kız senden kalan yerlerini de ben yerim ısırım
her yerini
canım geçmedi şimdi çıkıyorum biraz dua okuyayım
eee tecrübe konuşuyor konuştu mu da hep aynı şeyi diyor :))) umudumsun bitirmiş bile pes valla ben dah ancak 350 tane okuyabildim senden naber?
bende yarıladım anca ama yarın biter benim :)))))))
sağol canım akşam eşimle konuşmam lazım
okurken dilim sürçer ancak birini okuyabilirim çalışan biriyim eve 6,30da gidiyorum ve yemekle uğraşıyorum peki ne diye başlayacağım duaya
kızlar birde 10.000 ihlas okunuyor bebk için
istersenin onuda okuyalım bütün topiklerden detsk alalım çocuk isyelenkerden ne dersiniz
kızlar bende 150 tane okudum
başım ağrıdığı için yüklenmek istemiyorum
ya normalde bana hoca arkadaşlar 72000 fatiha oku dediler ben ozaman eşimde sorun olduğunu bilmiyom zar zor yırtına yırtına uykusuz kalıp 3 ayda anca bitirdim birden bi önüm açıldı hastanede beni muayene etmeyen insanlar birden testler istedi aşılama yapak dediler test sonuçları gelince hemen aşılama felan umursamadan tüp bebek yaptılar transfer felan hepsi 3 ay sürdü aynı fatihayı okuduğum vakit kadar sonra bi baktım tuttu 72000 fatiha tam sayı okununca okunanın çoçoğu olurmuş dilek üzerine okumuyon yani kime niyetse o hamile kalırmış ben çok azim ettim ozaman tüp bebek diye bişi duymamışım bile doktorlaerın azından ama çok şükür oldu yalnız çoooook zor oluyo uzun sürüyo gerçi 10000 ihlas kısa sürer
arkadaşlar fatida okuyalım
hepsini okyalım
ben haftasonu 313 fatiha okuycam bir de geöen sefer yarım kaldı şu yedi günlük orucu tutucam yine bir iyileşsem..
arkadaşlar fatihada okuyalım
hepsini okyalım
ayşe
yaa 7 günlük orucu bende istiyorum şu ağrım geçsinde
bizimbir topik var
dileğim anne olmak diynler burada dertleşelim
biz orada sırayla okuyoruz arkadaşımız liste yapıyor her hafta 2 kişiye
ortalama 20 şer falan düşüyor
çok güzel oluyor gel oraya listeye eklesinler
ha birde benim başka birformda okuyoruz biz
tamam canım gelirim
yeter şu başın için doktora git göz doktoruna da görün ondan da ağrıyor olabilir.
canım bu 72000 gerçekten çok zor ben varya elimde tesbih oturuyodum arkadaşlar kızıoyodu 2 laf edek diye bazen eşim bişi diyodu yanlışlıkla cevap vercem yerde fatihayı okuyodum adam karı kafayı yedi demeye başlamıştı o derece :))))))) gerçi şimdi birsürü insan okursa o başka ama tek başına bi insanın harcı değil
sakın sakın doktoruna sormadan hiiiç bir şey kullanma. bana adet düzensizliğim için doktor progestan vermişti kullanımını yanlış anlamışım bütün düzenimi bozdu.arkadaşlar çikolata kisti rahatsızlığım var genetik testlerim temiz çıktığı halde daha önce 3 kez düşük yapmış biri olarak bu ay hamilelikten şüpheleniyorum ama adetime 4 gün var sizce progestan hapı kullansan bi faydası olurmu zararı sadece adetin omlasını etkiler diye biliyorum.ben zaten 3 gün sonra idrar testi yapıcam ama elim kolum bağlı durmakta istemiyorum bu hapı içmemin bi zararı olurmu yada fikri olan çaresiz kaldım.
karı kafayı yedi
Canım toplanıp okuruz ya ne olacak
birde arkadaşlar böyle dualrda ne kadar çok kişi niyet edip okursa okdar çok etkili oluyormuş
o yüzden hep brlikte okyalım diyorum
arkadaşlar çikolata kisti rahatsızlığım var genetik testlerim temiz çıktığı halde daha önce 3 kez düşük yapmış biri olarak bu ay hamilelikten şüpheleniyorum ama adetime 4 gün var sizce progestan hapı kullansan bi faydası olurmu zararı sadece adetin omlasını etkiler diye biliyorum.ben zaten 3 gün sonra idrar testi yapıcam ama elim kolum bağlı durmakta istemiyorum bu hapı içmemin bi zararı olurmu yada fikri olan çaresiz kaldım.
karı kafayı yedi
canım toplanıp okuruz ya ne olacak
BİRDE ARKADAŞLAR BÖYLE DUALRDA NE KADAR ÇOK KİŞİ NİYET EDİP OKURSA OKDAR ÇOK ETKİLİ OLUYORMUŞ
o yüzden hep brlikte okyalım diyorum
şimdi hepsini birden yapalım derken çorba ederiz. niyet ettik tefriciyelere başladık zaten 4 kişiye okunacak onlar bitsin arkadaşlar da olur derse okumaya çalışırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?