bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım onu demiyorum pınarınkini diyorum seninki ile 12 tane mi okundu ayşeninlisteyi yeni yaptım adetin biter millet okuyanakadar zaten pınara kaç kişi okuyo senin dua dahil 2 mi yoksa senin dua hariç 2 mi

benim dua hariç 2 kişi

hıııııııııım ok canım ozaman pınar 4 tane okutsun çevresine söliyimde

ayşeninkinide 3-4 gün vakti var canım rahat ol şuan bitek tedavideki o sonra isteyene okıcaz yine :))))))

bende 3 güne kadar okurum zaten olmazsa da kardeşim sağolsun okur.....kardeşimin eltisi var 500 meryem süresi okudular çocuk olması için 2. tüp bebekle şimdi hamile hatta ikiz olma ihtimali bile var...başka bir topikdede bir arkadaş için 500 meryem okuyorlar çocuk için ama herbirini arapçasından bilen 500 ayrı kişi okuyacakmış...okadar kişiyide nerden buluruz

PINAR

CANIM NAZEMİR ARKADAŞIMIZ FAZLADAN OKUTMUŞ 5 EKSİK DUA VARDIYA O 4 OLDU 4 TANEYİ ETRAFINA OKUTSAN DUAN BİTMİŞ OLUYOR CANIM aLLAH KABUL ETSİN

İMKANSIZ CANIM YAAAAAAAAAAA o öle değildir 500 meryem okunuyodur arapçadan 500 ayrı kişi nerden bulunur bence onlar abartmıştır hiç bi dua okadar katı değil ama 500 meryem her türlü zor okunur ya bu 3 cuma meryem ve usuf suresi okuma olayı kolay ya ben hiç konuşmadan kalkmadan okurdum aslında ama hamileyim eskisi gibi sağlam olsam okurdum asumana ayşeye umuta sana felan yani hani sırayla hepinize yetere felan olsun ama işte oturamıyorum nefessiz kalıyorum

425 toplamışlar bile bayağı bi çevre lazım 500 ayrı kişi için ...ama kardeşimin eltisinin yaptığı daha kolay arapçasından okuyan arkadaşlarına dağıttılar 500 tane okudular şimdide hamile ben yapmaya kalksam kendim arapça bilmiyorumki okusam hepsini başkasınada söyleyemem...ama senin dediğin duayı söyleyeyim benim için okusun

valla aferin onlara ama ben emin olamam okunup okunmadığına ay bilmiyorum bence zzor 500 tane eğer kecdine okutmak istersen elimden geldiğinceyardım ederim amaenfazla okuyabilceğim 10-0 anca hadi zorliim doğuma kadar 30 diyim okuyabilirim ki çok zor yani ama dediğin gibi diğerini yaptır o kolay secdecde okunmasa bende okurum secdede okumK KÖTÜ SECDEDE OTURAMIYORUM

yok canım ben kendim okuyamadığım içim kimseyede diyemem en az 20 kişi bulmam lazımki 50 adet düşsün onun için hiç düşünmedim ama yapmak isteyen olursa diye paylaşmak istedim

yok canım ben kendim okuyamadığım içim kimseyede diyemem en az 20 kişi bulmam lazımki 50 adet düşsün onun için hiç düşünmedim ama yapmak isteyen olursa diye paylaşmak istedim

açıkçası bencede çok zor kimsseninde yapabileceğiini sanmıyorum ben isteyemem mesella aslında arkadaşımçok hoca arkadaşım var birsürü ama asla bana şu duayı okurmusun diyemem utanırım

açıkçası bencede çok zor kimsseninde yapabileceğiini sanmıyorum ben isteyemem mesella aslında arkadaşımçok hoca arkadaşım var birsürü ama asla bana şu duayı okurmusun diyemem utanırım

kardeşim 5 ..6 sene yatılı kuran kursunda okudu eltisiylede oradan arkadaşlar ve oradan bir sürü arkadaşları var rahatlıkla okudular... benim söyleyebileceğim kişi en fazla 5 kişidir onuda sıkıla sıkıla bana meryem süresi okurken bile kardeşime söyledim arkadaşlarından tamamladı 1 er tane olduğu için zor olmadı ama tutupda bana 50 şer tane oku diyemem

canım kardeşim sen sakın üzülme ben öyle eserekli kadınım biliyorsun, iyi saatte olsunlar beni yokluyor sık sık.. ama biliyorum ben hissediyorum bir evladım olacak ama vakti var galiba.. olsun ben beklerim.
valla keşke yakın olsak ne güzel olurdu bazen çok yalnız hissediyorum kendimi..
hee istanbula tayin istesem orda nsıl geçincez deli :)))

günaydınlarrrrrrrrrrrrr
yeni hafta güzelikler süprizler getirsin herkeseee

canım ben adetliyim 3 güne kadar biter o zaman okuyacağımmm

acık tebbel olsunki anneside rahat etsin değilmiiiii kızzzzzzzzzz

Kenzül Arş duası ANLAMI...

Tercümesi:

Melik (kral), Hakk, Mübin ALLAH'tan başka ilah yoktur. Hakem, Adl ve Metin ALLAH'tan başka ilah yoktur. Bizim ve eski atalarımızın Rabbidir. Senden başka İlah yoktur. Sen arınıksındır. Ben zalimlerden oldum. ALLAH'tan başka ilah yoktur. Onun ortağı yoktur. Yönetim onundur. Övgüler onun içindir. Diriltir ve öldürür. O diridir ve ebediyen ölmez. Hayır onun kontrolündedir, dönüş onadır. Ve O her şeye gücü yetendir. Ve onunla yardım isteriz. İyilik yapmaya, kötülükten kaçmaya güç kuvvet sadece yüce ve her şeyi bilen ALLAH'tandır.
Nimetlere şükür olarak, ondan başka ilah yoktur. Rabblığının ikrarı olarak, ondan başka ilah yoktur. Yüceliğini arındırmak için, ALLAH noksanlıklardan arınıktır.
Ey ALLAHım! Ya Rabbi! "Cebrail'in kanadında yazılı ismin hürmetine, Mikail'in kanadı üzerinde yazılı ismin hürmetine, İsrafil'in alnında yazılı ismin hürmetine, Azrail'in avucunda yazılı ismin hürmetine, ve senin verdiğin Münker ve Nekir ismi hürmetine, ve kullarının sendeki sırları hürmetine, İslam'ı kendisiyle tamamladığın ismin hürmetine, ve Adem'in senden öğrenip cennetten indirildiği zaman kendisiyle sana seslendiği ve senin de kabul ettiğin ismin hürmetine, Şit'in sana seslendiği ismin hürmetine, arşı taşıyan melekleri kendisyle güçlendirdiğin ismin hürmetine, Tevrat'ta, İncil'de, Zebur!da ve Furkan'da yazılı ismin hürmetine, kullarına rahmetini sonsuza kadar ulaştırdığın ismin hürmetine, sözlerin tamamı hürmetine, İbrahim ateşe atıldığında hangi isminle sana seslendi de ateş soğuk ve selamet olduysa işte o ismin hürmetine, İsmail kesilirken hangi isminle seslendi de onu kesilmekten kurtardıysan işte o ismin hürmetine, İshak hangi isminle sana yalvardı da sen onun ihtiyaçlarını karşıladıysan işte o ismin hürmetine, Hud hangi isminle sana seslendiyse işte o ismin hürmetine, Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Davut hangi isminle sana seslendi de sen onu yeryüzüne halife yaptıysan ve demiri onun elinde yumuşattıysan işte o ismin hürmetine, Süleyman hangi isminle sana dua etti de sen onu yeryüzüne kral yaptıysan işte o ismin hürmetine, Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine, Meryem oğlu İsa hangi isminle sana seslenip de onunla ölüyü dirilttiysen işte o ismin hürmetine, Musa hangi isminle sana seslendi de sen ona Tur'da hitap ettiysen işte o ismin hürmetine Firavunun karısı Asiye sana hangi isminle seslendi de sen onu cennette rızıklandırdıysan işte o ismin hürmetine, israiloğulları sana hangi isminle seslendiler de denizi geçirdiysen işte o ismin hürmetine, Hızır hangi isminle seslendi de onu suda yürüttüysen işte o ismin hürmetine, Muhammed SAV sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine" senden istiyorum. Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize ALLAH yeter. O ne güzel vekildir. İyilik yapmaya da kötülükten kaçmaya da güç kuvvet sadece yüce ve büyük ALLAH'tandır. ALLAH efendimiz Muhammed'e, ailesine ve arkadaşlarına destek versin, güvenliklerini sağlasın!

AMİN...

Nurcancım benim duama başlanmış sağol Allah Razı olsun..
Ben kendim için okumuştum zaten, Asumana da hiç söylemeyelim kız onunla uğraşmasın bu arada ben arkadaşıma söyledim 6 tane okutacak sanırım tam oluyor. sen Asumana bana okundu yaz ondan başka da 5 tane daha okundu yazarsan tamam oluyor galiba..

gunaydin..ayseye okudum ben kizlar....

bende hic kimseye diyemiyorum bana okuyun diye...hic hemd eoyle utaniyorumki...bide dusunun aramk gerek okudunmu duami dye..hem dua okutup hemde SIK bogaz etmeye cokk utaniyorum..elimden geldigi kadar ben dua etmeye calisiyorum insallah kabul olur kizlar..insallah Rabbim dualarimizi kabul eder..insallah.....

sağol canım Allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…