önemli değil güzelim zaten beni kale almadılar yetere rica ettim o attı tekrardan mesaj bana hiç cevap bile vermediler nese ama sonunda geldinya şükür böle uzak uzak olmuyodu kimseyi kaybetmek istemeyiz aramızdan canım benim :))))))))))
ben napayım 1 senedir hep negatif(((((
:)))))))))))))) her zamanki kavgalarimiz...bu kadar dik kafalai adam hayatidma gormedim ben:))))
kız siz telde biz evde hep kavga he he nasıl uzaktan uzağa böle beceriyonuz maaşallah
canım 1 senedir nekadar tüp denedinki yoksa normal yollamı diyonben napayım 1 senedir hep negatif(((((
canim yaaaa..umarm ayni sorun yasanmaz tekrar....
nurcan oyku daha guzel bence...nisa nur isminide onceden hep derdim kizim olunca koyacam diye((( nasip iste..hayatta herseye eyvallah...
sorma bu da ayri bir isss...ayyy valla bekarlik gunlerimi ozledim yaaa:))) ne guzel isim gucum vardi karisanim yoktuuuu...ey gidi eyyy..evlilik demek sorun demekkk:)))))))))
sorma bu da ayri bir isss...ayyy valla bekarlik gunlerimi ozledim yaaa:))) ne guzel isim gucum vardi karisanim yoktuuuu...ey gidi eyyy..evlilik demek sorun demekkk:)))))))))
canım 1 senedir nekadar tüp denedinki yoksa normal yollamı diyon
ah canım inşallah olur bi minnoş kızında koyar sın nisa ismini
insallah canim..nasip artik...Rabbim insallah guzel yzilar yazmistir...
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981
kızlar PINAR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover
son_ece
ayşe-------------------------------okudu
umudumsun
yeter-------------------------------okudu
nurcan------------------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle----------------okudu
hilbay
tweety25-------------------------okudu
nazemir
pembe_86
derin------------------------------okudu
neslyy----------------------------okudu
pinar1202-------------------------okudu
asli_1981--------------------------okudu
nurcan bu gece okuyacam pinarin duasini..burdan sohbetten cikinca okuyacam hemen..okundu yazabilirsin benii
aynen bende hep bekarlığımı özlerim he he benim herif herşeye bıt bıt :)))))))))
tamam Allah kabul etsin canım :))))))))
nurcan bu gece okuyacam pinarin duasini..burdan sohbetten cikinca okuyacam hemen..okundu yazabilirsin benii
amin inşallah canım ama ben inanıyorum bu topicdeki bütün karılar hamiş kalacak
naneliseker kullanıcısından alıntı
Eşim olma, karım ol! Bakma daha ilkel durduğuna sen, ruhu vardır kelimelerin. “Karı-koca” “eş”ten daha çok şey anlatır. Hatta belki bize unutulmuş bir şeyi söyler. Sahi, biliyor musun? Neden erkeğe “koca”, kadına da “onun karı” demiş eskiler? ... Eşim değil, karım ol! Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi olmaz. Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini. Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir. Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler. Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine. “Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür… Eşim olma, karım ol! Bana benzemeye çalışma sakın. Bana benden lazım değil bir tane daha. Ama unutma ki sensiz yarımım. Her zaman söylemem, ama sen anla. Eşim olma, karım ol! Beni tamamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?