onları hepsi söylüyor değişik hocalarlada çalıştım hepside söylüyor ama kızarak söylüyosa başka benim bitane vardı adını duymaya tahammülüm bileyok
he he sağoll teyzesi valla ilgilendi sağolsun bende huzurlu bikaç gün geçirdim o sayede :)))))))))Vallahi benşim bile üstümden yük kalktı.. nasıl canım sıkılyordu o salaklar seninle ilgilenmedikçe, tutup kolundan bizim adama getiresim geliyordu seni.. hah şöyle düzgün düzgün ilgilensinler tabi yaaa..
inş cnm inş...
olsun kız nasılsa artık foto alıyosunuz eşinde gelemezse fotoya bakar hasret giderir...
cnm eğer olduysa cd kaydı her gittiğimde kaydettirmeyi istiorum bugün belli olucak bakalım...
cnm benim nedemek burada hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz...sana randevu ayarlamışım çokmu
Allah hepimizden razı olsun..
sende dualarımız için uğraşıyosun Allah sendende razı olsun...
güzel kızımızı sağ salim doğurtsun dr umuzda başka bişi istemiyoruz ondan...
he he valla heeeeeeee habirede acıkıyom kilo cetbvelim hiç oldu şimdiden 85 oldum 11 kilo aldımbitmez bunun misafirleri yaaa
işlerde kaldı desene...
:))))))))))))))))) nevrayada buraya yazdırdık he :)))))))))))) he h eh ehehe hoşgeldin cnm bizim diğer topiğimiz işte burası....
bi ara kontrol panelinde bebiş için neler yaptık yazısının yanında son ileti yazan yerdede NEVRA yazsını görünce şok oldum..
topiğimize hoşgeldin fıstık...
Allah kabul etsin hayatımPembe arkadaşımızın niyeti üzerine meryem süresini okudum en kısa zamanda kolaylıkla yavrusunu kucağına almak nasip olsun, Allah kabul etsin inşallah.
nurcanım atmışsın fırçanı bebğim diline sağlık çok doğru söylemişsin hemdeee ara sıra geliyorlar işte bizeeeeeeeeeee sen sopanı sala canım yoksa biz kenimize gelmeyiz
kızlar şöyle bir geçmişe baktım am ne okuduğumu unutum her kesler iyidir umarım
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
pearlflover-----------------okudu
derin
yeter
pembe_86
nazemir
beren660
herzaman_seninle
neslyy
tweety25
son_ece
ayşe
hilbay
mayflowers
asli_1981
he he sağoll teyzesi valla ilgilendi sağolsun bende huzurlu bikaç gün geçirdim o sayede :)))))))))
hadi inşallah olmuşturda artık resimleri değil cd leri doldurursun evde :)))))))))))
sağol canım ya teşeşkkürler Allahım inşallah kabul etsin okuduğumuz duaları duaların hürmetine senle bana sağ sağlim doğum yapmayı diğer kızlarada bian önce sağlıklı bebişlere hamiş kalmayı nasip etsin
inşallah dediğin gibi sağ sağlim yavruma kavuşyım daha ne istiyim rabbim kötü gün göstermesin
canım gelince yaz bize mutlaka
he he valla heeeeeeee habirede acıkıyom kilo cetbvelim hiç oldu şimdiden 85 oldum 11 kilo aldım(((((( bide millet gelince oturuyom totomun üstüne iş güç hak getire
:))))))))))))))))) nevrayada buraya yazdırdık he :)))))))))))) he h eh e
Allah kabul etsin hayatım
hoşgeldin nasılsın
ahhhhhhh aaaaaaaaahhhhh yakın olsanız sopalayacam ama hepiniz bi yerdesiniz yaramaz çocuklar gibisiniz vallaakıllı olun bakim :)))))))))
Allah kabul etsin hayatımbende okudum allah kabul etsinnnnnnnn
ne kadar uzak olursak olalaım biz böyle yapınca böyle olunca sen yinedebizeeeeeeeee
Allah kabul etsin hayatım
he he zaten farketmez uzaklık ben yetişirim size merak etmeyin :))))))))) bidaha böle yaramazlık yok hepinize yasak
slm kızlar...
biz ayrıntılımızdan geldik çok şükür dr herşey yolunda hiç bi sorun gözükmüyo dedi...
kendi dr umuza sonucu göstermeye geldik ve bi güzelde o inceledi oda bi sorun görmedi çok şükür güzel dedi
sordu sancın oluyomu karnına kramp giriyomu diye bende yooo dedim
bebek aşağıda gibi duruyo ama dedi
beni aldı telaşlar orada ağlayacaktım zor tuttum kendimi doğumhaneyi arayın nst için randevu al dedi hostesine ben iyice şok...
ölçtü biçti bebişim 476gr olmuş tam günüyle uyumlu
sırtını dönmüştü hiç annesine babasına poz vermedi 1 tane foto çekti dr oda sağdan görünüş elini kapatmış yüzüne öyle..
neyse çıktık nst ye
ayy çok kötü bişi yani kötü değil ama sancı çıktımı çıkacakmı derken içim içimi yedi
oradaki hemşirede gelip hep beni sakinleştirdi
neyse 15 dk falan kaldım nst de
karnına lastik gibi bişi bağlıyolar ortasındada bi alet o ölçüm yapıyo
hemşire karnımı lastikle sıktığına bebiş içerde sıkıştımı ne hep pıt pıt vurdu kuzucum...
neyse sonucu aldım dr un yanına indik
dr da aa çok güzel hiç sancı çıkmamış
bazen olabiliyo böyle vücud yapısından falan dedi
rahim ağzında açıklık olmadığı için korkmana gerek yok dedi
ben muayeneden kalkınca toparlanırken eşimede demiş korkmayın sakın erken doğum olmaması için ilaçlar var falan diye
ben ki bu sefer dr uma neler soracaktım
hepsi aklımdan çıktı...soramadım 15 gün sonra yine gidecez..
idrar ve kan tahlili yaptırdım...kansızlık çıktı ben sabah gyno ferro sanol akşamda elevit alıyorum
bu gyno ferro sanol kansızlık içinmi onu bilmiyorum.
dr umda başka ilaç yazmaya gerek duymadı...
slm kızlar...
biz ayrıntılımızdan geldik çok şükür dr herşey yolunda hiç bi sorun gözükmüyo dedi...
kendi dr umuza sonucu göstermeye geldik ve bi güzelde o inceledi oda bi sorun görmedi çok şükür güzel dedi
beni aldı telaşlar orada ağlayacaktım zor tuttum kendimi doğumhaneyi arayın nst için randevu al dedi hostesine ben iyice şok...
sırtını dönmüştü hiç annesine babasına poz vermedi 1 tane foto çekti dr oda sağdan görünüş elini kapatmış yüzüne öyle..
neyse çıktık nst ye
ayy çok kötü bişi yani kötü değil ama sancı çıktımı çıkacakmı derken içim içimi yedi
hemşire karnımı lastikle sıktığına bebiş içerde sıkıştımı ne hep pıt pıt vurdu kuzucum...
dr da aa çok güzel hiç sancıkmamış
ben muayeneden kalkınca toparlanırken eşimede demiş korkmayın sakın erken doğum olmaması için ilaçlar var falan diye
idrar ve kan tahlili yaptırdım...kansızlık çıktı ben sabah gyno ferro sanol akşamda elevit alıyo
canim inanirmisin yazdiklarini okuyunca gozlerimd oldu..bir an kendimi hayal ettim hamis olarak vehastaneye gitmis olarak..Rabbim evladini sana bagislasin canim benim ya...herseyin yolunda olmasina cok sevindim..gozun aydin...
canımmm gözün aydınnnnnnnn çok sevindimmmmmmmm her şeyin yolunda olmasınaaa inş hep böyle devametsin kucaklayana kadar
slm kızlar...
neyse çıktık nst ye
dr da aa çok güzel hiç sancı çıkmamış
idrar ve kan tahlili yaptırdım...kansızlık çıktı ben sabah gyno ferro sanol akşamda elevit alıyorum
canlarım çok sağolun bugün gittim geldim yaa sormayın çok kötüydüm yaa erken doğum olur falan diye
ya bide sancı çıksaydı ben daha 22.haftadayım yaa
çok şükür meleğim iyiymişte sorun olmadığını anladık erken yaramazlık yapmayacak söz verdi
nurcannn nasilsin tatlim...mayis ayinaaa son 10 gunnnn:))))
canlarım çok sağolun bugün gittim geldim yaa sormayın çok kötüydüm yaa erken doğum olur falan diye
ya bide sancı çıksaydı ben daha 22.haftadayım yaa
çok şükür meleğim iyiymişte sorun olmadığını anladık erken yaramazlık yapmayacak söz verdi
sağol canım iyiyim sen nsasılın
evet mayıta bitiyor valla ay uşum gelcek inşallah teyzesi :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?