üfff uyudum uyudum şiştim yine...hiç gezemedim de bu güzel havada kıskandım valla gezenleri
yarın ben de kendimi gezdirtcem kocama
tamam kız tamam senin :b al büyütte bari ben hiç uykusuz kalmim boşa he h edualrımdasın canım inşş güzel olcak bu seferrrrrrrrrr
keşke elimden dua etmekten fazlası gelseydi
nurcannnnnnnnnnnnnnnnn saçını başını yolarım haaaaaaaa o benim gelinimmmmmmmmmmmmmmmmm
ha h akız hep sen geziyon zati bide biz gezek :))))))))üfff uyudum uyudum şiştim yine...hiç gezemedim de bu güzel havada kıskandım valla gezenleri
yarın ben de kendimi gezdirtcem kocama
canım ben normalde mesleğim icabı çoık düzenli para hesabı yaparım hiçbizaman milim hesabımdan şaşmam ama bu bebişten dolayı aldığımız kira have hastaneye gidiyo mecbur kredi kartna dayanıyoruz aylık alınca ödüyoruz sonra yne devam elimizde para kalmıyoki kira vermesek belki karta gerek kalmazdı ama kira bizi bitiriyobende mutfak için gittim lazım olanları aldım geldim... biraz elbiselere çantalara baktım uzaktan sadece... yoksa alınacak ihtiyaç çokta karşılayacak para yok ama kredi kartı kullanmayız paramız varsa alırız bidefa içi yandı kredi kartından sanki bedava alıyomuşuz gibi şimdi varsa alıyor yoksa mecbur kalmadıktan sonra dokunmuyo.....bende bardağımın üzerini örterim açık kalırsa içemem toz oluyor diye sende kapat bardağını ne bahane bulacak bakalım
tamam kız tamam senin :b al büyütte bari ben hiç uykusuz kalmim boşa he h e
ha h akız hep sen geziyon zati bide biz gezek :))))))))
canım ben normalde mesleğim icabı çoık düzenli para hesabı yaparım hiçbizaman milim hesabımdan şaşmam ama bu bebişten dolayı aldığımız kira have hastaneye gidiyo mecbur kredi kartna dayanıyoruz aylık alınca ödüyoruz sonra yne devam elimizde para kalmıyoki kira vermesek belki karta gerek kalmazdı ama kira bizi bitiriyo
ah gülüm onu yapim dedim nemiş parmak izide kalıyomuş bardak kirli gözüküyomuş içi rahat etmiyomuş içerken ay alem heeeeee
+slm kızlar eşimle çok saçma bişey yüzünden tartıştık sesimi yükselttim tabi birazda ağladım hoş hala susamadım canım çok sıkkın kötü bişey varmı bilmiyorum canım çok sıkkın ççooookkkkkkkkkkkkk
büyük bir zevkleeeeeeeeeeeetamam kız tamam senin :b al büyütte bari ben hiç uykusuz kalmim boşa he h e
ha h akız hep sen geziyon zati bide biz gezek :))))))))
canım ben normalde mesleğim icabı çoık düzenli para hesabı yaparım hiçbizaman milim hesabımdan şaşmam ama bu bebişten dolayı aldığımız kira have hastaneye gidiyo mecbur kredi kartna dayanıyoruz aylık alınca ödüyoruz sonra yne devam elimizde para kalmıyoki kira vermesek belki karta gerek kalmazdı ama kira bizi bitiriyo
ah gülüm onu yapim dedim nemiş parmak izide kalıyomuş bardak kirli gözüküyomuş içi rahat etmiyomuş içerken ay alem heeeeee
+slm kızlar eşimle çok saçma bişey yüzünden tartıştık sesimi yükselttim tabi birazda ağladım hoş hala susamadım canım çok sıkkın kötü bişey varmı bilmiyorum canım çok sıkkın ççooookkkkkkkkkkkkk
konuştum sayın doktorumla ptesi ilaca başlıyorum bakalım ctesi bir daha kontrol... bakalım pek ümit bağlamıyorum ama nasılsa kaybedecek bişeyim yok..
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızma annem ben vallahi ümitsiz değilim olacak benim evladım hissediyorum ama bu aydan bişey çıkmayacak olsun daha vakit var beklerim ben eşek sıpasını :)))
kuzum canım inşşş olcak allahıma duacıyız hepimiz ama dualrla besmeleyle başla
amiiiiin Allah hiç birimizi ayırmasın hepimizi kavuştursun muradına...
nazoooo sen bu femeraya yumurtaların büyümeyince mi başladın?? ne kadar kullandın??
bana ilk aşamada femaraya başlattı 10 gün sonrada 4 gün iğne kullandım
aynen valla kira ve hastane berbat etti bzidebende hesaplıymdır ama eşimin eli açıktır ondan toparlanamıyoz.... bizimde aynı kira boşa verilen para gibi geliyor kendi evimiz olsa... bide dediğin gibi dr işleri heptan hesabı şaşırtıyo.....bardağı kirli elle tutmadıktan sonra neden kirli olsun seninkide pek titiz titiz erkeklede uğraşmak zor ALLAH kolaylık versin
sen bilirsin canım ama şunu çok iyi biliyorum dile getiremeselerde erkekler bizden daha çok strese giriyor bu durumlarda ve kaldıramıyorlar bizimkadar güçlü değilleryok ya hiç bişey konuşmucam gerçekten yatp uyuyacağım kısmetse olacak...
:))))))))))))))))))))büyük bir zevkleeeeeeeeeeee
canım bu durum ve kulandığın ilaçlara bağlı bir durum
ama sen canını hiç bir şeye sıkama ne kadar zorlu bir yoldan geçtiğini biliyorsunn eşine de söyel bu aşamada ne kadar huzurlu olursan okadar iyi olur
amiiiiin Allah hiç birimizi ayırmasın hepimizi kavuştursun muradına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?