canım onu demiyorum pınarınkini diyorum seninki ile 12 tane mi okundu ayşeninlisteyi yeni yaptım adetin biter millet okuyanakadar zaten pınara kaç kişi okuyo senin dua dahil 2 mi yoksa senin dua hariç 2 mi
benim dua hariç 2 kişi
hıııııııııım ok canım ozaman pınar 4 tane okutsun çevresine söliyimde
ayşeninkinide 3-4 gün vakti var canım rahat ol şuan bitek tedavideki o sonra isteyene okıcaz yine :))))))
bende 3 güne kadar okurum zaten olmazsa da kardeşim sağolsun okur.....kardeşimin eltisi var 500 meryem süresi okudular çocuk olması için 2. tüp bebekle şimdi hamile hatta ikiz olma ihtimali bile var...başka bir topikdede bir arkadaş için 500 meryem okuyorlar çocuk için ama herbirini arapçasından bilen 500 ayrı kişi okuyacakmış...okadar kişiyide nerden buluruz
İMKANSIZ CANIM YAAAAAAAAAAA o öle değildir 500 meryem okunuyodur arapçadan 500 ayrı kişi nerden bulunur bence onlar abartmıştır hiç bi dua okadar katı değil ama 500 meryem her türlü zor okunur ya bu 3 cuma meryem ve usuf suresi okuma olayı kolay ya ben hiç konuşmadan kalkmadan okurdum aslında ama hamileyim eskisi gibi sağlam olsam okurdum asumana ayşeye umuta sana felan yani hani sırayla hepinize yetere felan olsun ama işte oturamıyorum nefessiz kalıyorum
425 toplamışlar bile bayağı bi çevre lazım 500 ayrı kişi için ...ama kardeşimin eltisinin yaptığı daha kolay arapçasından okuyan arkadaşlarına dağıttılar 500 tane okudular şimdide hamile ben yapmaya kalksam kendim arapça bilmiyorumki okusam hepsini başkasınada söyleyemem...ama senin dediğin duayı söyleyeyim benim için okusun
valla aferin onlara ama ben emin olamam okunup okunmadığına ay bilmiyorum bence zzor 500 tane eğer kecdine okutmak istersen elimden geldiğinceyardım ederim amaenfazla okuyabilceğim 10-0 anca hadi zorliim doğuma kadar 30 diyim okuyabilirim ki çok zor yani ama dediğin gibi diğerini yaptır o kolay secdecde okunmasa bende okurum secdede okumK KÖTÜ SECDEDE OTURAMIYORUM
yok canım ben kendim okuyamadığım içim kimseyede diyemem en az 20 kişi bulmam lazımki 50 adet düşsün onun için hiç düşünmedim ama yapmak isteyen olursa diye paylaşmak istedim
açıkçası bencede çok zor kimsseninde yapabileceğiini sanmıyorum ben isteyemem mesella aslında arkadaşımçok hoca arkadaşım var birsürü ama asla bana şu duayı okurmusun diyemem utanırım
canım ben yatıyorum kendine iyi bak
bende bu ayşe girmemişlmi kimsede merak etmemişmi diyordumki mesajını gördüm ay eyzesi bu kız çok kötü yaaaaaaaaa tam sopalık(((((((((
biz senle böle sen bana ben sana azar inşallah başaracak bu işi sen hamiş kalcan bende kızımı çıkaracam böle birbirimizi ite kaka valla yakın olsak birbirimize çok iyi yoldaş olurmuşuz he he hadi istanbula tayin iste hehe :)))))))))))))
bu arada sende üzüşme benide kızdırma ben hamilelikten işte sizlere üzüllmekten birazda eşimin saçma fikirlerinden böle karamsarlaştım yoksa iyiyim yani sizler mutlu olun ben mutlu olurum canım
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981
kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover
son_ece
ayşe
umudumsun
yeter
nurcan
ceylin
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
nazemir
pembe_86
derin
neslyy
pinar1202
asli_1981
ay benim adam öle işte ne bilim benimde duygusal günümdü heralde ama bugün iyiyim canım sabah 9 da misafirim geldi şimdi gittiler hep doluydu ev bir sürü karıyla :))))))))))) o ara ikidakka girdim bişiler yazdım hemen çıktım canım
iyiyiz canım şükür siz üzülmeyyin ama yaaaaaaaa lütfen siz iyi olursanız bizde iyi oluruz ailene gelince tabiki sen onları üzmeyi kesinlikle istemezsin ama emin ol o insancıklarda sen üzlüyorsun diye üzülüyorlardır senin takbaşına bu yükü sırtladığını bilseler dahada üzülürler tabiki sen tutmazsa diye sölemek istemiyorsun anlıyorum ama onlara belli etmene gerek yok rahatsızım dersin sakın iş yapma ama yavaş yavaş hareket et canım lütfen
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
canım yaaaaa ben kaç geceler ağladım öle eşimden ayrılmayı düşündüm ben kusur bende biliyodum yumurtalıklarım yavaş diye olmuyo biliyodum sabahlarakadar ağlayıp dualar ederdim zamanla öol bi hal aldımki günde 2 saat anca uyuyordum bir ara hastalandım adını tam hatırlamıyo uyku hastalığı 15-20 gün uyumuyodum sonra birden nererde olduğum önemli değil bir yatıyodum 1 gün kalkmıyodum sonra sonra düzeldim hatta pisikolojik destek almaya karar vermiştim ama ınun yerine durumumu kabul ettim napalım rabbimden gelen bişi yapamıyoruz raabbim artık akan göz yaşlarına dur derde yavruna kavuşursun inşallah
bende bu ayşe girmemişlmi kimsede merak etmemişmi diyordumki mesajını gördüm ay eyzesi bu kız çok kötü yaaaaaaaaa tam sopalık(((((((((
biz senle böle sen bana ben sana azar inşallah başaracak bu işi sen hamiş kalcan bende kızımı çıkaracam böle birbirimizi ite kaka valla yakın olsak birbirimize çok iyi yoldaş olurmuşuz he he hadi istanbula tayin iste hehe :)))))))))))))
bu arada sende üzüşme benide kızdırma ben hamilelikten işte sizlere üzüllmekten birazda eşimin saçma fikirlerinden böle karamsarlaştım yoksa iyiyim yani sizler mutlu olun ben mutlu olurum canım
Allah razı olsun canım yaaaaaaaaa sağol kardeşine ve arkadaşlarına çoooooooook teşekkürlerimi ilet
he he kız ben tembelde değilimdir şişkofelanım ama piregibi karıyımdır yorulmak nedir bilmem günlerce uyumasam gık demem normalde bakma ben hamiş olmasam bu pc ye elimi sürmeye vaktim olmaz iş güç bilmem ne derken :))))))))))
ama kız kardeşin aynı benim kızkardeşlerim gibi ben diyom hep kızım ya babasına yada teyzelerine çekecek bana çekmeyecek kesin :))))))))))
gunaydin..ayseye okudum ben kizlar....
bende hic kimseye diyemiyorum bana okuyun diye...hic hemd eoyle utaniyorumki...bide dusunun aramk gerek okudunmu duami dye..hem dua okutup hemde SIK bogaz etmeye cokk utaniyorum..elimden geldigi kadar ben dua etmeye calisiyorum insallah kabul olur kizlar..insallah Rabbim dualarimizi kabul eder..insallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?