bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

onları hepsi söylüyor değişik hocalarlada çalıştım hepside söylüyor ama kızarak söylüyosa başka benim bitane vardı adını duymaya tahammülüm bile yok

dimi benimde dikkatim dagiliyo..asiri uyariyo ama yaa asiri yani..kendi haline hic biraktigi yok..ay valla atlatayim su sinavi insallah Allahin izni ile..sen neler yapiyosun canim

he he sağoll teyzesi valla ilgilendi sağolsun bende huzurlu bikaç gün geçirdim o sayede :)))))))))

hadi inşallah olmuşturda artık resimleri değil cd leri doldurursun evde :)))))))))))

sağol canım ya teşeşkkürler Allahım inşallah kabul etsin okuduğumuz duaları duaların hürmetine senle bana sağ sağlim doğum yapmayı diğer kızlarada bian önce sağlıklı bebişlere hamiş kalmayı nasip etsin
inşallah dediğin gibi sağ sağlim yavruma kavuşyım daha ne istiyim rabbim kötü gün göstermesin

canım gelince yaz bize mutlaka

bitmez bunun misafirleri yaaa
işlerde kaldı desene...
he he valla heeeeeeee habirede acıkıyom kilo cetbvelim hiç oldu şimdiden 85 oldum 11 kilo aldım (((((( bide millet gelince oturuyom totomun üstüne iş güç hak getire
:))))))))))))))))) nevrayada buraya yazdırdık he :)))))))))))) he h eh e
Pembe arkadaşımızın niyeti üzerine meryem süresini okudum en kısa zamanda kolaylıkla yavrusunu kucağına almak nasip olsun, Allah kabul etsin inşallah.
Allah kabul etsin hayatım
hoşgeldin nasılsın

ahhhhhhh aaaaaaaaahhhhh yakın olsanız sopalayacam ama hepiniz bi yerdesiniz yaramaz çocuklar gibisiniz valla akıllı olun bakim :)))))))))

Son düzenleme:
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
pearlflover-----------------okudu
derin
yeter
pembe_86
nazemir
beren660
herzaman_seninle
neslyy
tweety25
son_ece
ayşe
hilbay
mayflowers
asli_1981

bende okudum allah kabul etsinnnnnnnn

ne kadar uzak olursak olalaım biz böyle yapınca böyle olunca sen yinede bizeeeeeeeee

Allah kabul etsin hayatım

he he zaten farketmez uzaklık ben yetişirim size merak etmeyin :))))))))) bidaha böle yaramazlık yok hepinize yasak

süpersinnnnnnnnn canım bakacaksın yanlışını gördüğünü

Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin!

Çünkü Allah gözyaşlarını görür ve sayar.

Ka...dın,erkeğin kaburgasından yaratıldı.

Ayaklarından yaratılmadı,ezilir diye.

Başındanda yaratılmadı,üstün olmasın diye.

*Ama göğüsünden yaratıldı.Eşit olsun diye.
*Kolun biraz altında yaratıldı,Korunsun diye.
*Kalp hizasında yaratıldı,Sevilsin diyeDevamını Gör
Ekleyen: Mevlana Celaleddin Rumi..

slm kızlar...
biz ayrıntılımızdan geldik çok şükür dr herşey yolunda hiç bi sorun gözükmüyo dedi...
kendi dr umuza sonucu göstermeye geldik ve bi güzelde o inceledi oda bi sorun görmedi çok şükür güzel dedi
sordu sancın oluyomu karnına kramp giriyomu diye bende yooo dedim
bebek aşağıda gibi duruyo ama dedi
beni aldı telaşlar orada ağlayacaktım zor tuttum kendimi doğumhaneyi arayın nst için randevu al dedi hostesine ben iyice şok...
ölçtü biçti bebişim 476gr olmuş tam günüyle uyumlu
sırtını dönmüştü hiç annesine babasına poz vermedi 1 tane foto çekti dr oda sağdan görünüş elini kapatmış yüzüne öyle..
neyse çıktık nst ye
ayy çok kötü bişi yani kötü değil ama sancı çıktımı çıkacakmı derken içim içimi yedi
oradaki hemşirede gelip hep beni sakinleştirdi
neyse 15 dk falan kaldım nst de
karnına lastik gibi bişi bağlıyolar ortasındada bi alet o ölçüm yapıyo
hemşire karnımı lastikle sıktığına bebiş içerde sıkıştımı ne hep pıt pıt vurdu kuzucum...
neyse sonucu aldım dr un yanına indik
dr da aa çok güzel hiç sancı çıkmamış
bazen olabiliyo böyle vücud yapısından falan dedi
rahim ağzında açıklık olmadığı için korkmana gerek yok dedi
ben muayeneden kalkınca toparlanırken eşimede demiş korkmayın sakın erken doğum olmaması için ilaçlar var falan diye
ben ki bu sefer dr uma neler soracaktım
hepsi aklımdan çıktı...soramadım 15 gün sonra yine gidecez..
idrar ve kan tahlili yaptırdım...kansızlık çıktı ben sabah gyno ferro sanol akşamda elevit alıyorum
bu gyno ferro sanol kansızlık içinmi onu bilmiyorum.
dr umda başka ilaç yazmaya gerek duymadı...

canim inanirmisin yazdiklarini okuyunca gozlerimd oldu..bir an kendimi hayal ettim hamis olarak vehastaneye gitmis olarak..Rabbim evladini sana bagislasin canim benim ya...herseyin yolunda olmasina cok sevindim..gozun aydin...

canımmm gözün aydınnnnnnnn çok sevindimmmmmmmm her şeyin yolunda olmasınaaa inş hep böyle devametsin kucaklayana kadar

canim inanirmisin yazdiklarini okuyunca gozlerimd oldu..bir an kendimi hayal ettim hamis olarak vehastaneye gitmis olarak..Rabbim evladini sana bagislasin canim benim ya...herseyin yolunda olmasina cok sevindim..gozun aydin...

canımmm gözün aydınnnnnnnn çok sevindimmmmmmmm her şeyin yolunda olmasınaaa inş hep böyle devametsin kucaklayana kadar

canlarım çok sağolun bugün gittim geldim yaa sormayın çok kötüydüm yaa erken doğum olur falan diye
ya bide sancı çıksaydı ben daha 22.haftadayım yaa
çok şükür meleğim iyiymişte sorun olmadığını anladık erken yaramazlık yapmayacak söz verdi

canım benim doktor doğru demiş bazı annelerde bebiş öle altta olabiliyoor canım ama sancı çıkmamışya çoooook sevindim buna tabi kansızlığınada çok üzüldüm kansızlık demir eksikliğinden oluyor bol tavuk balık ve yeşillik ye demir için veeeee kan içinde sakatat ve pekmez felan ye bol bol kansızlık ciddi rabbim bebişini sNA BSĞIŞLASIN CANIM KİLOSUDA İYİ MAAŞALLAH HİÇ KORKMA

canim Rabbim sana bagislasin melegini insallah....

canım korma ya bir şeycik olmaz tabi sen böyle yapmaya devam etmee bebişi tsres yapacaksınnn rahatla biraz

sağol canım iyiyim sen nsasılın
evet mayıta bitiyor valla ay uşum gelcek inşallah teyzesi :))))))))))))

insallahh insallahhh..yerim onu ben yaaa..ay nurcanimmmm bebisin gelsin varya hem seni dunyanin en mutly insani yaoacak..hemde biz nasils evinecezz..valla bayram havasi olacak yaa..Ay Rabbim nasip etsin o gunleri insallah....yerim ben senin uşuğunuuu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…