sen halledersiiin becerikli kadınsın raporu da alırsın kocanı da sapasağlam ayağa kaldırır işine gönderirsin.. süper kahraman yetersin sen...
siz ne muhteşem şeylersinizzzzzzzzzzzzzzz
muhteşem olan sensin şekerim yaşadığın onca şey iptal edilen tedaviler, iflaslar büyük ameliyatlar, yokluklar, zorluklar ve sen hala her sabah içten bir gülümsemeyle bizlere günaydın diyorsun.. daha ne olsun sen benim süper kahramanımsın..
kızlar günaydın herkese ben bugün istanbula gidiyorum toplantı için hepiniz Allaha emanet olun kendinize ve hamişler bebişlerinize iyi bakın:)) lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin cmrts benim bayramım olsun:)))
kuuzm inşşşşşşşşşşşşşş hadi bakalım her şey gönlünden geçen gibi olsunnnnnnnnnnnn
amin yeterimmmm inşallah Rabbşm hepimizin gönlünün muradını versin:))[/Q
aminnnnnnnnnnnnn canim aminnnnnnnnnnnnn
Günaydın Kızlaaaaaarrr...
günaydınnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrr
kızlar günaydın herkese ben bugün istanbula gidiyorum toplantı için hepiniz Allaha emanet olun kendinize ve hamişler bebişlerinize iyi bakın:)) lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin cmrts benim bayramım olsun:)))
Kızlar şu yumurtalık rezervini gösteren AMH testinden yaptırdım sonucum çoook kötü çıktı, yıkıldım resmen üzgünüm hem de çok.. Galiba bana Kıbrıs yolları gözüktü
cnm yaa ben bu testi bilmiyorum yani yumurta oluşturman imkansızmıki
bilmiyorum ki kuzum ctesi konuşucam doktorumla ama en fazla 2 kere denerim daha da denemem artık... tamam geçen sefer oldu yumurtam 5 tane topladılar 4ü döllendi ama bu sefer hiç büyümedi biliyorsun..
Kızlar şu yumurtalık rezervini gösteren AMH testinden yaptırdım sonucum çoook kötü çıktı, yıkıldım resmen üzgünüm hem de çok.. Galiba bana Kıbrıs yolları gözüktü
cnm dur bakalım hemen osmancığına son şansı vererek devam edeceksin zaten,inş olur
ki baktın olmadı gel istanbuldaki merkezlerle görüş hangisi senin kafana yatarsa orayla devam edersin..
elbet birinden birinde tutar eğer yine olmazsa düşün yurt dışını falan..
ama şimdi bunların hepsini sil kafandan ve osmancığına güven bu sefer herşey güzel olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?