaman bi negatiff çok üzgünüm nasıl atlatırım bilmiyorum allah herkeze sabır versin hepimize bebiş nasip etsin
cnm ne denir bu durumdaki...Allahın verdiğinin önüne geçilemiyo malesef..inş en kısa zamanda bebeğine normal yollarla bebişin olacağını öğrenirsin...kızlar benide aranıza alırmısınız çoook kötüyüm daha dün sonucumu öğrendim kocaman bi negatiff çok üzgünüm nasıl atlatırım bilmiyorum allah herkeze sabır versin hepimize bebiş nasip etsin
selam arkadaşlar sonunda gelebildim benim için site görevlisine mesaj gönderdiğiniz için teşekürler...Ben geçmişi okuyayım biraz neler olmuş 500 lerde kaldm bensiz 700 lere gelmişiniz maşallah hepiniz iyisinizdir inşallah nurcan ayrıca sanada çok teşekür ederim
kızlar benide aranıza alırmısınız çoook kötüyüm daha dün sonucumu öğrendim kocaman bi negatiff çok üzgünüm nasıl atlatırım bilmiyorum allah herkeze sabır versin hepimize bebiş nasip etsin
selam arkadaşlar sonunda gelebildim benim için site görevlisine mesaj gönderdiğiniz için teşekürler...Ben geçmişi okuyayım biraz neler olmuş 500 lerde kaldm bensiz 700 lere gelmişiniz maşallah hepiniz iyisinizdir inşallah nurcan ayrıca sanada çok teşekür ederim
canim hosgeldin ..nasilsin....
kizlar teldeydim ..hemen kaynatmissiniz:)))
cnm ne denir bu durumdaki...Allahın verdiğinin önüne geçilemiyo malesef..inş en kısa zamanda bebeğine normal yollarla bebişin olacağını öğrenirsin...
pembe aramıza hoşgeldin cnm...
arkadaşlar büyük uğraş verdi senin için..
kız okadar saattir kiminle konuşuyon kocacınlamı yoksa :)))))))))) seni seni
hoş geldin canım kolay değil yaşadıkların ama geçecek unutulmaz ama külenir zamanlakızlar benide aranıza alırmısınız çoook kötüyüm daha dün sonucumu öğrendim kocaman bi negatiff çok üzgünüm nasıl atlatırım bilmiyorum allah herkeze sabır versin hepimize bebiş nasip etsin
sağolsunlar ya bende çok üzüldüm burdan ayrı kalınca site görevlisiyle telde görüştüm yeni program indirdim ve sonunda burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?