sğl cnm bende iyiyim takılıyom pc ye işte
evi süpürdüm toz almak için kalkamadım bi türlü
değişik bi hbr yok be cnm....bildiğin gibi aynı tas aynı hamam
bahar çarpması
kız bu osman senin üstnden deneyler yapıyo hee bana bak..
inş bu sefer bu tedavisi güzel sonuç verirde bi ohh deriz hep beraber..
cnm sakın hiç belirti arama
belirti aradıkça kaybolur belirtiler hep...
herşeyi oluruna bırak inş onlar tutunmuştur
senin bulaşıkların beni bitiriyo zaten..
ohh gez bakalım buldun güzel havayı temzi nefes aldır yeğenime...
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
1. nazemir
2. pinar1202
pınar sesin çıkmıyor hiç
öle boş boş bakınıyom nazemir 23 nisanı bekliyorum gözlerim kaapalı:)))
nurcan gene yok...
ayşe desen çarşıyı pazarı kaldırıyo heralde...
banada verdi femara 10 gün kullandım 4 gün iğne iptal olacak derken yumurtalar kendiliğinden büyümüştü biliyorsun inşallah sanada iyi gelir
ayşemm inşbu safer güzel olcak her şeyyy
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy gerçektenmi ay inşallah yaaaaaaaaaaaaaa negüzel olur zaten şu transfer bi olsun varya kesin bebişimiz gelicek ya ay valla çok güzel olur demek sende kullandın oldu he
inşallah benimde yumurtalarım gelişmiyodu biliyorsunuz iptal olacak derken nasıl büyümüştü... inşallah ayşeye iyi gelir bu tedavi yumurtalarıda bi güzel büyür bebek olarak döner
nurcanda gezmeye gitti kocişiyle
ben kaçar alışverişe... herkese iyi günler
güle güle benim iyi eğlencelryeğenciğide istediği yerlere götürrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol canım valla çok yoruldum :))))))) bayağı yürüdüm bugün doğurmazsam iyidir he hetabi tabi düğünü duydun yaaaaaaaa seni seni kurtlarını dökecen değilmiiiiiiiiiiiiiiiiii
sağol canım benimaman kızdırma kocişini iyi gezmeler
sğl cnm bende iyiyim takılıyom pc ye işte
evi süpürdüm toz almak için kalkamadım bi türlü
değişik bi hbr yok be cnm....bildiğin gibi aynı tas aynı hamam
bahar çarpması
kız bu osman senin üstnden deneyler yapıyo hee bana bak..
inş bu sefer bu tedavisi güzel sonuç verirde bi ohh deriz hep beraber..
cnm sakın hiç belirti arama
belirti aradıkça kaybolur belirtiler hep...
herşeyi oluruna bırak inş onlar tutunmuştur
senin bulaşıkların beni bitiriyo zaten..
ohh gez bakalım buldun güzel havayı temzi nefes aldır yeğenime...
aa doğru nurcan gezmeye gitmişti...
bu ne yaa herkes alışverişe bedavamı bugün anlamadım...
bende listemi hazırlayayım akşama kocişle bende gideyim eksikler birikti püsürlükten pazarada gidemedim...
sağol canım valla çok yoruldum :))))))) bayağı yürüdüm bugün doğurmazsam iyidir he he
ya tabi kızıma kocabuldum :)))))
sağol canım benim
ahsen bide bana sor annemler evde bir yığın insan benim kaddar bulaşığı çıkmıyo ben anlamıyorum bizim ev ne böle eşimde suç ama kendi su içtği bardakla bile bidaha su içmez toz oluyomuş :b
öldürüyo beni :)))))
bu arada park adaya gitik biliyyomusun orayı hava çok güzeldi ama birden serinledi üşüdüm hastada olmamamlazım heran doğuma girebiliriz artık hasta olmamızz yasak :))))))
PARK ADA
kız bilmemmiyim benim düğünüm bile orada oldu,çok güzel bi yer...
dualrımdasın canım inşş güzel olcak bu seferrrrrrrrrroooooffff offff inşallah kızlar yaaa
hakkımızda hayırlısı...
sağol canım valla çok yoruldum :))))))) bayağı yürüdüm bugün doğurmazsam iyidir he he
sağol canım benim
ahsen bide bana sor annemler evde bir yığın insan benim kaddar bulaşığı çıkmıyo ben anlamıyorum bizim ev ne böle eşimde suç ama kendi su içtği bardakla bile bidaha su içmez toz oluyomuş :b
bu arada park adaya gitik biliyyomusun orayı hava çok güzeldi ama birden serinledi üşüdüm hastada olmamamlazım heran doğuma girebiliriz artık hasta olmamızz yasak :))))))
aa doğru nurcan gezmeye gitmişti...
bu ne yaa herkes alışverişe bedavamı bugün anlamadım...
bende listemi hazırlayayım akşama kocişle bende gideyim eksikler birikti püsürlükten pazarada gidemedim...
sağol canım benim
oh oh valla harbiden sanki bedava millet alışverişte biz alamıyoz bişi valla ölcem bu geçim derdinden yaaaaaaaaaaaa dün maaşı aldık hepsi kira ve kredi kartına gitti tabi kart aldı başını gidiyo obaşka :)))))))))) sanki bedava çektirip duruyoz :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?