ya tabiki beklentini az tutmak daha iyi ama sen böle olmıcakmış gübü konuşunca insan üzülüyo aslına bakarsan özellikle bazı arkadaşların negatifini nasıl kaldırırım bilmiyorum sıradan birine bile hayırlısı olsun derken okadar zorlanıyorumki sizinkileri hiç düşünemiyorumkızma annem yaaa üzgün falan değilim iyiyim ben napayım olmazsa olmaz bir daha denerim, param gücüm bitene kadar denerim olmazsa da ölmem yani...böyle heyecansız olmam daha iyi bence, beklentim yüksek olmayınca hem stresim yok hem de olmazsa daha az hayalkırıklığı olur...
valla canim kendide face girdi bugun bisey demedi:)))) aman yaa birsey olmaz:))))
ayseye dedigin gibi bende cok cok uzuldum...
evet haklisin aysemm nasil mutlu olacaksan nasil pozitif olacaksan oyle davran..yeterki gelsin bebiss...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri/277456-el-emegim-goz-nurum-bebek-orgulerim.html
sana kızıyodum napim sinirlendirdin beni biz okadar senin mutluluğunu paylaşmak istiyoz sen kendi kendini mutsuz ediyosun kiiiiiiii hepimiz senin bebişinin geleceğine bukadar inanırken beni çok üzüyo bukadar karamsar olman tabiki herzaman tutmama ihtimali var ama sen böle olunca ben negatif alırsan diye inan çok korkuyorum aşırıderecede üzülürüm sana tesilli için dicek birşeyim bile olmaz((((((((
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri/277456-el-emegim-goz-nurum-bebek-orgulerim.html
sana kızıyodum napim sinirlendirdin beni biz okadar senin mutluluğunu paylaşmak istiyoz sen kendi kendini mutsuz ediyosun kiiiiiiii hepimiz senin bebişinin geleceğine bukadar inanırken beni çok üzüyo bukadar karamsar olman tabiki herzaman tutmama ihtimali var ama sen böle olunca ben negatif alırsan diye inan çok korkuyorum aşırıderecede üzülürüm sana tesilli için dicek birşeyim bile olmaz((((((((
ya tabiki beklentini az tutmak daha iyi ama sen böle olmıcakmış gübü konuşunca insan üzülüyo aslına bakarsan özellikle bazı arkadaşların negatifini nasıl kaldırırım bilmiyorum sıradan birine bile hayırlısı olsun derken okadar zorlanıyorumki sizinkileri hiç düşünemiyorum
yani ben öle dşünüyorum o üzülsün istemiyorum hiç
yaa ben olacağından eminim de zamanını bilemem
o kadını neden sordum sanıyorsun battaniye ördürcem ben ona :)))
ayse kapadokya geldi..canim hosgeldin...cok ozledik senii..ve hep bahsediyoduk..acaba nerde diye..tekrar hosgeldin canim benim...
yazdıklarınızı okuyamadım bile gözlerim doldu haykırarak ağlamak geliyo içimden kendimi çok yalnız hissettim hepinizi çok öpüyorum benim yaşadıklarımı inş. hiç yaşamazsınız hep mutlu olun huzurla kalın
yazdıklarınızı okuyamadım bile gözlerim doldu haykırarak ağlamak geliyo içimden kendimi çok yalnız hissettim hepinizi çok öpüyorum benim yaşadıklarımı inş. hiç yaşamazsınız hep mutlu olun huzurla kalın
saol tatlım çıkıyorum ama kalamıcam fazla öpüyorum senii hep mutlu olun bebeğin sen eşin
antidepresan zararlı değilmi canım yaaaaaaaaya valla mutsuz değilim ben diyorum ya bir garibim sadece, olsun kendi haline bıraktım olursa ne ala olmazsa bir daha denerim... ilaç kullanıyorum ya antidepresan onlar insanı böyle hissiz yapıyor işte istesen de üzülemiyorsun :))))
yaa ben olacağından eminim de zamanını bilemem
o kadını neden sordum sanıyorsun battaniye ördürcem ben ona :)))
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüüüüüüüüüüm
ya zararlı tabi de işte hem deli doktoruyla hem de osman hocayla konuştum al dediler alıyorum..antidepresan zararlı değilmi canım yaaaaaaaa
:)))))))))))) ayyyyyyyyyyyy negüzel Allah için çok güzel yapıyo kadın inşallah yavrucumuz gelirde sarar gezdirirsin bebişini
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüüüüüüüüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?