tamam canım görüşürüzkızlar ben çıkıyom gene gelirim duamı okuyayım işlerimi halledeym
canım haftaya sınırlanmıyoki çünkü herkezin tedavisi üst üste bak bu bitsin hemen ayşe var meselayaa aslında haftayla sınırlasak bir kişinin duasını daha iyi olmazmı diyecektim nurcana ama sonra dedimki karışmayayım nasılsa nurcan biliyordur diyee
bebğdiğim şeyleri kopyalıyorum işteeeeeee paylaşıyorum sizlerle
olsun allah hepiizden razı olsun ayşe rica etti o sebep oldu sağolsunartık beklemiyoruz ama okunmayanı herkez etrafından tamamlıyo önceden kıvranıyodum bitsindiye :)))))))) gerçi ben kendimin kini nasıl tamamlarım bilmiyom he he benim okıcak kişim yok okadar
canim yaa cok emek verdin dua isine gercekten cok...vesile oldun bu kadar dua edilmesine Rabbim senden razi olsun....
sağol canımetraftan buluruz canım merak etmesen Allah denk getirir
nurcan tamamlariz hayatim yaaa
sağolun kızlar
ay bende çıkim kocişim bitek yarın evde sonra gene nöbette bira onla ilgilenim :))))))))
zaten ben varya yetere masallah diyorum..ayni anda kac topigi idare ediyo bu kissss:))))
nolur dualarınızda banada yer verin ben ne kadar bebek isteyen varsa onlara nasip et allahım diyorum bende inş bu sene bebek düşünüyorum 4 yıllık evliyim inş hemen bebişim olur lütfen benide unutmayın...aminnn tüm isteyenleri göbişleri bebiş olsuuunnn
ya çok değil 18 tane abone olduğum topik var her gün mutlaka girerim onlaraaa işte dolaşırken gördüğüm toiklerde var onlarada girip arada mesaj yazıyorummmmmmmm
tamam canım görüşürüz
canım haftaya sınırlanmıyoki çünkü herkezin tedavisi üst üste bak bu bitsin hemen ayşe var mesela
kopyala kız ben takılıyom sana
olsun allah hepiizden razı olsun ayşe rica etti o sebep oldu sağolsun
sağol canım
sağolun kızlar
ay bende çıkim kocişim bitek yarın evde sonra gene nöbette bira onla ilgilenim :))))))))
yaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrr beni anlamdınızzzzzzz
ben ilk dualrımız uzun sürmüştü yaaaaaa onun için demiştim haftayla sınırlasak diye haftayı aştığı için
ama şimdi haftayı bulmadığı içinnnn böyle daha iyiiiiiiiiii hatta haftada keşke 3 kişiye okuyabilsekkkk
nolur dualarınızda banada yer verin ben ne kadar bebek isteyen varsa onlara nasip et allahım diyorum bende inş bu sene bebek düşünüyorum 4 yıllık evliyim inş hemen bebişim olur lütfen benide unutmayın...aminnn tüm isteyenleri göbişleri bebiş olsuuunnn
pinarin duasini okudum simdi kizlar...Rabbim kabul etsin insallah...
yeter bu arada 18 topik dimiii cok azmis canim ya:))))) ama gercek tebrik ediyorum seni..iyi takip edebiliyosun gunluk onlari
tamam canım görüşürüz
canım haftaya sınırlanmıyoki çünkü herkezin tedavisi üst üste bak bu bitsin hemen ayşe var mesela
kopyala kız ben takılıyom sana
yaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrr beni anlamdınızzzzzzz
ben ilk dualrımız uzun sürmüştü yaaaaaa onun için demiştim haftayla sınırlasak diye haftayı aştığı için
ama şimdi haftayı bulmadığı içinnnn böyle daha iyiiiiiiiiii hatta haftada keşke 3 kişiye okuyabilsekkkk
ay canım bizim jetonlar bayağı köşeli :)))))))))))
Selaammmm gecekuşunuz işbaşındaaaa
nassınız akidişler neler kaynatıyorsunuz bakimmm
nurcanım topiğimizin anniş adayı ben pınarın meryem suresini okudum rabbim inşallah tedavisinin sonunda yüzünü güldürür bu dualarımızın vesilesiyle
günaydın canım beni mrk etmişsin tşkr eederim ben iyiy im canım leptopumunüzerine çaydöküldü tuşları basmıyor leptopu servise verecegiz şimdiekran klayesi ile tek tek yazdım ne eziyet oldu bi bilsen pınar arkadaşımızın duası okundu allah kabul etsin sıradaki arkadaşın ismini yazarsanız ben okurum bi şekile haber verecem sana ama leptop servie giderse bi dha gelene kadar iremem kusura bakmayın sakın kaçtıımı dşnmeyin ama gidene kadar yaazamasamda takipçi olacam ayyyy delirtti bu benikızlar son eceden haberi olan varmı
canım ben peaarın ismini listeyi kopyaladığım için direk yazdım o okuyamaz hiç boşuna söleme kızda sıkıntıya girmesin kalkar okumak felan ister boşver nazemir bir iki arkadaşına sölicekti ben pearlın kini ordan ayarlamayı düşünüyodum ama senm bilirsin okutursanda başkasına ama peara söleme hiçgünaydııın...
dün son gücümle gezmelere de gittim sonra geldim, topiğe baktım hatta umudumsun vardı ama yazacak dermanım kalmamıştı sızdım yine :))) e tabi sabahın 7 sinde kalktım yine..
bugün kedi evladımı yine veterinere götürücem başka da işim yook..
pearl sanırım pınar için meryem okuyamaz malum yıkanamıyor ama ben öğlen konuşurum onunla eğer okuyamayacaksa bir arkadaşım var ondan rica ederim. bu akşam haber veririm.
günaydın hayatımmmmmmmmmherkeslere günaydınlarrrrrrr
güzel bir HAFTA SONU DİLİYORUM
günaydın canım beni mrk etmişsin tşkr eederim ben iyiy im canım leptopumunüzerine çaydöküldü tuşları basmıyor leptopu servise verecegiz şimdiekran klayesi ile tek tek yazdım ne eziyet oldu bi bilsen pınar arkadaşımızın duası okundu allah kabul etsin sıradaki arkadaşın ismini yazarsanız ben okurum bi şekile haber verecem sana ama leptop servie giderse bi dha gelene kadar iremem kusura bakmayın sakın kaçtıımı dşnmeyin ama gidene kadar yaazamasamda takipçi olacam ayyyy delirtti bu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?