bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

öfff ülen öööööööfff... osmaaaaaan delirttin beniiii
ay bi de hala salak salak sırıtıp oturuyorum :)))
canım benim ya Allahım yardımcın olsun

ah canım ya gerçekten maddi sıkıntı işin en kötü tarafı benimde tedavide tek düşündüğüm ya paramız yetmezse idi şükürki yetti tutmasa en az 1 sene ara vermek zorunda kalırdık benim ailem zaten durumu belli bi aile eşimin ailesi nasılsıınızdiyr bile aramadılar biiz ki bırak yardımı şükürkşi tuttu bebeğim rabbim kimseyim her yönden eli kolu bağlı yapmasın rabbim tez vakitte sana kendiliğinden bebğini nasip etsin

aslında eşimle bugün eyüp sultana gitmekk istiyordum doğum yamadan hepinize orda dua etmek istiyorum ama eşim yine rahatsızlanıcak sanırım benim tişörtle gezdiğim evde adam montla duruyor gerçi söz verdi eğer iyi olursa bidahaki haftasonu sizler için dua okumaya götürecek beni blki hamile hamile gidip okursam birimnize faydam olur

canım benim ya nasıl bir kalp sendeki gülüm ya Allahım bu güzel temiz niyetlerinin hatrına yüzünü güldürsün yavruna kavuştursun artık inşallah seni

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? nurcanım sen nasılsın hadi hayırlısıyla yarın bebişin geleceği günü öğrenirsin...

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar ASLI arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
derin----------------------okudu
yeter---------------------okudu
pembe_86---------------okudu
nazemir------------------okudu
beren660----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
neslyy--------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pearlflover----------------okudu
son_ece-------------------okudu
ayşe
mayflowers
ceylin
asli_1981
hilbay

3 adet boş ----------okundu

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? nurcanım sen nasılsın hadi hayırlısıyla yarın bebişin geleceği günü öğrenirsin...

şükür canım iyiyim sen nasılsın hayatım
evet Allahın izni ile mayısayının20 sini geçirmezlarde bende huzurla doğururum gerçi geçirirlersede başka yerde doğurucam mecburen
inşallah sizlerinde bu gününü görmek nasşp olur

sağol canım dualrın için allah razı olsunnn
kuzum yaaaaaaaa benim ailem zaten zar zor geçinen insanlar bu şartlarda 2 defa tedavimin has kısımını karşıladılar eşimin ailesini artık söylemiyorum bileeee annesi ben doğurdumda başım arşamı ederi zaten siz boşansanız sizin ikinizde çocuğu olurlarla başlayan bir kadın artık nere biteceğin tahmin edersinizzz
benim eşim 2007 yılnda iflas etti yoksa kendi kendimize idara edip gidiyorduk ama yaşanacakmış yaşandı tabiki sıkıntıları davam ediyor ve daha uzunyılarda devam edecekkkk son zamanlarda yaşadıklarımı biliyorsunuzzzzzzz tabbim neylerse güzel eyler eğer bunalrı yaşıyorsam hayılısı böyleymiş diyorummmmmmm

Amin inşallah herşeyde senin gönlünce olsun Allah sağ salim kızını kucağına almayı nasip etsin

ah canım benim ben seni çok iyi anlıyorum ben 14-15 yaşlarında .ok iyi bi durumda ailenin çocuğuydum hatta iyiyi geçtim bayağı zengin bi ailenin ama babamın kafasına vurup uçurumdan attılar babam 7 yıl bitkisel hayatta makineye bağlı yaşadı tabi bütün malımız mülkümüz hastaneye gittiği gibi birsürüde borçç kaldı etrafa ben lisede hem okuyup hem çalıştım ki a ablamın ve kendimin düğününü kendim yaptım borçlarımızı bitirdim 3 kardeşiminde 2 sini lisesona kadar okuttum öle evlendim sadece 1 kardeşim orta okulda kaldı onlarıda ablası ile abisis okutur diye düşünürken diğer kardeşlerim üniv. gittiler Allah razı olsun eşim aileme sürekli para gönderdi bir ay bi kardeşime bir ay diğer kardeşime şükürki geçen sene birinin bu senede diğerinin okulu bitti ama buseferde tedavi başladı tabi tahmin edersin annemin bi kuru maaşı var onunla geçiniyo eşimin ailesinin durumu birazdaha iyi M dediğimgibi aramadılar bile geröi enson hastanelere kaynanamın oğluma takmak için verdiği bileziği bozdum yalan değil ama şuan acayip düşünüyorum bebek kuvözde yatarsa naparız diye çünkü özele aldırıcaz büyük ihtimalle mecbur yine borç yine borç yani anlıcağın borçlar hiç bitmez rabbim hep daha beterinden saklasın bak eşinin başına neler gelmiş iflas etti hastalandı rabbim sağlık varsin borç bi şekilde hallolur rabbim onu başından eeksik etmesin bu arada benim kaynanamda aynı lafı der napıcanız çocuğu sanki benimkilerin bana faydasımıvar keşke olmasalardı der hep hiç takma ben hiç umursamıyorum diyorum sen böle dersen zaten saygı göremezsin diyorum hep onada

yetercim yaa cnm benim inş RABBİM size bi kapı açarda eliniz bollaşır ve güzel bi tedaviyle anne baba olursunuz...
eşinin ailesini tahmin ediyorumda zordur öylesi....
sen güçlü kadınsın bunlarıda elbet aşacaksın ama zamanı var...
senin tedavininde zor olduğunu biliyorum ilaç konusunda..
bu arada hani esra8 diye bi arkadaş vardı hatırlarsın tüp bebekte kaç kişiyize takılıyodu hep negatifi almıştı, hatırladınmı?
geçen bana msj attı nasılsın diye çok üzüldm ona yaa kız negatiften sonra psikolojisi bozulmuş ve tedavi görüyomuş..

canım o negaif aldı peşine gebe kaldı doğal yolla ama düşürdü birazda ondan sıkıntıları rabbim kimsei evladından koparmasın

nurcancım cnm benim sende çok zor gnler geçirmişsin cnm yaa
şunu diyecem sana devlet artık 18 yaşına kadar çocukların tüm hastane masraflarını karşılıyo tatlım düşünme küvez işini,,inş küvezlik bi sorunun olmaz tabide..

rabbim bidaha göstermesin kimseye kötü gün
hııııııııım onu bilmiyodum bak ama ben medical parkla onuştum senden önce 2.900 doğum dedi kuvöz içinde gelin görüşürüz onun fiyatını dedi ki dediğin gibi inşallah öle bi sorun olmaz

herzaman canım esrayla konuşuyoruz biz evet pskolojisi bozulmuş onun ilk denemesiydi negatif aldııı ama sonrasında doğal yoldan hamiş kaldı belki dr erken gitseydi sonuç böyle olmazdı
canım nuracnım ne kadar yakın şeyler yaşamışız yaaaaaaaa benim babamda parkinson has 25 yıl tamıtamınaa şavaştı çok ağır ve türkiyede bulunmayan ilaçları yurt dışından getirdikkk çok pahalı ve bağımlık yapan ilaçalrdı babm o ilçalrı kunamadığında komaya krize girerdiii ne zor günlerdi 2002 de babam vafat etti ölümünden önce has yattı bitkisel hayatta kaldıı uzun bir süree allahım ne zor günlerdiiiiiiiiii kimseye kimselere yaşatmasın rabbim sonrasıda oratada işteeee bazan diyorum ki bir insanın hayatı hepmi negatif olmsuzluklarla dolu olur diyeeeeeee allahım ben ne günah işledim diyorum bazan bunları yaşıyorummmm ama sonra silkeleniyorummmmm ve diyorum ki her şeyde bir hayır vardırrrrrr bundada bir hayır var inşşş geçecek diyorummmmm geçcin istiyorummmmmmmmmm rabbim yaşadıklarıma saysın istiyorummmmmm

gülüm benimde çok oldu hepmi ben dediğim zamanlar ama dediin gibi silkelenmek en doğrusu sende benimgibi zor günler geçirmişsin her insanın hayatında zor günleri oluyor rabbime sığınıp çağresini isticez dediğim gibi yeterki sağ olalım eşimiz başımızda bizim tamam hastalıklarımız var ama öldürücü veya süründürücü değil yani bugünümüze şükür rabbim beterinden korusun

inş cnm inş öyle bi sorunla karşılaşmadan bebeklerimizi doğurup evlerimizin yolunu tutarız..

yeterr kız esra doğal yolla hamilemi kaldı ee sonra ne oldu,benle pek detaya girmedi bende sormadım üzülmesin die

inş cnm inş öyle bi sorunla karşılaşmadan bebeklerimizi doğurup evlerimizin yolunu tutarız..

yeterr kız esra doğal yolla hamilemi kaldı ee sonra ne oldu,benle pek detaya girmedi bende sormadım üzülmesin die
amin canım
canım doktora gitmedi hemen bekledi sonrada düşük yaptı gitse doktora belki jel felan verirlerdi ama 1 ay bekledi gitmedi doktora

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…