Umudumsun allah orucunu kabul etsin. Bir günde ne kadar çok yazı yazılmış başım dönüd. Yazıdığın güzel yazılar için sağol
ben de soğan kürü, incir kürü, bal karışımı hatta tüpler tıkalı olduğu için maydonozlu süt bile yaptım. Allah henüz nasip etmedi demek ki. Bunlardan daha önmeli bir şey var ki stres ve kafaya takmak. Aslında bu durumu aklımdan çıkarabilsem kürlerden daha faydalı olacak. Her şey sonuçta psikoljide bitiyor. Sakın kendini üzme , ben bu siteden erkekte sorun olup kendiliğinden de hamile kalanı çok duydum.
Allah nasip eder inşallah . Sanada banada. Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ben daha öncede dedim hiç bir kür veya bitkisel bir karışım kullanmadım ve hamileyim ilk denememde tuttu. siz bu bitkileri kullanınca iyi geleceğini düşünüyorsunuz ama hormonlarınızla oynuyorsunuz olacağı varsa da böyle yaptığınız için olmuyor. bu kadar bitkilerle uğraşıp bünyenizi helak edeceğinize oluruna bırakın allahtan isteyin. unutmayın ki bir çok ilaç bitkilerden yapılıyor, hiç bir zararı olmaz diyeceğiniz bitkiler size büyük zararlar veriyor olabilir. doktor bilgisi dahilinde kullanıyorsanız ona bi sözüm yok tabii.
canim haklisin belkide...iste bu durumda olunca insan her ne duyarsa okursa gorurse bilirse yapmak istiyor...ne guzel ilk denemede tutmus senin..malesef benim denememde tutmadi...bu durumda olunca hersey bi umut oluyo iste...Rabbim kucagini bos birakmasin hickimsenin...
kzlar niyetliydim..ve orucumu acmama az kdli..diliyorumki Rabbim duami kabul eder..insallah hepimiz biran once anne oluruz...Kucagimiz bos boynumuz bukuk kalmasin Rabbim...
canım inş. güzel haberler verirsin bizlere mutlu oluruz hepimiz....inşallah en kısa zamanda melegine kavuşursun canım bende pkoluyum erdem hastanesinde tüp bebek ayptırdım şimdi beklemedeyim tahlil günümü...kalıd geriye 9 gün ben merkezden çok mmenun kaldım çok güleryüzlü hepsi bi bak istersen....
benim evliliğim 6 . yılına girdi...ilk evliliğimdende bir kızım var..12 yaşında..şimdiki eşimle evlendikten bir sene sonra bebek yapmaya karar verdik..benim bir tane kızım olduğu için hiç olmıyacağını düşünmemiştim..ama her ay o kırmızı kartı görmeye başlayınca dr a gitmeye karar verdik..eşimin spermogramı 4 milyon ve hızlı hareketli 0 dı...benimse çikolata kistim vardı vede fsh ım sınırdaydı..onca kötü haberi alınca yıkıldım..bunalıma girdim..dr um aşılamayı önerdi ..2 sene önce denedik ama negatifti..daha sonra dr umu değiştirdim..diğer dr um durumumun ameliyatlık olduğunu önceki sezeryandan dolayı yapışıklıklar olduğunu söyledi..birkaç ay sonrasında laparoskopi ve histeroskopiyi aynı anda oldum..rahimimde kalp şeklinde olduğu için traşlamışlar vede çikolata kistimide almışlar..birkaç ay bekledik belki kendiliğinden olur diye ama olmadı..sonra tüp bebek uamanı başka bir dr a gittim...eşimin spermogramına tekrar bakıldı ve bu sefer herşey gayet normaldi..şok olduk..tüp bebek tedavisine hemen başladık benden 4 yumurta çıktı ve iki hücreli iki tanesi transfer edildi..o sırada ben hergün birer tane olmak şartıyla 41 tane meryem suresini okumuştum..son okuduğumdan sonraki 3 gün oruç tutmak gerekiyordu ama ben 2 gün tutabildim çünkü 3. gün adet olmuştum..tüp tedavisini o kadar stres yaptımki kendimi yiyip bitirdim ve tabiiki sonuç negatif...o günden sonra bir daha ki tedaviyi yaza bırakmaya karar verdik ve kafama takmıyacağıma dair eşime ve kendime söz verdim..ve bir sonraki ay adetim 10gün gecikmesine rağmen tedaviden dolayı bi aksilik olduğunu düşünüp tahlil bile yapnmadım..ama dr umu arayıp adetimi n gelmediğini bildirmem gerekiyordu o yüzden bir tane test aldım ve ilk kez elim titremeden testi yaptım..çünkü tek çizgi çıkacağına çok emindim..ama ilk kez o ikinci çizgiyi gördüm ..hamileydimm...ve şimdi kızım 2.5 aylık...en büyük faktör stres...ne olur kafanızdan atmaya çalışın ve dua edin...
tabi canım orası öyle zaten kürleri 3 aydan fazla kullanmayın diyolar mesela benim eşimede keçboynuzu kürü fayda etmedi hiç hemde herşeyi araştırmak gerek ben en ufacık aktarlık şeyi bile dr umuza soruyorum :) artık adamcagız şaşırıyo ya ben şeye inanıyorum hani biz bunları yapıyoruz demii bizim yapmamızla degil herşeyi hastalıgıda iyiligide rabbimin verdigine inandıgım için :):) mesela bizim aşılama yaparken kür yapıyodum 8 milyondan 10 milyonlara gelmişti tutmadı tüp bebegi yaparken 6 ay hiç bişey yapmadım tam tersi ozaman 6 milyona düşmüştü ilk başta dedim keşke bişeyler yedirip içirseydim die sonrada dedim işte rabbim herşeyin hayırlsıını biliyo yapsanda yapmasanda onun bizim için yzdıgı kaderin önüne geçemiyosun nebilim işte böyleee :):):):):):)şimdi bakalım bu karışımla neler olacak artma olacakmı ona bakacagız artık
kizlar kurler faydalimi bilmiyorum ama.esimin ilk testte sayi 50 bindi..keciboynuzu kuru ile nerdeyse 1 milyona ulasti..yani tabiki bu sayi cok kotu ama beni ne kadar sevindirdi dusunun artik..sonra saracoglunu aradik sperm artirici cay aldik..3 ay sonraki testte sonuc sifir oldu..ve bu testi tekrarladik baska hastanelerde sonuc ayni sifirdi..tam bi dumur oldum yani..saracoglunu aradim sinra..cayla alaksi olamaz dedi..cift tarafli varikosel tespit edildi esimde..ve ameliyat oldu....bide huseyin ermis diye bi attar var .onunda karisimi var..ya aktarlardan alinan bitkilerin zarari olmaz diye dusunuyorum..ama bole netten felan siparis degild ebirebir alinmali..osmanlida butun hastaliklarin tedavisi bitkiler ile yapiliyomus sonucta..ay valla bazen benimde kafam karisiyo...ama ne yapayim bir umut herseyi deiyorum..umarim artik bi artis olur yaaaa
ben daha öncede dedim hiç bir kür veya bitkisel bir karışım kullanmadım ve hamileyim ilk denememde tuttu. siz bu bitkileri kullanınca iyi geleceğini düşünüyorsunuz ama hormonlarınızla oynuyorsunuz olacağı varsa da böyle yaptığınız için olmuyor. bu kadar bitkilerle uğraşıp bünyenizi helak edeceğinize oluruna bırakın allahtan isteyin. unutmayın ki bir çok ilaç bitkilerden yapılıyor, hiç bir zararı olmaz diyeceğiniz bitkiler size büyük zararlar veriyor olabilir. doktor bilgisi dahilinde kullanıyorsanız ona bi sözüm yok tabii.
amin canım allah sizlere tez zamanda nasip etsin, ben sizler için diyorum kaş yapayım derken göz çıkarmayın, hormonlarınızla oynamayın diye, doktor kontrolunde ise tmm da her duyduğunuz şeyi uygularsanız faydadan çok zarar görürsünüz, allah esirgesin :26:
canim benim hosgeldin...Rabbim evlatlarinla saglikli ve uzun omurler nasip etsin size..ya aklimdan cikaramiyorum ben canim.sen neler yaptin mesela ..o donem nasil cikardin aklindan..yazdiklarin cok cok umut oldu bana ve eminim burdaki tum arkadaslara...benim evliliğim 6 . yılına girdi...ilk evliliğimdende bir kızım var..12 yaşında..şimdiki eşimle evlendikten bir sene sonra bebek yapmaya karar verdik..benim bir tane kızım olduğu için hiç olmıyacağını düşünmemiştim..ama her ay o kırmızı kartı görmeye başlayınca dr a gitmeye karar verdik..eşimin spermogramı 4 milyon ve hızlı hareketli 0 dı...benimse çikolata kistim vardı vede fsh ım sınırdaydı..onca kötü haberi alınca yıkıldım..bunalıma girdim..dr um aşılamayı önerdi ..2 sene önce denedik ama negatifti..daha sonra dr umu değiştirdim..diğer dr um durumumun ameliyatlık olduğunu önceki sezeryandan dolayı yapışıklıklar olduğunu söyledi..birkaç ay sonrasında laparoskopi ve histeroskopiyi aynı anda oldum..rahimimde kalp şeklinde olduğu için traşlamışlar vede çikolata kistimide almışlar..birkaç ay bekledik belki kendiliğinden olur diye ama olmadı..sonra tüp bebek uamanı başka bir dr a gittim...eşimin spermogramına tekrar bakıldı ve bu sefer herşey gayet normaldi..şok olduk..tüp bebek tedavisine hemen başladık benden 4 yumurta çıktı ve iki hücreli iki tanesi transfer edildi..o sırada ben hergün birer tane olmak şartıyla 41 tane meryem suresini okumuştum..son okuduğumdan sonraki 3 gün oruç tutmak gerekiyordu ama ben 2 gün tutabildim çünkü 3. gün adet olmuştum..tüp tedavisini o kadar stres yaptımki kendimi yiyip bitirdim ve tabiiki sonuç negatif...o günden sonra bir daha ki tedaviyi yaza bırakmaya karar verdik ve kafama takmıyacağıma dair eşime ve kendime söz verdim..ve bir sonraki ay adetim 10gün gecikmesine rağmen tedaviden dolayı bi aksilik olduğunu düşünüp tahlil bile yapnmadım..ama dr umu arayıp adetimi n gelmediğini bildirmem gerekiyordu o yüzden bir tane test aldım ve ilk kez elim titremeden testi yaptım..çünkü tek çizgi çıkacağına çok emindim..ama ilk kez o ikinci çizgiyi gördüm ..hamileydimm...ve şimdi kızım 2.5 aylık...en büyük faktör stres...ne olur kafanızdan atmaya çalışın ve dua edin...
arkdaşlar tabii ki eskiden sadece bitkisel kullanılıyormuş şimdide ilaçların çoğu bitkilerden ve özlerinden yapılıyor ama ilaçlar yapılırken yan etkileride en aza indiriliyor ya da indirilmeye çalışılıyor oysa bitkileri direkt aldığımız için yan etkilerin tümüne de direkt maruz kalıyoruz ve bazıları faydadan çok zarar sağlıyor
bir çok forumda okudum soğan ve incir kürleri ile hormon değerleri alt üst olan arkadaşları bunu kendinize yapmayın ne olur zaten bunlarla uğraştıkça asıl etken faktör olan sakin olmaktan uzaklaşıyorsunuz ve strese giriyorsunuz
bir sürede böyle deneyin dengeli ve düzenli beslenerek hiçbir bitkisel destek kullanmadan vücudunuzu da yoruyor bu kürler sonuçta onunda dinlenmeye alışık olduğu düzende çalışmaya ihtiyacı var
dogru canim cok cok haklisin..iste hersey bir umut oluyo..artik bana deselerki yaniiii git su agaca 10 kere in cik hamile kalacan..onu bile yapacam yani:)))) Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah....
arkadaşlar minikmucizemde hilye de bende gebeyiz ve üçümüzde aynı fikirdeyiz bunu biraz düşünün bence özelliklede gerçekten o soğan kürü hakkında hiç iyi şeyler okumadım norma şeyler yiyin kendi yaşamınıza dönün düşünmeyide yapılacak işlemleride doktorunuza bırakın sizin tek yapmanız gereken iyi bir doktr bulup sonrada moralinizi yüksek tutmak eşlerinizinde bukadar üzerine giderek onlarıda yıpratıyorsunuz erkekler bizim gibi değil içlerindekinleri bizlere söyliyemiyorlar biz üzülmeyelimdiye ama aslında onlarda en az bizim kadar üzülüyorlar ve bizler böyle sürekli bu olayı dile getirerek onlara yapabileceğimiz en büyük kötülüğü yapıyoruz rahat bırakın şu adamlarıda artık onlarda bi kafalarını toplasınlar vücutlarının dengeleri yerine gelsin geçen sene böle bitkisel birşeyler kullanan bi adamın kalp atışı ve kan dolaşımı çok hızlandığı için adam kalp krizi geçirip öldü diye okumuştum gazetede ki şöle düşünün birsürü insanın öldüğü o zayıflama hapları da aktarlar tarafından insanlara veriliyor bu işler ticaret işi osmanlıda ilaçlar yoktu demiş arkadaşın biri ama ozamanki hekimler de ilaç yaparken onları belirli bi şekilde ayrıştırıyormuş öle bütün kuvvetli şeleri karıştırıp direk insanlara verilmiyormuş
Umudumsun niye böyle yapıyorsun. Kafaya takmayı önlememiz lazım. Daha 26 yaşındasın. Insanlar 26 yaşında erken diye evlenmiyorlar bile. Sen en azından her ay deneme ve allah izin verirse hamile kalma imkanın var. Bence hemen başka bir aktivite bul. Iyi gelebiliyor. çünkü düşündükçe stresten kafayı yer gibi oluyoruz.
Ben sana biraz yaşadığımdan bahsedeyim. Bizim arkadaş gurubu vardı. 6 kişi eşleri ile toplanırdık. O zaman 2,5 yıllık evliydim. Hepsi benden sonra evlenmişlerdi. Sonra hepsi teker teker hamile kaldı. Doğurdu. Bir ara daha gitmeyeceğim diyodum. çünkü herkesin elinde çocuk vardı. Ve sohbetler hep o yöndeydi. Senin ne zaman olacak hıım hıım gibi konuşmalar.... Ama baktım ki kaçarakta olmuyor. Yine görüşüyorum inadına. çevremde benden sonra evlenen herkesin şimdi bebeği var. Ve ben o çevrede yaşamak zorundayım.
Insanlar bilinçli değil ve canını sıkacak cümleler kuruyorlar.
Ama eşlerimize çok yükneiyoruz. Bu konuda arkadaşımıza katılıyorum. çünkü benim bebeğim olmadığı gibi onunda olmuyor. O da bizim kadar istemez mi baba olmak. Onları o kadar çok yıpratıyoruz ki . Allah korusun olnalrın başına bir şey gelse ne yaparız. Allahtan her şeyin hayırlısını istemek lazım. Kesinlikle bak bende buradaki topiklerden duyup meryem suresine başladım. Sende başla birlikte hareket edelim. Olur mu sakın canını sıkma
nurcan kötü niyetle bişey demedi canım, sadece sizlerin kafaya taktığınız ve her duyduğunuz kürü eşinizede uygulamanız onları daha da strese sokuyor diyor. bence haklıda benim de eşimde problem vardı bu konuyu hiç açıp konuşmuyorduk bile. üzülmesin diye ama bazen görüyordum sabaha kadr uyumuyor bunu düşünüyor. biz kadınlar birlerine anlatıp , başkalarıyla paylaşıp rahatlıyoruz ama erkekler hep içine atıyor. unutmayınki hayatta daha önemli olan şeyler var, sizde eşlerinize daha kıymetli olduklarını hissettirin, siz bebek için evlenmediniz, önce eşinizle mutlu olun stresden uzak durun sonra bebek olacağı varsa zaten olur tüp bebekle yada kendiliğinden. çevrenin baskısı sizi üzmesin, cahil olanlar size boş boş konuştu diye, onlara bakıp kendini mi suçlayacaksın. yapmayın etraftan geln sözlere bu kadar takılmayın. kendini biliyorsanız bu yeterli.lütfen bu bebek meselesini takıntı yapmayın.
haklisin canim benim..ama benimde anlatamadigim sey..ben asla esime baski yapmiyorum,,aksine o bana tup bebek icin tekrar baslayalim diyor...yani benim esime sunu yapalim bunu yapalim dedigim yok...haklisin takinti yapmamaliyim..ama iste etraftan gelen en ufak bir laf bile malesef o kadar etkiliki..ozelliklede kaynanam 24 saat bunu konusur...Rabbim insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?