bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kız nere gidiyon gene sen otur hi. oturmuyon o totonun üstüne :)))))))))))) gez bebeğim tabi valla biz gibi tıkılma eve :)))))))))

:))) he hee üstüme giycek bişeyciğim yoook bakalım cicilereee..
kız bu doktorun al dediği ilacı yazdırayım dedim bugün rapor olmadan yazılmıyomuş aldım mecburen cepten 220 liraymış eczacı tanıdıktı gelişine verdi 150 ye üfff işe yarasa bari..

acıktııııım 10 dk sonra çıkıcam eve gitmiyceeeem :))) gezcem de gezcem..
gez anacım gez....
eve gideyim kocişe yemek yapayım demiyoda gezeemde gezecem diyo şu gezentiye bak...

ayy evet cnm yaa ben ilkinde buradan transferliyken tekirdağa gitmiştim
bide psikolojim epey bozuktu o zamanlar tüp bebeği yaptırmıştım ama ısınamamıştım eşim beni alır her gece avm leere götürür yemeğe götrür falan hep gezerdik düşün maskoya gidip bebek odası bile bakmıştık yani
ben bebeğin tutmaması için herşeyi yapıyorum üstüne bide bebek odası bakıyorum saçmalığa bak...
pınarında oturması lazım kıçının üstüne ama kendisi bilir...

ay inşallah yarar canım ya artık güzel şeyler olsun hayatımızda :))))))))))
cicilerde alıcan he kendine valla geçen bende dayanamadım bi pantolon aldım Allahtan bedenim değiimemiş aynı beden pantolonuma girdim doğumdan sonra daha rahat girerim :))))))

kız almıyım diyorum almıyım diyorum kendimi tutamıyorum :)) evde hiç yer yok kıyafetleri sığdıracak her bedenden mevcut :)) ya zayıflarsam diye küçükleri ya hamile kalırsam diye de büyükleri atamıyorum

sende harbiden aranmışın he h enese kısmet kızımıza imiş bak bebişimiz 2. denemedede olsa geldi ya :)))))))
bana ne bee anam beni ona hizmetçi mi doğurdu yapmıycam yemek falan

kız ben herife bikere böle dim git ozaman ananın evine der he he

bana ne bee anam beni ona hizmetçi mi doğurdu yapmıycam yemek falan
anaaa karıya bak çıldırmış olacak..
allahtan benim kociş yemek yapmadığım zamanlar hiç bişicik demez çay koyalım kahvaltı edelim der olur biter..
ben yemek yapmayı severim çok ama bazen yapmıyorum o zamanda sorun olmuyo
slmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kız sen neredeydin bee

ha ha atma atma bişi ama bişide alma bence bakarsın tedavin devam ederse şişecen zaten giyemicen bişi

kızlar ben biraz yatayım bugün hiç dinlenmedim 2-3 gün fazla giremeyebilirim merak etmeyin annem geldi evi temizlicez :))))))))))hepinizi öpüyorum byeeeeeeee

anacım nasıl evleriniz var sizin hiç misafir eksik olmuyor nurcanın da yeterin de öyle ev değil tekke :)))
evet canım son günlerde tekke gibi vallaa
güzel olacak kuzum çok güzelllllllll
yeterde hiç uğramadı bu ara
nurcan çıkmıştır acaba neler oldu
MERAKLARDAYIM...

ayy ne güzel çok az kaldıııı... innnşallah çifter çifter gelsinler :))

hakkat yaa yeter doktora falan mı gidecekti bugün nerelerde bu kadın??
canlarrrrrr bu eşime rapor çıkartmaya gittim has ama tetkler istediiiiiiii yarına kaldııııı

slm hayatım :)))))))))))))

kızlar eşime rapor çıkartmaya çalışıyorum ilaçları için haftada 10 günde yeniden yazdırmak zor oluyor ayrıcaaa çok pahalı ilaçalrrr dr tetkleri yenilenmesini istedi rapor için onunla uğpraştım sabah gidip eşim kan verecek bakalım

aklımızada geldi ama hastaneyemi gitti acaba diye
Allah yardımcın olsun cnm..

Allah yardımcın olsun canım inşallah kolay hallolur işlerin

Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili
biz kendimizden başka herkesin üz...üntüsünü üzüntümüz, acısını
acımız yaptık çünkü.
Dünyanın öbür ucunda hiç tanımadığımız bir insanın gözyaşı bile
içimizi parçaladı.
Kedilere ağladık, kuşların yasını tuttuk...
Yüreğimizin zayıflığı kimi zaman hayat karşısında bizi zayıf yaptı.
Aslında ne güzel şeydir insanın insana yanması sevgili...
Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülebilmek ve çare aramak.
Ben bütün hayatımda hep üzüldüm, hep yandım.
Yaşamak ne güzeldir be sevgili...
Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek...
Ve o vazgeçilmez sancılarını duyarak hayatın...

..''Olsun be aldırma Yaradan yardır...Sanmaki zalimin ettiği kârdır... Mazlumun ahı indirir şâhı... HERŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR..'''

sen halledersiiin becerikli kadınsın raporu da alırsın kocanı da sapasağlam ayağa kaldırır işine gönderirsin.. süper kahraman yetersin sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…