bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

sağol canım akşam eşimle konuşmam lazım

okurken dilim sürçer ancak birini okuyabilirim çalışan biriyim eve 6,30da gidiyorum ve yemekle uğraşıyorum peki ne diye başlayacağım duaya

canım deki allahım senin izninle bu tedavim sonucunda sağlıklı ve hayırlı bir evlada sahib olabilmek için başlıyorum duama sen kabul et okurken bir yanlışım olursadas affet en sevdiğğin kulunu yüzu suyu hürmetine bana evlat nasip et de
transferden sonrada Allahım bebeğimi önce sana sonra dünyadayken kafirlerin bile güvenilir dediği emin adını koydukları emanete asla ihanet etmeyen habibin Muhammed Mustafa (s.a.v.) e emanet ediyorum sizler bana bu operasyonda konulan yavrumu sağ sağlim ulaştırın onu düşmekten ölmekten tutunamamaktan veya herhangi bir şekilde zarar görmekten sakat kalmaktan koruyun siz bana onu sağ salim ulaştırın ki bende emanetinize bu dünyada elimden geldiğince sahip çıkıp dinine vatanına milletine hayırlı bir evlat olarak yetiştiriyim

bukadar ama bunu transfer sonrası oku unutma kağıda yaz aklına geldikçe hep oku

adetim henüz bitmişken sanki yarın adet olacakmış gibi nedir bu üstümdeki siniiiir, huzursuzluk gerginlik yaaa. bütün gün önüme geleni haşladım, ona bağır buna çağır çatlıycam vallaa.. noldu ki bana?

kızlar birde 10.000 ihlas okunuyor bebk için
istersenin onuda okuyalım bütün topiklerden detsk alalım çocuk isyelenkerden ne dersiniz

ya normalde bana hoca arkadaşlar 72000 fatiha oku dediler ben ozaman eşimde sorun olduğunu bilmiyom zar zor yırtına yırtına uykusuz kalıp 3 ayda anca bitirdim birden bi önüm açıldı hastanede beni muayene etmeyen insanlar birden testler istedi aşılama yapak dediler test sonuçları gelince hemen aşılama felan umursamadan tüp bebek yaptılar transfer felan hepsi 3 ay sürdü aynı fatihayı okuduğum vakit kadar sonra bi baktım tuttu 72000 fatiha tam sayı okununca okunanın çoçoğu olurmuş dilek üzerine okumuyon yani kime niyetse o hamile kalırmış ben çok azim ettim ozaman tüp bebek diye bişi duymamışım bile doktorlaerın azından ama çok şükür oldu yalnız çoooook zor oluyo uzun sürüyo gerçi 10000 ihlas kısa sürer

arkadaşlar Fatihada okuyalım
hepsini okyalım

Son düzenleme:
ben haftasonu 313 fatiha okuycam bir de geöen sefer yarım kaldı şu yedi günlük orucu tutucam yine bir iyileşsem..

ayşe
yaa 7 günlük orucu bende istiyorum şu ağrım geçsinde
bizimbir topik var
dileğim anne olmak diynler burada dertleşelim
biz orada sırayla okuyoruz arkadaşımız liste yapıyor her hafta 2 kişiye
ortalama 20 şer falan düşüyor
çok güzel oluyor gel oraya listeye eklesinler
ha birde benim başka birformda okuyoruz biz

arkadaşlar fatihada okuyalım
hepsini okyalım

canım bu 72000 gerçekten çok zor ben varya elimde tesbih oturuyodum arkadaşlar kızıoyodu 2 laf edek diye bazen eşim bişi diyodu yanlışlıkla cevap vercem yerde fatihayı okuyodum adam karı kafayı yedi demeye başlamıştı o derece :))))))) gerçi şimdi birsürü insan okursa o başka ama tek başına bi insanın harcı değil

tamam canım gelirim
yeter şu başın için doktora git göz doktoruna da görün ondan da ağrıyor olabilir.

arkadaşlar çikolata kisti rahatsızlığım var genetik testlerim temiz çıktığı halde daha önce 3 kez düşük yapmış biri olarak bu ay hamilelikten şüpheleniyorum ama adetime 4 gün var sizce progestan hapı kullansan bi faydası olurmu zararı sadece adetin omlasını etkiler diye biliyorum.ben zaten 3 gün sonra idrar testi yapıcam ama elim kolum bağlı durmakta istemiyorum bu hapı içmemin bi zararı olurmu yada fikri olan çaresiz kaldım.

tamam canım gelirim
yeter şu başın için doktora git göz doktoruna da görün ondan da ağrıyor olabilir.

bir iki gündaha geçsin eğer geçmesse gideceğim
biraz sinirlenmiştim ona bağlı diye düşündüm ama

karı kafayı yedi
canım toplanıp okuruz ya ne olacak
BİRDE ARKADAŞLAR BÖYLE DUALRDA NE KADAR ÇOK KİŞİ NİYET EDİP OKURSA OKDAR ÇOK ETKİLİ OLUYORMUŞ
o yüzden hep brlikte okyalım diyorum

sakın sakın doktoruna sormadan hiiiç bir şey kullanma. bana adet düzensizliğim için doktor progestan vermişti kullanımını yanlış anlamışım bütün düzenimi bozdu.

canım bence doktora git biz nedese vabali boynumuza dokor daha iyi bilir

karı kafayı yedi
canım toplanıp okuruz ya ne olacak
BİRDE ARKADAŞLAR BÖYLE DUALRDA NE KADAR ÇOK KİŞİ NİYET EDİP OKURSA OKDAR ÇOK ETKİLİ OLUYORMUŞ
o yüzden hep brlikte okyalım diyorum

şimdi hepsini birden yapalım derken çorba ederiz. niyet ettik tefriciyelere başladık zaten 4 kişiye okunacak onlar bitsin arkadaşlar da olur derse okumaya çalışırız.

şimdi hepsini birden yapalım derken çorba ederiz. niyet ettik tefriciyelere başladık zaten 4 kişiye okunacak onlar bitsin arkadaşlar da olur derse okumaya çalışırız.

kızma yaaaaaaaaaaaa ağlarım bak

tamam canım sırayla okuyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…