ah canım benimya Allah sabır versinyazdıklarınızı okuyamadım bile gözlerim doldu haykırarak ağlamak geliyo içimden kendimi çok yalnız hissettim hepinizi çok öpüyorum benim yaşadıklarımı inş. hiç yaşamazsınız hep mutlu olun huzurla kalın
canım doktor kullan dediğine göre kimyasal yoktur çünkü arkadaşım antideprasan kullanırken gebe kaldı bebeği herkez sakat olma ihtimali yüksek demişti ama onunki bitkile değikdi ve dozu bayağı yüksekmiş öle demiştiya zararlı tabi de işte hem deli doktoruyla hem de osman hocayla konuştum al dediler alıyorum..
ya ben yaptırayım da saracak bebek bulunur elbet...
yine geeell
iyi akşamlar oku oku bitmedi maşallah ablam var hemen yazıp çıkacam kardeşim benim yerime okuyacak meryem süresini 2 tanede arkadaşına söyleyecek yarın haber verecek durumu yarın akşam anca yazabilirim öptüm hepinizi :76:
şşşşşşşşşştttttttttttttttt
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrnaporsunuz bu satteeeeeee
napim kız öle takılıyodum giremedim bugün baktım napmışınız benim kızda dünden beri yine tıkyok birazda sinirim bozuk hiç uyku tutmuyo
normalmiki canım dr sormadınmı hiç
ya kız kardeşim sanki böyle durumlardan söz ediyordu diye hatırlıyorum
canım dün doktordaydım baktı suyum kalp atşı herşey normal zaten hergelemende ayrıntılı ultrasonla bakıyorum renkli doblörle bakıyorum diyo ama dün bide şey dedi sanki sıkışmış gibi durmuş dedi oda aklımna takılıyo kızım büzülmüş bi köşeye sinmilti geçi kızım dış etkenleri sevmiyor biliyorum elimizi koyunca asla vurmuyo ama dün öle bi köşeye sinmiş olunca biraz üzüldüm açıkçası korkuyorum tekrar aynı şeleri yaşamaktan ama anlamanın bi yoluda yokki hasyta olup olmadığını ben oğlumdada sürekli kontrole gidiyodum anlaşılmadı bişi açıkçası artık çok sinirlerim altüst benimde aylar ilerledikçe birazda duygusallığı abrtıyom sanırım bakalım şu günler bi geçseydi
canım dün doktordaydım baktı suyum kalp atşı herşey normal zaten hergelemende ayrıntılı ultrasonla bakıyorum renkli doblörle bakıyorum diyo ama dün bide şey dedi sanki sıkışmış gibi durmuş dedi oda aklımna takılıyo kızım büzülmüş bi köşeye sinmilti geçi kızım dış etkenleri sevmiyor biliyorum elimizi koyunca asla vurmuyo ama dün öle bi köşeye sinmiş olunca biraz üzüldüm açıkçası korkuyorum tekrar aynı şeleri yaşamaktan ama anlamanın bi yoluda yokki hasyta olup olmadığını ben oğlumdada sürekli kontrole gidiyodum anlaşılmadı bişi açıkçası artık çok sinirlerim altüst benimde aylar ilerledikçe birazda duygusallığı abrtıyom sanırım bakalım şu günler bi geçseydi
canım benim iyi düşün iyi olsun sen içini ferah tut ne olur Rabbimin izni ile sağlkla alacaksın meleğini kucağına zor ama geçmişi lütfen aklına getirmemeye çalış ...
kuzum için rahat etsin dr ara yada tekrar git
sağol canım inşallah geri kızımda çok ümitliyim inanıyorum sağlıkla geleceğine am a işte hamilelikten iyice herşeye üzülür oldum yaaaaa tam böle uyuz karılar gibiyim :)))))))) huysuz huysuz bi görsen yani tam cadı oldum :)))))
huysuz ve tatlı anneyim diyosun yani eeee kızında nazlı işte annesi :)))
doktor arkadaşımın tanıdığı tekrar sordurttum demiş zaten daha napim onunla özel ilgileniyorum bebğin sağlığı iyi gözüküyo diyo gatada zaten aynısını diyor biz bakıyoz sağlıklı diyo ama diğer çocuğunda sağlıklı gözüküyodu gelişimi kilosu çok iyiydi diyolar yani anlaşılmıyo bitek kanalırlarsa anlıcaklarını sölüyolar ama artık o aşamayıda geçtik zaten ilk sölediklerindede kabul etmemiştim çünkü eğer test için kan alıralrsa kesin bebeği kaybedicem bende riske atamadım ama normalde hareket ediyo hiç etmiyo değil ama bazen inadamı yapıyo nedir böle bi duruyo bikaçgün etmiyo özellikle doktora gidip muayene oluyoırum geldiğim 2-3 gün hiç hareket etmiyo etsede çok az hareket ediyo doktor çok itip kakıyo ultrasonu acaba korkuyomu diyorum bazen kızım genelde parmağını emiyo doktorda elini çeksin diye itekliyo aletle oda inada yüzünü daha çok kapatıyo o kapadıkça doktor itiyo ondan belkide yapıyo böle korkuyo diyom başka bişi gelmiyo aklıma
ha ha öyle valla ama kızım bana hiç çekmemiş teyzeleri ahhhhhhhh ahhhhhhhh aynı babsı gibi bu kız ya ikisi bir beni yer bitirir bunlar :))))))))))))) ben gene bitek hamişken böleyim eşim hep nazlıdır kesin kızıda ona çekti :))))))
canım kız kaderşimde söylerdi bu gün 1 gün oldu daha hiç hareket etmedi diyeeee
ama allah şükür çok sağlıklı bir oğlu var senin hasasiyetin birazada önceki yaşadığın olaya bağlı olabilir
hem hiç bir şey olmayacak allahın izni ile yeğenciğimiz sağlıkcakla gelcekkk
nurcan dün kızkardeşimdiyorki
abla kalanı değiştiridim diyor oğluyla eşide başka kanla izlemek istiyolarmış işte biraz ısrar etti anne aç diye diyor bende olmaz diyince baba baba kal şu kanlaı oylayalım yoksa annem bize izletmeyecek dedi diyor bunu söylerkende iki eli havada oy veriyor diyor(eniştem le 2.5 yaşındakiyeğenim istemedileri bir şey olduğunda hemen oyluyorlar olayı ve 2 ye 1 kadeşimi devre dışı bırakıyorlar )
evet yaaaaa bende yatayım akşam üstü bir saat uyudun böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?