anladım canım sağol..
yaaaa kırk yılda bir gece erken yatmadım şimdi de hiç biriniz yoksunuuuuuzzz((
aynen valla kira ve hastane berbat etti bzide
kız eşim dağınıkmı dağınık pismi pis aldığını oraya buraya atar ama işleri ben yapıyomya bulaşığı ben yıkıyom ondan öle titiz evde tek kaldığı zamanlarıda biliyom ben onu b............. götürüyo 2 günde evi :)))))))
sen bilirsin canım ama şunu çok iyi biliyorum dile getiremeselerde erkekler bizden daha çok strese giriyor bu durumlarda ve kaldıramıyorlar bizimkadar güçlü değiller
:))))))))))))))))))))
canım rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah yüzünden hiç gülücük eksik etmesin
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pasaklı temizlerden desene... biz öyle deriz pasaklı temizliğe dikkat etmeyip olur olmaz titizliği tutanlara
sanada günaydınlarama şimdi çıkmak zorundayım eşim kalakacak kahvaltı yapacaz sonra görüşmek üzere
kızlar yaın doğum tarihim belli olacak dua edin kızımla bana
bunlarda yeni cicilerimiz
Uploaded with ImageShack.us
YETER TEYZEMİZİN HEDİYESİDİR TEKRARDAN ÇOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİZ
inşş her şey yolunda gitsin kuzummm
güzel günlerde kulanın
hemide o benim gelinim hayılısıyla doğsun elle gelsin kayınvalidesi ona daha neler gönderir
amin canım sağol rabbim sanada gönüne göre versin herşeyi en kısa zamanda yavrunla buluşun inşallah
inşallah bu cicilerle resimlerinide görecez...kızlar yaın doğum tarihim belli olacak dua edin kızımla bana
bunlarda yeni cicilerimiz
[ımg]http://img191.imageshack.us/img191/2606/s8001509.th.jpg[/ımg]
uploaded with ımageshack.us
yeter teyzemizin hediyesidir tekrardan çoooooook teşekkür ederiz
[ımg]http://img16.imageshack.us/img16/6003/s8001506.th.jpg[/ımg]
[ımg]http://img98.imageshack.us/img98/946/s8001507.th.jpg[/ımg]
[ımg]http://img97.imageshack.us/img97/6683/s8001508.th.jpg[/ımg]
[sıze="3"]afiyat olsun canımmmm[/sıze]
inşallah bu cicilerle resimlerinide görecez...
sağol canım
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar ASLI arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
derin----------------------okudu
yeter---------------------okudu
pembe_86---------------okudu
nazemir------------------okudu
beren660----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
neslyy--------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pearlflover----------------okudu
son_ece-------------------okudu
ayşe
mayflowers
ceylin
asli_1981
hilbay
3 adet boş ----------okundu
kızlar güya yeni bir ilaca başlayacaktım ama adet oldum bugüm cart diye... akşam konuşucam doktorla üzgünüm yine hevesim kursağımda kaldı..
ben kovaladıkça o kaçıyor sanırım Rabbim istemiyor benim bir evlat sahibi olmamı, belki de hakkımda hayırlı değildir..
kızlar güya yeni bir ilaca başlayacaktım ama adet oldum bugüm cart diye... akşam konuşucam doktorla üzgünüm yine hevesim kursağımda kaldı..
ben kovaladıkça o kaçıyor sanırım Rabbim istemiyor benim bir evlat sahibi olmamı, belki de hakkımda hayırlı değildir..
slm kk. hatunları 3 .4 gündür yazamıyordum kayınvalidemlere gittik. geli gelmez de sizlere yazayım dedim. ama kimseciklerde yokmuş.
nurcan ben okudum arkadaşın duasını sende zaten yazmışsın sagol canım bebişini saglıkla kucağına al inş.
sağol canım rabbim ksanda kzına cicilerini giydireyi nasip etsinnurcanım cnm cicileriniz çok güzel maşallah
inş güzel günlerde giyersiniz cnm benim..
canım olsun napalım adet elimizde olan bişi değilben bugün okuyacaktım ama yine adet oldum daha 10 gün oldu bittiği.. çok üzgünüm ama okutacak kimsem de yok arkdaşıma okutuyordum ama burada değil kendisi, çok çok özür dilerim. umarım tamamlayacak biri bulunur. tekrar özür dilerim.
canım kızlara katılıyorum bence biraz araver ve istanbulda iyi brr merkezde dene bence senin doktorun senin ne sorunun var anlamıyor bukadar terslik neden olur bilinmezmi bence senin hormonları berbat etmiş canımkızlar güya yeni bir ilaca başlayacaktım ama adet oldum bugüm cart diye... akşam konuşucam doktorla üzgünüm yine hevesim kursağımda kaldı..
slm kk. hatunları 3 .4 gündür yazamıyordum kayınvalidemlere gittik. geli gelmez de sizlere yazayım dedim. ama kimseciklerde yokmuş.
nurcan ben okudum arkadaşın duasını sende zaten yazmışsın sagol canım bebişini saglıkla kucağına al inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?