bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

burda daha iyi hallerim bunlar baya bildiğin cıvığım ben devamlı konuşup dalga geçiyorum herşeyle.. indirim işini hiç konuşmadık açıkçası ama burda acıbademde 2 denemede olmazsa 3.de para almıyorlarmış diye duydum bunu söyledim doktora o da benim de yapmadığım şey değil inşallah gerek kalmaz ama 3. gerekirse o zaman yapabilirim demişti.. eşime söylerim şimdi ben 2. için pazarlık yapar ben soramam utanırım da o becerir öyle şeyleri.
valla olsun da satar savar yaparız napalım bi uyduruk arabamız var olmadı onu da satarız.. inşallah gerek kalmaz bu sefer olur..

:))))))devren satiliktir:))) canim benim ya....3. gerek kalmayacak tabiki..gelecek bebis bu sefer..aklina sakin ama sakin olumsuz en ufak bir sey bile getirme..her sey guzel olacak..ve bebisler gelecekler bu sefer....

selam canim hosgeldin...tedavi asamasindamisin? yoksa bekledemisin? ve sorun neydi sizde canim..

ben tedavime başladım 13 yıllık evliyim, evlendikten 7 sene sonra tedaviye başladım... ilk gittiğim ay olmadı.. adet olunca tedaviye devam edcektim kardeşimin düğünü falan derken ben tedaviye 1 ay ara vereyim dedim başka bir şehirdeydim ve yetişemedim..neyse kafa rahat nasıl olsa olmuyor derken ben o ay hamile kaldım...ama 6 haftalıkken düştü ....aradan 10 ay geçti 4gün geciktim adet oldum ama değişikti bende dr uma gidip muayene oldum... baktı ultrasyanda birşey yok deyip bir tane hap verdi klomen bunu kullan gel dedi...adetim bittikden 1 hafta sonra kanamam başladı hemen muayeneye gittim..... önce evde test yapmıştım ilk hamileliğimde lekenme tarzı kanamam oluyordu acaba yine hamileyimde ondanmı oluyor diye testyaptım pozitif çıktı ... doktora gösterdim ultrasyonda baktı birşey görünmüyor dedi..kan tahlili yaptırdık hamilelik var görünüyor ultrasyonda bakıyor bebek görünmüyor...1 haftada 3 defa tekrarladık kan tahlillerini..doktor ne olduğunu anlamadı fakülteye gönderdi beni..yada tatile çıkacak dı uğraşmak istemedi...fakülteyi aradık 15 gün sonrasına gün verdiler..ben çok kötü sancılandım ağrıdan duramıyorum ben 15 gün nasıl dayanacam dedim düşük yaptığımda bile okadar ağrım olmamıştı...sonra başka bir dr bulup ona gittik ilk bakışda dr hemen anladı ektopik gebelik dedi hatta eşi de kadın doğum doktoru onada gösterdi...yani dış gebelik....neyse 1 buçuk ayda amaliyatsız düzeldim.. dr çocuk olmadığı için amaliyatı istemedi iğneyle falan beni tedavi etti..tabi dış gebelikden sonra 1 yıl kadar çocuk yapmamam gerekiyordu..doğum kontrol hapı kullandım 10 ay kadar.....hapı bıraktıktan sonrada 8 ay kadar da beklemem gerekiyordu belki olur diye olmadı...başka bir dr gittim yakın olsun diye bulunduğum ilçede en iyi dedikleri dr gittim tahliller rahim filmi derken tahlil sonucumu götürdüm dr... bekleme salonunda beklerken kadını biri bende senin gittiğin dr a gittim az kalsın ölüyordum onun yüzünden 2 senedir kanamam var dedi...şimdi bunları duyunca nasıl tedaviye devam edeyim bıraktım o dr da ...aradan 8 9 ay geçti bursadaki dr gittim 1 sene kadar falan.... hap iğne derken olmadı beni tüp bebeğe gönderdi... bundan sonra başımıza ne gelir artık ALLAH bilir....bukadar talihsizlik yaşadım kendimi yinede şanssız görmüyorum......daha kötülerini yaşayanlar da var tabiki benimki devede kulak kalır....biraz uzun oldu ama bunlarda benim yaşadıklarım.....şimdi tüp bebek tedavime başladım ....pazartesi iğnelere başlıyorum herşey güzel olacak diyorum

canım yaaaaa inana bana benzeri şeyler hepimiz yaşıyoruz
ve çok ilğinçtir dorğru dürüst drbulmak ne zor bu memlektte
helede sorun bebk olunca anne baba adaylarının her şeyi yapacaklarını nasılda iyi biliyorlar nasılda sonuna kadar sömüyorlar

canım bütün bu yaşanları arkanda bırak
bak yeni bir tedaviye başlayacakmışsın geçmişi unut önüne bak bebğin sana bu tedavide tüp bebekle gelsin seninle olsun seni anne yapsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşş bu kadar çaba emek karşılığını bulsun canım

ben zaten bunları düşünüp günümü zehir etmiyorum ... ben bunları yaşadım ..kendimi tanıtmak için yazdım ...yoksa bende bugünümü en güzel şekilde yaşamaya çalışıyorum... olmuyor diye karamsarlık yapmıyorum....ne yaşamam gerekiyorsa onu yaşıyorum diyorum ...bir zamanı var elbet bende o zamanı bekliyorum... tabiki bunun yanıda çocuk için ne yapmam gerekiyorsa yapıyorum.... UMUTsuzluk yok UMUT herzaman var

canim benim cok cok gecmis olsun canim ya...ama sizde sorun ben tam anlamadim acikcasi...cunku dogal yoldan gebe kalabiliyosun? erkek infertilitesi degil anladigim kadariyla...insallah en kisa zamanda bebisini kucagina almak nasip olur canim benim...

super valla canim..helal olsun sana..umudun hic ama hic bitmesin....

yeter haklisin ya dogru duzgun bir dr bende bulamadim...hic icime sinmedi nedense..ama simdi baska bir hastaneye gidecem..insallah bu sefer olacak...Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin....

ben yanlış bir şeymi yazdın yoksaaaaaa
sanki biraz kızmışs gibi geldi bana :26::26::26::26::26::26::26::26:

yeterim tabiki sanada teffriciye okuyacaz olurmu öle atlamak birimizi :))))))))))))) canım benim :))))))))))
ayşecim rapor çıkartmak devlette zor demişsin ama ben çok rahat çıkardım bikaçtane tast istiyolar ama olsun özele okadar para vermek tense önce sşgortada daha ucuza denemek istedim tutmazsa paramı özele veririm dedim bide benim kayın validem felan böle şelere pek ciddiye almaz Allah vericekse verrir der nese benim bi gebelik geçirmeme rağmen eşimin duurmu kötü siperm çok az diye hemen çıktı rapor bence sigortayıda bir düşünün bu arada
umudumsun kitabı okumadım hiç ama başka bir topicte duymuştum ve kötü olduğunu düşünmüştüm bence daha sürükleyici bişiler al oku transfer esnsında hem rahatlamanı sağlar ben hep komedi filmi felan izlerdim isşiz güçsüz insanım napi evde otur otur zaman da geçmez hep film izledim yemeğe felan çıktım kardeşlerimle :)))))))) ama sıkıcı kitapları at kitsin eğlendr kendini :)))))))))))

canım çok geçmiş olsun ama bende umudumsun gibi sorunun ne olduğunu anlamadım canım

sağolun canlar okuyalım hepimize
şifa olsun

ya canlar benim kız kardeşim çıkartıyor tüp bebk raporu tam 45 gün oldu ses yok
ünvst de banada çok zor vermişlerdi
ama ne yapacaksın işte her şey maddiyata dayanıyor kızlar yaaa zaten devlet detsği 2 ie sınırı
inşşşşş her kes devletin verdiği bu desteklerde hamiş olsada özelde yaptırmak zorunda olmasa

canim benim cok cok gecmis olsun canim ya...ama sizde sorun ben tam anlamadim acikcasi...cunku dogal yoldan gebe kalabiliyosun? erkek infertilitesi degil anladigim kadariyla...insallah en kisa zamanda bebisini kucagina almak nasip olur canim benim...

benim yumurta rezervim azaldı yumurtam gelişmiyor dr keşke 5 sene önce gelseydin dedi yaş ilerledikçe şansım azalıyor.... solda 1 tane yumurtam görünüyor... o da istenildiği boyuta gelmiyor... sağdaki yumurtam istenildiği boyuta geliyor ama tüpüm tıkalı... yumurtamda çok uzakmış ... inşallah hepimize nasip olur kucağımıza almak

Allah Allah benimki çabuk çıktı ozaman bana aşılama yapaız demişti doktor siperm testini bi gördü ben ineleri yaparken 15 içinde rapor çıktı zaten sonrda hemen yumurtalarım toplandı 2 gün sonrada transfer yapıldı demekki bizim hastane iyi çalışıyo gerçi bitek askeri personele bakıyo ondanda olabilir

Affet Beni Dünya

Bugün bütün iyi kalpliliğim üzerimde
Cümle düşmanlarımı affettim
Yediğim meyvalardan
Kokladığım çiçeklerden af diliyorum
Yerde yürürken gördüğüm
Sebepsiz kanına girdiğim
Zevk için öldürdüğüm
Böceklerden af diliyorum
Dağdan, topraktan, taştan
Evlattan, akrabadan, arkadaştan
Yağan yağmurdan, doğan güneşten
Denizlerden, göklerden af diliyorum
Yıllardır kahrımı çeken kadından
Ondaki yaşamak ümidinden
Baba evinden, ana sütünden
Yediğim ekmeklerden af diliyorum
Kadrini, kıymetini bilmediğim
Hayali ile bahtiyar olmadığım
Otuz yıl arayıp bulmadığım
Geleceklerden af diliyorum

KIZLAR BU ŞİİRİ ÇOK BEBEĞENDİM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

anladım canım tekrar çoooooooooook geçmiş olsun

ben bebişim için 2 gündür göbeğime iğne sokuyorum...yapamazmıyım derken dedim ki o yeterki gelsin...
tüp bebek için dalya dedik arkadaşlar...allahım inşallah bu çabalarımızı boşa çıkarmazda zamanı gelmiştir....aminnn

yumurtalığınla ilgili kürler denedinmi kuzu

yumurtalığınla ilgili kürler denedinmi kuzu

sabahları kestane balı+çörekotu+tarçın karıştırıp 1 tatlı kaşığı kadar yiyorum... akşamda kestane balı+ arı sütü+polen karıştırıp yatmadan yiyorum... bakalım pazartesi dr gidince nasıl sonuç alacaz faydası olmuşmu karışımların belli olur

kardeşim sebepsin infertilite
bütün tedaviler, aşama aşama orada yapıldı
3 kez aşılam yumurta takibi vs şidi tüp bebğe geçelim deliler raporu alıp özlde yaptıracaklar ama gel görki çıkmadı rapor halla şunu getirin bu götütn hiç bitmiyor dertleri
en hafta bir kaç tane evrak ben götürdüm
bakalım onlarınacelesi yok yaza yaptıracakları için
ama yazık insanları böyle bekletmek sabırlarını zorlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…