gunaydin kizlar....iyi hafta sonlari ..nasilsiniz?
evet ayse dun topikteydi sonra bi baktim cikmissin..e tabi gezmektende yoruluyo insan:))))
bu arada peardan haberin varmi ayse? nasil iyimi?
nurcannn senden ne haber canim? ay bu gun ne kadar soguk ya disarsi..
günaydın hayatım benim adam bugün evde yarın nöbetteya onunla ilgileniyorum kıskançlık yapmasın diye he he :=)
bu arada sonunda cemalini görebildik ama koyduğun resim çok uzak ya yakın bi resim koysanda iyice görsek
oh oh gezin gezin siz bşi hamiş kalın da inşallah evden çıkamayıda btün yazı koca gobişlerele geçirinde kızımla bende yazın sahillerde geliboluda pilajda gezerken size nisbet yapayımselamlar herkese ben bügünde yokum şöyle bi cee yapıp ben kaçıyorum ablamla gezmeye gidiyorum
:))))))))))))) ay malum hayatim..kocam baslar elli senaryo yazar..ama koydum ustelik ondan izin almadan:))) aksama kavga var simdi:))) yasain ozgurluk:))) simdi senaryolar baslar kavga ile tabiki:)))))
oh oh gezin gezin siz bşi hamiş kalın da inşallah evden çıkamayıda btün yazı koca gobişlerele geçirinde kızımla bende yazın sahillerde geliboluda pilajda gezerken size nisbet yapayım
ha ha kız face zaten sadece tanıdığına veriliyor neden karışıyoki okadarına nolcak ne senarosu valla benim face resim dolu he he
gunaydin kizlar....iyi hafta sonlari ..nasilsiniz?
evet ayse dun topikteydi sonra bi baktim cikmissin..e tabi gezmektende yoruluyo insan:))))
bu arada peardan haberin varmi ayse? nasil iyimi?
nurcannn senden ne haber canim? ay bu gun ne kadar soguk ya disarsi..
yeni konuştum canım iyi aslında ama eşi bir iş seyahati için yurtdışına gitmiş bugün haliyle üzgün yalnız kaldı bu sefer annesine de haber vermemişti.. hiç umutlu değilim diyor(((
kizlar..burda yakllasik 6-7 ay oldu sanirim degilmi..uzuntu ve sevinclerimizi paylastik..bazen agladik bazen gulduk...topigin ilk baslarindada tanidigimiz bir arkadasimizdi aysekapadokya..hepinize cok selami var oncelikle..bu aralar iyi olmadigi icin topige giremiyor..ama ozelden mesaj atarsaniz hepinizinkini cevaplayacagini soyledi..
ondan izin aldigim icin bu durumu size soyluyorum ;bende bugun ogrendim; bugun irtibata gectim kendisiyle..inanin cok ama cok uzuldum..esine libyada birsey olmadi..ama malesef bosandilar...hayat boyle iste..hicbirseyin garantisi yok..
burda birbirimize hep destek olduk..arkadasimizinda suan destege cok ama cok ihtiyaci var...dedigim gibi ozelden mesaj atinca cevapliyo...hepinize cok selami var; herkesi cok opuyo..insllah en kisa zamanda donecek aramiza...
kizlar..burda yakllasik 6-7 ay oldu sanirim degilmi..uzuntu ve sevinclerimizi paylastik..bazen agladik bazen gulduk...topigin ilk baslarindada tanidigimiz bir arkadasimizdi aysekapadokya..hepinize cok selami var oncelikle..bu aralar iyi olmadigi icin topige giremiyor..ama ozelden mesaj atarsaniz hepinizinkini cevaplayacagini soyledi..
ondan izin aldigim icin bu durumu size soyluyorum ;bende bugun ogrendim; bugun irtibata gectim kendisiyle..inanin cok ama cok uzuldum..esine libyada birsey olmadi..ama malesef bosandilar...hayat boyle iste..hicbirseyin garantisi yok..
burda birbirimize hep destek olduk..arkadasimizinda suan destege cok ama cok ihtiyaci var...dedigim gibi ozelden mesaj atinca cevapliyo...hepinize cok selami var; herkesi cok opuyo..insllah en kisa zamanda donecek aramiza...
yaa ne bileyim bazen böyle oluyor işte insan bir türlü heveslenemiyor.. elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama çok da işe yaradığını söyleyemem ...yaaaaa uff nedenki..ben cok umutluyum ondan..o kadar cok dua ettikki..ay soyle yakinimda olsa vallahi giderdim ona yardima yaa....moraliniyuksek tutsun lutfen..ben cok inaniyorum olacagina...
yaa ne bileyim bazen böyle oluyor işte insan bir türlü heveslenemiyor.. elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama çok da işe yaradığını söyleyemem ...
şimdi bana kızacaksınız ama sanırım etkileniyorum ve ben de hiç hevesli değilim.. içimdeki şeytanlar bu sefer olmayacak diyor, tamam hissediyorum olacak ama galiba daha zamanı gelmedi...
hayat bu işte ne zaman ne olacağımız belli değil ki...
canim lutfen ama yaaaaaaaaaa..ben o kadar gonulden inaniyorumki asunun olacagina..inanilmaz hemde...o kadar icten dua ettikki onun icin..inaniyorum Rabbim nasip edecek bu kez....ne olur sende boyle yapma...hevesin kirildigi an tutmaz zaten...moral cok onemli tup tedavisinde..
dedigin gibi hayatta ne olacagi belli degil....tup bebegi seda sayandan izlerdim..kadinlar gelirdi seda sayandan tup bebek isterdiler..adini sanini orda duymustumm..hayat ne tuhaf simdi bilmedigim kalmadi tup konusunda....
ayse konusunda cok ama cok uzuldum..bir tuhaf oldum...hicbirseyin garantisi yokki....eninde sonunda yine kendimize kaliyoruz sanirim....
her zaman seninle sana nisa diyelimmi artik:)) nisa nur isminide seviyosun:)))
yaa ne bileyim bazen böyle oluyor işte insan bir türlü heveslenemiyor.. elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama çok da işe yaradığını söyleyemem ...
şimdi bana kızacaksınız ama sanırım etkileniyorum ve ben de hiç hevesli değilim.. içimdeki şeytanlar bu sefer olmayacak diyor, tamam hissediyorum olacak ama galiba daha zamanı gelmedi...
hayat bu işte ne zaman ne olacağımız belli değil ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?