bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

arkadaşın adı pınar mı öylemi niyet etcez
pınar adı canım
dimi nasil ozledim hemde..benim herifte herseye dir dir dir:):))) bekarlik yillari insanin ennn guzel yillariii
valla ne gezerdim hafta sonları ama heeeeeee oh oh istediğimide giyerdim
kız yeter cebinde güzel dözler kitabımı saklıyon he he bu ne ya nerden buluyon bunları bukardar maaşallah valla gerşeye yetiyon
bende okuyacam bugün benide okundu yaz canım
tamam canım Allah kabul etsin
ayy insallah aminn nurcanimmmm..umuyorum bir daha hic kotu haberler vermek nasip olmasin....hep iyi haber verelim insallahhh

inşallah inşallah bak önce sumandan alacaz inşallah güzel haberi

dimiii yaa..ay gercekten valla guzel giyinmeyi ozledim yaa...

insallah canim asudan cokkk umutluyum..cok dua ettikya onun icinnn...olacagina cokkk inaniyorum..

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981

kızlar PINAR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover
son_ece
ayşe-------------------------------okudu
umudumsun---------------------okudu
yeter-------------------------------okudu
nurcan------------------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle----------------okudu
hilbay
tweety25-------------------------okudu
nazemir
pembe_86-------------------------okudu
derin------------------------------okudu
neslyy----------------------------okudu
pinar1202-------------------------okudu
asli_1981--------------------------okudu

canım bunu başka bir topikte bir arkadaş paylaşmış bende çok bebğendim siler için koyalayıverdim buraya

ya masallah listelerimizi hizli ilerlemeye basladi dimi...onceden bir kisiye nerdeyse 2 hafta gittigi oluyodu...boylesi cok daha guzellll..kisa zamadna ne kadar kisiye okunursa kardir

ben ayşedende çok umutluyum ya bi traansfer olsa kesin tutacak gibime geliyo

evet kesinlikle,.....insallah canim..ayse zaten bir fal baktirmis ; ya aslinda fal gibide degilde; demisti bize hatirliyomusun bilmem..ona gozukmustu evlat..gerci fala inanma falsiz kalma:))) bende cok severim ya fal..kahva fali felan...:)))) onunda nasip olacak bu sefer insallah..umutlu olduklarimdan biride ayse

ya masallah listelerimizi hizli ilerlemeye basladi dimi...onceden bir kisiye nerdeyse 2 hafta gittigi oluyodu...boylesi cok daha guzellll..kisa zamadna ne kadar kisiye okunursa kardir

artık beklemiyoruz ama okunmayanı herkez etrafından tamamlıyo önceden kıvranıyodum bitsindiye :)))))))) gerçi ben kendimin kini nasıl tamamlarım bilmiyom he he benim okıcak kişim yok okadar

yaa aslında haftayla sınırlasak bir kişinin duasını daha iyi olmazmı diyecektim nurcana ama sonra dedimki karışmayayım nasılsa nurcan biliyordur diyee
nebilim senden böle sözleri sık okuyoruzda dedim hazırlıklı geziyo heralde he h e

bebğdiğim şeyleri kopyalıyorum işteeeeeee paylaşıyorum sizlerle

nedenki sinirlayalim..hizli ilerlemesi dah aiyi degilmi?

nedenki sinirlayalim..hizli ilerlemesi dah aiyi degilmi?

kız normalde 10 gün falan sürüyordu yaaa onuniçin haftada bir kişi desek demek istedim daha hızlı olsun diye ama son duada çok hızlı kundu

bilmiyom fal baktırdığını belkide aklımdan çıkmıştır he he
ay bende bayılırım fala ama baktırcak kisme yoooooooooook
zaten ben varya yetere masallah diyorum..ayni anda kac topigi idare ediyo bu kissss:))))

aynen ebn zaten k.k yönetimine dicem buna para ödesinler yoksa site batar he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…