he he canım senin trabzon gelini olduğunu bilmiyodum anneme bu arkadaş trabzonlu dedim slm söle dedi umudumsun için ama senide söledim şimdi sanada selamı var hepinize slm sölüyo :))))):84::84::84::84::84: bende slm istiyorum yaaa:84::84::84:
trabzon geliniyim yetmezmi??
canım beni ben karşıdayım biliyorsun sabit pc başında olamıyorum maalesefbende ablamla konuşurken herkes çıkmış... ablamın evlilik yıldönümüydü bugün akşama arayayım dedim gündüz işleri vardı, onuda az kalsın unutuyodum...canım sana okunurken kardeşimede söylerim okur eltiside okur kendisini iyi hissederse daha yeni hamile miğde bulantısı falan oluyormuş oda tüp bebekle hamile 2.de tuttu
ohh çok şükür bi slm eden oldunurcandan gelmeyince şişmeye başlamıştı bi yerlerim ama indi
aleykm slm cnm
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy
hilbay
9-)tweety2
10-)pembe_86
11-)herzaman_seninle
12-)ceylin
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar NESLİHAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover----------------okudu
ayşe-----------------------okudu
hilbay---------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pembe_86----------------okudu
yeter--------------------okudu
nazemir-----------------okudu
pinar1202----------------okudu
herzaman_seninle--------okudu
son_ece-------------------okudu
beren660------------------okudu
mayflowers-----------------okudu
umudumsun--------------okudu
nurcan
ceylin
neslyy
asli_1981
derin
3 adet boooooooooş
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
bende okudum kendim için ve 6 tane de fazladan başkalarına okuttum.bir tane kalıyor sanırım okumayan kızlar okumayın isterseniz ben bir taneyi daha okuturum bitiyor benim ki o zaman.tamamlandı yazabilirsin nurcancım.
okuyan okumayan herkese çok teşekkür ederim.kızlar nur olsun okuduklarınız Allah'ım kabul etsin.Rabb'im katında makbul olan dualardan eylesin cümlemizin duasını.amin.
bu arada ayşe ve yeteerr hanım sizede günaydınlar hayırlı sabahlarr
hmm bilmiyosan sorun yok o zamn cnm benim...he he canım senin trabzon gelini olduğunu bilmiyodum anneme bu arkadaş trabzonlu dedim slm söle dedi umudumsun için ama senide söledim şimdi sanada selamı var hepinize slm sölüyo :)))))
canım beni ben karşıdayım biliyorsun sabit pc başında olamıyorum maalesef
Allah razı olsun canım benim ya sağol dua için düşünmenizbile yeterli
Allahım sanada ikinci denemeye gerek kalmadan inşallah nasip eder yavrunu :))))))))
canım benim yaaaaaaaa ççıkmıştım yeni gördüm mesajını
evet cnm bende trabzon geliniyim ama istanbulda oturuyoruz...2.5yıllık evliyim daha gidemedim eşimde sade maçlara gider gelir o kadar..bu yaz için niyetimiz vardı ama bebiş geliyo gidemem bi yerlere o gelsinde trabzona onla giderizgunaydin kizzzlaarrrrr...gununuz cok guzel gecsin insallah:)))))
nurcanim aleykum selam...opuyorum annenin ellerinden.....
her zaman seninle sende trabzon gelinisin demek ne guzel...
nazemirde sendde karadenizliymissin yeni ogrendim ben...
yarin pearin test gunu acayip heyecanliyim simdiden...
nurcanim bu arada ben tweety pembe ve hilbayin meryem surelerini okudum..Rabbim kabul etsin insallah.....
ayşeye bak yaa akşama dr a gidecem diyo ama ümitsizliğin en dibe vurulmuş haliyleGünaydın canlar..
Nurcancım iyi haberlerini bekliyorum dört gözle..
Yetercim yine hastane yollarındaymışsın, son olsun inşallah eniştem bir daha grip bile olmasın...
Ceylinim nasıl oldun geçti mi belin bacağın? Ben de perşembe günü yaptırdığım iğneden beri inanılmaz bacak ağrısı çekiyorum galiba sinire falan denk geldi, ne bahtsız kadınım ben yaaa...
Akşam kontolüm var kızlar büyümüşlersee yola devam yok büyümemişlerse bir başka bahara( İçim içimi yiyor, dua edin bana noluuur...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
hmm bilmiyosan sorun yok o zamn cnm benim...
ALEYKÜM SLM ANNENİN ELLERİNDEN ÖPERİM BENDE...
güzel hbrlerini bekliyoruz cnm...
evet cnm bende trabzon geliniyim ama istanbulda oturuyoruz...2.5yıllık evliyim daha gidemedim eşimde sade maçlara gider gelir o kadar..bu yaz için niyetimiz vardı ama bebiş geliyo gidemem bi yerlere o gelsinde trabzona onla gideriz
ayşeye bak yaa akşama dr a gidecem diyo ama ümitsizliğin en dibe vurulmuş haliyle
kız bak büyüdü onlar sen merak etme akşama görünce sen bile şaşıracaksın...
akşama güzel hbrlerini sendende bekliyoruz..
yeter kız naptın gittin geldinmi hastaneye yoksa daha gitmedinmi...
bu arada geçte olsa tünaydın...
topiklerimi dolaşayım evi süpürüp bi temizliyim...
görüşürz anacım...
kizlar ben simdi hamile oldugumu ogrendim neler yapmam nasil bir yol cizmem lazim hemen gidip testmi yaptiricam ne yapicam sastim kaldim yahuuu
herkeze günaydın buranın hatunları ne hızlı yahu ..yetişene aşkolsun bakıyorum sık sık ayyy sayfa sayfa olmuş maşallah.. anne adayları çok hızlı , bu enerjiyi biraz da bebiş için harcayalım hatunlar .... bu arada yeni liste yazılmış mı ? diye baktım ama yok sanırım :26: :26: :26: buraya her girişimde nedense mutlu oluyorum , sanırım yanlız olmadıgımı hatırlatıyor .. birbirimize destek oluyoruz dualar ediyoruz.... hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz (hemn hemen ) ama aynı amaça kenetlenmişiz. allahım bu birlikte dua ve yürekleri boş çevirmesin inş.
ayy bişi yapamadımki yaaa bi baş dönmesi geldi pc başındayken yattım kalktım gene geldim pc başına...yok cnm hafif hafif yapıyorum artık...gitim geldim canımmmmmmmmmmm
kız yorma kendini çok fazlaaaaaa
aaa ne güzel hemen hastaneye git kan testi yaptır bakalım kaç haftalık?kizlar ben simdi hamile oldugumu ogrendim neler yapmam nasil bir yol cizmem lazim hemen gidip testmi yaptiricam ne yapicam sastim kaldim yahuuu
aysecannn doktora geldikten sonra guzel haberlerini ver bize..tabiki sende yetercimmm...
her zaman trabzonun neresindensiniz?
ayy bişi yapamadımki yaaa bi baş dönmesi geldi pc başındayken yattım kalktım gene geldim pc başına...yok cnm hafif hafif yapıyorum artık...
aaa ne güzel hemen hastaneye git kan testi yaptır bakalım kaç haftalık?
cnm trabzon çaykara
gozun aydinnn...hemen kan testi yaptir..yarim saate cikar zaten..ondan sonrasini doktorun yonlendirecektir zaten...
dogal yollami kaldin sen canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?