bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

selam dostlar..twetyin adini biliyorum...

her zaman seninle adini iletirmisin canim bana...

ne yapiyosunuz kizlar..nasilsiniz?

her zman seninle istemiyo simdi sanirim..tamam ben pembe ile twetinin adlarini biliyorum zaten..

yanliz sanirim su an tedavide olan hilbay var..hatta hersey yolunda giderse adetten sonra tupe baslayacak diye biliyorum ben..umutta tedavi goruyo

listede daha bi sür arkadaşımız var belki kendi isteyen olur kızlar bi seslenin bakalım...olmazsa alayım ama okutamam ve uzun sürer...

kızlarrrrrrrrr boşta kalan dualrdan söz ediyorsunuz sanırım ben alabilirim istersenizzzzzzzzzzz

her zman seninle istemiyo simdi sanirim..tamam ben pembe ile twetinin adlarini biliyorum zaten..

yanliz sanirim su an tedavide olan hilbay var..hatta hersey yolunda giderse adetten sonra tupe baslayacak diye biliyorum ben..umutta tedavi goruyo

aaaaaaaa doğru yaaa ozaman sen üçünede okucanım ben ilk listeyi hilbaya sonra twetyee sonrada pembeye yaparım tabi zahmet olmazsa zorlanırsan hilbaya oku bitek

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy
hilbay
9-)tweety2
10-)pembe_86
11-)herzaman_seninle
12-)ceylin
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar NESLİHAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
ayşe-----------------------okudu
hilbay---------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pembe_86----------------okudu
yeter--------------------okudu
nazemir-----------------okudu
pinar1202----------------okudu
herzaman_seninle--------okudu
son_ece-------------------okudu
beren660------------------okudu
mayflowers-----------------okudu
umudumsun--------------okudu
nurcan
ceylin
neslyy
asli_1981
derin

3 adet boooooooooş[/QUOTE]

analadım kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
bugün Allah kabul ederse oruç tuttum gerçi yarısını uykuya tutturdum ama :)) bir de bugün kayınvalidemin seneyi devriyesiydi helva kavurduk eşimle kolum yoruluyor kocam kavurdu yazık, komşulara verdim sonra da yasin okudum ruhuna Allahım yerinde dinlendirsin o da benden razı olsun inşallah..
sizde ne var ne yok?
umudumsun özeldik merak ettik seni iyi misin kuşum?
nurcan ve her zaman seninle sizin dualarınız başladığı zaman bana 2 yazarsınız bir tanede arkadaşıma okuturum..

cnm Allah orucunu kabul etsin ve kayınvalideninde mekanı cennet olsun inş...ben bugün evde değildim gezdim geldim ama hiç bişi almadım...dua için sğl cnm..

allah kabul etsin canımmmmmm
mekanı cenet olsun

aaaaaaaa doğru yaaa ozaman sen üçünede okucanım ben ilk listeyi hilbaya sonra twetyee sonrada pembeye yaparım tabi zahmet olmazsa zorlanırsan hilbaya oku bitek

hayatim ne zahmeti seve seve okuyorum ben....Rabbim kabul etsin insallah dualarimizi...insallah vesile olurda hepimiz anne olabiliriz.....hem boyle toplu bir kac kisiye okumayai daha cok seviyorum..sonra adet olurum yada bir aksilik olur felan kimsenin duasini okumamazlik yapmak istemiyorum..uc arkadasinda adini biliyorum ben

iyiyim hayatim il disindaydim...geldim cok sukur..sen nasilsin aysecim..ya hic yakismiyos ana karamsar olmak..gecmise bakiyorum umudum yok yazmissin nasil yokk...bek umudumsunda geldi:)))) umudun var artik:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…