iyi pazarlar kızlar :79:
nurcancım tamamdır
okumaya başlayırum bugün
rabbim ayşe ceylinimize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin diye niyetlenicem
rabbim inşallah busalatı tefriciyeleri bir vesile kılar
bu gönül birliğimizle hayırlısıyla gelir bebişlerimiz
amin canım inşallah.. birbirini esasen hiç tanımayan insanların birbirleri için dua etmesi çok etkileyici geliyor bana.. Allah hepinizden razı olsun.. Rabbim hakkımzda hayırlı olan zamanı bilir ama umarım bu zaman yakındır artık..
Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı kılsın..
aysecimmm Alllah kavustursun canim benim...seni cok iyi anliyorum bende yasiyorum ayni seyleri cunku..ama her iste bir hayir vardir..insallah para biriktirirsiniz bu aradada borcsuz harcsiz yaptirirsiniz tedavinizi canim..o zanan bak icin rahatta eder...simdi yanlzi kalacanmi annenlerdemi? ben annemlerdeyim esim gidince hep...
edut canim hosgeldin..kucuklugumden beri inanilmaz igne korkum vardir.ama su tedavide igne yemekten bir hal oldum..zaten gobisten yapilanlar agir degil basiitte transferden sonrakiler canimi yakmisti benim..ama dedigin gibi yeterki bebisler gelsinde herseyi cekmeye raziyiz...
halev canim transfer gunun belli oldumu..benim yaptirdigim merkez ister kadin ister erkek infertilesi olsun herkese ayni ilaclari verdi transferden sonra..herkese ignede vermis oldu yani..ama burdan ogrendimki her merkez vermiyo hatta bir cok merkez vermiyo...benim merkez tek duzeydi canimm...erkek infertilitesi bizimki ama dunya ilac ve igne kullandim ben..tedavimin ardindan 6 ay gecti benim igne yerlerim anca duzeldi...
ceylincim canimmmm tabiki sende katil canim benim...hep birlikte dua edelim insallah..nurcan kusuratlari verelim demis..olur o zaman..200 bende 200 nurcanda 44 de yeterde vardi kusurat...444 tane okursun canim sen o zaman..ama fazla gelirse soylersin yada okuyabilecegin miktari de oyle paylastiralim o zaman...
nurcancigim sanirim erkek infertilitesi olunca rapor daha cabuk cikiyo...cunku direk sperm testine bakip; sperm testi kotuyse hemen rapor veriyolarmis diye okudum baska topikelrde..ama tabikide hastaneyede bagli...insallah bende cikartabilirim rapor...
yetercim canim....sen rapor cikaracanmi bu tedavinde? bence sende cikarabilirsen iyi olur..cunku tup bebek tedavisinbe bi girdinmi ozelde 6-7 milayrdan assagi cikamiyosun....
hilbay canim nerelerdesin?
bugunde dularamiz ayni kizlar..Rabbim kimsenin kuacgini bos birakmasin.....2011 bizim yilimiz olsun ve 2011 de hepimize anne olmayi nasip etsin....
umudumsun canım inşallah sende benim kadar rahat alırsın raporunu canım
ayşem valla tekar tekrar çoooook geçmiş olsun uyu boşver uyumazsan ileşemezsin ben bide şimdi hamişlikten hep uyuyorum normalde günde 3 saatten fazla uyumam uyku sorunum vardır hatta pisikolağa gitmeyi düşünüyodum gebe kalmazsam ama 2 gebeliğimdede işler değişiyo bu seferde heeeeeeeep uyuyorum arkadaşlar sen sürekli hamile kalda bi yatak yüzü gör diyo kız kardeşlerim 15-16 saat uyurlar gece otururlar ben sabahın köründe hatta gece kalkıp yemek felan yaparım siinir olurlar bana evime gelmezlerdi şimdi diyolar nasılsa sende uyuyon artık gelebiliriz diyolar :)))))))) valla yat hamile kalıcanya inş. tedavinde ozamanda bol bol uyu bebiş nasılsa doğunca uyutmıcak :b
satı tefriciyelerde karışıklık olmasın kızlar tam sayı olması lazım ne eksik ne fazla okuyamayacak olan sölesin biz devam edelim hata olmasın şimdi herkezin sayısını yazim herkez bilsin okuyamıcak olan bize sölesin bidahaki hafta sonuna kadar bitcek zaten okunur yani
umudumsun 1000
ayşe 1000
yeter 1000
nurcan 1000
ceylin 444
niyetimizi ayşe arkadaşımızın önümüzdeki ilk tedavisinde sağlıklı ve hayırlı bir evlada kavuşması için yapıcaz bu hafta ayşe arkadaşımıza okunacak haftaya kim önce tedavideyse ona okunur
CANLAR MRHB
BNDE BU GN EŞİMİ YİNE ŞEHİR DIŞINA GÖNDERDİM EKMEK KAVGASI
sonrada yeğenlerimi parka götürdüm şimdide silere bakmaya geldim
CANIM BİİZM 1 RAPOR HAKKIMIZ VAR ASLINDA AAMA 2012 YILININ SON AYLARINDA KULANA BİLİYORUM (SİGORTADAN DOLAYI)BENİM EŞİMİN SİĞORTASINI ULANAMIYORUZ İFLAS ETTİĞİ İÇİN BENİM SİĞORTADA DAHA 3 YILIK
O YÜZDEN MALESEF YİNE YENİDEN ÖZELDEN DENMEK ZO:18::18::18::18::18::18:RUNDAYIZ
sen nerelerde denedin...umutta kampanya vardı ilaçlı...
CANLAR MRHB
BNDE BU GN EŞİMİ YİNE ŞEHİR DIŞINA GÖNDERDİM EKMEK KAVGASI
sonrada yeğenlerimi parka götürdüm şimdide silere bakmaya geldim
CANIM BİİZM 1 RAPOR HAKKIMIZ VAR ASLINDA AAMA 2012 YILININ SON AYLARINDA KULANA BİLİYORUM (SİGORTADAN DOLAYI)BENİM EŞİMİN SİĞORTASINI ULANAMIYORUZ İFLAS ETTİĞİ İÇİN BENİM SİĞORTADA DAHA 3 YILIK
O YÜZDEN MALESEF YİNE YENİDEN ÖZELDEN DENMEK ZO:18::18::18::18::18::18:RUNDAYIZ
selam kızlarr..şu okuduğunuz dua nedir...bende transefreime kadar okusam..yetişirmi ki....bu arada eilenize söyledinizmi? ben çok kararsızım..ama tek yatmakta işime gelmiyor..ama olmazsa annem üzülmezmi çok ya
selam yetocuğum. benim de eşim cuma gitmişti bu sabah geldi azcık bana bakar derken pazar pazar çalışmaya gitti yine..
boşver be özelden mözelden Allah yardım eder yaparız yine martta düşünüyordum sen değil mi? burda eşimin bir arkadaşı var ecza deposunda çalışıyor bakalım senin tedavin belli olsun da belki ilaçlarını burdan ucuza alabiliriz toptan fiyatına ne dersin?
iyi aksamlar kizlar.....edut bence annene soyle..benim sadece annem biliyo..onun disinda hic kimse...
yeter bu arada rapor almak icin kac yillik sigorta olmasi gerekiyo...en az 5 yil once baslamis sigorta olmasi lazim diye biliyorum.benim esi in 5 yil once hatta daha once baslamis ama arada kesintiler var? acaba oyle olabiliyomu?
dualarimiz kabul olsun insallah kizlar...dulara kat be kat artarak hepimize ulassin...ve hepimizin kucaklari dolsun insallah....hafta sonuna kadar coktan biter..insan zaten bi basladimi duaya bitirmek istiyo hemen sayiyi..
halev canim transfer gunun belli oldumu..benim yaptirdigim merkez ister kadin ister erkek infertilesi olsun herkese ayni ilaclari verdi transferden sonra..herkese ignede vermis oldu yani..ama burdan ogrendimki her merkez vermiyo hatta bir cok merkez vermiyo...benim merkez tek duzeydi canimm...erkek infertilitesi bizimki ama dunya ilac ve igne kullandim ben..tedavimin ardindan 6 ay gecti benim igne yerlerim anca duzeldi...
Günaydın kızlar ben griple mücadelemde dün akşam yenik düştüm saat 9 da uyudum daha doğrusu bayıldım ve inanmazsınız sabah ancak 10 da kalktım ama biraz toparlanmışım hala yatıyorum.
yaaa kimse yok muuu canım sıkıldı beniiiim..
canım 4444 salat-ı tefriciye okuyoruz senin transferin ne zaman ki?
ailenden birine mutlaka söyle ilk üç gün önemli sen yatarsın o da sana bakar.. benim ablam benimle birlikte yaşıyor o biliyor haliyle, ilkinde o bakmıştı şimdi yine o bakar sanırım..
daha benim gonal f imin 4. günü....sanırım 1 haftam var
arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallahyarın 11:00de transferim gerçekleşecek çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum
gunaydin kizlar.....ben duayi bitirdim bilginiz olsun..1000 taneyi tamamladim...kizlar bir sureligine yokum...belki koye giderim kendimi dinlerim...bu aralar pek iyi degilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?