bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

:))))))))))))) hadi Allah rahatlık versin canım birazdanda ceylin gelir gece kuşu he he

heehheeeheee gecekuşunuz geldii
aslında çok uykum var misafirlikteydik gelince direk yatağa girecektim ama sizlere bakmadanda edemedim
geçmişe fazla gidemedim neler oldu bugün güzel haberler varmı

Nurcan canım selam ,
Yazdıklarını okudukça kendi hamileliğim gözümün önünde canlandı ama ben sendende beterdim ( hafta 7 gün ben 3-4 gün hastanede nst deydim ( sende ilk bebişini kaybetmişsin bende ikiz bebeklerimi 23.haftada kaybettim kızımı ve oğlumu ( sonra kızıma hamile kaldım ve herşey aynı olacak diye hamilelik sürecimi kendime vee tabii çevremdeki insanlarada zehir ettim ... benim 16. haftada kanamam oldu 10 gün hastanede yattım düşük riskim arttı evde yatmaya devam ederken 21. haftada acilen apandist ameliyatı oldum yine bebişimi kaybediyorum dedim 10 günde öyle hastanede yattım sonrası çıktım evhamla evde yatıp hamilelik sürecimi doldurmaya çalıştım ... çoook şükür ki kızım inatçı çıktı sıkı sıkı tutundu ve 39. haftada sağlıkla sıhatle dünyaya geldi... ben kızım sakin olup hareket etmediği zamanlarda ona müzik dinlettim o da belli bir süre sonra hareketlenmeye başladı eşim anne karnındaki bebişe dinletilen klasik müzik cd leri aldı ve Arya günden güne iyice hareketlendi...
İnanıyorum ki senin bebişinde sağlıkla sıhatle vaktinde dünyaya gelicek....... dualarım senin ve bebişin için........

slm kızlar nasılsınız
3 4 sayfa geçmişi okudum geldim..

cnm bırak artık eskiyi düşünme sen eskiyi düşününce sıkıntıların artacak
ne güzel işte senin bebek sakin bi bebek olacak şükür et
biliyosunki o kafasına göre hareket ediyo canı isteyince
daha dün dr daydın bi sıkıntı olsa söylerdi zaten merak etme sen içini ferah tut..

kızlar ne haber yaaaaaaaa
nasılsınız
hava güzelmiş ama bzi evde olanları pek alakadar etmiyor değilmii

Merhaba canlarımmmm,
Yattığım yerden bugün ilk kez biraz okumaya çalıştım geçmişi ama fazla okuyamadım...Yatarken okumak zor oluyormuş..:) Ben iyiyim...Ama gerçeği sorarsanız çok umutlu değilim...İçimden bir ses yine olmadı diyor...Ama küçücükte olsa bir umut olduğu için hala dikkatliyim hala...Eşim yurtdışına gitti yanlızım yani...Bu ev sıkıyor beni daralıyorum belki bende bir kaçgüne toparlanıp annemlere giderim.Yanlız olunca insan şeytanıda bol oluyor malum..Bu tedavi süreci başından beri pek de iy gitmediği için kimseyle paylaşmamıştım...Artık kimseyi üzmek istemiyorum, kendi derdimle yanıp duracağım...Tüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun...

canimmm bencede evde tek durma..yanliz olunca gercekten kotu oluyo..zaten yolculuguda izin veriyolar..malum o kadar kisi il disinda yaptiriyo..sonra evine donuyo...ama sende umutsuz konussan dahii ben senden cok ama cok umutluyum...bu dualarin sonucunda umuyorumki Rabbim en hayirli sonucu verecektir...gercekten bunu uzulme diye soyelmiyorum..ben senden cokk umutluyumm canim yaaa...

Ne güzel.... Ama benim içim bomboş isyan etmek istemiyorum aslında...Neyse çok yakında öğreneceğiz nasılsa...Sen çok iyi olduğun için içinden kötü birşey geçmiyordur canım...

Ne güzel.... Ama benim içim bomboş isyan etmek istemiyorum aslında...Neyse çok yakında öğreneceğiz nasılsa...Sen çok iyi olduğun için içinden kötü birşey geçmiyordur canım...

canim ya ne olur kotu dusunme...olumsuz dusunmeyeye calisalim..tamam evet olumsuz olma riskide var..ama olusmzu alinca uzulelim..su an kendini yipratmanin stresin ne anlami varki..sana annelik cok yakisir; bak vallahi resmini ilk gordugumde icimden oyle gecti..ne guzel bir anne olur dedim kendi kendime.....cokk opuyorum seni....kendini uzme..Allah buyuktur..en hayirli sonuc olacak insallah..vallahi ben sen umutsuz olunca bende cok ama cok uzuluyorum....insallah diliyorumki bebisin simsiki tutunacak san acanim benim...

Son düzenleme:

Garip bir şekilde rahatım aynı zamanda kaderime tahammül göstermeye başladım...En azından bu konudaki dualarım kabul olunuyor...Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.Şimdi yemek yemem lazım.Malum şu an için kimsem olmadığı için herşeyi yavaş yavaş ben hazırlıyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun..

tamam hayatim..kkendine cokkk dikkat et.keske yakin olsak; yardima gelmeyi cok isterdim..sen karamsarda olsan..ben cok ama cok inaniyorum...cok umutluyum senden...insallah guzel bebisinnn seninledir..ve hicc birakmayacak senii

canım yaaaaa allahım yüzüne baksın inşşş güdürsün seni
ama olumsuz düşünme rabbim ol dediketn sonra verecek olduktan sora gersi boş

heehheeeheee gecekuşunuz geldii
aslında çok uykum var misafirlikteydik gelince direk yatağa girecektim ama sizlere bakmadanda edemedim
geçmişe fazla gidemedim neler oldu bugün güzel haberler varmı
:)))))))))))) a ha işi yok be canım herşey atnı
slm canım sende zor günler geçirmişin bende ilk gebeliğimde bayağı zorlandım önce dış gebelik dediler aldırmaya gittim baktılr bebek var sonra kanamam oldu aşırı derecede düşük yapıyosun dediler inelerle durdurdular 3 ay vwc dışında yağa kalmam yasaklandı yemeği bile yatarak yedim sonra bebeğim gayeu sağlıklı olarak gelişti 3.600 olarak doğdu ama neden olduğunu iblemedikleri bir sebepten ötürü bütün iç organları son hafta iflas etmişti gerçi bana göre doktor hatası ama soktorlara göre nedeni bilinemeyen bi hastalık artık nedim hayırlısı böleymiş aslında eşim birazdaha ılımlı olsa bende bukadar karamsar olmıcam ama eşim çok karamsar %90 sakat yada hasta olacakmış gibi davranıyor bende çok etkileniyoum ya buuda 9 ay taşır elim boş çantalarla dönersem diorum kendi kendime ama inşallah bende senin gibi kızımı kucağıma alırım rabbim kızına ve ailene uzun hayırlı ve birlikte mutlu bir yaşam versin güzel duaların ve dileklerin için çok teşekkür ederim
ah canım yaaaaaaaa valla arada geliyolar böle bir ara ayşede beni fırçalar rahatlarım ben onu o beni böle silkeleniyoz :))))))))

ya hayatım neden karamsar oluyosunuz yaaaaaaaa lütfen yapma böle üzme kendini hem tek olman kötü bişi değilki al kitap oku netten film izle 3-4 gün geçincede gidersin ailenin yanına hem neden onları üzmekten kaçıyorsun eminim onlarda acını tatlını herşeyini seninle pylaşmak istyorlardır tamam üzülüyorlardır ama bence bilseler senin bu yükü tek baına sırtlamaya kalktığını daha çok üzülürler hepde öle busefer ümitsizim bilmemne yok herşey çoooooook güzel olacak biz inanıyoruz sizde inanın

nurcan naber canim...nasilsin ya..ya neden sakat olsun? bukadar insan tup yaptiriyo..onu bende duydum bazi bbek daha a z hareketsiz oluyo..hem dr hersey yolunda diyo..esinde neden boyle karamsar analamadim yaa....

Son düzenleme:
tamam hayatim..kkendine cokkk dikkat et.keske yakin olsak; yardima gelmeyi cok isterdim..sen karamsarda olsan..ben cok ama cok inaniyorum...cok umutluyum senden...insallah guzel bebisinnn seninledir..ve hicc birakmayacak senii
Allah razı olsun zaten destek vererek dua ederek yardımcı oluyorsunuz... İnşallah dediğin gibidir canım...
canım yaaaaa allahım yüzüne baksın inşşş güdürsün seni
ama olumsuz düşünme rabbim ol dediketn sonra verecek olduktan sora gersi boş
Zaten bende buna inanıyorum o istedikten sonra ne engel olabilirki...

Ben bu yükle tek başıma yaşamaya o kadar alıştımki...Ama en son denememizde babam çok üzüldü gözyaşı döktü.kıyamam onlara gözlerindeki çaresizlik tüm gücümü kaybetmeme neden oluyor o yüzden bu sefer böyle olmasını istedim ama aksilik eşimin iş seyahati çıktı. Bende bir kaçgüne kadar ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum zaten tatile gitmiş gibi...İnşallah güzel olur arkadaşım. Nazlı kızın nasıl...Bu tpiğin nazar boncuğu o Allah sağlık versin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…