bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim cok seviyodun ama doktorunu...

ama tum dr.lar stresten uzak durun diyorlar..nettede bir suru dr ile gorustum..hepsinin bana dedigi stresten uzak oldugunuz an tupe baslayin....ban gittigim dr.da hep dedigi stressiz olursan tutar deiler hep..gerci soyle birde gercek varki..nasibin onune ne gecebilir..Rabbim nasip edecekki olsun...

ya sen dr.unu neden sevmiyosun..cok seviyodun onu ama

kızlar elektirik gitti pc şarjı yok gelirim yine şimdilik

işin garibi stres de yapmıyorum hiiiiç umrumda değil sanki diyorum ya içim bomboş, olmayacak gibi geliyor ama üzülmüyorum bile, bir garip oldum...
doktor da sanki daha ilgisiz, asık suratlı gibi son zamanlarda asu da aynı fikirde... bir arkadaşım daha gidiyor ona senin kesin olacak hiç üzülme falan diyormuş oysa bize bir çift güzel laf etmiyor hiç cesaret vermiyor.. ya da o arkadaş hep iyiye yoruyor biz de hep kötüye... ama şimdiki aklım olsa parayı ödememiş olsam 2. tedavi için istanbula giderdim...kısmet işte..

yok kuzum inanıyorum gelecek evladım ama galiba zamanı var.. olsun beklerim..

canim yaa...evet doktorun pozitif olmasi cok onemli...hayirlisi insallah canim...boyle yazinca siz bende cok uzuluyorum...ne bileyimicimde bir his bu sefer hem asunun hem senin olacak diyor....umuyorum hepimizin olurda..ya bide ust uste oldu tedavilerin hep.ne bileyim ara vermedin..ondan cok yoruldun belki...hayirlisi canim benim...

ay kıyamam sen üzülme lütfen.. bak ben bile üzülmüyorum.. napalım denemeye devam.. olmadı amerikan hast.ne veya memorial hast.ne gitmeyi düşünüyorum...

ay senden adım gibi eminim ben olacak hem de kendiliğinden sen bile şaşıracaksın... çok çok eminim...

insallah aysem canim benim..insallah.....Rabbim insallah hepimize nasip etsin...

hepimizin hep guzel haberlerlerini vermek nasip olsun insallah..birimizden guzel haber alinca; oyle seviniyorumki ama olumsuzlardada cok uzuluyorum..Rabbim daha fazla aratmadan bir an once anne olabilelim insallah artikk

sabırlı ol kuzucum sen daha çok küçüksün zamanın uzuuuuuun... :))))

ay kıyamam sen üzülme lütfen.. bak ben bile üzülmüyorum.. napalım denemeye devam.. olmadı amerikan hast.ne veya memorial hast.ne gitmeyi düşünüyorum...

canim ya senin oyle guzel bir gonlun varki..o sahispziz kediye nasil annelik ettigini nasil sevdigini goruyrum..bi kediye bile bukadar merhamet duyabilen insan ; nasil guzell anne olur hemde...insallah kucagin bos kalmayacak canim benim...

canim ya senin oyle guzel bir gonlun varki..o sahispziz kediye nasil annelik ettigini nasil sevdigini goruyrum..bi kediye bile bukadar merhamet duyabilen insan ; nasil guzell anne olur hemde...insallah kucagin bos kalmayacak canim benim...

en olmadı evlat edinmeye çalışırım gerçi çok zor ama koruyucu aile olabiliriz.... bol bol da kedi ve köpek de alırım zaten zor tutuyorum kendimi bir kedi daha almamak için :)))

kız nurcan amma okudun beee yazsana...yaa o örgücü kadının topiği nerdeydi bulamıyorum ben..

canım boşver sen genede koyma ozaman boşuna sorun yaşamayın gördüm zan çok merak ediydum gördüm yeter :)))))))
Nurcancım asumanla konuştum demin annesi okuyacak onun yerine sen okundu yazabilirsin..
canım sıkmaaydık kızı keşke yaaaaaaa
yeni konuştum canım iyi aslında ama eşi bir iş seyahati için yurtdışına gitmiş bugün haliyle üzgün yalnız kaldı bu sefer annesine de haber vermemişti.. hiç umutlu değilim diyor (((
valla hiç takmasın negüzel işte yatsın evde bğtğngğn hizmet etcek kimseyok kendide dışardan sölesin yiceni iççiceğini tamam daha neeeeeee zaten ille yatacandiye bişi yokki yavaş hareketlerle hareket serbest 3 güün dışardan söler sonra kendi çıkar bişi alır gelir hiç bişi olmaz
ay çok üzüldüm myaaaaa hayırlısı ya

ay etkilen hemen ne var etkilencek kızıyorum ama artık sanada bak belkide gerçekten tutmıcak bunu bilemeyiz aama bildiğimiz bişi var herkezin tutacakdiye birşey yok zaten herzaman tuttmama ihtimalini bilerek giriyorsunuz bu yoola sebebide her ihtimale karşılık onları yavrularıınızı istediğiniz için belki seninki belki onunki belki ikinizinkide tutmaz ama ümit işte belki tutardiyip başladık hepimiz daha geçen ay canımdan değerlimi nasipten ötesi yok diyen kadın sen değilmiydin noldu ne değişti şimdi istanbulda diyosun deneseydim e doktorumu seviyorum iyi dedin adamı bilerek gittiniz zaten tavırlarının acayip olduğunu biliyodunuz siz doktorun işinde iyi olduğunu düşünüyodunuz zaten sizede tavrı önemli değil bidaha böle karamsar karamsar olma dua et bol bol rabbim inşallah nasip etsin gerekirsede girme topiğe moralin bozulacaksa kimselede özelden dahi konuşma sonuca kadar

kızma annem yaaa üzgün falan değilim iyiyim ben napayım olmazsa olmaz bir daha denerim, param gücüm bitene kadar denerim olmazsa da ölmem yani...böyle heyecansız olmam daha iyi bence, beklentim yüksek olmayınca hem stresim yok hem de olmazsa daha az hayalkırıklığı olur...

valla canim kendide face girdi bugun bisey demedi:)))) aman yaa birsey olmaz:))))

ayseye dedigin gibi bende cok cok uzuldum...

evet haklisin aysemm nasil mutlu olacaksan nasil pozitif olacaksan oyle davran..yeterki gelsin bebiss...

kız nurcan amma okudun beee yazsana...yaa o örgücü kadının topiği nerdeydi bulamıyorum ben..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri/277456-el-emegim-goz-nurum-bebek-orgulerim.html

sana kızıyodum napim sinirlendirdin beni biz okadar senin mutluluğunu paylaşmak istiyoz sen kendi kendini mutsuz ediyosun kiiiiiiii hepimiz senin bebişinin geleceğine bukadar inanırken beni çok üzüyo bukadar karamsar olman tabiki herzaman tutmama ihtimali var ama sen böle olunca ben negatif alırsan diye inan çok korkuyorum aşırıderecede üzülürüm sana tesilli için dicek birşeyim bile olmaz ((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…