allah kabul etsin canımmmmmm
mekanı cenet olsun
aminn insan sağken anlamıyor ne de olsa kaynana işte ama bu kadar üzüleceğimi hiç tahmin etmezdim doğrusu... öldüğünde 1 hafta ağladım gözlerimin altı silmekten yara olmuştu. Allah affetsin sağlığında iyi davranmadım kadına çok pişmanım inşallah benden razı olur...
iyiyim hayatim il disindaydim...geldim cok sukur..sen nasilsin aysecim..ya hic yakismiyos ana karamsar olmak..gecmise bakiyorum umudum yok yazmissin nasil yokk...bek umudumsunda geldi:)))) umudun var artik:))))
canim yaa..amin...cok iyi birisin sen ; neden sorunlar olduki aranizda? neyse gelmis gecmis artik..bol bol duaoku ruhuna...Rabbim mekanini cennet eylesin insallahhh
çok şükür öyle kaybolup da bırakma ayşeni :))) canım neden bilmiyorum ama umutlu olamıyorum maalesef ama üzgün de değilim gariptir.. Allahtan hayırlısı..
aminn insan sağken anlamıyor ne de olsa kaynana işte ama bu kadar üzüleceğimi hiç tahmin etmezdim doğrusu... öldüğünde 1 hafta ağladım gözlerimin altı silmekten yara olmuştu. Allah affetsin sağlığında iyi davranmadım kadına çok pişmanım inşallah benden razı olur...
ahh çok bişey geçmedi aramızda ama bir türlü ısınamadım ben öyle candan davranmadım yani ama saygısızlık da etmedim sanırım.. neyse Allah affetsin..
her gezdiğinde bişeyler mi alıyosun yoksa batırırsın kız kocanı :)))
hatunlar ben kaçar sabah koçişi has götüreceğim kan verceğiz çrşb gün kontrolümüz var onun içinnnn iyi gecelerrrrrrrrrr
başın sağolsun canım rabbim dualarını kabul etsin eminim senden razidirbugün Allah kabul ederse oruç tuttum gerçi yarısını uykuya tutturdum ama :)) bir de bugün kayınvalidemin seneyi devriyesiydi helva kavurduk eşimle kolum yoruluyor kocam kavurdu yazık, komşulara verdim sonra da yasin okudum ruhuna Allahım yerinde dinlendirsin o da benden razı olsun inşallah..
sizde ne var ne yok?
umudumsun özeldik merak ettik seni iyi misin kuşum?
nurcan ve her zaman seninle sizin dualarınız başladığı zaman bana 2 yazarsınız bir tanede arkadaşıma okuturum..
sağol canım Allah kabul etsin :)))))))hayatim ne zahmeti seve seve okuyorum ben....Rabbim kabul etsin insallah dualarimizi...insallah vesile olurda hepimiz anne olabiliriz.....hem boyle toplu bir kac kisiye okumayai daha cok seviyorum..sonra adet olurum yada bir aksilik olur felan kimsenin duasini okumamazlik yapmak istemiyorum..uc arkadasinda adini biliyorum ben
canım ben karşıda ailemin yanındayım o yüzden aniden çıkmam gerekebiliyo evde bir yığın insan var herkez pc kapmaya çalışıyo :))))))))))ay bu nurcan nereye gitti
canim yaaa nasil degerlisiniz benim icin varya...hep dualarimdasiniz...oyle icten dua ediyorumki hepimiz icin..hepimizinde cokkk iyi anne olacagina inaniyorum nedense....insallah Rabbim kucaklarimizi bos birakmayacak...dedigin gibi her seyin hayirlisi..elbet bizim bilmedigimiz bir hayirda vardir uzuntulerimizde...mevlana hazretlerinin cokk sevdigim bir lafi vardir 'aglamak bile ardindan gelecek mutluluk icin temizlik yaparmis'....insallah bizimde mutlulugumuz gelecek...
bu arada nurcan ne guzel resimler koymus face.. dogum yapmak uzere ne kadar guzellesmisss
bugün Allah kabul ederse oruç tuttum gerçi yarısını uykuya tutturdum ama :)) bir de bugün kayınvalidemin seneyi devriyesiydi helva kavurduk eşimle kolum yoruluyor kocam kavurdu yazık, komşulara verdim sonra da yasin okudum ruhuna Allahım yerinde dinlendirsin o da benden razı olsun inşallah..
sizde ne var ne yok?
umudumsun özeldik merak ettik seni iyi misin kuşum?
nurcan ve her zaman seninle sizin dualarınız başladığı zaman bana 2 yazarsınız bir tanede arkadaşıma okuturum..
pc yarisi var desene:))) anladim canim benim...
iyi aksamlar kizlar hepinize..bende ciktim..yatmadan once dualarimi okuyayim..optum herkesi cok...
annemin slm var sana trabzonluya annem hemşerin diyomda slm söle diyo he h e:)))))))))) hadi iyi geceler
başın sağolsun canım rabbim dualarını kabul etsin eminim senden razidir
dua içinde sağol canım benim yaaaaaa
sağol canım Allah kabul etsin :)))))))
canım ben karşıda ailemin yanındayım o yüzden aniden çıkmam gerekebiliyo evde bir yığın insan var herkez pc kapmaya çalışıyo :))))))))))
sağol canım ya sen güzel görmek istiyorsun ondan öle geliyor canım benim
:84::84::84::84::84: bende slm istiyorum yaaa:84::84::84:
trabzon geliniyim yetmezmi??
canım selam bende karadenizliyim benden slm olsun sana :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?