bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aminnnnn kızlar amiiiiiin hep beraberpeş peşedoğurcazgörürsünüz :)

CANLAR MRHB
BNDE BU GN EŞİMİ YİNE ŞEHİR DIŞINA GÖNDERDİM EKMEK KAVGASI
sonrada yeğenlerimi parka götürdüm şimdide silere bakmaya geldim
CANIM BİİZM 1 RAPOR HAKKIMIZ VAR ASLINDA AAMA 2012 YILININ SON AYLARINDA KULANA BİLİYORUM (SİGORTADAN DOLAYI)BENİM EŞİMİN SİĞORTASINI ULANAMIYORUZ İFLAS ETTİĞİ İÇİN BENİM SİĞORTADA DAHA 3 YILIK
O YÜZDEN MALESEF YİNE YENİDEN ÖZELDEN DENMEK ZO:18::18::18::18::18::18:RUNDAYIZ

tamamdır kızlar en kısa zamanda başlıyacağım
inşş
ayşenin meleğini getirsin bu dualrımız
ayşe allah kavuştursun
ve diğer yaşe geçmiş olsun

selam kızlarr..şu okuduğunuz dua nedir...bende transefreime kadar okusam..yetişirmi ki....bu arada eilenize söyledinizmi? ben çok kararsızım..ama tek yatmakta işime gelmiyor..ama olmazsa annem üzülmezmi çok ya

sen nerelerde denedin...umutta kampanya vardı ilaçlı...

selam yetocuğum. benim de eşim cuma gitmişti bu sabah geldi azcık bana bakar derken pazar pazar çalışmaya gitti yine..
boşver be özelden mözelden Allah yardım eder yaparız yine martta düşünüyordum sen değil mi? burda eşimin bir arkadaşı var ecza deposunda çalışıyor bakalım senin tedavin belli olsun da belki ilaçlarını burdan ucuza alabiliriz toptan fiyatına ne dersin?

selam kızlarr..şu okuduğunuz dua nedir...bende transefreime kadar okusam..yetişirmi ki....bu arada eilenize söyledinizmi? ben çok kararsızım..ama tek yatmakta işime gelmiyor..ama olmazsa annem üzülmezmi çok ya

canım 4444 salat-ı tefriciye okuyoruz senin transferin ne zaman ki?
ailenden birine mutlaka söyle ilk üç gün önemli sen yatarsın o da sana bakar.. benim ablam benimle birlikte yaşıyor o biliyor haliyle, ilkinde o bakmıştı şimdi yine o bakar sanırım..

canım yaaaa
teşekü edrim kuzum

iyi aksamlar kizlar.....edut bence annene soyle..benim sadece annem biliyo..onun disinda hic kimse...

yeter bu arada rapor almak icin kac yillik sigorta olmasi gerekiyo...en az 5 yil once baslamis sigorta olmasi lazim diye biliyorum.benim esi in 5 yil once hatta daha once baslamis ama arada kesintiler var? acaba oyle olabiliyomu?

dualarimiz kabul olsun insallah kizlar...dulara kat be kat artarak hepimize ulassin...ve hepimizin kucaklari dolsun insallah....hafta sonuna kadar coktan biter..insan zaten bi basladimi duaya bitirmek istiyo hemen sayiyi..

canım 5 YILIK SGK GİRİŞİ VE 900 GÜN PİRİM YATMIŞ OLMASI GEREKİYOR
ZATEN 900 İŞ GÜNÜ PİRİM ORTALAMA 5 YILA TEKABÜL EDİYOR
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:

yarın belli olucak canım inşalah arayıp saatinide bildirecekler transferim büyük ihtimalle salı günü olacak dediler bakalım umarım 5.gün embriyosu olur hayırlısıyla ve minişim annesine tutunur Allahımın iznyle inşallah 2011 yılımız bizlere bebişlerimizi bahşeder inşallahhhhhhhh, benim dr iğne verir gibi duruyor ama bakalım hayırlısı olsun minişim tutunsunda ben iğnemide olurum

Günaydın kızlar ben griple mücadelemde dün akşam yenik düştüm saat 9 da uyudum daha doğrusu bayıldım ve inanmazsınız sabah ancak 10 da kalktım ama biraz toparlanmışım hala yatıyorum.

çok geçmiş olsun canım umarım te zamanda ayağa kalkar sağlığına kavuşursun canım sonrada bebişine kavuşursun inşallah

gunaydin kizlar.....ben duayi bitirdim bilginiz olsun..1000 taneyi tamamladim...kizlar bir sureligine yokum...belki koye giderim kendimi dinlerim...bu aralar pek iyi degilim...

daha benim gonal f imin 4. günü....sanırım 1 haftam var

daha benim gonal f imin 4. günü....sanırım 1 haftam var

keske önceden bilseydik ama şimdi yetişmez artık ama onun yerine sen 313 tane fatiha oku hepsine euzu besmele ile başla.. Allah kabul etsin canım. Hayırlısıyla hamile kalınca kucağına sağlıkla alman için okuruz sana tefriciye

arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallah yarın 11:00de transferim gerçekleşecek çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum

arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallah yarın 11:00de transferim gerçekleşecek çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum

gözün aydın canım darısı başımıza inşallh dondurulmuşlarınla da kardeş yaparsın

gunaydin kizlar.....ben duayi bitirdim bilginiz olsun..1000 taneyi tamamladim...kizlar bir sureligine yokum...belki koye giderim kendimi dinlerim...bu aralar pek iyi degilim...

ah canıım kıyamam sana çok sağol Allah kabul etsin inşallah.. ne güzel senin kaçıp gidebileceğin bir yer var en azından. git dinlen ama çok özletme kendini sonra merak ediyorum seni.. moralini yüksek tut lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…