ben varımmmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
gözün aydın canım darısı başımıza inşallh dondurulmuşlarınla da kardeş yaparsın
sağol canım inşallah sizlerinkide böyle güzel gelişir ve sonu güzel bi halayla biter canım
çok öyel 6. hissi kuvvetli bir insan falan değilim ama tedavisini okuduğum arkadaşlardan bir herzaman seninle vardı bir sen bir de balımnur üçünüz için hep olumlu şeyler doğdu başından beri içime. bak her zaman seninle hayırlısıyla hamile hem de kalp atışlarını bile duydu. bence sen de biran önce isim düşün :)))
ayyyyyyy teşekkür ederim canım içime bi umut oldu bu söylediğin inşallah içine doğduğu gibi güzel Allahım bebeğimi nasip eder bana ve kocişime hele bi tutunsun annesine isim işi kolay diye düşünüyorum bide geriye kalan embriyolarımı dondrutsam mı diye düşünüyorum ama medicana 650tl donduruyormuş ve yıllık 200tl de ayriyetten alıyormuş akşam kocişimle konuşacağım bu konuyu:26:
Canım benim inşallah. Bence mutlaka dondurt şimdi bu tedavide sırf ilaçlar 2000 civarı tutuyor Allah korusun bir olumsuzluk durumunda tekrar denemek çok daha pahalıya gelir bence aklına kötüsünü hiiiiç getirme ama yine de can simidin olsun donmuşların bence bebeğini kucağına alıncaya kadar saklat.
Aslında çalışmıyorsan vaktin varsa ikisini de oku ve mümkünse yatsıdan sonra yüzünü kıbleye dönüp oku.. Allah kabul etsinbu tedavimi özel sigorta ile yaptırıyorum aslında yani ben sadece ilaç için 400tl(sigorta müdürü sayesinde indirimli aldık) ve 400tl katkı payı(sgk alıyormuş) ödedim o kadar canım ayrıca mayadan da ücretsiz tedavi çıkmıştı bana henüz onu kullanamadım ama bu tedavimde inşallah Allahım bebeğimi bana nasip ederse bi arkadaşım var eğer hak devretme şansım varsa ona devredeceğim hakkımı Allahım sen büyüksün bugün 313 tane ayetel kürsü okuyacağım ama sen fatiha demişsin arkadaşa hangisini okusam
Aslında çalışmıyorsan vaktin varsa ikisini de oku ve mümkünse yatsıdan sonra yüzünü kıbleye dönüp oku.. Allah kabul etsin
arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallahyarın 11:00de transferim gerçekleşecek çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum
bu tedavimi özel sigorta ile yaptırıyorum aslında yani ben sadece ilaç için 400tl(sigorta müdürü sayesinde indirimli aldık) ve 400tl katkı payı(sgk alıyormuş) ödedim o kadar canım ayrıca mayadan da ücretsiz tedavi çıkmıştı bana henüz onu kullanamadım ama bu tedavimde inşallah Allahım bebeğimi bana nasip ederse bi arkadaşım var eğer hak devretme şansım varsa ona devredeceğim hakkımı Allahım sen büyüksün bugün 313 tane ayetel kürsü okuyacağım ama sen fatiha demişsin arkadaşa hangisini okusam
Aslında çalışmıyorsan vaktin varsa ikisini de oku ve mümkünse yatsıdan sonra yüzünü kıbleye dönüp oku.. Allah kabul etsin
ayşecim kalbimiz birbirine karşı heralde 2 seferdir mesaj yazıyom bi bakıyom sende aynı cevabı yazmışın :)))))))))
hadi gözün aydın canım eğer kaliteleri iyi olursa dondurt mutlaka kalanları canım sonra bebişine kardeş yaparken lazım olur
canım ikisinide oku nolcak zaten fatiha nekadar sürüyo ben 72000 tane okudum bebek için bide madem şansın var tekrar ozaman dondurtma maddi açıdan sorun olucaksa
sağol canım akşam eşimle konuşmam lazım
okurken dilim sürçer ancak birini okuyabilirim çalışan biriyim eve 6,30da gidiyorum ve yemekle uğraşıyorum peki ne diye başlayacağım duaya
işte niyet ettim allah rıazsı için ..... muradımın halli için 313 tane fatiha okumaya diye niyetlen okuduğun kadarını yaz sonra tekrar başlarken bir daha niyetlenmene gerek yok. eğer istersen bitirince de 2 rekat hacet namazı kıl ona da aynı şekilde niyetlen.
kızlar birde 10.000 ihlas okunuyor bebk için
istersenin onuda okuyalım bütün topiklerden detsk alalım çocuk isyelenkerden ne dersiniz
desteğe ne gerek var şekerim tefriciyeler bitsin okuruz evelallah..
Naber?
İYİLİK
İŞTEEEEE BİZDE BU İNANÇ OLDUKTAN SORA
ALLAHINDA İZNİ İLE
NİŞŞŞŞŞŞŞŞ
BİZ O SIPALRI BULACAĞIZZZZZZZ
eh ben de onu bulunca o tombul tombul kollaru ısırmaz mıyım, o popoya şap şap vurmaz mıyım?
Senin başın nasıl oldu geçti mi?
Ben sıtmalanıp oturuyorum işteyim yarım saatim kaldı dişimi sıkıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?