bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Olmaz öyle şey ayşe hanım hiç kusura bakma bende okuayacağım sana hatta hemen şimdi okurum....Canım arkadaşıma okumayacağımda kime okuyacağım...Allah inşallah bu sefer yardımcın olacak ve bebeğin seninle olacak...Allah kabul etsin ve bu mübarek süreyi derdine deva ve sıkıntını atman için vesile etsin

selam kızlar....

bir müddet girememişti. pınar için okunacak duayı nazemire okutmuşsunuz. Allah razı olsun...

ben bugün Allah izin verirse akşam Ayşe'nin duasını okurum...

asuman; niye moralin bozuk....

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981

kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
son_ece
ayşe---------------------okudu
umudumsun------------okudu
yeter
nurcan------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay---------------------okudu
tweety25
nazemir
pembe_86
derin
neslyy
pinar1202
asli_1981

Son düzenleme:

Nurcanım, bende az önce okudum ayşem için meryem süresi Allah kabul etsin inşallah. O arkadaşlarına okutmuş onları ayrı yaz. Eksik olursa ayşe için birilerini bulabilirim bana bildirin canım...

selam kızlar....

bir müddet girememişti. pınar için okunacak duayı nazemire okutmuşsunuz. Allah razı olsun...

Aslında moralim bozuk değil bugün transferimin 5.günü anca ayaklandım. Ama endişelerim çok fazla. Olumsuz negatif sonuçlarım belki de beni bu kadar korkutuyor bilmiyorum... Umarım benimledir bebeğim bu sefer beni yanlız bırakmaz...

kız bende kurankursuna gittim hocalık eğitimi aldım yatılı sonra3 yılda imamhatip okudum ama işte utanıyo dediğingibi insan Allah razı olsun arkadaşlarım kendileri içlerinden geliyo okuyolarda ben söleyemiyom :)))))
bende yatacam aslında 1 saat önce yatacaktım seni görünce takıldım iyi geceler
:))))))))))))
ha ha neden kız biz bir maaşla geçiniyoz yaaaaaaaa
üzülmüyom canım siz iyi olun bende iyi olurum
günaydınlarrrrrrrrrrrrr
yeni hafta güzelikler süprizler getirsin herkeseee
sağol canım aynen
canım ben adetliyim 3 güne kadar biter o zaman okuyacağımmm
tamam hayatım zaten 3 ün sürer rahat
acık tebbel olsunki anneside rahat etsin değilmiiiii kızzzzzzzzzz
ha h akız ben aksine fırlama olsun istiyom eni koştursun :)))))))))
bana uyar canım ama suda okıcam yazmış sen 5 kişiye okut sadece
ay aynen işte burda bvile millete mesaj atıyomya okudunuzmu diye çok utanıyom ondan millet kendi okudum diyince rahat oluyo
canım dikkat et madem okıcan abdest alırken zorlama kendiini tabureye otur öle al
selam kızlar....

canım herzaman giremediğini biliyorum ondan seninkini idare ediyorum aayşeye okudu yazıyom sana ozaman

Nurcanım, bende az önce okudum ayşem için meryem süresi Allah kabul etsin inşallah. O arkadaşlarına okutmuş onları ayrı yaz. Eksik olursa ayşe için birilerini bulabilirim bana bildirin canım...
Allah kabul etsin canım sağol

canım herhangi bi değişim varmı vücudunda göğüs şişliği ve mide bulantısı dışında

Allah kabul etsin canım sağol

canım herhangi bi değişim varmı vücudunda göğüs şişliği ve mide bulantısı dışında

Hiçbir değişiklik yok hareketsizlikten sanırım biraz halsizim. Göğüs şişliği yok ama olsada bunlardan belirti sayılmayabilir aldığımız ilaçlar vücudumuzun tepkilerinide etkiliyor. Hayırlısı nurcanım bekleyip görmekten başka çare yok..Tutunduysa zaten benimle ama değilse çoktan öldü o da içimde...Rabbimden ümit kesilmez...

Nurcancım, şimdi çıkmalıyım sonra görüşürüz yine arkadaşım.. Ne olur dua et bana..Allah senden razı olsun bizler için yaptıklarını çok takdir ediyorum... Allah evladını sana bağışlasın inşallah canım...

asuman.. her şey yolunda sen niye bu kadar karamsarsın. sana sıkı sıkı tutunmuş olacak. Allahın izniyle inşallah...
ben hamileyim diye haykıracaksın burdan. kendini hiç yorma. her zaman belirti olacak diye bir şey yok... benim ablamın hamileliğinde dahi mide bulantısı dahil hiç bir belirti olmamaıştı. şimdi nur topu gibi bebeği var. güzel haberlerini bekliyorum canım....

nurcan ben okuduğumda tekrar hatırlatma için okuduğumu yazarım. sen -- okudu. yaz...

E tamam madem canım, sağol Allah kabul etsin..
Benim için ettiğiniz tüm dualar misliyle sizlere dönsün, Allah hepinizden razı olsun..

biliyorsunuz özelden atamıyorum mesaj.ayşe arkadaşımız için bende bu gece okurum yeni haberim oldu.Allah cümlemize sağlıklı hayırlı evlat versin inş. nurcancım siz galiba tüp bebek yaptıranlara dua okuyorsunuz.ben daha klomenle tedavi görüyorum.ama yinede yok sanada okuyalım derseniz hayır demem.

o listedeki herkes için okuyacağız zaten hayatım, Allah ömür versin hepimize okuruz..
Çok sağol allah razı olsun..

yok canımm ben ölesine sordu zaten hamilekaldınmmı bi belirti oluyo diye bişiy yok ben bakıyorum arkadaşlara acaba farklı bişi hisseden varmı diye inelerden ötürü hepimiz göğüs şişliği ve kasık ağrısı çekiyoruz ben acaba farklı bişi varmı die merak ediyorumm yani bi belirti arama asende zzaten
sağol canım amiiiiiin
tamam canım hatırlatırsın

yok hayatım biz bebek isteyen veya bebeğini doğurma yolunda olan bu listede yazılı tüm arkadaşlaraa okuyoruz doğal olarak sende listemizdesin tedaviye başlayanları sadece öne alıyoruz okadar madem tedavide kimse yok sanırım ayşeden sonra okuruz sana nazemirde senin gibi ilaçla kalmayı bekliyor inşallah rabbim nasip etsin

arkadaşlar bana dua okuyan herkesten Rabbim binlerce kere razı olsun fazlasını kendine döndürsün inşallah UMARIM BU SEFER SAĞLIKLA ALIRIM KUCAĞIMA EVLADIMI VE paylaşırım sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…