bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım innnşşşşş inşş zamanı gelmiştir
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇ-İN
rabbim emeklerimiizn karşılığını verisn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin canım
allah kavuştursun ayşecim
inşallah günler su gibi akıp geçer tez zamanda kavuşursun kocişine

kızlar aslında her hafta birinize salatı tefriciye okusak belki bi faydası olur zaten evde oturuyoz bitek ayşe çalışıyo içimizde
aaa bende varım bende okurum
benide alın aranıza
ne güzel düşünmüşsün nurcancım

çok geçmiş olsun nazemir zor günler atlatmışsın
rabbim inşallah doğru dru karşına çıkartır
en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebeğine

hakkında hayırlısını dilerim canım
inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz
sonunda yüzü gülenlerden olursun

sağol canım inşallah umarım sizin tedavilerin zamanıda bian önce gelir de bebeğinize kavuşursunuz canım

halev..transfer icin geri sayim basladi..bebisin konacak gobisine:)))

inşallah canım inşallah Allahım hepimize bu güzel duyguları yaşatsın

ayyyyyyy bana ne verirki bende pco luyum eşimin sperm yetersizliğinden tüp bebek yaptırdık yumurtlamam gayet güzel çok şükür ki hadi hayırlısı bebişime kavuşayımda ne gerekiyorsa yaparız ve yaptırırız

yazık yaaaaaaa demek bukadar uğraştırıyolar insanı

ayyyyyyy bana ne verirki bende pco luyum eşimin sperm yetersizliğinden tüp bebek yaptırdık yumurtlamam gayet güzel çok şükür ki hadi hayırlısı bebişime kavuşayımda ne gerekiyorsa yaparız ve yaptırırız[/QUOTE]

canım bence sana glikopaj verir hap tedavi sürecinde kullanman için ama ekstra başka şey vermezbence çabuk tutunur senin

ceylincim tabiki katıla bilirsin olmazsa yarın hep beraber bi konuşun umudumsunla felan olmazsa sende küsüratları alırsın

canım bence sana glikopaj verir hap tedavi sürecinde kullanman için ama ekstra başka şey vermezbence çabuk tutunur senin

inşallah canım hayırlısı olsunda Allahın izzniyle bebişim tutunsunda bana ben razıyım herşeyi yapmaya pazartesi arayıp kaç yumoşumun geliştiğini ve salı günü olacak transferimin saatini söliceker bana Allahım sen büyüksün umutlarımızın karşılığını boş çıkarmaz inşallah hepimizin arkadaşlar

kız ben seni karıştırdım sana artık ilaç vermej sen jel ile elevit kullanırsın bitek senin ineler bitti şimdi hatırladım :)))))))))) ama senibki tutar bak sende bişi yok çünkü

kızlar bide bakıyomuşuz bikaç ay sonra hrkez hamiş benim topic gelirsiniz ozMan :)))))))))

inşallah canım inşallah

kız ben seni karıştırdım sana artık ilaç vermej sen jel ile elevit kullanırsın bitek senin ineler bitti şimdi hatırladım :)))))))))) ama senibki tutar bak sende bişi yok çünkü

şuan jeli kullanıyorum zaten elevit yerine folik plus kullanıyorum bide deltecodril diye bi ilacı kullanıyorum inşallah allahım ağzından duyarda bebişim tek seferde benimle kalmaya devam eder Allahımın izniyle

neyse arkadaşlar iyi geceler sizlere

hayatımın anlamından yarın ayrılıyorum bu ayrılık 6 ay sürecek daha sonra geldiğinde aşılamayı yaptıralım diye konuştuk ama denk gelirmi gelmez mi bilmiyorum sadece fikir olarakta kalabilir şu ayrılık acısını biraz atlatayım kendimi toparlayıp yalnız kalmaya alıştırayım tefriciye bende okurum ama biraz toparlanmam lazım sağlıkla gitsin gelsin babası yavruma biraz para biriktirsin tek tesellim bu yazdıklarınızı tek tek okudum herkesin güzel dilekleri için teşekkür ederim hepinizi tek tek öptüm hoşçakalın
aramıza yeni gelen arkadaşlarda tez vakitte hayırlı haberler alırlar inş.hepimizin yavruları bir an önce gelir

aysecimmm Alllah kavustursun canim benim...seni cok iyi anliyorum bende yasiyorum ayni seyleri cunku..ama her iste bir hayir vardir..insallah para biriktirirsiniz bu aradada borcsuz harcsiz yaptirirsiniz tedavinizi canim..o zanan bak icin rahatta eder...simdi yanlzi kalacanmi annenlerdemi? ben annemlerdeyim esim gidince hep...

edut canim hosgeldin..kucuklugumden beri inanilmaz igne korkum vardir.ama su tedavide igne yemekten bir hal oldum..zaten gobisten yapilanlar agir degil basiitte transferden sonrakiler canimi yakmisti benim..ama dedigin gibi yeterki bebisler gelsinde herseyi cekmeye raziyiz...

halev canim transfer gunun belli oldumu..benim yaptirdigim merkez ister kadin ister erkek infertilesi olsun herkese ayni ilaclari verdi transferden sonra..herkese ignede vermis oldu yani..ama burdan ogrendimki her merkez vermiyo hatta bir cok merkez vermiyo...benim merkez tek duzeydi canimm...erkek infertilitesi bizimki ama dunya ilac ve igne kullandim ben..tedavimin ardindan 6 ay gecti benim igne yerlerim anca duzeldi...

ceylincim canimmmm tabiki sende katil canim benim...hep birlikte dua edelim insallah..nurcan kusuratlari verelim demis..olur o zaman..200 bende 200 nurcanda 44 de yeterde vardi kusurat...444 tane okursun canim sen o zaman..ama fazla gelirse soylersin yada okuyabilecegin miktari de oyle paylastiralim o zaman...

nurcancigim sanirim erkek infertilitesi olunca rapor daha cabuk cikiyo...cunku direk sperm testine bakip; sperm testi kotuyse hemen rapor veriyolarmis diye okudum baska topikelrde..ama tabikide hastaneyede bagli...insallah bende cikartabilirim rapor...

yetercim canim....sen rapor cikaracanmi bu tedavinde? bence sende cikarabilirsen iyi olur..cunku tup bebek tedavisinbe bi girdinmi ozelde 6-7 milayrdan assagi cikamiyosun....

hilbay canim nerelerdesin?

bugunde dularamiz ayni kizlar..Rabbim kimsenin kuacgini bos birakmasin.....2011 bizim yilimiz olsun ve 2011 de hepimize anne olmayi nasip etsin....

gunaydin kizlar hepinizeeee.....

bu arada nurcan ever tavsiyelerin dogruuu...zero limit tam bi hayal kirikligi oldu benim icin....yeni kitap alacam bende...ama bu arada bebisime bi gunluk yazacam tedaviye baslarken...her gunumu anlatacam..buyudugunde okusun melegim...

ayse url canim nerdesin?

ben annemlerden başka bir şehirdeyim kayınvalidemlere yakın oturuyorum ilk 1-1,5 ay evimde kalıcam ondan sonra annemlerin yanına gidicem burdan hemen gitmek istiyorum ama kayınvalidelerde laf söz olmasın oğlum gider gitmez gitti demesin o potansiyel var kadında eşimin yanına bende gidicem ama bu kadar eşyayı nereye koyucaz ne yapıcaz bunları netleştirmem lazım evimiz kira boşuna kira vermek istemiyoruz eşyalar toplanacak işim çok yani ama belirsizlikte çok ne yapıcam bilmiyorum

Günaydın kızlar ben griple mücadelemde dün akşam yenik düştüm saat 9 da uyudum daha doğrusu bayıldım ve inanmazsınız sabah ancak 10 da kalktım ama biraz toparlanmışım hala yatıyorum.
edut ve nazemir hoşgeldiniz gerçi biz başka topiklerde de konuşuyorduk, ikinize de geçmiş olsun..
ayşecim Allah kavuştursun sayılı gün çabuk geçer hem ne güzel işte tedavinizin parası birikmiş olur..
ceylinim adaşımın annesi sen de okursan çok memnun olurum hem sana da okuruz. tüm isteyenlere elimden geldiği kadar okurum ben bu işi umudumsun ve nurcan ayarlıyor zaten paylaştırmışlar ona göre okuruz.
nurcancım umudumsun sizden naber?

umudumsun canım inşallah sende benim kadar rahat alırsın raporunu canım

ayşem valla tekar tekrar çoooook geçmiş olsun uyu boşver uyumazsan ileşemezsin ben bide şimdi hamişlikten hep uyuyorum normalde günde 3 saatten fazla uyumam uyku sorunum vardır hatta pisikolağa gitmeyi düşünüyodum gebe kalmazsam ama 2 gebeliğimdede işler değişiyo bu seferde heeeeeeeep uyuyorum arkadaşlar sen sürekli hamile kalda bi yatak yüzü gör diyo kız kardeşlerim 15-16 saat uyurlar gece otururlar ben sabahın köründe hatta gece kalkıp yemek felan yaparım siinir olurlar bana evime gelmezlerdi şimdi diyolar nasılsa sende uyuyon artık gelebiliriz diyolar :)))))))) valla yat hamile kalıcanya inş. tedavinde ozamanda bol bol uyu bebiş nasılsa doğunca uyutmıcak :b

satı tefriciyelerde karışıklık olmasın kızlar tam sayı olması lazım ne eksik ne fazla okuyamayacak olan sölesin biz devam edelim hata olmasın şimdi herkezin sayısını yazim herkez bilsin okuyamıcak olan bize sölesin bidahaki hafta sonuna kadar bitcek zaten okunur yani

umudumsun 1000
ayşe 1000
yeter 1000
nurcan 1000
ceylin 444

niyetimizi ayşe arkadaşımızın önümüzdeki ilk tedavisinde sağlıklı ve hayırlı bir evlada kavuşması için yapıcaz bu hafta ayşe arkadaşımıza okunacak haftaya kim önce tedavideyse ona okunur

ah canım benim bebeklerimiz bir gelsin de hele bir daha hiç uyumasak da olur Allah onun gücünü verir elbet.
Canım Allah razı olsun okuyan dilleriniz dert görmesin.. Ben başladım hayırdır inşallah okurken tesbihim koptu :)) Bolluğa yoralım bolluk olsun dağılan tesbih taneleri gibi boncuk boncuk bebişlerimiz olsun inşallah..
Haftaya pazara kadar mı bitiricez benimkini? O zaman bir sonraki ptesi de kime derseniz ona başlarız değil mi?

evet kimseyi sıkmayalımki hata olmasın o yüzden zaten haftada 1 kişi okusak kimsenin tedavisi başlamadan bitiyo 4 haftada

iyi pazarlar kızlar :79:

nurcancım tamamdır
okumaya başlayırum bugün
rabbim ayşe ceylinimize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin diye niyetlenicem
rabbim inşallah busalatı tefriciyeleri bir vesile kılar
bu gönül birliğimizle hayırlısıyla gelir bebişlerimiz

amin canım inşallah.. birbirini esasen hiç tanımayan insanların birbirleri için dua etmesi çok etkileyici geliyor bana.. Allah hepinizden razı olsun.. Rabbim hakkımzda hayırlı olan zamanı bilir ama umarım bu zaman yakındır artık..
Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı kılsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…