h ha canım topiğinizden haberim bile oktu birisi soru sormuş biizm opiğe bende cevap yazdım okumayınca bakim hangi topikteyse oraya yazaym dedim tesadüf seni gördüm canım benişm iyi olda gerisi önenmli değil demek bi oluşun olcak negüzel ikilitestinde inşallah iyi çıkar gerçi doktor ense kalınlığına bakmıştır bi sorun olsa sölerdi testin eminim temiz çıkar arada kendinden haberver canım öpüyoruz olunla seni :))))
bu arda evet benim doğuma bişi kalmadı :18::18::18::18::18:
AAAAAAAAA!!!!! OĞLAN MIIII? Çok şaşırdııım hep kız diyoduk :))) Bana da hep oğlan diyoruz ya kız çıkar belki de.... Allah analı babalı büyütsüüün, hep güzel günlerini göstersin. Canım benim darısı başımaaaaa.....
Allah razı olsun zaten destek vererek dua ederek yardımcı oluyorsunuz... İnşallah dediğin gibidir canım...
Zaten bende buna inanıyorum o istedikten sonra ne engel olabilirki...
Ben bu yükle tek başıma yaşamaya o kadar alıştımki...Ama en son denememizde babam çok üzüldü gözyaşı döktü.kıyamam onlara gözlerindeki çaresizlik tüm gücümü kaybetmeme neden oluyor o yüzden bu sefer böyle olmasını istedim ama aksilik eşimin iş seyahati çıktı. Bende bir kaçgüne kadar ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum zaten tatile gitmiş gibi...İnşallah güzel olur arkadaşım. Nazlı kızın nasıl...Bu tpiğin nazar boncuğu o Allah sağlık versin...
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981
kızlar PINAR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover-------------------------okudu
son_ece---------------------------okudu
ayşe-------------------------------okudu
umudumsun---------------------okudu
yeter-------------------------------okudu
nurcan------------------------------okudu
ceylin----------------------------okudu
herzaman_seninle----------------okudu
hilbay
tweety25-------------------------okudu
nazemir--------------------------okundu
pembe_86-------------------------okudu
derin------------------------------okudu
neslyy----------------------------okudu
pinar1202-------------------------okudu
asli_1981--------------------------okudu
5 adet booooooooooş
Naber bakalım hanımlar??? Yoktum bugün biraz gezdik eşimle, siz de pek yazmamışsınız zaten...
Nurcan yaaa sen bana diyorsun olumsuz düşünme diye e ben sana ne desem ki?!!! Senin kızının bişeyi yok canım benim sadece tembel işte tembeeeeellll... ama bu iyi bişey merak etme çok rahat edeceksin o gelince hep uslu uslu uyuyacak tontişim.. Üzülme olur mu? Bak ben hepimize yetecek kadar üzülüyorum zaten :))
Naber bakalım hanımlar??? Yoktum bugün biraz gezdik eşimle, siz de pek yazmamışsınız zaten...
Nurcan yaaa sen bana diyorsun olumsuz düşünme diye e ben sana ne desem ki?!!! Senin kızının bişeyi yok canım benim sadece tembel işte tembeeeeellll... ama bu iyi bişey merak etme çok rahat edeceksin o gelince hep uslu uslu uyuyacak tontişim.. Üzülme olur mu? Bak ben hepimize yetecek kadar üzülüyorum zaten :))
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
1. nazemir
2. KK Pro Üyeyeteeeeer
3. Ayse_URL+
benimki okundu... RABBİM pınar arkadaşımızın gönlündekini hayırlısıyla tez zamanda versin 2 tanede okundu yazabiliriz en geç 2 güne okunacak
nurcan naber canim...nasilsin ya..ya neden sakat olsun? bukadar insan tup yaptiriyo..onu bende duydum bazi bbek daha a z hareketsiz oluyo..hem dr hersey yolunda diyo..esinde neden boyle karamsar analamadim yaa....
ay benim adam öle işte ne bilim benimde duygusal günümdü heralde ama bugün iyiyim canım sabah 9 da misafirim geldi şimdi gittiler hep doluydu ev bir sürü karıyla :))))))))))) o ara ikidakka girdim bişiler yazdım hemen çıktım canımaaaa gittinmi nurcan(((
iyiyiz canım şükür siz üzülmeyyin ama yaaaaaaaa lütfen siz iyi olursanız bizde iyi oluruz ailene gelince tabiki sen onları üzmeyi kesinlikle istemezsin ama emin ol o insancıklarda sen üzlüyorsun diye üzülüyorlardır senin takbaşına bu yükü sırtladığını bilseler dahada üzülürler tabiki sen tutmazsa diye sölemek istemiyorsun anlıyorum ama onlara belli etmene gerek yok rahatsızım dersin sakın iş yapma ama yavaş yavaş hareket et canım lütfenAllah razı olsun zaten destek vererek dua ederek yardımcı oluyorsunuz... İnşallah dediğin gibidir canım...
Zaten bende buna inanıyorum o istedikten sonra ne engel olabilirki...
Ben bu yükle tek başıma yaşamaya o kadar alıştımki...Ama en son denememizde babam çok üzüldü gözyaşı döktü.kıyamam onlara gözlerindeki çaresizlik tüm gücümü kaybetmeme neden oluyor o yüzden bu sefer böyle olmasını istedim ama aksilik eşimin iş seyahati çıktı. Bende bir kaçgüne kadar ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum zaten tatile gitmiş gibi...İnşallah güzel olur arkadaşım. Nazlı kızın nasıl...Bu tpiğin nazar boncuğu o Allah sağlık versin...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnAllah razı olsun kızlar.Rabbim hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
canım yaaaaa ben kaç geceler ağladım öle eşimden ayrılmayı düşündüm ben kusur bende biliyodum yumurtalıklarım yavaş diye olmuyo biliyodum sabahlarakadar ağlayıp dualar ederdim zamanla öol bi hal aldımki günde 2 saat anca uyuyordum bir ara hastalandım adını tam hatırlamıyo uyku hastalığı 15-20 gün uyumuyodum sonra birden nererde olduğum önemli değil bir yatıyodum 1 gün kalkmıyodum sonra sonra düzeldim hatta pisikolojik destek almaya karar vermiştim ama ınun yerine durumumu kabul ettim napalım rabbimden gelen bişi yapamıyoruz raabbim artık akan göz yaşlarına dur derde yavruna kavuşursun inşallahah canim nasil icimi aciitin simdi...nedense bu huy bendede vardir..aileme asla acilarimi belli etmem...bebisi icin bu kadar yanip tutustugumu bi size anlatabiliyorum burada..anneme bile diyemiyorum bu kadar asiri istedigimi...sonra onlarinda uzulmelerini istemiyorum...herseyle tak basina bas etmeye calisiyorum...eger bend ebir daha denersemm kiiiiiiiii umuyorum buna gerek kalmaz; Rabbim kendiligindennasip eder..bende aileme demeyecegim..yoksa daha fazla uzuluyorum..Bazende kendimi alistirmaya calisiyorum belki hic olmayabilir bununla yasmaya alis diyorum..yastigima doktugum gozyaslarimida bir ben bilirim...uf yaaaa ne enteresan benim cevremde herkes beni asiri neseli hep guleryuzlu bilir...iste derdimide bir ben bilirim...bana hep derlerdi senin hic derdin olmazmi diye...bilseler aslinda nasil yaniyor icim hemde...
canim ya canim...inanki cok fazla istiyorum bebisinin tutunmasini..dualar ediyorum...icimde oyle olumlu hisler varki....cok fazla hakkettik anne olmayi..ben hep derim herkes evladini karninda tasimayi ogrenirken bizler once kalbimizde tasimayi ogrendik...Bu yuzdende anne olmak en cok bizim hakkimiz!!!!
bende bu ayşe girmemişlmi kimsede merak etmemişmi diyordumki mesajını gördüm ay eyzesi bu kız çok kötü yaaaaaaaaa tam sopalıkNaber bakalım hanımlar??? Yoktum bugün biraz gezdik eşimle, siz de pek yazmamışsınız zaten...
Allah razı olsun canım yaaaaaaaaa sağol kardeşine ve arkadaşlarına çoooooooook teşekkürlerimi iletbenimki okundu... RABBİM pınar arkadaşımızın gönlündekini hayırlısıyla tez zamanda versin 2 tanede okundu yazabiliriz en geç 2 güne okunacak
ohhhh ayşe hanım gezmelerdeeeeeeevet yaaaaaaa ayşem benim kız kardeşim var bebği olmayan hani size yazıyordummmm işte kardeşim okadar tebbelk:26::26:i bazan dışarıya çıkarız (çarşıya )işte süslenir püslenir makyaksız çıkmaz dışarıyaaaaaa biraz gezeriz çarşıda yorulur (yürümeyi hiç sevmez imkanı olsa vc bile arbayla gitmek ister )abla biraz dinlenelim der ben yok diyincede kaldırıma oturur bende derimiki şu haline bak hiç yakışıyormu kaldırımda oturmak ben olsam neyse (ben genelde eşofmanlarımla çıkarım ve kapalı olduğum içim makyajım olmaz )diyeeee yoruldum der ve kalkamaz ... diyorum ki ona allahım bir bebeğin olsa ne yaprsın diye diyorki abla benim çocuğumda benim gibi olur 24 saatin 20 satini uyuyarak geçirir sen kendi derdine yan seninki sana çekerese vay haline
canım Allah razı olsun senden...benim 1.tüp bebek deneyimimdi çok şükür hamileyim...benim kayınvalidem ve görümceme rica ettim yazdıklarını çok şükür uyguladılar...Rabbim dulararımızı kabul buyurdu veee hamd olsun ki bitti tedavim çok şükür hamileyimmmm....Allah ım dileyen herkese nasib etsin inşallah.....
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981
kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover
son_ece
ayşe
umudumsun
yeter
nurcan
ceylin
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
nazemir
pembe_86
derin
neslyy
pinar1202
asli_1981
ben anca yarından sonra okuyabilirim yarın bitiyor adetim... kardeşim 2 arkadaşına daha söylemişti pınar için okuyacaklardı yazmıştım ama gözdenmi kaçtı
kızlar şu dua topiğinde yusuf ve meryem suresini 3 cuma okuma muhabbeti vardıya kadın denemiş pozitif aldım diyor ayşeeeeeeeeeee yapsana yaaaaaaaaaaaa sende hatta umudumsun nazemir sizde doğal yolla kalmaya çalışıyonuz sizde yapın
canım yazdım seninki hariç 2 tanemi okunacak yani toplam 3 mü oluyor ben iki düştüm bi seninkini bide hilbayınkinide siz okumuş oldunuz bide 3. mü var dua
kardeşime söyleyeyim benim için okusun musait olduğunda şu sıralar çokta yoğun ama beni kırmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?