ben bebişim için 2 gündür göbeğime iğne sokuyorum...yapamazmıyım derken dedim ki o yeterki gelsin...
tüp bebek için dalya dedik arkadaşlar...allahım inşallah bu çabalarımızı boşa çıkarmazda zamanı gelmiştir....aminnn
hoşgeldin canımyok ayşecim ikramiye falan çıkmadı çıksaydı burdaki herkese kıyak geçerdim valla tedaviler bendenn derdim ama üzgünüm
eşim pazartesi libya yolcusu onunla vakit geçiriyorum vakit buldukça okuyup kapatıyorum kim ne yapmış takipteyim yani
benide gurbet sancısı tuttu ona ağlıyorum çok kötü olacak sevdiceğimle ayrı kalmak ama sesiyle teselli olucam artık
herkese selamlar allah yardımcımız olsun herşeyin hayırlısı sizlerle olsun öptüm hepinizi
aaa bende varım bende okurumkızlar aslında her hafta birinize salatı tefriciye okusak belki bi faydası olur zaten evde oturuyoz bitek ayşe çalışıyo içimizde
çok geçmiş olsun nazemir zor günler atlatmışsınben zaten bunları düşünüp günümü zehir etmiyorum ... ben bunları yaşadım ..kendimi tanıtmak için yazdım ...yoksa bende bugünümü en güzel şekilde yaşamaya çalışıyorum... olmuyor diye karamsarlık yapmıyorum....ne yaşamam gerekiyorsa onu yaşıyorum diyorum ...bir zamanı var elbet bende o zamanı bekliyorum... tabiki bunun yanıda çocuk için ne yapmam gerekiyorsa yapıyorum.... UMUTsuzluk yok UMUT herzaman var
hakkında hayırlısını dilerim canımben bebişim için 2 gündür göbeğime iğne sokuyorum...yapamazmıyım derken dedim ki o yeterki gelsin...
tüp bebek için dalya dedik arkadaşlar...allahım inşallah bu çabalarımızı boşa çıkarmazda zamanı gelmiştir....aminnn
Günleri saya saya parmaklarım nasır tuttu :)) Ama o kadar takmıyorum artık benim de kaderime yazılmış doğru bir zaman vardır elbet..
Umarım tüm yumoşların 5.güne gider en iyisini seçeler ve hemencecik sımsıkı tutunur annesine.
halev..transfer icin geri sayim basladi..bebisin konacak gobisine:)))
canım ben transfer sonrası hiç birşey kullanmadım bende bebek tutunuyo zaten yummmurtalıklarımdada sorun yok sadece jel kullandım bizde sorun eşimde canlı siperm oranı sürekli düşüyodu nerdeyse yok gibiydi alel acele 2 haftad a inelerim vuruldu ve transferim yapıldı bende sadece polikistik over var ama onun içinde hap kullanılıyo zaten ama şöle bişi var ben çooooooooook araştırdım inelerimi vurulurken tüp bebek nedir yatsan nolur kalksan nolur gibi ilk 3 gün doktor yat diyo ama arada tuvlete felan kalka bilirsin bence kalkıp hastaneye gitmen sakınccalı ilk üçgün sadece evin içinde yavaş yavaş yürümeye izin var bence annendede olsa bi hemşire getir 3. günden sonra sürekli yatma yavaş hareketlerle komşuya oturmaya felan git biraz kafan dağılsın çünkü sürekli yatıp yada oturduğunda rahimde kan dolaşımı olmuyor buda bebeğin tutunmasını engelliyor yani aaaaaa ben 12 gün yatim o düşmez diye bişi yok hayatım kan dolaşımı olmazsa düşer mümkünse yan yat sürekli sırt üstüde yatma oturur gibi yat felan yani sabit yatma öle süs bebek gibi vücut hareket etsin veeeeeeeeee kesinlikle maydanoz yeme birde ben hergün bir paket antep fıstığı 1 paket kabak çekirdeği yemiştim çok iyi geliyo diye duymuştum tüp bebekte
kardeşim sebepsin infertilite
bütün tedaviler, aşama aşama orada yapıldı
3 kez aşılam yumurta takibi vs şidi tüp bebğe geçelim deliler raporu alıp özlde yaptıracaklar ama gel görki çıkmadı rapor halla şunu getirin bu götütn hiç bitmiyor dertleri
en hafta bir kaç tane evrak ben götürdüm
bakalım onlarınacelesi yok yaza yaptıracakları için
ama yazık insanları böyle bekletmek sabırlarını zorlamak
canım bence sana glikopaj verir hap tedavi sürecinde kullanman için ama ekstra başka şey vermezbence çabuk tutunur senin
inşallah canım hayırlısı olsunda Allahın izzniyle bebişim tutunsunda bana ben razıyım herşeyi yapmaya pazartesi arayıp kaç yumoşumun geliştiğini ve salı günü olacak transferimin saatini söliceker bana Allahım sen büyüksün umutlarımızın karşılığını boş çıkarmaz inşallah hepimizin arkadaşlar
kızlar bide bakıyomuşuz bikaç ay sonra hrkez hamiş benim topic gelirsiniz ozMan :)))))))))
kız ben seni karıştırdım sana artık ilaç vermej sen jel ile elevit kullanırsın bitek senin ineler bitti şimdi hatırladım :)))))))))) ama senibki tutar bak sende bişi yok çünkü
umudumsun canım inşallah sende benim kadar rahat alırsın raporunu canım
ayşem valla tekar tekrar çoooook geçmiş olsun uyu boşver uyumazsan ileşemezsin ben bide şimdi hamişlikten hep uyuyorum normalde günde 3 saatten fazla uyumam uyku sorunum vardır hatta pisikolağa gitmeyi düşünüyodum gebe kalmazsam ama 2 gebeliğimdede işler değişiyo bu seferde heeeeeeeep uyuyorum arkadaşlar sen sürekli hamile kalda bi yatak yüzü gör diyo kız kardeşlerim 15-16 saat uyurlar gece otururlar ben sabahın köründe hatta gece kalkıp yemek felan yaparım siinir olurlar bana evime gelmezlerdi şimdi diyolar nasılsa sende uyuyon artık gelebiliriz diyolar :)))))))) valla yat hamile kalıcanya inş. tedavinde ozamanda bol bol uyu bebiş nasılsa doğunca uyutmıcak :b
satı tefriciyelerde karışıklık olmasın kızlar tam sayı olması lazım ne eksik ne fazla okuyamayacak olan sölesin biz devam edelim hata olmasın şimdi herkezin sayısını yazim herkez bilsin okuyamıcak olan bize sölesin bidahaki hafta sonuna kadar bitcek zaten okunur yani
umudumsun 1000
ayşe 1000
yeter 1000
nurcan 1000
ceylin 444
niyetimizi ayşe arkadaşımızın önümüzdeki ilk tedavisinde sağlıklı ve hayırlı bir evlada kavuşması için yapıcaz bu hafta ayşe arkadaşımıza okunacak haftaya kim önce tedavideyse ona okunur
ah canım benim bebeklerimiz bir gelsin de hele bir daha hiç uyumasak da olur Allah onun gücünü verir elbet.
Canım Allah razı olsun okuyan dilleriniz dert görmesin.. Ben başladım hayırdır inşallah okurken tesbihim koptu :)) Bolluğa yoralım bolluk olsun dağılan tesbih taneleri gibi boncuk boncuk bebişlerimiz olsun inşallah..
Haftaya pazara kadar mı bitiricez benimkini? O zaman bir sonraki ptesi de kime derseniz ona başlarız değil mi?
iyi pazarlar kızlar :79:
nurcancım tamamdır
okumaya başlayırum bugün
rabbim ayşe ceylinimize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin diye niyetlenicem
rabbim inşallah busalatı tefriciyeleri bir vesile kılar
bu gönül birliğimizle hayırlısıyla gelir bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?