bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili
biz kendimizden başka herkesin üz...üntüsünü üzüntümüz, acısını
acımız yaptık çünkü.
Dünyanın öbür ucunda hiç tanımadığımız bir insanın gözyaşı bile
içimizi parçaladı.
Kedilere ağladık, kuşların yasını tuttuk...
Yüreğimizin zayıflığı kimi zaman hayat karşısında bizi zayıf yaptı.
Aslında ne güzel şeydir insanın insana yanması sevgili...
Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülebilmek ve çare aramak.
Ben bütün hayatımda hep üzüldüm, hep yandım.
Yaşamak ne güzeldir be sevgili...
Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek...
Ve o vazgeçilmez sancılarını duyarak hayatın...

siz ne muhteşem şeylersinizzzzzzzzzzzzzzz

muhteşem olan sensin şekerim yaşadığın onca şey iptal edilen tedaviler, iflaslar büyük ameliyatlar, yokluklar, zorluklar ve sen hala her sabah içten bir gülümsemeyle bizlere günaydın diyorsun.. daha ne olsun sen benim süper kahramanımsın..

canımsın yaaaaaaaaa sizler iyi geliyorsunuz bana dertlerimi bölüşmekkkk dualrınızda olmak kendime getiriyor beniii

[/COLOR]MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar ASLI arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
derin----------------------okudu
yeter---------------------okudu
pembe_86---------------okudu
nazemir------------------okudu
beren660----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
neslyy--------------------okudu
tweety25-----------------okudu
pearlflover----------------okudu
son_ece-------------------okudu
ayşe-----------------------okudu
mayflowers
ceylin
asli_1981
hilbay

3 adet boş okundu

kızlar 4 arkadaşımızdan sesyok hilbay okuyacaktı bişi yazmadı ceylin girmiyor bu sıra mayflowers ses çıkarmadı aslı_1981da okuyamıcakmış artık şuan 4 eksin var artık twety 25 arkadaşımız artık çevresinden tamamlayacak mecburen

rabbim tez vakitte yavrusuna kavuşmayı nasip etsin

Son düzenleme:
kızlar günaydın herkese ben bugün istanbula gidiyorum toplantı için hepiniz Allaha emanet olun kendinize ve hamişler bebişlerinize iyi bakın:)) lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin cmrts benim bayramım olsun:)))

kuuzm inşşşşşşşşşşşşşş hadi bakalım her şey gönlünden geçen gibi olsunnnnnnnnnnnn

nurcancım ben aslı arkadaşımızın meryem suresini okudum. Allah ona ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Kızlar şu yumurtalık rezervini gösteren AMH testinden yaptırdım sonucum çoook kötü çıktı, yıkıldım resmen üzgünüm hem de çok.. Galiba bana Kıbrıs yolları gözüktü

bilmiyorum ki kuzum ctesi konuşucam doktorumla ama en fazla 2 kere denerim daha da denemem artık... tamam geçen sefer oldu yumurtam 5 tane topladılar 4ü döllendi ama bu sefer hiç büyümedi biliyorsun..

cnm dur bakalım hemen osmancığına son şansı vererek devam edeceksin zaten,inş olur
ki baktın olmadı gel istanbuldaki merkezlerle görüş hangisi senin kafana yatarsa orayla devam edersin..
elbet birinden birinde tutar eğer yine olmazsa düşün yurt dışını falan..
ama şimdi bunların hepsini sil kafandan ve osmancığına güven bu sefer herşey güzel olucak...

[/SIZE]
Kızlar şu yumurtalık rezervini gösteren AMH testinden yaptırdım sonucum çoook kötü çıktı, yıkıldım resmen üzgünüm hem de çok.. Galiba bana Kıbrıs yolları gözüktü

canım sana dr sana bir şey önerdimi benim yaşadıklarımı biliyorsunnn bana dr bu test istedi amh daha yaptıramadımm ama dr yaşadıklarımdan yola çıkara DHEA diye birkisel bir ilaç önerdiiiii yunrtakalitesini ve rezerviniii destekliyormuş bazı kualan arkadaşalrımd öncesinde 4 yumoş varken DHEA dan sonra 8 yumoşuolduğunu söylediiii birde yumruta kalitesi ve rezervi için balli tarçın var hiç denedinmi bilmiyorum ama sonuç alanrakadaşlarım var

ya işte kendi salaklığım hoca istememiş bu testi ne diye gidip yaptırıyorsun.. al işte moralin bozulur böyle.. şimdi adam da kızacak bana ne diye kafana göre tahlil yaptırıyorsun diye..
bakalım bu seferkinden bişey çıkıp çıkmayacağı 10-15 gün içinde belli olacak sonrası Allah kerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…