bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

allah kabul etsin canımmmmmm
mekanı cenet olsun

aminn insan sağken anlamıyor ne de olsa kaynana işte ama bu kadar üzüleceğimi hiç tahmin etmezdim doğrusu... öldüğünde 1 hafta ağladım gözlerimin altı silmekten yara olmuştu. Allah affetsin sağlığında iyi davranmadım kadına çok pişmanım inşallah benden razı olur...

canim yaa..amin...cok iyi birisin sen ; neden sorunlar olduki aranizda? neyse gelmis gecmis artik..bol bol duaoku ruhuna...Rabbim mekanini cennet eylesin insallahhh

iyiyim hayatim il disindaydim...geldim cok sukur..sen nasilsin aysecim..ya hic yakismiyos ana karamsar olmak..gecmise bakiyorum umudum yok yazmissin nasil yokk...bek umudumsunda geldi:)))) umudun var artik:))))

çok şükür öyle kaybolup da bırakma ayşeni :))) canım neden bilmiyorum ama umutlu olamıyorum maalesef ama üzgün de değilim gariptir.. Allahtan hayırlısı..

canim yaa..amin...cok iyi birisin sen ; neden sorunlar olduki aranizda? neyse gelmis gecmis artik..bol bol duaoku ruhuna...Rabbim mekanini cennet eylesin insallahhh

ahh çok bişey geçmedi aramızda ama bir türlü ısınamadım ben öyle candan davranmadım yani ama saygısızlık da etmedim sanırım.. neyse Allah affetsin..

çok şükür öyle kaybolup da bırakma ayşeni :))) canım neden bilmiyorum ama umutlu olamıyorum maalesef ama üzgün de değilim gariptir.. Allahtan hayırlısı..

canim yaaa nasil degerlisiniz benim icin varya...hep dualarimdasiniz...oyle icten dua ediyorumki hepimiz icin..hepimizinde cokkk iyi anne olacagina inaniyorum nedense....insallah Rabbim kucaklarimizi bos birakmayacak...dedigin gibi her seyin hayirlisi..elbet bizim bilmedigimiz bir hayirda vardir uzuntulerimizde...mevlana hazretlerinin cokk sevdigim bir lafi vardir 'aglamak bile ardindan gelecek mutluluk icin temizlik yaparmis'....insallah bizimde mutlulugumuz gelecek...

bu arada nurcan ne guzel resimler koymus face.. dogum yapmak uzere ne kadar guzellesmisss

insan yaşarken yanındakilere davranışları normalmiş gibi geliyor ama o kişyi kaybedince yaptığı şeyleri keşke yapmasaydım diyorrrrrr
dua et canım mekanı cennet olsun inşşşş

her gezdiğinde bişeyler mi alıyosun yoksa batırırsın kız kocanı :)))

şu sıra daha çok araştırma içerisindeyim bugün mesela beğendiğim bi bebek arabasını incelemeye gittik ama mağaza kapalı idi..
ay cnm tabi her gittiğimde bişi alıyorum ama ya kendime ya bebişe gerçi pek bişeyi yok demekki pek fazla gezmiyorum....zamanda var zaten sğlıklı olsunda herşey alınır...en son çıktığımda kendime 2 tişört bebeğede pembiş zıbın almıştım,malum kıyafetlerde olmuyo artık,haftaiçide alt eşortman aldıracam sıkıyo belleri artık..
inş cnm inş Allahım en kısa zamanda bunları sizlerede yaşatsın diye hep dua ediyorum...

hatunlar ben kaçar sabah koçişi has götüreceğim kan verceğiz çrşb gün kontrolümüz var onun içinnnn iyi gecelerrrrrrrrrr

başın sağolsun canım rabbim dualarını kabul etsin eminim senden razidir
dua içinde sağol canım benim yaaaaaa
sağol canım Allah kabul etsin :)))))))
ay bu nurcan nereye gitti
canım ben karşıda ailemin yanındayım o yüzden aniden çıkmam gerekebiliyo evde bir yığın insan var herkez pc kapmaya çalışıyo :))))))))))

sağol canım ya sen güzel görmek istiyorsun ondan öle geliyor canım benim

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy
hilbay
9-)tweety2
10-)pembe_86
11-)herzaman_seninle
12-)ceylin
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar NESLİHAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover----------------okudu
ayşe-----------------------okudu
hilbay---------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pembe_86----------------okudu
yeter--------------------okudu
nazemir-----------------okudu
pinar1202----------------okudu
herzaman_seninle--------okudu
son_ece-------------------okudu
beren660------------------okudu
mayflowers-----------------okudu
umudumsun--------------okudu
nurcan
ceylin
neslyy
asli_1981
derin

3 adet boooooooooş

pc yarisi var desene:))) anladim canim benim...

iyi aksamlar kizlar hepinize..bende ciktim..yatmadan once dualarimi okuyayim..optum herkesi cok...

ALLAH kabul etsin canım mekanı cennet olsun

bende ablamla konuşurken herkes çıkmış... ablamın evlilik yıldönümüydü bugün akşama arayayım dedim gündüz işleri vardı, onuda az kalsın unutuyodum...canım sana okunurken kardeşimede söylerim okur eltiside okur kendisini iyi hissederse daha yeni hamile miğde bulantısı falan oluyormuş oda tüp bebekle hamile 2.de tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…