bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

:84::84::84::84::84: bende slm istiyorum yaaa:84::84::84:
trabzon geliniyim yetmezmi??
he he canım senin trabzon gelini olduğunu bilmiyodum anneme bu arkadaş trabzonlu dedim slm söle dedi umudumsun için ama senide söledim şimdi sanada selamı var hepinize slm sölüyo :)))))
canım beni ben karşıdayım biliyorsun sabit pc başında olamıyorum maalesef
Allah razı olsun canım benim ya sağol dua için düşünmenizbile yeterli
Allahım sanada ikinci denemeye gerek kalmadan inşallah nasip eder yavrunu :))))))))
ohh çok şükür bi slm eden oldu nurcandan gelmeyince şişmeye başlamıştı bi yerlerim ama indi
aleykm slm cnm
canım benim yaaaaaaaa ççıkmıştım yeni gördüm mesajını

gunaydin kizzzlaarrrrr...gununuz cok guzel gecsin insallah:)))))

nurcanim aleykum selam...opuyorum annenin ellerinden.....

her zaman seninle sende trabzon gelinisin demek ne guzel...

nazemirde sendde karadenizliymissin yeni ogrendim ben...

yarin pearin test gunu acayip heyecanliyim simdiden...

nurcanim bu arada ben tweety pembe ve hilbayin meryem surelerini okudum..Rabbim kabul etsin insallah.....

Günaydın canlar..
Nurcancım iyi haberlerini bekliyorum dört gözle..
Yetercim yine hastane yollarındaymışsın, son olsun inşallah eniştem bir daha grip bile olmasın...
Ceylinim nasıl oldun geçti mi belin bacağın? Ben de perşembe günü yaptırdığım iğneden beri inanılmaz bacak ağrısı çekiyorum galiba sinire falan denk geldi, ne bahtsız kadınım ben yaaa...
Akşam kontolüm var kızlar büyümüşlersee yola devam yok büyümemişlerse bir başka bahara ( İçim içimi yiyor, dua edin bana noluuur...

bende okudum kendim için ve 6 tane de fazladan başkalarına okuttum.bir tane kalıyor sanırım okumayan kızlar okumayın isterseniz ben bir taneyi daha okuturum bitiyor benim ki o zaman.tamamlandı yazabilirsin nurcancım.
okuyan okumayan herkese çok teşekkür ederim.kızlar nur olsun okuduklarınız Allah'ım kabul etsin.Rabb'im katında makbul olan dualardan eylesin cümlemizin duasını.amin.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr

herkeze günaydın buranın hatunları ne hızlı yahu .. yetişene aşkolsun bakıyorum sık sık ayyy sayfa sayfa olmuş maşallah.. anne adayları çok hızlı , bu enerjiyi biraz da bebiş için harcayalım hatunlar .... bu arada yeni liste yazılmış mı ? diye baktım ama yok sanırım :26: :26: :26: buraya her girişimde nedense mutlu oluyorum , sanırım yanlız olmadıgımı hatırlatıyor .. birbirimize destek oluyoruz dualar ediyoruz.... hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz (hemn hemen ) ama aynı amaça kenetlenmişiz. allahım bu birlikte dua ve yürekleri boş çevirmesin inş.

canım allah kabul etsin. kucagın bebiş dolsun inş ...

hmm bilmiyosan sorun yok o zamn cnm benim...
ALEYKÜM SLM ANNENİN ELLERİNDEN ÖPERİM BENDE...
güzel hbrlerini bekliyoruz cnm...
evet cnm bende trabzon geliniyim ama istanbulda oturuyoruz...2.5yıllık evliyim daha gidemedim eşimde sade maçlara gider gelir o kadar..bu yaz için niyetimiz vardı ama bebiş geliyo gidemem bi yerlere o gelsinde trabzona onla gideriz
ayşeye bak yaa akşama dr a gidecem diyo ama ümitsizliğin en dibe vurulmuş haliyle
kız bak büyüdü onlar sen merak etme akşama görünce sen bile şaşıracaksın...
akşama güzel hbrlerini sendende bekliyoruz..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr

yeter kız naptın gittin geldinmi hastaneye yoksa daha gitmedinmi...
bu arada geçte olsa tünaydın...
topiklerimi dolaşayım evi süpürüp bi temizliyim...
görüşürz anacım...

gitim geldim canımmmmmmmmmmm
kız yorma kendini çok fazlaaaaaa

kizlar ben simdi hamile oldugumu ogrendim neler yapmam nasil bir yol cizmem lazim hemen gidip testmi yaptiricam ne yapicam sastim kaldim yahuuu

kizlar ben simdi hamile oldugumu ogrendim neler yapmam nasil bir yol cizmem lazim hemen gidip testmi yaptiricam ne yapicam sastim kaldim yahuuu

gozun aydinnn...hemen kan testi yaptir..yarim saate cikar zaten..ondan sonrasini doktorun yonlendirecektir zaten...

dogal yollami kaldin sen canim?

aysecannn doktora geldikten sonra guzel haberlerini ver bize..tabiki sende yetercimmm...

her zaman trabzonun neresindensiniz?

canim topigimize hosgeldin...aslinda cok neselidir bizim topigimiz...ozelliklede gece yarisi muhabbetlerimiz cok cok keyiflidir...ama iste bizim topikte hayat gibib...bazen morallerimizde bozuluyo; umutsuz oluyoruz..dusup kalkiyoruz...ama hic vazgecmiyoruz dualarimizdan vede en onemlisi birbirimizi icin dua etmemizden..cok ozel dostluklar kurduk burda..neden ozel diyorum..biribirimizi hic gormedik belkide gormeyecez..ama en buyuk sorunumuz ortak..bir kadinin en buyuk derdi degilmidir anne olamamak? burda paylasiyoruz onu..paylastikca rahatliyoruz belki...ve burda bir kisinin hamis haberinia ldigimizda oturup sevincten agliyoruz...hani cevremizde akrabamiz oyumuz buyumuz hamis kalinca bu kadar sevinmeyiz belki..ama burdan birinin hamis olmasi demek verilen emeklerin karsiligi demek....herbirimize umut demek..diliyorumkiiiiii hepimiz bir an once hamis kalabiliriz..

sizin sorun neydi canim? daha once tup denedinizmi? ve kac yillik evlisiniz?

gitim geldim canımmmmmmmmmmm
kız yorma kendini çok fazlaaaaaa
ayy bişi yapamadımki yaaa bi baş dönmesi geldi pc başındayken yattım kalktım gene geldim pc başına...yok cnm hafif hafif yapıyorum artık...
aaa ne güzel hemen hastaneye git kan testi yaptır bakalım kaç haftalık?
aysecannn doktora geldikten sonra guzel haberlerini ver bize..tabiki sende yetercimmm...

her zaman trabzonun neresindensiniz?

cnm trabzon çaykara

aa ciddimisin dur ben sana faceden mesaj atayim..

Son düzenleme:
gozun aydinnn...hemen kan testi yaptir..yarim saate cikar zaten..ondan sonrasini doktorun yonlendirecektir zaten...

dogal yollami kaldin sen canim?

yok hamileyim zatende ogrendim bundan sonra ne yapacagimi bilmiyorum

dogal yollar valla bogurtlen koku suyu kullandim valla isin dogrusu cok faydasini gordum rabbim nasip etti 6 ay denedik ondan once bir tik dahi yoktu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…