bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

nolur dualarınızda banada yer verin ben ne kadar bebek isteyen varsa onlara nasip et allahım diyorum bende inş bu sene bebek düşünüyorum 4 yıllık evliyim inş hemen bebişim olur lütfen benide unutmayın...aminnn tüm isteyenleri göbişleri bebiş olsuuunnn

kızlar ben çıkıyom gene gelirim duamı okuyayım işlerimi halledeym
tamam canım görüşürüz
canım haftaya sınırlanmıyoki çünkü herkezin tedavisi üst üste bak bu bitsin hemen ayşe var mesela
kopyala kız ben takılıyom sana

zaten ben varya yetere masallah diyorum..ayni anda kac topigi idare ediyo bu kissss:))))

ya çok değil 18 tane abone olduğum topik var her gün mutlaka girerim onlaraaa işte dolaşırken gördüğüm toiklerde var onlarada girip arada mesaj yazıyorummmmmmmm

canım bizde aynen senin hgibi herkeze duacıyız ama bu dua ayrı bizim konuştuğumuz biz bi liste yaptık iseyenler katılıyo herkeze sırayla meryem suresi okuyoruz

hoş geldin canım dualrımz hepimiz için

pinarin duasini okudum simdi kizlar...Rabbim kabul etsin insallah...

yeter bu arada 18 topik dimiii cok azmis canim ya:))))) ama gercek tebrik ediyorum seni..iyi takip edebiliyosun gunluk onlari

canim oncelikle hosgeldin...burdaki insanalrin cohu en az bir kez tup bebek denemis veya asilama...senin durumunda su an bir sorun gorunmuyo sanirim..ki umarimda yoktur ve dogal yoldan gebe kalabilrisin canimmm

pinarin duasini okudum simdi kizlar...Rabbim kabul etsin insallah...

yeter bu arada 18 topik dimiii cok azmis canim ya:))))) ama gercek tebrik ediyorum seni..iyi takip edebiliyosun gunluk onlari

bilmem çok zor olmuyor yaaaaaaaa

Selaammmm gecekuşunuz işbaşındaaaa
nassınız akidişler neler kaynatıyorsunuz bakimmm
nurcanım topiğimizin anniş adayı ben pınarın meryem suresini okudum rabbim inşallah tedavisinin sonunda yüzünü güldürür bu dualarımızın vesilesiyle

amin canım Allah kabul etsin :))))))))))

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981

kızlar PINAR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover
son_ece
ayşe-------------------------------okudu
umudumsun---------------------okudu
yeter-------------------------------okudu
nurcan------------------------------okudu
ceylin----------------------------okudu
herzaman_seninle----------------okudu
hilbay
tweety25-------------------------okudu
nazemir
pembe_86-------------------------okudu
derin------------------------------okudu
neslyy----------------------------okudu
pinar1202-------------------------okudu
asli_1981--------------------------okudu

günaydııın...
dün son gücümle gezmelere de gittim sonra geldim, topiğe baktım hatta umudumsun vardı ama yazacak dermanım kalmamıştı sızdım yine :))) e tabi sabahın 7 sinde kalktım yine..
bugün kedi evladımı yine veterinere götürücem başka da işim yook..
pearl sanırım pınar için meryem okuyamaz malum yıkanamıyor ama ben öğlen konuşurum onunla eğer okuyamayacaksa bir arkadaşım var ondan rica ederim. bu akşam haber veririm.

herkeslere günaydınlarrrrrrr
güzel bir HAFTA SONU DİLİYORUM

Son düzenleme:
kızlar son eceden haberi olan varmı
günaydın canım beni mrk etmişsin tşkr eederim ben iyiy im canım leptopumunüzerine çaydöküldü tuşları basmıyor leptopu servise verecegiz şimdiekran klayesi ile tek tek yazdım ne eziyet oldu bi bilsen pınar arkadaşımızın duası okundu allah kabul etsin sıradaki arkadaşın ismini yazarsanız ben okurum bi şekile haber verecem sana ama leptop servie giderse bi dha gelene kadar iremem kusura bakmayın sakın kaçtıımı dşnmeyin ama gidene kadar yaazamasamda takipçi olacam ayyyy delirtti bu beni

canım ben peaarın ismini listeyi kopyaladığım için direk yazdım o okuyamaz hiç boşuna söleme kızda sıkıntıya girmesin kalkar okumak felan ister boşver nazemir bir iki arkadaşına sölicekti ben pearlın kini ordan ayarlamayı düşünüyodum ama senm bilirsin okutursanda başkasına ama peara söleme hiç
herkeslere günaydınlarrrrrrr
güzel bir HAFTA SONU DİLİYORUM
günaydın hayatımmmmmmmmm

canım ay laptop bozulmuştu benimde çok kötü oluyo ya en az 2 hafta gelmiyo ama olsun hayatım pınarı okudu yazıyorum sen tamir ettirip gelene kadar seninkileride başkasına okuturuz en azından haberimiz oldu neden giremiceğinden sonra merak ediyo insan

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981

kızlar PINAR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover
son_ece---------------------------okudu
ayşe-------------------------------okudu
umudumsun---------------------okudu
yeter-------------------------------okudu
nurcan------------------------------okudu
ceylin----------------------------okudu
herzaman_seninle----------------okudu
hilbay
tweety25-------------------------okudu
nazemir
pembe_86-------------------------okudu
derin------------------------------okudu
neslyy----------------------------okudu
pinar1202-------------------------okudu
asli_1981--------------------------okudu

5 adet booooooooooş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…