bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

:79:herse selamlar:80:...
sana da melabaaaaaa...

ay hadi inşallah sen memoriale gittin değil mi?? iyi orası inşallah içine siner nurcanın da.. zaten bu osman hazirana kadar bu işi beceremezse ben de oraya gelicem..

benim kahraman arkadaşım yetişti geldi okuduuuuuuu... ohh valla eksik kalacak diye üstüme yük olmuştu.. çok şükür okundu..

sana da melabaaaaaa...

ay hadi inşallah sen memoriale gittin değil mi?? iyi orası inşallah içine siner nurcanın da.. zaten bu osman hazirana kadar bu işi beceremezse ben de oraya gelicem..

cnm ben tüp bebeği memorialde yaptırdım...
kontrollerime eşimin çalıştığı hastaneye gidiyorum nurcanıda oraya yönlendirdim..
sen memoriale git cnm bencede osmancıktan sonra...

cnm ben tüp bebeği memorialde yaptırdım...
kontrollerime eşimin çalıştığı hastaneye gidiyorum nurcanıda oraya yönlendirdim..
sen memoriale git cnm bencede osmancıktan sonra...

hmm anladıım.. valla osman bir garip oğlan bu işi kıvıramazsa aklımda 3 yer var: memorial, alman hast. amerikan hast. üçüne de giderim hangisi içime sinerse orda yaparım diyorum ama şu osman becerse bu işi de gerek kalmasa...

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim yatmaktan kurtulunca keyfim yerine geldi:)) cumatesi test yaptıracağım az kaldı heyecan dorukta:)))yarın istanbula gidiyorum toplantı var hem kafam dağılır biraz iyi olacak inşallah dönüşte güzel haberler veririm size lütfen dualarınızı eksik etmeyin .....

yatmak kadar kötü bişi yok cnm yaaa
ctesiyi büyük bi heyecanla bekliyoruz cnm inş bayram edicez hayırlısıyla..

ayy ne güzel çok az kaldıııı... innnşallah çifter çifter gelsinler :))
yeterde hiç uğramadı bu ara
nurcan çıkmıştır acaba neler oldu
MERAKLARDAYIM...
hakkat yaa yeter doktora falan mı gidecekti bugün nerelerde bu kadın??

anacım nasıl evleriniz var sizin hiç misafir eksik olmuyor nurcanın da yeterin de öyle ev değil tekke :)))

ayy evet anacım yaaa
bana öyle pek gelen giden olmaz yani hbrsiz olarak gelen hbrli gelir...
eşimin ailesinin yakınındayım onlarda gelse direk bana gelmezleer kayınvalideme gelirlerbende oraya çıkarım ....
zaten misafirinde en güzeli hbrli gelen
hbrsiz misafiri sevmem ben...çok samimi değilse eğer....

bana habersiz gelen bir daha gelmez zaten dağınıklığı pisliği görünce

CANIM drumumuz pek iyi değil ama bulup buluşturup halletcez muayeneler sorun değil ayn parayı burdaki özelime ve gataya veriyorum sadece doğum kalıyo doğumda eğer ekstra bişiler olmazsa çok uygun olmadığı yerde borç bulcaz :))))))))))
canım dün gece hiç uyumadım düşün son ayları artık anlatmama gerek yok bayağı kötü durum yani şimdi iyi yat :)))))))))))
sana da melabaaaaaa...

:))))))))))))))))) gel gel canım
benim kahraman arkadaşım yetişti geldi okuduuuuuuu... ohh valla eksik kalacak diye üstüme yük olmuştu.. çok şükür okundu..
Allah kabul etsin hayatım

canım ne istanbulu ne toplantısı ız otur oturduğun yerde :))))))))

Allah yardımcınız olsun canım.. Rabbim yeni gelenin rızkını da verir hepsi halledilir sen üzme güzel canını..

bende pınara otur oturduğun yerde diyecektim ama darılır diye demedim..
transferliyken seyehat etmemesi gerek ama

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar ASLI arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
derin----------------------okudu
yeter---------------------okudu
pembe_86---------------okudu
nazemir------------------okudu
beren660----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
neslyy--------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pearlflover----------------okudu
son_ece-------------------okudu
ayşe-----------------------okudu
mayflowers
ceylin
asli_1981
hilbay

3 adet boş -------------okundu

Allah yardımcınız olsun canım.. Rabbim yeni gelenin rızkını da verir hepsi halledilir sen üzme güzel canını..
sağol gülüm aman sağ sağlim gelsinde ben parayı hallederim bi şekilde rabbim hepimize sağ sağlim evlatlar nasip etsin
bende pınara otur oturduğun yerde diyecektim ama darılır diye demedim..
transferliyken seyehat etmemesi gerek ama

bencede özellikle bebiş tuttu ise düşürme riskide var gerekmedikçe tavsiye etmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…