bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

benim için yazdıklarınızı okudum herkese herşey için teşekkür ediyorum hepinizi öptüm canlarım

aysecim...canim insallah kendini toplarsin ve daha iyi olursun..kiiiii gercekten cok guslusun..bak ise girmissin; hayatina yeni bir sayfa aciyosun demektr..ve yasin daha cok cok genc..umarim bundan sonra hayatinda hep guzellikler seni bulsun canim..

hayatim herkese okunacak; sadace tup bebek yapanlara degilki..bebek isteyen herkese..

pear hayatim bugun nasil hissediyorsun kendini? umarin iyisindir...

ozelliklede esimle kavga ettigim zaman kendimi daha cok yanliz hissederim..Allahim diyorum bir evladim olsa ona sarilip saglardim...bazen hastaneye gidiyorum..orada yasli insanlar goruyorum..evlatlari getirmis onlari...diyorum bende yaslandigim zaman beni kim getirecek..belki tek basina olecegim yapayanliz...oyle zorki evlatsizlik...annem diyo herkes soruyo bana kizin hamilemi diye..ahhh anacigim sen boyle dedigin zaman ben dahada cok uzuluyorum..elimden birsey gelse yapacam onu...e tupte yaptirdim..Rabbim ol demeyince olmuyor..ne yapayim???arkadasimla konustum bugun..dugunu var yakinda nasil mutlu...bana diyorki sende yapsana bir bebis istee..nasip diyorum..ses rengim degisiyor....bebisi olan tum arkadaslarim diyo; guya sen hemen bebis yapacaktin neden yapmiyorsunki diyorlar? susuyorum...ogrencilerim bile soruyor? yine susuyorum.....helede bazi insalar canini yak ayi cok severler yarana yarana basarlar...ben yine susuyorum..gozyaslarim yanlizca yatagima damliyor..acaba hamile kalmak nasil bir duygu..bir bebegin hareketini icinde hissetmek..canindan bir parca...

bir evlat dunyaya getirmek..dunyanin en guzel duygusu..bir can senin canin...gecen gun enyakin dostumla konusuyoruz..cocuk olmadan evlilik yurumez diyor..ben yine susuyorum..teselli ediyorum kendimi..ne alaka diyorum...aslinda bir yanimin eksik oldugunu kimse bilmiyor....

Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin...

pear insallah bebisin sana simsiki tutunsun..oyle gonulden diliyorumki bunu..bir evladin olsun..sana can yaren yoldas olsun..ellerini tutsun...esin boyle uzaklara gittiginde evin icini senletsin sesi...umudumu yitirmiyorum; test sonucunu alana kadarda hep hamissin diye dusunecegim ve insallah Rabbimin izniyle bebisin seninle olmus olacak....

allahım inşallah sizlere öle yaramaz öle yaramaz ne karnınızdayken nede doğunca yerinde durmayan ebebişler versin yaka silkin başkada ne dua ne beddua düşünemiyorum sizlere canlarım sanada umutcum asucum tüm topikteki arkadaşlARIMA inşallah

Son düzenleme:
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe
7-)neslyy
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981

kızlar AYŞE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
son_ece
ayşe---------------------okudu
umudumsun------------okudu
yeter
nurcan------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay---------------------okudu
tweety25
nazemir
pembe_86
derin
neslyy
pinar1202
asli_1981

NE ZORDURRRRRRRRRR
evlilğin ilk aylarında aslında doğal yoldan bebeğinin olmayacağını bilmek ne zordur:26::26: tedavilere gidip negatif almak hatta tedavilerin yarım kalması ne zordur etrafın nezaman çocuk yapacaksınız sizinle evleneler 2.3 yaptı sorularıyla muhatab olmak ne zordur tam 7 yılı yalnız geçirmek her ay umut edip ay sonunda olmadığını görüp yıkılmak ne zordur:26::26: senden sonra evlenlerin bebeklerini senin gözüne sokmaları ne zordur her gece yatağına yatığında bebeğiyin eksikliğini hisetmek onsuz uyuyup onsuz uyanmak ne zordur gittiğim mağazalarda bebek kıyafetlerine bakma ve onları giydirecek bir bebğinin olmaması ne zordur bebğin yokken eşinle aile olmaya çalışmak ne zordur bebeğin olmadığı için insanalrın sizi aile olara kabul etmemeleri
ne zordurrrrrrrrr:26::26:
geceleri hep rüyana gelmesi onu sadece rüyalrda koklamak ne zordur neden diye sormak sorularına cevap bulamamak ne zordur her an onsuzluğun acısyla kavrumak ne zordur
ne zaman geleceğini ne kadar bekleyeceğini bilememk ne zordur
anne olmak için için bu kadar yanarken bu yangını söndürememek ne zaman anne olacağını hatta olup olmayacağını bilememk ne zordur
bu acının ne zaman biteceğini bilememek acaba biteckmi sorunusu sormak
belikde yalnız yaşayıp yalnız ölmek
HANGİSİ DAHA ZORDUR BİLMİYORUMMM

Son düzenleme:

:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

Bu ne beeeee acıların topiğiiii... Amma da ağlamışısınız.. Yok böyle yapmak.. Evet sınavımız zor ama ödülümüz de büyük olacak...

insallah aysemm...cok yoruluyorum..cok bunaldigimi hissediyorum...ever Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuk vermezmis...ama kaldiramiyorum iste...olmuyor...bunaldim ya cok hemde...cok zormus gercekten buna tahammul edebilmek...Allahim ne olur boyle sinamasin artik...hayatimda hicbirsey yolunda gitmiyor..hersey gidip geliyo bebekte tikaniyo...hala aile degilim; hala anne degilim..hala kadin degilim...hic kimsede ne aile gozuyle bakiyo ne kadin gozuyle zaten ...anne olamayinca hic bir sey tam olmuyormus...hani herseye alistimda; yanlziliga alisamiyorum..korkuyorum..yapayanliz kalip ve olmekten..bir ses evde yankilansin bir ses istiyorum...gelsin artik bir bebek ; ben kendimi kaybetmeden ne olur gelsin yaa....

keske bunlari yazacak tek bir teselli sozum olsa...kelimelerin tukendigi an iste!!!!

Yapma canım benim, adet olacaksın galiba sinirlerin bozulmuş.. Daha ne kadar gençsin üzme kendini herşey yoluna girecek..

Yapma canım benim, adet olacaksın galiba sinirlerin bozulmuş.. Daha ne kadar gençsin üzme kendini herşey yoluna girecek..

insallah aysecim...cok bozuk hemde varya cokkk...ya antidepresan bile kullanmayi dusunuyorum..kendi basima altindan kalkamiyorum..sen hangi antidepresan aliyosun? bitkiselmi birde seninki? bana ozelden yazarmisin adini canim yaa

:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

keske bunlari yazacak tek bir teselli sozum olsa...kelimelerin tukendigi an iste!!!!

yokki ne yazacaksın ben bütün sözleri bitirdim
her yola çıkışımda bir engele karşılaşıyorum ilkinde boş çıkan yumoşlarım ikincide eşimin iflasıııı ki hala onun etkisini yaşıyoruzzzz maddi vemanevi ve en son denmemiz için yola çıkacağımızda eşimin rahatsızlığı artık inanıyorum ki rabbim uğraşma bırak diyor
artık içimdeki o ses yok senin hayatında bir bebek yok sen anne olamayacaksın diyor ve artık ben o sesi susturmaya çalışmaktan yoruldum bıraktım istediği gibi bağırsın çağırsınnn:84::84:
yok artık gücüm yok hayatımda bir şeyleri düzeltmek için çabalayacak gücüm kalmadı :26::26: nedenleri niçinleri bıraklı çok olduuuu allahım sana sığınıyorummmmm sadece sana her duamda diyorumki rabbim beni kuluna muhtaç etmeeeee ne olur kuluna muhtaç atme rabbimm

slmmmm kızlarrrr ben geldmmmm
nasılsınızzz
nezamandrrr notebookumda problemmm vardı sornum ortadann kalktı ama şuann sizi çokk özledmmm
nevarrr ne yook görüşmeyeliii

mrb canımmm arkadşımmm boşverrr takma bukadarrr kafayaa inann bende aynı durmmdaymm şuann okadarr piskolajimm bozukki artıkk test yapmayı bırakk görmeye dayanamıyormmm rabbim en kısa zamanda annelik duygusnu taddırsınn hepimizee işallahhh

melma hoşgeldin cnm...

kızlarrrr bu ne yaa ne karamsarlık sarmış sizi yaaa bi dirilin bi canlanın kendinize gelin şöyle bi sarsın kendinizi...
unutmayınki karamsarlıkla biyere varamazsınız,her daim istekli olacaksınız bebiş konusunda her konuda
her zman böyle duygular yaşamayacaksınız ki elbet bugünlerde geçecek güzel günler gelecek...

doğru söylüyosnn canımda olmuyoo iştee isterr istemezzz takıyosnn kafayaa buarada nurcann yokk heraldeee haaa arkadaşımmm benn dahaa hastalanmadımmm 17gün geçtii ama korkyrmmm artıkk testt yapmayaa çıkmıyooo bitürlüü cuma günü kendi doktrma gidicimmm benimm içinnn duaaa edinnnn kızlarr neolurrrr

amin......uzaklara gitmek istiyorum cokkk uzaklara...kimse tanimasin beni bilmesin..bir deniz kenari yada bir ormanin ortasi...ne milletle ne kendimle ugrasamiyorum artik...tvyi aciyorum bebek reklami; dizi izliyorum dizide herkes anne...ay hersey ustume ustume geliyoooo yaa..oyle bir gecer zamankiyi izliyorum..ki ben cok duygusalimdir...aglarim hep o dizide..o zaman diyorum cemilenin siginacagi cocuklari var..ay benim nerde evlatlarim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…