öyle şarkıdaki gibi değil mi....
ya ben bu moral işine inanmıyorum biliyor musun? çok moralliydim hatta emindim, lekelenmem olunca kesin tutunma kanaması dedim göbek bile attım :))) ama olmadı işte... bu sefer içim bomboş... herşey olacağına varacak... artık doktorumu da sevmiyorum işin kötüsü...
kızlar elektirik gitti pc şarjı yok gelirim yine şimdilik
canim cok seviyodun ama doktorunu...
ama tum dr.lar stresten uzak durun diyorlar..nettede bir suru dr ile gorustum..hepsinin bana dedigi stresten uzak oldugunuz an tupe baslayin....ban gittigim dr.da hep dedigi stressiz olursan tutar deiler hep..gerci soyle birde gercek varki..nasibin onune ne gecebilir..Rabbim nasip edecekki olsun...
ya sen dr.unu neden sevmiyosun..cok seviyodun onu ama
yok kuzum inanıyorum gelecek evladım ama galiba zamanı var.. olsun beklerim..ayşem ama olmazki böyleen başta sen inanacaksın geleceğine kiiiiii o mucize seni bulsunnnnn senin onu ne kadra beklediğini özlediğini bilmeliki annesine sımsıkı tutunsun bırakmasın
sen o şeytanısusuturmalısın ki bebeğin ne kadar güvenli bir yola çıktığını bilsinnn
hiç başka türlüsünü düşünme allahın izni ile inşşşşşşşş
işin garibi stres de yapmıyorum hiiiiç umrumda değil sanki diyorum ya içim bomboş, olmayacak gibi geliyor ama üzülmüyorum bile, bir garip oldum...
doktor da sanki daha ilgisiz, asık suratlı gibi son zamanlarda asu da aynı fikirde... bir arkadaşım daha gidiyor ona senin kesin olacak hiç üzülme falan diyormuş oysa bize bir çift güzel laf etmiyor hiç cesaret vermiyor.. ya da o arkadaş hep iyiye yoruyor biz de hep kötüye... ama şimdiki aklım olsa parayı ödememiş olsam 2. tedavi için istanbula giderdim...kısmet işte..
yok kuzum inanıyorum gelecek evladım ama galiba zamanı var.. olsun beklerim..
canim yaa...evet doktorun pozitif olmasi cok onemli...hayirlisi insallah canim...boyle yazinca siz bende cok uzuluyorum...ne bileyimicimde bir his bu sefer hem asunun hem senin olacak diyor....umuyorum hepimizin olurda..ya bide ust uste oldu tedavilerin hep.ne bileyim ara vermedin..ondan cok yoruldun belki...hayirlisi canim benim...
canim benim...bende inaniyorum..anneligi hakediyoruz..o kadar emek veriyoruzki..Rabbim goruyo..emeklerimizi karsiliksiz birakmayacak insallahhh
ay senden adım gibi eminim ben olacak hem de kendiliğinden sen bile şaşıracaksın... çok çok eminim...
insallah aysem canim benim..insallah.....Rabbim insallah hepimize nasip etsin...
hepimizin hep guzel haberlerlerini vermek nasip olsun insallah..birimizden guzel haber alinca; oyle seviniyorumki ama olumsuzlardada cok uzuluyorum..Rabbim daha fazla aratmadan bir an once anne olabilelim insallah artikk
ay kıyamam sen üzülme lütfen.. bak ben bile üzülmüyorum.. napalım denemeye devam.. olmadı amerikan hast.ne veya memorial hast.ne gitmeyi düşünüyorum...
canim ya senin oyle guzel bir gonlun varki..o sahispziz kediye nasil annelik ettigini nasil sevdigini goruyrum..bi kediye bile bukadar merhamet duyabilen insan ; nasil guzell anne olur hemde...insallah kucagin bos kalmayacak canim benim...
canım boşver sen genede koyma ozaman boşuna sorun yaşamayın gördüm zan çok merak ediydum gördüm yeter :)))))))ayol herkes geziyo yaaaa..pazartesi gelsinde bende kurs sonrasi gezerim kankimle:)))canimmoo bizim senaryolar cokk buyuk..facenin sahibi butun resimleri aliyo ama butun bilgileriiii oo adamlarin isi gucu yok benle ugrasacaklarya; sen bilmiyosun nurcanim:))))
aman yasaklar cignenmek icin var nasil olsa:))))
canım sıkmaaydık kızı keşke yaaaaaaaNurcancım asumanla konuştum demin annesi okuyacak onun yerine sen okundu yazabilirsin..
valla hiç takmasın negüzel işte yatsın evde bğtğngğn hizmet etcek kimseyok kendide dışardan sölesin yiceni iççiceğini tamam daha neeeeeee zaten ille yatacandiye bişi yokki yavaş hareketlerle hareket serbest 3 güün dışardan söler sonra kendi çıkar bişi alır gelir hiç bişi olmazyeni konuştum canım iyi aslında ama eşi bir iş seyahati için yurtdışına gitmiş bugün haliyle üzgün yalnız kaldı bu sefer annesine de haber vermemişti.. hiç umutlu değilim diyor(((
ay çok üzüldüm myaaaaa hayırlısı yakizlar..burda yakllasik 6-7 ay oldu sanirim degilmi..uzuntu ve sevinclerimizi paylastik..bazen agladik bazen gulduk...topigin ilk baslarindada tanidigimiz bir arkadasimizdi aysekapadokya..hepinize cok selami var oncelikle..bu aralar iyi olmadigi icin topige giremiyor..ama ozelden mesaj atarsaniz hepinizinkini cevaplayacagini soyledi..
ondan izin aldigim icin bu durumu size soyluyorum ;bende bugun ogrendim; bugun irtibata gectim kendisiyle..inanin cok ama cok uzuldum..esine libyada birsey olmadi..ama malesef bosandilar...hayat boyle iste..hicbirseyin garantisi yok..
burda birbirimize hep destek olduk..arkadasimizinda suan destege cok ama cok ihtiyaci var...dedigim gibi ozelden mesaj atinca cevapliyo...hepinize cok selami var; herkesi cok opuyo..insllah en kisa zamanda donecek aramiza...
yaa ne bileyim bazen böyle oluyor işte insan bir türlü heveslenemiyor.. elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama çok da işe yaradığını söyleyemem ...
şimdi bana kızacaksınız ama sanırım etkileniyorum ve ben de hiç hevesli değilim.. içimdeki şeytanlar bu sefer olmayacak diyor, tamam hissediyorum olacak ama galiba daha zamanı gelmedi...
hayat bu işte ne zaman ne olacağımız belli değil ki...
sabırlı ol kuzucum sen daha çok küçüksün zamanın uzuuuuuun... :))))
en olmadı evlat edinmeye çalışırım gerçi çok zor ama koruyucu aile olabiliriz.... bol bol da kedi ve köpek de alırım zaten zor tutuyorum kendimi bir kedi daha almamak için :)))
canım boşver sen genede koyma ozaman boşuna sorun yaşamayın gördüm zan çok merak ediydum gördüm yeter :)))))))
canım sıkmaaydık kızı keşke yaaaaaaa
valla hiç takmasın negüzel işte yatsın evde bğtğngğn hizmet etcek kimseyok kendide dışardan sölesin yiceni iççiceğini tamam daha neeeeeee zaten ille yatacandiye bişi yokki yavaş hareketlerle hareket serbest 3 güün dışardan söler sonra kendi çıkar bişi alır gelir hiç bişi olmaz
ay çok üzüldüm myaaaaa hayırlısı ya
ay etkilen hemen ne var etkilencek kızıyorum ama artık sanada bak belkide gerçekten tutmıcak bunu bilemeyiz aama bildiğimiz bişi var herkezin tutacakdiye birşey yok zaten herzaman tuttmama ihtimalini bilerek giriyorsunuz bu yoola sebebide her ihtimale karşılık onları yavrularıınızı istediğiniz için belki seninki belki onunki belki ikinizinkide tutmaz ama ümit işte belki tutardiyip başladık hepimiz daha geçen ay canımdan değerlimi nasipten ötesi yok diyen kadın sen değilmiydin noldu ne değişti şimdi istanbulda diyosun deneseydim e doktorumu seviyorum iyi dedin adamı bilerek gittiniz zaten tavırlarının acayip olduğunu biliyodunuz siz doktorun işinde iyi olduğunu düşünüyodunuz zaten sizede tavrı önemli değil bidaha böle karamsar karamsar olma dua et bol bol rabbim inşallah nasip etsin gerekirsede girme topiğe moralin bozulacaksa kimselede özelden dahi konuşma sonuca kadar
canım boşver sen genede koyma ozaman boşuna sorun yaşamayın gördüm zan çok merak ediydum gördüm yeter :)))))))
canım sıkmaaydık kızı keşke yaaaaaaa
valla hiç takmasın negüzel işte yatsın evde bğtğngğn hizmet etcek kimseyok kendide dışardan sölesin yiceni iççiceğini tamam daha neeeeeee zaten ille yatacandiye bişi yokki yavaş hareketlerle hareket serbest 3 güün dışardan söler sonra kendi çıkar bişi alır gelir hiç bişi olmaz
ay çok üzüldüm myaaaaa hayırlısı ya
ay etkilen hemen ne var etkilencek kızıyorum ama artık sanada bak belkide gerçekten tutmıcak bunu bilemeyiz aama bildiğimiz bişi var herkezin tutacakdiye birşey yok zaten herzaman tuttmama ihtimalini bilerek giriyorsunuz bu yoola sebebide her ihtimale karşılık onları yavrularıınızı istediğiniz için belki seninki belki onunki belki ikinizinkide tutmaz ama ümit işte belki tutardiyip başladık hepimiz daha geçen ay canımdan değerlimi nasipten ötesi yok diyen kadın sen değilmiydin noldu ne değişti şimdi istanbulda diyosun deneseydim e doktorumu seviyorum iyi dedin adamı bilerek gittiniz zaten tavırlarının acayip olduğunu biliyodunuz siz doktorun işinde iyi olduğunu düşünüyodunuz zaten sizede tavrı önemli değil bidaha böle karamsar karamsar olma dua et bol bol rabbim inşallah nasip etsin gerekirsede girme topiğe moralin bozulacaksa kimselede özelden dahi konuşma sonuca kadar
kız nurcan amma okudun beee yazsana...yaa o örgücü kadının topiği nerdeydi bulamıyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?