ayy bişi yapamadımki yaaa bi baş dönmesi geldi pc başındayken yattım kalktım gene geldim pc başına...yok cnm hafif hafif yapıyorum artık...
aaa ne güzel hemen hastaneye git kan testi yaptır bakalım kaç haftalık?
cnm trabzon çaykara
valla adet gunun sonundan saydiklari icin 5 hafta oldu cok sukur
cnm son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyo...
canim topigimize hosgeldin...aslinda cok neselidir bizim topigimiz...ozelliklede gece yarisi muhabbetlerimiz cok cok keyiflidir...ama iste bizim topikte hayat gibib...bazen morallerimizde bozuluyo; umutsuz oluyoruz..dusup kalkiyoruz...ama hic vazgecmiyoruz dualarimizdan vede en onemlisi birbirimizi icin dua etmemizden..cok ozel dostluklar kurduk burda..neden ozel diyorum..biribirimizi hic gormedik belkide gormeyecez..ama en buyuk sorunumuz ortak..bir kadinin en buyuk derdi degilmidir anne olamamak? burda paylasiyoruz onu..paylastikca rahatliyoruz belki...ve burda bir kisinin hamis haberinia ldigimizda oturup sevincten agliyoruz...hani cevremizde akrabamiz oyumuz buyumuz hamis kalinca bu kadar sevinmeyiz belki..ama burdan birinin hamis olmasi demek verilen emeklerin karsiligi demek....herbirimize umut demek..diliyorumkiiiiii hepimiz bir an once hamis kalabiliriz..
sizin sorun neydi canim? daha once tup denedinizmi? ve kac yillik evlisiniz?
kizlar ben simdi hamile oldugumu ogrendim neler yapmam nasil bir yol cizmem lazim hemen gidip testmi yaptiricam ne yapicam sastim kaldim yahuuu
yok hamileyim zatende ogrendim bundan sonra ne yapacagimi bilmiyorum
dogal yollar valla bogurtlen koku suyu kullandim valla isin dogrusu cok faydasini gordum rabbim nasip etti 6 ay denedik ondan once bir tik dahi yoktu valla
canım allah kabul etsin. kucagın bebiş dolsun inş ...
gözün aydın çok sevindim salıcakla kucakla inşşşkizlar ben simdi hamile oldugumu ogrendim neler yapmam nasil bir yol cizmem lazim hemen gidip testmi yaptiricam ne yapicam sastim kaldim yahuuu
ayy bişi yapamadımki yaaa bi baş dönmesi geldi pc başındayken yattım kalktım gene geldim pc başına...yok cnm hafif hafif yapıyorum artık...
aaa ne güzel hemen hastaneye git kan testi yaptır bakalım kaç haftalık?
cnm trabzon çaykara
gözün aydın çok sevindim salıcakla kucakla inşşş
canım dikat et kendi aman haaaaaaaa sen hamişsinnnnnnnn
evi yarım saat süpürüyosam 1 saat dinleniyorum 15 dk toz aldıysam yarım saat dinleniyorum lavabo banyo derken gün böyle bitiyo..inan akşam nasıl oluyo anlamıyorum...
ayşe kaçta randevun,hbrlerini bekliyorum...
nurcan sendende hbr çıkmadı neler oluyo fıstık
evi yarım saat süpürüyosam 1 saat dinleniyorum 15 dk toz aldıysam yarım saat dinleniyorum lavabo banyo derken gün böyle bitiyo..inan akşam nasıl oluyo anlamıyorum...
canım randevum 18.30 da eve dönünce yazarım hemen...
tamam cnm bekliyoruz..
selam kızlar ben geldim.
nasılsınız güzel haberler aldık mı bu hafta...
yok anam yok beklemeyin hiç boşuna bu adam beni yine savacak başından git bir ay sonra gel diyebana öyle geliyor ki sanki dağlar taşlar bile hamile kalır da ben kalamam..
yok anam yok beklemeyin hiç boşuna bu adam beni yine savacak başından git bir ay sonra gel diyeBana öyle geliyor ki sanki dağlar taşlar bile hamile kalır da ben kalamam..
slm arkadaşlar size birşey sormak istiyorum benim cumagünü opum olmuştu ama hala kahverenginde parça parça lekelenmem var hani transferden sonra olurya hepimizin olmuştur o şekilde bide crino jel kullanmadan bi iki gün önce vajinamda kaşıntı başladı tabi jelle arttı doktorum bi ilaç verdi sağolsun benim çok bilgiç kocam enfeksiyonsa eğer tutmaması için en büüyük neden deyip beni alt üst etti herşey kısmet aslında biliyorum ama ne bileyim işte iyi bişeyler duymak istedim galiba sizede böyle şeyler olmulmuydu...
Allah kabul etsingunaydin kizzzlaarrrrr...gununuz cok guzel gecsin insallah:)))))
nurcanim aleykum selam...opuyorum annenin ellerinden.....
her zaman seninle sende trabzon gelinisin demek ne guzel...
nazemirde sendde karadenizliymissin yeni ogrendim ben...
yarin pearin test gunu acayip heyecanliyim simdiden...
nurcanim bu arada ben tweety pembe ve hilbayin meryem surelerini okudum..Rabbim kabul etsin insallah.....
canım neden büyümesinler büyümüştür onlar sen dert etmeGünaydın canlar..
Nurcancım iyi haberlerini bekliyorum dört gözle..
Yetercim yine hastane yollarındaymışsın, son olsun inşallah eniştem bir daha grip bile olmasın...
Ceylinim nasıl oldun geçti mi belin bacağın? Ben de perşembe günü yaptırdığım iğneden beri inanılmaz bacak ağrısı çekiyorum galiba sinire falan denk geldi, ne bahtsız kadınım ben yaaa...
Akşam kontolüm var kızlar büyümüşlersee yola devam yok büyümemişlerse bir başka bahara( İçim içimi yiyor, dua edin bana noluuur...
canım eksiğimiz 3 adetti bu kez ama madem okuttun diğer arkadaşlar okumasın sadece benimki kalıyor onuda ben bugün evime geldim okurum kendim yarında diğer listeyi yaparım :))))) sen okutma daha kimseye rabbim inşallah yavrunu nasip etsin tez vakittebende okudum kendim için ve 6 tane de fazladan başkalarına okuttum.bir tane kalıyor sanırım okumayan kızlar okumayın isterseniz ben bir taneyi daha okuturum bitiyor benim ki o zaman.tamamlandı yazabilirsin nurcancım.
okuyan okumayan herkese çok teşekkür ederim.kızlar nur olsun okuduklarınız Allah'ım kabul etsin.Rabb'im katında makbul olan dualardan eylesin cümlemizin duasını.amin.
ah canım biz burda birbirimizin kardeşi ablası arkadaşı olduk birbirimize dua etmekte bizi mutlu ediyor yeterki bir arkadaşımıza faydası olsunherkeze günaydın buranın hatunları ne hızlı yahu ..yetişene aşkolsun bakıyorum sık sık ayyy sayfa sayfa olmuş maşallah.. anne adayları çok hızlı , bu enerjiyi biraz da bebiş için harcayalım hatunlar .... bu arada yeni liste yazılmış mı ? diye baktım ama yok sanırım :26: :26: :26: buraya her girişimde nedense mutlu oluyorum , sanırım yanlız olmadıgımı hatırlatıyor .. birbirimize destek oluyoruz dualar ediyoruz.... hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz (hemn hemen ) ama aynı amaça kenetlenmişiz. allahım bu birlikte dua ve yürekleri boş çevirmesin inş.
hmm bilmiyosan sorun yok o zamn cnm benim...
ALEYKÜM SLM ANNENİN ELLERİNDEN ÖPERİM BENDE...
güzel hbrlerini bekliyoruz cnm...
evet cnm bende trabzon geliniyim ama istanbulda oturuyoruz...2.5yıllık evliyim daha gidemedim eşimde sade maçlara gider gelir o kadar..bu yaz için niyetimiz vardı ama bebiş geliyo gidemem bi yerlere o gelsinde trabzona onla gideriz
ayşeye bak yaa akşama dr a gidecem diyo ama ümitsizliğin en dibe vurulmuş haliyle
kız bak büyüdü onlar sen merak etme akşama görünce sen bile şaşıracaksın...
akşama güzel hbrlerini sendende bekliyoruz..
yeter kız naptın gittin geldinmi hastaneye yoksa daha gitmedinmi...
bu arada geçte olsa tünaydın...
topiklerimi dolaşayım evi süpürüp bi temizliyim...
görüşürz anacım...
canım yeni geldim eveevi yarım saat süpürüyosam 1 saat dinleniyorum 15 dk toz aldıysam yarım saat dinleniyorum lavabo banyo derken gün böyle bitiyo..inan akşam nasıl oluyo anlamıyorum...
yok anam yok beklemeyin hiç boşuna bu adam beni yine savacak başından git bir ay sonra gel diyebana öyle geliyor ki sanki dağlar taşlar bile hamile kalır da ben kalamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?