Nurcancım benim duama başlanmış sağol Allah Razı olsun..
Ben kendim için okumuştum zaten, Asumana da hiç söylemeyelim kız onunla uğraşmasın bu arada ben arkadaşıma söyledim 6 tane okutacak sanırım tam oluyor. sen Asumana bana okundu yaz ondan başka da 5 tane daha okundu yazarsan tamam oluyor galiba..
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981
kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover
son_ece
ayşe
umudumsun
yeter
nurcan------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
nazemir
pembe_86
derin
neslyy
pinar1202
asli_1981
selam kızlar....
bir müddet girememişti. pınar için okunacak duayı nazemire okutmuşsunuz. Allah razı olsun...
ben bugün Allah izin verirse akşam Ayşe'nin duasını okurum...
asuman; niye moralin bozuk....
kız bende kurankursuna gittim hocalık eğitimi aldım yatılı sonra3 yılda imamhatip okudum ama işte utanıyo dediğingibi insan Allah razı olsun arkadaşlarım kendileri içlerinden geliyo okuyolarda ben söleyemiyom :)))))kardeşim 5 ..6 sene yatılı kuran kursunda okudu eltisiylede oradan arkadaşlar ve oradan bir sürü arkadaşları var rahatlıkla okudular... benim söyleyebileceğim kişi en fazla 5 kişidir onuda sıkıla sıkıla bana meryem süresi okurken bile kardeşime söyledim arkadaşlarından tamamladı 1 er tane olduğu için zor olmadı ama tutupda bana 50 şer tane oku diyemem
:))))))))))))bende yatacam aslında 1 saat önce yatacaktım seni görünce takıldım iyi geceler
ha ha neden kız biz bir maaşla geçiniyoz yaaaaaaaacanım kardeşim sen sakın üzülme ben öyle eserekli kadınım biliyorsun, iyi saatte olsunlar beni yokluyor sık sık.. ama biliyorum ben hissediyorum bir evladım olacak ama vakti var galiba.. olsun ben beklerim.
valla keşke yakın olsak ne güzel olurdu bazen çok yalnız hissediyorum kendimi..
hee istanbula tayin istesem orda nsıl geçincez deli :)))
sağol canım aynengünaydınlarrrrrrrrrrrrr
yeni hafta güzelikler süprizler getirsin herkeseee
tamam hayatım zaten 3 ün sürer rahatcanım ben adetliyim 3 güne kadar biter o zaman okuyacağımmm
ha h akız ben aksine fırlama olsun istiyom eni koştursun :)))))))))acık tebbel olsunki anneside rahat etsin değilmiiiii kızzzzzzzzzz
bana uyar canım ama suda okıcam yazmış sen 5 kişiye okut sadeceNurcancım benim duama başlanmış sağol Allah Razı olsun..
Ben kendim için okumuştum zaten, Asumana da hiç söylemeyelim kız onunla uğraşmasın bu arada ben arkadaşıma söyledim 6 tane okutacak sanırım tam oluyor. sen Asumana bana okundu yaz ondan başka da 5 tane daha okundu yazarsan tamam oluyor galiba..
ay aynen işte burda bvile millete mesaj atıyomya okudunuzmu diye çok utanıyom ondan millet kendi okudum diyince rahat oluyogunaydin..ayseye okudum ben kizlar....
bende hic kimseye diyemiyorum bana okuyun diye...hic hemd eoyle utaniyorumki...bide dusunun aramk gerek okudunmu duami dye..hem dua okutup hemde SIK bogaz etmeye cokk utaniyorum..elimden geldigi kadar ben dua etmeye calisiyorum insallah kabul olur kizlar..insallah Rabbim dualarimizi kabul eder..insallah.....
canım dikkat et madem okıcan abdest alırken zorlama kendiini tabureye otur öle alOlmaz öyle şey ayşe hanım hiç kusura bakma bende okuayacağım sana hatta hemen şimdi okurum....Canım arkadaşıma okumayacağımda kime okuyacağım...Allah inşallah bu sefer yardımcın olacak ve bebeğin seninle olacak...Allah kabul etsin ve bu mübarek süreyi derdine deva ve sıkıntını atman için vesile etsin
selam kızlar....
bir müddet girememişti. pınar için okunacak duayı nazemire okutmuşsunuz. Allah razı olsun...
ben bugün Allah izin verirse akşam Ayşe'nin duasını okurum...
asuman; niye moralin bozuk....
Allah kabul etsin canım sağolNurcanım, bende az önce okudum ayşem için meryem süresi Allah kabul etsin inşallah. O arkadaşlarına okutmuş onları ayrı yaz. Eksik olursa ayşe için birilerini bulabilirim bana bildirin canım...
Aslında moralim bozuk değil bugün transferimin 5.günü anca ayaklandım. Ama endişelerim çok fazla. Olumsuz negatif sonuçlarım belki de beni bu kadar korkutuyor bilmiyorum... Umarım benimledir bebeğim bu sefer beni yanlız bırakmaz...
Allah kabul etsin canım sağol
canım herhangi bi değişim varmı vücudunda göğüs şişliği ve mide bulantısı dışında
Olmaz öyle şey ayşe hanım hiç kusura bakma bende okuayacağım sana hatta hemen şimdi okurum....Canım arkadaşıma okumayacağımda kime okuyacağım...Allah inşallah bu sefer yardımcın olacak ve bebeğin seninle olacak...Allah kabul etsin ve bu mübarek süreyi derdine deva ve sıkıntını atman için vesile etsin
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981
kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover----------------okudu
son_ece
ayşe---------------------okudu
umudumsun------------okudu
yeter
nurcan------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay---------------------okudu
tweety25
nazemir
pembe_86
derin
neslyy
pinar1202
asli_1981
biliyorsunuz özelden atamıyorum mesaj.ayşe arkadaşımız için bende bu gece okurum yeni haberim oldu.Allah cümlemize sağlıklı hayırlı evlat versin inş. nurcancım siz galiba tüp bebek yaptıranlara dua okuyorsunuz.ben daha klomenle tedavi görüyorum.ama yinede yok sanada okuyalım derseniz hayır demem.
canlar bayağı kantamışsınızz
yok canımm ben ölesine sordu zaten hamilekaldınmmı bi belirti oluyo diye bişiy yok ben bakıyorum arkadaşlara acaba farklı bişi hisseden varmı diye inelerden ötürü hepimiz göğüs şişliği ve kasık ağrısı çekiyoruz ben acaba farklı bişi varmı die merak ediyorumm yani bi belirti arama asende zzatenHiçbir değişiklik yok hareketsizlikten sanırım biraz halsizim. Göğüs şişliği yok ama olsada bunlardan belirti sayılmayabilir aldığımız ilaçlar vücudumuzun tepkilerinide etkiliyor. Hayırlısı nurcanım bekleyip görmekten başka çare yok..Tutunduysa zaten benimle ama değilse çoktan öldü o da içimde...Rabbimden ümit kesilmez...
sağol canım amiiiiiinNurcancım, şimdi çıkmalıyım sonra görüşürüz yine arkadaşım.. Ne olur dua et bana..Allah senden razı olsun bizler için yaptıklarını çok takdir ediyorum... Allah evladını sana bağışlasın inşallah canım...
tamam canım hatırlatırsınasuman.. her şey yolunda sen niye bu kadar karamsarsın. sana sıkı sıkı tutunmuş olacak. Allahın izniyle inşallah...
ben hamileyim diye haykıracaksın burdan. kendini hiç yorma. her zaman belirti olacak diye bir şey yok... benim ablamın hamileliğinde dahi mide bulantısı dahil hiç bir belirti olmamaıştı. şimdi nur topu gibi bebeği var. güzel haberlerini bekliyorum canım....
nurcan ben okuduğumda tekrar hatırlatma için okuduğumu yazarım. sen -- okudu. yaz...
biliyorsunuz özelden atamıyorum mesaj.ayşe arkadaşımız için bende bu gece okurum yeni haberim oldu.Allah cümlemize sağlıklı hayırlı evlat versin inş. nurcancım siz galiba tüp bebek yaptıranlara dua okuyorsunuz.ben daha klomenle tedavi görüyorum.ama yinede yok sanada okuyalım derseniz hayır demem.
Allah dualarımızı kabul etsin.Ellerimizi boş çevirmesin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?