kız nere gidiyon gene sen otur hi. oturmuyon o totonun üstüne :)))))))))))) gez bebeğim tabi valla biz gibi tıkılma eve :)))))))))
gez anacım gez....acıktııııım10 dk sonra çıkıcam eve gitmiyceeeem :))) gezcem de gezcem..
sağol gülüm aman sağ sağlim gelsinde ben parayı hallederim bi şekilde rabbim hepimize sağ sağlim evlatlar nasip etsin
bencede özellikle bebiş tuttu ise düşürme riskide var gerekmedikçe tavsiye etmiyolar
gez anacım gez....
eve gideyim kocişe yemek yapayım demiyoda gezeemde gezecem diyo şu gezentiye bak....
:))) he hee üstüme giycek bişeyciğim yoook bakalım cicilereee..
kız bu doktorun al dediği ilacı yazdırayım dedim bugün rapor olmadan yazılmıyomuş aldım mecburen cepten 220 liraymış eczacı tanıdıktı gelişine verdi 150 ye üfff işe yarasa bari..
ay inşallah yarar canım ya artık güzel şeyler olsun hayatımızda :))))))))))
cicilerde alıcan he kendine valla geçen bende dayanamadım bi pantolon aldım Allahtan bedenim değiimemiş aynı beden pantolonuma girdim doğumdan sonra daha rahat girerim :))))))
sende harbiden aranmışın he h enese kısmet kızımıza imiş bak bebişimiz 2. denemedede olsa geldi ya :)))))))gez anacım gez....
eve gideyim kocişe yemek yapayım demiyoda gezeemde gezecem diyo şu gezentiye bak...
ayy evet cnm yaa ben ilkinde buradan transferliyken tekirdağa gitmiştim
bide psikolojim epey bozuktu o zamanlar tüp bebeği yaptırmıştım ama ısınamamıştım eşim beni alır her gece avm leere götürür yemeğe götrür falan hep gezerdik düşün maskoya gidip bebek odası bile bakmıştık yani
ben bebeğin tutmaması için herşeyi yapıyorum üstüne bide bebek odası bakıyorum saçmalığa bak...
pınarında oturması lazım kıçının üstüne ama kendisi bilir...
bana ne bee anam beni ona hizmetçi mi doğurdu yapmıycam yemek falan
anaaa karıya bak çıldırmış olacak..bana ne bee anam beni ona hizmetçi mi doğurdu yapmıycam yemek falan
kız sen neredeydin beeslmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
sende harbiden aranmışın he h enese kısmet kızımıza imiş bak bebişimiz 2. denemedede olsa geldi ya :)))))))
valla arandım cnm hiç sorma kızmet bunaymış daha tecrübe edindim..ama oda tutsaydı 3 aylık olacaktı bebiş.kısmet değilmiş.
kız ben herife bikere böle dim git ozaman ananın evine der he he
slmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kız almıyım diyorum almıyım diyorum kendimi tutamıyorum :)) evde hiç yer yok kıyafetleri sığdıracak her bedenden mevcut :)) ya zayıflarsam diye küçükleri ya hamile kalırsam diye de büyükleri atamıyorum
evet canım son günlerde tekke gibi vallaaanacım nasıl evleriniz var sizin hiç misafir eksik olmuyor nurcanın da yeterin de öyle ev değil tekke :)))
güzel olacak kuzum çok güzelllllllllslm kızlar nasılsınız ben iyiyim yatmaktan kurtulunca keyfim yerine geldi:)) cumatesi test yaptıracağım az kaldı heyecan dorukta:)))yarın istanbula gidiyorum toplantı var hem kafam dağılır biraz iyi olacak inşallah dönüşte güzel haberler veririm size lütfen dualarınızı eksik etmeyin .....
yeterde hiç uğramadı bu ara
nurcan çıkmıştır acaba neler oldu
MERAKLARDAYIM...
canlarrrrrr bu eşime rapor çıkartmaya gittim has ama tetkler istediiiiiiii yarına kaldıııııayy ne güzel çok az kaldıııı... innnşallah çifter çifter gelsinler :))
hakkat yaa yeter doktora falan mı gidecekti bugün nerelerde bu kadın??
canım olurmu ne baş ağrıtması delimisin öle düşünme hiç
canlarım yine gata standart gata haftaya erteledi bide doktor dalga geçti neden heyete girmek istiyon dedi dedim erken doğum için daha önceki bebeğim böle böle oldu dedim bana döndü ya ölemi hangigün müsaitsin diye dalga geçti kızımın ne kilosunu ne bişeini sölemedi postaladı hemen bizde artık gitmemeye kararverdik Allahım mecbur etmezse
slm hayatım :)))))))))))))
anaaa karıya bak çıldırmış olacak..
allahtan benim kociş yemek yapmadığım zamanlar hiç bişicik demez çay koyalım kahvaltı edelim der olur biter..
ben yemek yapmayı severim çok ama bazen yapmıyorum o zamanda sorun olmuyo
kız sen neredeydin bee
kızlar eşime rapor çıkartmaya çalışıyorum ilaçları için haftada 10 günde yeniden yazdırmak zor oluyor ayrıcaaa çok pahalı ilaçalrrr dr tetkleri yenilenmesini istedi rapor için onunla uğpraştım sabah gidip eşim kan verecek bakalım
aklımızada geldi ama hastaneyemi gitti acaba diye
Allah yardımcın olsun cnm..
kızlar eşime rapor çıkartmaya çalışıyorum ilaçları için haftada 10 günde yeniden yazdırmak zor oluyor ayrıcaaa çok pahalı ilaçalrrr dr tetkleri yenilenmesini istedi rapor için onunla uğpraştım sabah gidip eşim kan verecek bakalım
Allah yardımcın olsun canım inşallah kolay hallolur işlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?