valla ne güzel ben hiç atamıyorum ki kafamdan.. param hazır ama bi türlü başlayamıyorum bile(
başka bir tedavi uygulayacağı kesin zaten onu konuştuk ilaçları değiştirecek bir de femera diye bir hap varmış aslında meme kanseri ilacıymış ama aynı zamanda yumurtalıkları uyarıyormuş onu kullanıcaz bu sefer de bu seferin zamanı belirsiz işte...
valla ne güzel ben hiç atamıyorum ki kafamdan.. param hazır ama bi türlü başlayamıyorum bile(
başka bir tedavi uygulayacağı kesin zaten onu konuştuk ilaçları değiştirecek bir de femera diye bir hap varmış aslında meme kanseri ilacıymış ama aynı zamanda yumurtalıkları uyarıyormuş onu kullanıcaz bu sefer de bu seferin zamanı belirsiz işte...
he he bide kaçıracanız kızımı he baksen şunlara
bende merak ediyodum ama seni işte diye düşündüm saat erken ya doktora akam gidersin sandım bak belkide başka bi tedavi uyguluyacak canım bakarsın ilaçla gelişirler inşallah
görüşürüzben azıcık sokağa atayım bari kendimi evde ağza atılacak lokma yok.. bişeyler alıp pişireyim, öptüm sizi görüşürüz..
selamlar öpücükleerhepinize karılar:))))))))))))))
banada verdi femara 10 gün kullandım 4 gün iğne iptal olacak derken yumurtalar kendiliğinden büyümüştü biliyorsun inşallah sanada iyi gelir
evet kaçıracağızzz kızınıııııııııııııııııııı
banada verdi femara 10 gün kullandım 4 gün iğne iptal olacak derken yumurtalar kendiliğinden büyümüştü biliyorsun inşallah sanada iyi gelir
slm kızlar ben öle boş boş yatıyorum evde.ikinci gün böle hafif hafif batma vardı solumda seviniyodum bide hafif akıntı.şimdi tık yok en kötüsü böyle belirti aramak sanırım neyse hayırlısı ne ise öyle olsun diyorum inşallah Rabbim ol demiştir...sizler iyisiniz neşeniz yerine gelmeye başlamış sevindim...
kız yapmayın babamızın kalbine iner yazııııııııııııık
adam daha doğmadan kızımı kimseye vermeyelim diyor :)))))))))))
büyüyüp evlendiğini düşününce üzülüyo bide kaçarsa perişan olur he he
slm kızlar ben öle boş boş yatıyorum evde.ikinci gün böle hafif hafif batma vardı solumda seviniyodum bide hafif akıntı.şimdi tık yok en kötüsü böyle belirti aramak sanırım neyse hayırlısı ne ise öyle olsun diyorum inşallah Rabbim ol demiştir...sizler iyisiniz neşeniz yerine gelmeye başlamış sevindim...
tamam yaaaaaaaaa düğün yapalım kaçırmayalımmm :26::26::26::26::26:
canım bak sakın belirti arama bir arkadaşımız test yapmadan önce kanaması oldu tam 10 günn ve onun tabiriyle şakır şakır ama şimdi bebişi kucağında yani sakın beliritye takılma ve olabilidiğince rahat ol inşşşşşşş
ay ben kaçim bılaşıklar dolu mmutfakta sonrada kociş beni gezmeğe götürcek vazgeçmeden hazırlanim :))))))
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy gerçektenmi ay inşallah yaaaaaaaaaaaaaa negüzel olur zaten şu transfer bi olsun varya kesin bebişimiz gelicek ya ay valla çok güzel olur demek sende kullandın oldu he
inşş ayeşenin tedavisndede güzel sonuçlara sebep olur
:))))))))))))) he he tamam anlaştık
ay ben kaçim bılaşıklar dolu mmutfakta sonrada kociş beni gezmeğe götürcek vazgeçmeden hazırlanim :))))))
inşallah benimde yumurtalarım gelişmiyodu biliyorsunuz iptal olacak derken nasıl büyümüştü... inşallah ayşeye iyi gelir bu tedavi yumurtalarıda bi güzel büyür bebek olarak döner
sğl cnm bende iyiyim takılıyom pc ye işteselam iyiyiz sen nasılsın
hoşgeldin
değişik bi hbr yok be cnm....bildiğin gibi aynı tas aynı hamamhatunlarrrrrrrrrrrr ne haberrrrrrrrrrrrrr
bahar çarpmasınerelerdesin bacım sen??
ya beni de bahar mı çarptı nedir anlamadım kafam ağır geliyor...
doktora gittim yine bu sabah tabi ki büyümemiş yumurtalarım ben sandım ki adet olunca gel bakalım sonra yine bir ay doğum kontrol hapı kullan ondan sonraki ay deneriz diyecek.. yok öyle demedi kan tahlili istedi bir de ilaç yazdı akşam tahlil sonucuma göre yarın belki ilaca başlayacakmışım 4-5 gün sonra yine bakacakmış eğer yine büyümemiş olurlarsa o zaman bu aydan vazgeçip sonraki adetimi bekleyecekmiş.. valla icat çıkarıyo bu adam habire :44:
cnm sakın hiç belirti aramaslm kızlar ben öle boş boş yatıyorum evde.ikinci gün böle hafif hafif batma vardı solumda seviniyodum bide hafif akıntı.şimdi tık yok en kötüsü böyle belirti aramak sanırım neyse hayırlısı ne ise öyle olsun diyorum inşallah Rabbim ol demiştir...sizler iyisiniz neşeniz yerine gelmeye başlamış sevindim...
sğl cnm bende iyiyim takılıyom pc ye işte
evi süpürdüm toz almak için kalkamadım bi türlü
değişik bi hbr yok be cnm....bildiğin gibi aynı tas aynı hamam
bahar çarpması
kız bu osman senin üstnden deneyler yapıyo hee bana bak..
inş bu sefer bu tedavisi güzel sonuç verirde bi ohh deriz hep beraber..
cnm sakın hiç belirti arama
belirti aradıkça kaybolur belirtiler hep...
herşeyi oluruna bırak inş onlar tutunmuştur
senin bulaşıkların beni bitiriyo zaten..
ohh gez bakalım buldun güzel havayı temzi nefes aldır yeğenime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?