bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

valla adet gunun sonundan saydiklari icin 5 hafta oldu cok sukur

ben 1,5 yıllık evliyim eşimle hiç korunmadık çünkü cocukları çok seviyoruz ve istiyoruz ... olmayınca doktora gittim ki pco tanısı kondu. eşimdede bir kaç problem vardı düzeldi. şimdi hap kullanıyorum 5 aydır seraphone kullanıyorum doktorum bu ay son kez hap kullan dedi .bakalım hayırlısı önümüzdeki ay ne yapacak nasıl bir yol izleyecek acıkcası çok merak ediyorum.:26: :26: :26: anlayancangınız bende bebiş isteyen ve tedavi olanlardanım .. bu ay hem ovulasyon testi hemde hap bide bazal vucut ısısı ölçümü yapıyorum allah ne verdiyse yani. ovulasyon testi 10 , 12 , 14, 16, ve 18 de yapacagım bakalım ne zaman yumurtlama olursa.. allahım tümm kardeşlerime nasip etsin.. olsa da zor olmasada dualarımız bir ne diyelim

yok hamileyim zatende ogrendim bundan sonra ne yapacagimi bilmiyorum

dogal yollar valla bogurtlen koku suyu kullandim valla isin dogrusu cok faydasini gordum rabbim nasip etti 6 ay denedik ondan once bir tik dahi yoktu valla

bogurtlen koku suyu ne miş ki ? nasıl kulandın azcık bilgi versen canım belki bizde yaparız faydalıysa

kizlar ben simdi hamile oldugumu ogrendim neler yapmam nasil bir yol cizmem lazim hemen gidip testmi yaptiricam ne yapicam sastim kaldim yahuuu
gözün aydın çok sevindim salıcakla kucakla inşşş

canım dikat et kendi aman haaaaaaaa sen hamişsinnnnnnnn

gözün aydın çok sevindim salıcakla kucakla inşşş

canım dikat et kendi aman haaaaaaaa sen hamişsinnnnnnnn

evi yarım saat süpürüyosam 1 saat dinleniyorum 15 dk toz aldıysam yarım saat dinleniyorum lavabo banyo derken gün böyle bitiyo..inan akşam nasıl oluyo anlamıyorum...
ayşe kaçta randevun,hbrlerini bekliyorum...
nurcan sendende hbr çıkmadı neler oluyo fıstık

canım sen iki kişisin kolaymı zaten vicudunda bünyende her şey değişiyorrrrr başta hormaonların olmak üzre karnında bebişin olduğu için ağırlaşıyorsunnnnnn ama dikatli ol iş için falan kendi bebişini yorma her şey yavaş yavaş olurrrr

Son düzenleme:

canım randevum 18.30 da eve dönünce yazarım hemen...

yok anam yok beklemeyin hiç boşuna bu adam beni yine savacak başından git bir ay sonra gel diye Bana öyle geliyor ki sanki dağlar taşlar bile hamile kalır da ben kalamam..

[sıze="3"]ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Kız sen beni öldüreceksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhe rşey güzel olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk allahın izni ile olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk [/sıze]

slm arkadaşlar size birşey sormak istiyorum benim cumagünü opum olmuştu ama hala kahverenginde parça parça lekelenmem var hani transferden sonra olurya hepimizin olmuştur o şekilde bide crino jel kullanmadan bi iki gün önce vajinamda kaşıntı başladı tabi jelle arttı doktorum bi ilaç verdi sağolsun benim çok bilgiç kocam enfeksiyonsa eğer tutmaması için en büüyük neden deyip beni alt üst etti herşey kısmet aslında biliyorum ama ne bileyim işte iyi bişeyler duymak istedim galiba sizede böyle şeyler olmulmuydu...

canım bu kahve parçalar jelin kalıntılarııı korkma kaşıntıyı dr söylersen jel yerine kapsül verir
ama dr mademki enfeksiyonun böyle bir etkisi olduğunu biliyormuşta size neden tedvinn başında bir antibiyotik yazmamışş
bizm tedavilerimizde başlarkenn dr antibiyotik veriyor ikişer tane eşimizle birlikte kulanıyoruzz

Allah kabul etsin
a.s. canım
bu arada perın test 12 sinde canım
canım neden büyümesinler büyümüştür onlar sen dert etme
canım eksiğimiz 3 adetti bu kez ama madem okuttun diğer arkadaşlar okumasın sadece benimki kalıyor onuda ben bugün evime geldim okurum kendim yarında diğer listeyi yaparım :))))) sen okutma daha kimseye rabbim inşallah yavrunu nasip etsin tez vakitte
ah canım biz burda birbirimizin kardeşi ablası arkadaşı olduk birbirimize dua etmekte bizi mutlu ediyor yeterki bir arkadaşımıza faydası olsun
aramıza hoşgeldin ede sende istediğin zaman muhabbetlere katıl burda kimse yabancı değildir

canım yeni geldim eve
yok anam yok beklemeyin hiç boşuna bu adam beni yine savacak başından git bir ay sonra gel diye bana öyle geliyor ki sanki dağlar taşlar bile hamile kalır da ben kalamam..

canım böle apmaya daha dktora gitmeden hüküm verme olacak inşallah odaya girerken ayetelkürs oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…