canım bu kahve parçalar jelin kalıntılarııı korkma kaşıntıyı dr söylersen jel yerine kapsül verir
ama dr mademki enfeksiyonun böyle bir etkisi olduğunu biliyormuşta size neden tedvinn başında bir antibiyotik yazmamışş
bizm tedavilerimizde başlarkenn dr antibiyotik veriyor ikişer tane eşimizle birlikte kulanıyoruzz
canım geçmiş olsun inşş bir sorun olmaz dikatli ol birde kan yapıcı yiyrcrklr yrmryr dikat etcanlarım sizlere iyi haberler vermeyi çok isterdim ama pekte hoş haberlerle gelmedim kızımın kilo alımı iyi onda bi sorun yok yine sağlığı herşeyi noral gözüksede bu seferde benim kanım bitiyor doktor böle giderse kan almam gerekebileceğini en ufak bireyde hastaneye gitmemi bebeğin hareketini hiç hissetmezsem hemen gitmemi söledi özeldeki atada aynı şekilde dedi ve haftada bir gitmemi söledi artık heyate giremedim heyet perşembeleri toplanıyomuş kağıtlarımı gönderecekler heyete ben pazartesi sonucu yani doğum tarihimi öğrenicem tebiki geçenki gibi olmazsa anlamıyorum ilkinde oğlumun kanı bitti şimdide benim kanım bitiyor bütün testler yaspıldı öle yduruk yerlerdede yaptırmadım en iyi özel labratuvarlarda yaptırdım ama olmuyor nedir bu kan azalması neden yine çıktı ortaya bilmiyorum şimdilikbebeğime bi zarar vermiyor ama doktor nu şekildegiderse bana zarar verebileceğini ima etti kan hapımı günde 2 tane kullanmamı söledi ki zaten günde 2 tane kullandkğımı öğenince bişi diyemedim bebek oynamazsa gel hemen dedi gönderdi canım çok sıkkın zaten bütüngünde halsizzdim biraz dinlenicem ayşecim inşallah iyi haberlerle gelirsinde sana sevinirim inşallah
ay sağol yetercim haklısın kahverengi kalıntılar jelden olmalı acaba rahimde kanamamı var diye aklıma geldi ama değil canım enfeksiyon tutunmaya engel olabilir diyen sağolsun benim eşim kapsülüde söyleyeceğim yarın doktoruma antibiyotik zaten kullanmıştım ama bilemiyorum neden böyle oldu kısmetten ötesi yok hayırlısı olur inşallah
bu arada benim oluşan 9 yumurtadan 5 döllenmiş çok sağlıklılarmış bugün 3.günleri gelişimlerine bakılmaya devam edilecekmiş benim embriyolarım hiç 3.günü geçmemişlerdi açıkçası umutlandım biraz daha sizlere dualarınız için binlerce kere Allah razı olsun diyorum lütfen beni dualarınızdan eksik etmeyin:))
canlarım sizlere iyi haberler vermeyi çok isterdim ama pekte hoş haberlerle gelmedim kızımın kilo alımı iyi onda bi sorun yok yine sağlığı herşeyi noral gözüksede bu seferde benim kanım bitiyor doktor böle giderse kan almam gerekebileceğini en ufak bireyde hastaneye gitmemi bebeğin hareketini hiç hissetmezsem hemen gitmemi söledi özeldeki atada aynı şekilde dedi ve haftada bir gitmemi söledi artık heyate giremedim heyet perşembeleri toplanıyomuş kağıtlarımı gönderecekler heyete ben pazartesi sonucu yani doğum tarihimi öğrenicem tebiki geçenki gibi olmazsa anlamıyorum ilkinde oğlumun kanı bitti şimdide benim kanım bitiyor bütün testler yaspıldı öle yduruk yerlerdede yaptırmadım en iyi özel labratuvarlarda yaptırdım ama olmuyor nedir bu kan azalması neden yine çıktı ortaya bilmiyorum şimdilikbebeğime bi zarar vermiyor ama doktor nu şekildegiderse bana zarar verebileceğini ima etti kan hapımı günde 2 tane kullanmamı söledi ki zaten günde 2 tane kullandkğımı öğenince bişi diyemedim bebek oynamazsa gel hemen dedi gönderdi canım çok sıkkın zaten bütüngünde halsizzdim biraz dinlenicem ayşecim inşallah iyi haberlerle gelirsinde sana sevinirim inşallah
canım geçmiş olsun inşş bir sorun olmaz dikatli ol birde kan yapıcı yiyrcrklr yrmryr dikat et
kuzum embiryolarıyın durumuna çok sevindim inşş böyle devam etsin inşşşşşşşşşşşşş
canım bizimdualrımızda seninleeeeeeeiçini fereh tut bir şey olmayack inşşşşşş sağlıcakla kucaklayacözellikle dsikkat ediyorduk diğerinde kan sorunu yaşadıkdiye ama işte farketmiyo demekki yapacak birşeyim yok dua edip beklicem rabbim atık ne verirse hakkımızda ne hayırlıysa o olacak
sağol yetercim içimi aksın meleğiniii
rahatlattın biraz önce cidden bak bazen duyacağın küçücük bi söz bile rahatlatıyo insanı paniklememeye çalışıyorum çok olumluydum aslında herşey güzel gidiyor birden işte öyle kötü bi his...neyse şimdi iyiyim teşekkür ederim:)))
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay
9-)tweety2
10-)pembe_86
11-)herzaman_seninle
12-)ceylin
13-)derin
14-)nurcan
15-)yeter
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar NESLİHAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover----------------okudu
ayşe-----------------------okudu
hilbay---------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pembe_86----------------okudu
yeter--------------------okudu
nazemir-----------------okudu
pinar1202----------------okudu
herzaman_seninle--------okudu
son_ece-------------------okudu
beren660------------------okudu
mayflowers-----------------okudu
umudumsun--------------okudu
nurcan--------------------okudu
ceylin-------------------okudu
neslyy---------------------okudu
asli_1981-----------------okudu
derin---------------------okudu
kızlar neslihan arkadaşlarına 6 tane okutmuş brirtek benimki kaldı bende şimdi okuyacağım yani neslihan arkadaşımızında duası bitmiştir rabbim tez vakitte evladına kavuştursun akşma yeni listeyi yaparım
canlarım sizlere iyi haberler vermeyi çok isterdim ama pekte hoş haberlerle gelmedim kızımın kilo alımı iyi onda bi sorun yok yine sağlığı herşeyi noral gözüksede bu seferde benim kanım bitiyor doktor böle giderse kan almam gerekebileceğini en ufak bireyde hastaneye gitmemi bebeğin hareketini hiç hissetmezsem hemen gitmemi söledi özeldeki atada aynı şekilde dedi ve haftada bir gitmemi söledi artık heyate giremedim heyet perşembeleri toplanıyomuş kağıtlarımı gönderecekler heyete ben pazartesi sonucu yani doğum tarihimi öğrenicem tebiki geçenki gibi olmazsa anlamıyorum ilkinde oğlumun kanı bitti şimdide benim kanım bitiyor bütün testler yaspıldı öle yduruk yerlerdede yaptırmadım en iyi özel labratuvarlarda yaptırdım ama olmuyor nedir bu kan azalması neden yine çıktı ortaya bilmiyorum şimdilikbebeğime bi zarar vermiyor ama doktor nu şekildegiderse bana zarar verebileceğini ima etti kan hapımı günde 2 tane kullanmamı söledi ki zaten günde 2 tane kullandkğımı öğenince bişi diyemedim bebek oynamazsa gel hemen dedi gönderdi canım çok sıkkın zaten bütüngünde halsizzdim biraz dinlenicem ayşecim inşallah iyi haberlerle gelirsinde sana sevinirim inşallah
cnm yeter sana zaten gerekli bilgiyi vermiş,jelin kalıntılarıdır o topak topak,ahh ebn neler çekmiştim ceviz büyüklüğünde bile geliyodu benden....sen kocanı dinleme olumlu düşün...slm arkadaşlar size birşey sormak istiyorum benim cumagünü opum olmuştu ama hala kahverenginde parça parça lekelenmem var hani transferden sonra olurya hepimizin olmuştur o şekilde bide crino jel kullanmadan bi iki gün önce vajinamda kaşıntı başladı tabi jelle arttı doktorum bi ilaç verdi sağolsun benim çok bilgiç kocam enfeksiyonsa eğer tutmaması için en büüyük neden deyip beni alt üst etti herşey kısmet aslında biliyorum ama ne bileyim işte iyi bişeyler duymak istedim galiba sizede böyle şeyler olmulmuydu...
evet cnm doğru demişsin.benim iki tedavimdede dr umuz bana ve eşime 2şer tane birden ikisinide aynı anda içmemiz için antibiyotik vermişti...canım bu kahve parçalar jelin kalıntılarııı korkma kaşıntıyı dr söylersen jel yerine kapsül verir
ama dr mademki enfeksiyonun böyle bir etkisi olduğunu biliyormuşta size neden tedvinn başında bir antibiyotik yazmamışş
bizm tedavilerimizde başlarkenn dr antibiyotik veriyor ikişer tane eşimizle birlikte kulanıyoruzz
üzgünüm kızlar bu tedavi de iptal.. çok ağladım başımı kaldıramıyorum biraz dinleneyim..
nurcanım Allah keşke benim canımdan can kanımdan kan alsa da evladına sana ömür verse...
yapma cnm yaaaa
o kadar ümitliydimki senden güzel hbrler geleceğine bak sanada çok üzüldüm şimdi...
üzgünüm kızlar bu tedavi de iptal.. çok ağladım başımı kaldıramıyorum biraz dinleneyim..
nurcanım Allah keşke benim canımdan can kanımdan kan alsa da evladına sana ömür verse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?