bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kuzum insan tevvekül etmese rabbine sığınmasa asla altından kalamaz bu yaşanların her şeyin üstü üste geldiği günlerede rabbimize sığınmassak nasıl yaşarız
ben eşim has yatarken bir kez daha ne kadar iyi anladım sağlığın sıhatin öneminiii :26::26:eşimin çok bildiğim değerini gözünün içine baktığım hayat arkadaşımın aslında benim hayatımda ne çok yer tutuğunu :59 akşam eve geldiğimde boş eve yatağa girmenin ne olduğunu ( ki benim eşim genelde işi için gecleri dıaşrda olur )veeeeeeeee onu kabetme korkusunun ne kadar ağır olduğunu hala atlatmış değilim bazı geceler silkinip uykumda ellerimle eşimin burnunun önünde nefes alıp veriyormu diye kontrol ederken buuyorummm
evet sağlık huzur her şeyden önemli rabim sıkıntılarımızdan kutulmayı düze çıkmayı nasip etsin hepimize inşşşşşşşşşşşşşşşş

canım benim tabi zor günler geçirdin kolaymı hayatını paylaştığın insanı kaybetme korkusu onun daha dün yanı başında iken birdaha asla olmayacağını düşünme hissi rabbim sanada eşinede sağlık ve sıhhat versin inşallah eşin birdaha böle şeler yaşamasın sağ sağlim eski hayatına kavuşsun maddi açıdanda rabbim size aydınlık hayırlı bir kapı açsın hiç sıkılmayın inşallah

canlarım ben çıkayım ysabah 5 de kalkıcam daha banyo felan yapmam lazım hepinizi öpüyorum bize duanızı eksik etmeyin nolur kızlar yarın hayırlı haberler alayım bu arad ageç gelebilirim eve annemle buluşucaz hastaneden sonra bize gelicek temizlik için akşama anca geliriz eve sanırım kendinize çooooooooooook iyi bakın tekrardan kocamaaaaaaaaaan öpüyoruz sizi

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar ASLI arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
derin----------------------okudu
yeter---------------------okudu
pembe_86---------------okudu
nazemir------------------okudu
beren660----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
neslyy--------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pearlflover----------------okudu
son_ece-------------------okudu
ayşe
mayflowers
ceylin
asli_1981
hilbay

3 adet boş -------------okundu

amin canım
canım doktora gitmedi hemen bekledi sonrada düşük yaptı gitse doktora belki jel felan verirlerdi ama 1 ay bekledi gitmedi doktora

evet canım nurcanın dediği bibi biz çok sık konuşuyoruzzz esraylaaa ben o dönmede çok söyledim bak dr git yapılavak bir şey varsa diye ama negatif görürsem kokusuyla gitmediiiiiii

başınızı şişirdim değilmi kızlarrrrrrrrrrrr haknızı helal edin olumu

canım rabbim yardımcın olsun şansın bol olsun
inşş her şey gönlünden geçen gibi olsunnn

cnm inş hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inş..
güzel hbrlerle dönmeni bekliyoruz...
dualarımız seninle

anaa site bugün garip kalmış ayşeden başkası yazmamış bişi
ayşede malum çalıştığı halde bile yazmış yani eferim kızz
slm kızlar nasılsını
bugün büyk gün nurcan arkadaşımız inş güzel hbrlerle gelir....

Heheeyt aferini de aldım ooohhhh..
İyilik şekerim senden naber??

selam kızlar...
ben hasta olduğum için okuyamamıştım. bugün Allah izin veririse Aslının meryem suresini okurum. kızlar hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum....

Heheeyt aferini de aldım ooohhhh..
İyilik şekerim senden naber??
bende iyilik cnm ne olsun yağmurlu bigün çok uyumuşum yeni kahvaltı ediyorum...
selam kızlar...
ben hasta olduğum için okuyamamıştım. bugün Allah izin veririse Aslının meryem suresini okurum. kızlar hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum....
bizde seni seviyoruz hayatım

başınızı şişirdim değilmi kızlarrrrrrrrrrrr haknızı helal edin olumu
canım olurmu ne baş ağrıtması delimisin öle düşünme hiç
canım rabbim yardımcın olsun şansın bol olsun
inşş her şey gönlünden geçen gibi olsunnn

cnm inş hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inş..
güzel hbrlerle dönmeni bekliyoruz...
dualarımız seninle

küsme annem küsme sakın.. salağa döndüm napsam bilmiyorum yazamadım valla...
hadi güzel haberlerini bekliyoruz bugün..

canlarım yine gata standart gata haftaya erteledi bide doktor dalga geçti neden heyete girmek istiyon dedi dedim erken doğum için daha önceki bebeğim böle böle oldu dedim bana döndü ya ölemi hangigün müsaitsin diye dalga geçti kızımın ne kilosunu ne bişeini sölemedi postaladı hemen bizde artık gitmemeye kararverdik Allahım mecbur etmezse

bende iyilik cnm ne olsun yağmurlu bigün çok uyumuşum yeni kahvaltı ediyorum...
ohh uyu sen uyuuuu.. biz de buralarda sürünelim (
şaka kıız uyu tabi uyu da büyüsün bebişko.. benim de ahdım var gebe kalırsan ilk üç ay son üç ay rapor alcam

hayırlısı be güzelim... maddi olarak çok zorlamayacaksa bul güzel teşekküllü bir özel hastane orada yap.. onlar da şeytanlarından bulsunlar..

valla uyumuşum cnm yaa..kociş kalktı gitti kalkayımmı dedi yok yok yat dedi o lafla gaza geldim uyumuşum valla...
ilk 3 ay zaten hamileliğin verdiği uyku hali nedeniyle uyuyorsun ama son ç ay sanırım uyuyamayız çünkü hem eksikler peşinde koşmaktan hemde bebek son zamanlar çok rahatsızlık veriyomuş uyutmuyomuş gece gündüz...
bu arada nurcan için biizm hastaneye randevu aldık 3buçuğa hastanededir şuan inş bizi,m dr lar onun istediği zamanda doğumuna karşı çıkmaz...
:79:herse selamlar:80:...

sanada slm cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…