bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar ASLI arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
derin----------------------okudu
yeter---------------------okudu
pembe_86---------------okudu
nazemir------------------okudu
beren660----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
neslyy--------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pearlflover----------------okudu
son_ece-------------------okudu
ayşe
mayflowers
ceylin
asli_1981
hilbay

3 adet boş ----------okundu

Son düzenleme:

ya herzaman ve nurcan bende ayşeye dr ile ilğili aynı şayşarı söyleyecektim ama siz benden önce davranmışsınız
ayşemmmmmmmmmmmm bencede dr ve merkezini değiştirmelisinnnnnn

kızlaaaar demin dooktorum beni aradı, dün akşam dışardaydım tahlil sonuçlarını yazamadım bir daha konuşalım dedi.. ben de sizi arayacaktım adet oldum dedim, olsun o adet değil iğneleri birden kestiğimiz için ara kanaman oldu normal dedi. salı günü dediği ilaca başlıycam ctesi kontrole gidicem 10 gün kadar kullanalım bu ilacı ondan sonra karar verelim dedi..
yaa ben de bazen değiştirsem bu doktoru napıyor anlamıyorum diyorum ama adam bir konuşuyor şeytan tüyü var galiba ikna ediyor beni.. başka hiçbir doktor benimle bu kadar çok uğraşmaz ki, kim beni pazar pazar arar? biliyorsunuz aylardır nerdeyse her hafta gidiyorum her seferinde yarım saat dil döküyor, çok okuyup çok araştırıyor yine de bazen diyorum bu adam benim üstümde deney mi yapıyor diyorum.. geçen sefer çok ağladım ben zor hastayı severim kolayı herkes yapar, ben seninle başarılı olacağım ki namım yürüsün dedi.. biliyorsunuz para konusunda da kesinlikle kötü niyetli değil.. oooffff ne etseeem??? diyorum ki bu adama bir kez daha şans vereyim zaten nisan ortasındayız haziranda istanbulda 3 yer var aklımda onlara giderim diyorum.. ne dersiniz bir akıl verin bana???

cnm bu osmancığına verdiğin son sanş olsun ama yeter...

ya herzaman ve nurcan bende ayşeye dr ile ilğili aynı şayşarı söyleyecektim ama siz benden önce davranmışsınız
ayşemmmmmmmmmmmm bencede dr ve merkezini değiştirmelisinnnnnn
:)))))))))))))))))))))
nurcanım okuyamayacağım ben üzgünüm
aslıcım çok özür dilerim
canım seni biliyom tama sen bukezlik izindesin :)))))))))))

hayatım bu tedavi madem devam edecek ozaman devam et tabi bırakma bekle bi görelim nolucak sonu eğer bu olumsuz sonuçlanırsa eğer başka yerde denersin dediğingibi

ayşemmmmmmmmmm yine kızlara katılıyorum son kez şans ver ama olmuyorsa değiştir bu osmancığıı

öfff ülen öööööööfff... osmaaaaaan delirttin beniiii
ay bi de hala salak salak sırıtıp oturuyorum :)))

öfff ülen öööööööfff... osmaaaaaan delirttin beniiii
ay bi de hala salak salak sırıtıp oturuyorum :)))

ayşemmmmmmmmmmmmm bebemmmmmmmmmm yapma böyleeeeeeeeeeee geçicek biticek bu sıkıtılarrrrrrrrr rabbim bir yerde güldürecek senide benide diğer yol arkadaşlarımızdaaaaaaaaaaa üzme kendini kızzzzzzzzzzzzzzzz bak tedavilerin yarım kalıyor diye üzülüyorsun yaaa senin maddi olnağın var yine deniyorsun benimde tedavilerim yarım kalıyor ama iki tedvai arasında 2.3 yıl bekliyorum maddi olar toparlanmak için(bak bütün bunalrı üstüne birde eşim rahatsızlandı bütün birikimizi oraya gitti yaş oldu 35 ) kuzummm üzme kendini inşşş rabbim bu çabayın karşılığını verecek meleğini gönderecekkkk

amiiin güzel arkadaşım çok şükür bin şükür halime Allah bugünümü aratmasın.. umudumu hiç kesmedim yalnız kafirler umudunu keser zaten.. ahh benimki bir olsa o zaman elimden gelen yardımı yaparım ben sana..

canım olacak allahın izni ileeeeeeeeee sen umudunu yitirme (yitirmessin biliyorum bunaldığın için böyle düşünceler sarıyor seni )allahın izni ile gelecek o sıpaaaaaaaaaaaa bende (sıpa mıpa diyorum ama ölüyorum ben onlar için )onun saçını başını yolacağımmmmmmmmmmmm sen bizi neden bu kadra üzdün diyeeeeeeeeeeeeeeeeee(mutemelen kıyamam ama )

yetercim Allahım çektiğin bu sıkıntıları görüp mucizeni gerçekleştirsin inş tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…