bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ya inşallah bu hapla yumoşların bi uyanır uykudan artık inşallah :)))))))))
ondan sonrada sağlıklı yumoşlar oluşur ve transferin gerçekleşir

banada verdi femara 10 gün kullandım 4 gün iğne iptal olacak derken yumurtalar kendiliğinden büyümüştü biliyorsun inşallah sanada iyi gelir

evet kaçıracağızzz kızınıııııııııııııııııııı

ayşemm inşbu safer güzel olcak her şeyyy

banada verdi femara 10 gün kullandım 4 gün iğne iptal olacak derken yumurtalar kendiliğinden büyümüştü biliyorsun inşallah sanada iyi gelir

aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy gerçektenmi ay inşallah yaaaaaaaaaaaaaa negüzel olur zaten şu transfer bi olsun varya kesin bebişimiz gelicek ya ay valla çok güzel olur demek sende kullandın oldu he

slm kızlar ben öle boş boş yatıyorum evde.ikinci gün böle hafif hafif batma vardı solumda seviniyodum bide hafif akıntı.şimdi tık yok en kötüsü böyle belirti aramak sanırım neyse hayırlısı ne ise öyle olsun diyorum inşallah Rabbim ol demiştir...sizler iyisiniz neşeniz yerine gelmeye başlamış sevindim...

inşş ayeşenin tedavisndede güzel sonuçlara sebep olur

canım belirti arama o batmalar kasık arılarıda arada gelir gider hiçç bi beelirtisi yok bunun adet olcak gibi oluyor insan hep ama bi bakmışın inşallah bebiş olacak :))))))))))

tamam yaaaaaaaaa düğün yapalım kaçırmayalımmm :26::26::26::26::26:

canım bak sakın belirti arama bir arkadaşımız test yapmadan önce kanaması oldu tam 10 günn ve onun tabiriyle şakır şakır ama şimdi bebişi kucağında yani sakın beliritye takılma ve olabilidiğince rahat ol inşşşşşşş

:))))))))))))) he he tamam anlaştık

aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy gerçektenmi ay inşallah yaaaaaaaaaaaaaa negüzel olur zaten şu transfer bi olsun varya kesin bebişimiz gelicek ya ay valla çok güzel olur demek sende kullandın oldu he

inşş ayeşenin tedavisndede güzel sonuçlara sebep olur

inşallah benimde yumurtalarım gelişmiyodu biliyorsunuz iptal olacak derken nasıl büyümüştü... inşallah ayşeye iyi gelir bu tedavi yumurtalarıda bi güzel büyür bebek olarak döner

inşallah benimde yumurtalarım gelişmiyodu biliyorsunuz iptal olacak derken nasıl büyümüştü... inşallah ayşeye iyi gelir bu tedavi yumurtalarıda bi güzel büyür bebek olarak döner

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

selam iyiyiz sen nasılsın

hoşgeldin
sğl cnm bende iyiyim takılıyom pc ye işte
evi süpürdüm toz almak için kalkamadım bi türlü
hatunlarrrrrrrrrrrr ne haberrrrrrrrrrrrrr
değişik bi hbr yok be cnm....bildiğin gibi aynı tas aynı hamam
bahar çarpması
kız bu osman senin üstnden deneyler yapıyo hee bana bak..
inş bu sefer bu tedavisi güzel sonuç verirde bi ohh deriz hep beraber..
cnm sakın hiç belirti arama
belirti aradıkça kaybolur belirtiler hep...
herşeyi oluruna bırak inş onlar tutunmuştur

ay ben kaçim bılaşıklar dolu mmutfakta sonrada kociş beni gezmeğe götürcek vazgeçmeden hazırlanim :))))))

senin bulaşıkların beni bitiriyo zaten..
ohh gez bakalım buldun güzel havayı temzi nefes aldır yeğenime...

benimde işim var kalkamadım nasılsa birazdan yeğenim gelecek ozaman yaparım işlerimi diye salladım çünkü ondan fırsat bulamıyorum bende o gelene kadar tadını çıkartıyorum buranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…