amin inşallah canım ama ben inanıyorum bu topicdeki bütün karılar hamiş kalacak
pınar adı canımarkadaşın adı pınar mı öylemi niyet etcez
valla ne gezerdim hafta sonları ama heeeeeee oh oh istediğimide giyerdimdimi nasil ozledim hemde..benim herifte herseye dir dir dir:):))) bekarlik yillari insanin ennn guzel yillariii
kız yeter cebinde güzel dözler kitabımı saklıyon he he bu ne ya nerden buluyon bunları bukardar maaşallah valla gerşeye yetiyonnaneliseker kullanıcısından alıntı
Eşim olma, karım ol! Bakma daha ilkel durduğuna sen, ruhu vardır kelimelerin. “Karı-koca” “eş”ten daha çok şey anlatır. Hatta belki bize unutulmuş bir şeyi söyler. Sahi, biliyor musun? Neden erkeğe “koca”, kadına da “onun karı” demiş eskiler? ... Eşim değil, karım ol! Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi olmaz. Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini. Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir. Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler. Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine. “Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür… Eşim olma, karım ol! Bana benzemeye çalışma sakın. Bana benden lazım değil bir tane daha. Ama unutma ki sensiz yarımım. Her zaman söylemem, ama sen anla. Eşim olma, karım ol! Beni tamamla
tamam canım Allah kabul etsinbende okuyacam bugün benide okundu yaz canım
ayy insallah aminn nurcanimmmm..umuyorum bir daha hic kotu haberler vermek nasip olmasin....hep iyi haber verelim insallahhh
pınar adı canım
valla ne gezerdim hafta sonları ama heeeeeee oh oh istediğimide giyerdim
kız yeter cebinde güzel dözler kitabımı saklıyon he he bu ne ya nerden buluyon bunları bukardar maaşallah valla gerşeye yetiyon
tamam canım Allah kabul etsin
inşallah inşallah bak önce sumandan alacaz inşallah güzel haberi
pınar adı canım
valla ne gezerdim hafta sonları ama heeeeeee oh oh istediğimide giyerdim
kız yeter cebinde güzel dözler kitabımı saklıyon he he bu ne ya nerden buluyon bunları bukardar maaşallah valla gerşeye yetiyon
tamam canım Allah kabul etsin
inşallah inşallah bak önce sumandan alacaz inşallah güzel haberi
dimiii yaa..ay gercekten valla guzel giyinmeyi ozledim yaa...
insallah canim asudan cokkk umutluyum..cok dua ettikya onun icinnn...olacagina cokkk inaniyorum..
canım bunu başka bir topikte bir arkadaş paylaşmış bende çok bebğendim siler için koyalayıverdim buraya
ben ayşedende çok umutluyum ya bi traansfer olsa kesin tutacak gibime geliyo
nebilim senden böle sözleri sık okuyoruzda dedim hazırlıklı geziyo heralde he h e
ya masallah listelerimizi hizli ilerlemeye basladi dimi...onceden bir kisiye nerdeyse 2 hafta gittigi oluyodu...boylesi cok daha guzellll..kisa zamadna ne kadar kisiye okunursa kardir
yaa aslında haftayla sınırlasak bir kişinin duasını daha iyi olmazmı diyecektim nurcana ama sonra dedimki karışmayayım nasılsa nurcan biliyordur diyeeya masallah listelerimizi hizli ilerlemeye basladi dimi...onceden bir kisiye nerdeyse 2 hafta gittigi oluyodu...boylesi cok daha guzellll..kisa zamadna ne kadar kisiye okunursa kardir
nebilim senden böle sözleri sık okuyoruzda dedim hazırlıklı geziyo heralde he h e
artık beklemiyoruz ama okunmayanı herkez etrafından tamamlıyo önceden kıvranıyodum bitsindiye :)))))))) gerçi ben kendimin kini nasıl tamamlarım bilmiyom he he benim okıcak kişim yok okadar
canim yaa cok emek verdin dua isine gercekten cok...vesile oldun bu kadar dua edilmesine Rabbim senden razi olsun....
artık beklemiyoruz ama okunmayanı herkez etrafından tamamlıyo önceden kıvranıyodum bitsindiye :)))))))) gerçi ben kendimin kini nasıl tamamlarım bilmiyom he he benim okıcak kişim yok okadar
yaa aslında haftayla sınırlasak bir kişinin duasını daha iyi olmazmı diyecektim nurcana ama sonra dedimki karışmayayım nasılsa nurcan biliyordur diyee
bebğdiğim şeyleri kopyalıyorum işteeeeeee paylaşıyorum sizlerle
kızlar ben çıkıyom gene gelirim duamı okuyayım işlerimi halledeym
nedenki sinirlayalim..hizli ilerlemesi dah aiyi degilmi?
bilmiyom fal baktırdığını belkide aklımdan çıkmıştır he heevet kesinlikle,.....insallah canim..ayse zaten bir fal baktirmis ; ya aslinda fal gibide degilde; demisti bize hatirliyomusun bilmem..ona gozukmustu evlat..gerci fala inanma falsiz kalma:))) bende cok severim ya fal..kahva fali felan...:)))) onunda nasip olacak bu sefer insallah..umutlu olduklarimdan biride ayse
zaten ben varya yetere masallah diyorum..ayni anda kac topigi idare ediyo bu kissss:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?