bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

anladım canım sağol..
yaaaa kırk yılda bir gece erken yatmadım şimdi de hiç biriniz yoksunuuuuuzzz ((

ben varımda nasıl can atıyorum girip sohbet etmek için ama benim yeğen vardı, haftasonları bende kalıyor onun için arada girip okuyup çıkıyorum

pasaklı temizlerden desene... biz öyle deriz pasaklı temizliğe dikkat etmeyip olur olmaz titizliği tutanlara

amin canım sağol rabbim sanada gönüne göre versin herşeyi en kısa zamanda yavrunla buluşun inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn
canım inşşşşşşşşşşşşşşşş sağlıcaka hepimize nasip etsin rabbim dualrınızla inşşşşşşşşşşşşş

inşallah bu cicilerle resimlerinide görecez...
[sıze="3"]afiyat olsun canımmmm [/sıze]

sağol canım

ben bugün okuyacaktım ama yine adet oldum daha 10 gün oldu bittiği.. çok üzgünüm ama okutacak kimsem de yok arkdaşıma okutuyordum ama burada değil kendisi, çok çok özür dilerim. umarım tamamlayacak biri bulunur. tekrar özür dilerim.

kızlar güya yeni bir ilaca başlayacaktım ama adet oldum bugüm cart diye... akşam konuşucam doktorla üzgünüm yine hevesim kursağımda kaldı..
ben kovaladıkça o kaçıyor sanırım Rabbim istemiyor benim bir evlat sahibi olmamı, belki de hakkımda hayırlı değildir..

ayşem bir konuş dr sonra üzlürüsn

senin kullandığın ilaçlar bünyenide şaşırtı biraz ara versen aslında bünyen toparlansa ayda 2.3 kere adet oluyosun kolaymı

slm kk. hatunları 3 .4 gündür yazamıyordum kayınvalidemlere gittik. geli gelmez de sizlere yazayım dedim. ama kimseciklerde yokmuş.
nurcan ben okudum arkadaşın duasını sende zaten yazmışsın sagol canım bebişini saglıkla kucağına al inş.

biz varız bizi kimseden saymıyormusun...ALLAH kabul etsin

ayşem cnm gerçekten bünyeninn bi toparlanması lazım
dr unla görüş biraz bikaç ay mola verin bakalım ne diyecek..hem bu zaman zarfındada bikaç merkezlede görüşmelerde bulun aklına yatan yerle devam edersin..

nurcanım cnm cicileriniz çok güzel maşallah
inş güzel günlerde giyersiniz cnm benim..
sağol canım rabbim ksanda kzına cicilerini giydireyi nasip etsin
canım olsun napalım adet elimizde olan bişi değil
canım kızlara katılıyorum bence biraz araver ve istanbulda iyi brr merkezde dene bence senin doktorun senin ne sorunun var anlamıyor bukadar terslik neden olur bilinmezmi bence senin hormonları berbat etmiş canım

canım sen yazmıştın okıcam ben giremem diyre bende okudu yazdım Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…