bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ya tabiki beklentini az tutmak daha iyi ama sen böle olmıcakmış gübü konuşunca insan üzülüyo aslına bakarsan özellikle bazı arkadaşların negatifini nasıl kaldırırım bilmiyorum sıradan birine bile hayırlısı olsun derken okadar zorlanıyorumki sizinkileri hiç düşünemiyorum
valla canim kendide face girdi bugun bisey demedi:)))) aman yaa birsey olmaz:))))

ayseye dedigin gibi bende cok cok uzuldum...

evet haklisin aysemm nasil mutlu olacaksan nasil pozitif olacaksan oyle davran..yeterki gelsin bebiss...

yani ben öle dşünüyorum o üzülsün istemiyorum hiç

ya valla mutsuz değilim ben diyorum ya bir garibim sadece, olsun kendi haline bıraktım olursa ne ala olmazsa bir daha denerim... ilaç kullanıyorum ya antidepresan onlar insanı böyle hissiz yapıyor işte istesen de üzülemiyorsun :))))

yaaaaaaa kizlar tamam olmama durumuda var..ama neden olumsuza odaklanalim..dimi aysecim..olumlu baslayalaim..daha olumsuzu almadan aglamaya basladik ya..eger olmaz ise o zman uzuluruz..simdi yeni tedavi; yeni transfer ve gelecek bebisler..asununda olacagina cok inaniyorum.....bebisler gelecekkkkk insallahhhh

yaa ben olacağından eminim de zamanını bilemem
o kadını neden sordum sanıyorsun battaniye ördürcem ben ona :)))

ayse kapadokya geldi..canim hosgeldin...cok ozledik senii..ve hep bahsediyoduk..acaba nerde diye..tekrar hosgeldin canim benim...

yazdıklarınızı okuyamadım bile gözlerim doldu haykırarak ağlamak geliyo içimden kendimi çok yalnız hissettim hepinizi çok öpüyorum benim yaşadıklarımı inş. hiç yaşamazsınız hep mutlu olun huzurla kalın

canim benim...ahh ne desemki bilmiyorum inan..canim yaaa..her kotu olayin ardindan mutlaka iyi seyler yasanir..boylesi dah ahayirli olur belki bi tanem...canim ya..keske elimden elimizden birseyler gelse yapabilsek..ne zaman dertlesmek istersen yapabilecegim birsey olsa hep burdayim..canim yaa insan bazen diyecekte birseyde bulamiyoki..ama hicbirse senden degerli degil canim yaaa

etrafımız ne kadar kalabalık olsa da hepimiz aslında yalnızız canım.. hayat kim bilir bize neler gösterecek, herşey insan için.. sen de en kısa zamanda mutluluğuna huzuruna yeniden kavuşursun inşallah..

saol tatlım çıkıyorum ama kalamıcam fazla öpüyorum senii hep mutlu olun bebeğin sen eşin

canim benim cok sagol..insallah hepimiz mutlu olalaim..hep guzel haberleri yazalim buraya..ne olur guclu olmaya calis..kendine dikkat et...eninde sonunda kendimize kaliyoruz..dunya yikilsa bile biz yeni bir dunya kurmak zorundayiz bir sekilde..kendini hic yanlzi hizzetme..bak ne zman konusmak istersen ben ve diger arkadaslarda hep burdayiz....istedigin kadar dertlesir konusuruz...

antidepresan zararlı değilmi canım yaaaaaaaa
yaa ben olacağından eminim de zamanını bilemem
o kadını neden sordum sanıyorsun battaniye ördürcem ben ona :)))

:)))))))))))) ayyyyyyyyyyyy negüzel Allah için çok güzel yapıyo kadın inşallah yavrucumuz gelirde sarar gezdirirsin bebişini

ayşekapadokyacım hakkımızda hayırlısı olsun canım dünyada insanın kendisinden önemli bişi yoktur canım sen iyi ve sağlıklı ol herşey geçer

antidepresan zararlı değilmi canım yaaaaaaaa
:)))))))))))) ayyyyyyyyyyyy negüzel Allah için çok güzel yapıyo kadın inşallah yavrucumuz gelirde sarar gezdirirsin bebişini
ya zararlı tabi de işte hem deli doktoruyla hem de osman hocayla konuştum al dediler alıyorum..
ya ben yaptırayım da saracak bebek bulunur elbet...
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüüüüüüüüüüm

yine geeell

bende cikiyorumguzeller..
aysecim ama aldigin antidepresan bitkisel degilmi?

ayse kapadokyaya cok uzuldum.....az kendime geleyim bende...optum herkesi cok cok...

ohhhh ohhhhhhhhhhanımlar hanımlarrrrrrrr kaynatmışlarrrrrrrrrrrr
insan birazda okuyacak olanları düşünür yaaaaaaaaaaoku oku bitmediiiiiiiiiiiiiiii hadi gelinde devam edelimmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
iyi akşamlar oku oku bitmedi maşallah ablam var hemen yazıp çıkacam kardeşim benim yerime okuyacak meryem süresini 2 tanede arkadaşına söyleyecek yarın haber verecek durumu yarın akşam anca yazabilirim öptüm hepinizi :76:

TEK DİN İSLAM
ZEKERİYYA(A.S)IN ÇOCUK OLMASI İÇİN OKUDUĞU DUA
#BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM#
Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız ...icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

arkadaşlar tesadüfen bir yerde rastladım belki yararı olur sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…