bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

anammmmmmmmmmmm bu erkelerin hepsimi aynı yaaaaaaaaaaaaa sanki benimkini anlatıyorsunnnnnnnnn

kızlar mrhb ben geldim geçmişe bakmadımmmmm
çok şükür dr her şey yolunda dediiii sizlerde neler var bakimmmmmmmmmm

çok şükür canım bununla geçmiş olsun, Allah bir daha hastalık göstermesin..
bak gördün mü kendini yiyordun bence iyi değil diyip duruyordun boşuna üzmüşsün kendini...

çok şükür canım bununla geçmiş olsun, Allah bir daha hastalık göstermesin..
bak gördün mü kendini yiyordun bence iyi değil diyip duruyordun boşuna üzmüşsün kendini...

ayşem hiç sorma yaaaaaaa kan sonuçlarını aldım prolaktini yüselmişti çok ağladım kist yeniden büyor diye mr sonucunuuu defalarca okudum netten çözmeye çalıştımmmmmmm
ama prolaktin farklı bir şekilde hasaplanıyormuşşşş mr dada sorun yokmuşşşş çok şükürrrrrrr
rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bu gün eşimi muayeneye aldılar bizden önceki has yakınıda yanımızdaydı dr konuşuyorlardııı kadının beyninde kitle varmış alınmış 2 ay olmuşşşşşş ama şimdi yumruk büyüklüğünde bir kitle daha oluşmuş dr kadına götürün evinze yapılacak bir şey yok dedi kadında (geliniydi sanırım )ne kadar zamanı var diye sordu dr 3 ay dediiiiiiiiii ellerim buz gibi olduuuuuuuu rabbim ne zor bir imtihan diye düşündümmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam yeni üye oldum buraya 2 gun önce
dr gıttım sende hıpotroıd var polikistik over var kansızlık almıs basını gıdıyor ımkansız kalman dedi kan verdım gebelık cıktı deger 207 cıktı ertesi gun 294 cıktı yarın gene vercem ama kahverengı kanama var bende korkuyorum kese daha gözükmedi basına gelen varmı

hayırı olsun sağlıcakla kucaklaaaaaaaa

selam kızlar bende hilal arkadaşın duasını okudum Allah dileğini kabul etsin inşallah... nurcan canım benikini okumayın hemen daha benim tedavim belli değil önce ihtiyacı olanlara okunsun beni en son okusakta olur seninkini okuyalım kaçtane eksik varsa ben tamamlarım arkdaşlarımla konuştum okuruz dediler öncelik senin olsun canım

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar HİLAL arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

yeter-----------------------okudu
ayşe-----------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pinar1202-----------------okudu
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
beren660-----------------okudu
mayflowers----------------okudu
pearlflover----------------okudu
neslyy--------------------okudu
pembe_86--------------okudu
hilbay
nazemir
herzaman_seninle
derin

son_ece---------boş
ceylin-----------boş
asli_1981--------boş

3--------boş

Son düzenleme:
anammmmmmmmmmmm bu erkelerin hepsimi aynı yaaaaaaaaaaaaa sanki benimkini anlatıyorsunnnnnnnnn
he he hepsi böle bence
rabbim kimseye böle zor günler vermesin
canım gebesindir ama bebeğin tutunup tutunmama arasındadır dinlen sakın iş güç yapma yoksa düşük yaparsın hattA doktoruna git bide polikistik over bendede var kansızlık yok ama kardeşimde kansızlık var bu ikiside bebek olmasına ngel değil ama diper hipodroid konusunda bişi bilmiyorum

canım senden sonrada bana okuruz 3 arkadaşımız adet olacağı için sizin niyetinize okudu bile nasip sizlere imiş kısmetten ötesi yoktur niyetinizi bozmak istemiyorum zamanı gelir bir iki haftaya zaten sıra bana

rabbim dermansız dert vermesinnnnnnnn

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar HİLAL arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

yeter-----------------------okudu
ayşe-----------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pinar1202-----------------okudu
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
beren660-----------------okudu
mayflowers----------------okudu
pearlflover----------------okudu
neslyy--------------------okudu
pembe_86--------------okudu
hilbay
nazemir
herzaman_seninle
derin

son_ece---------boş
ceylin-----------boş
asli_1981--------boş

3--------boş

gunaydin kisslar.....

benim esim gelecek bir sure giremeyebilirim pcye..nurcanin pembenin ve tweetyin dualarini okudum ben..Allah kabul etsin...insallah Rabbim hayirli; saglikli evlatlar nasip etsin hepimize...

listeye baktım ama henüz yeni liste yok yavaşladık iyice haydii kızlar.. eller semaya

gunaydin kisslar.....

benim esim gelecek bir sure giremeyebilirim pcye..nurcanin pembenin ve tweetyin dualarini okudum ben..Allah kabul etsin...insallah Rabbim hayirli; saglikli evlatlar nasip etsin hepimize...
canım benim görüşürüz kendine iyi bak çok bekletme bizi arada haber ver
listeye baktım ama henüz yeni liste yok yavaşladık iyice haydii kızlar.. eller semaya

katılıyorum kızlar bakın en fazla 5 -6 haftam kaldı doğuma ki belki okadar bile sürmez kasılmalarım arttı 2 gündür sabahları sancılanıyorum şu duaları bitirelim sonradan kalmasın kimsenin hakkı kimsenin üzerinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…