insallahh insallahhh..yerim onu ben yaaa..ay nurcanimmmm bebisin gelsin varya hem seni dunyanin en mutly insani yaoacak..hemde biz nasils evinecezz..valla bayram havasi olacak yaa..Ay Rabbim nasip etsin o gunleri insallah....yerim ben senin uşuğunuuu:)))
bızım ayse sultan nerelerde yaaaa
nazemir naber kıs
he he hürrem serediyodur o :)))))))))))
iyilik yazdıklarınızı okuyordum sessiz sessiz
ya varya pear negatıf almasına ragmen hala dua ya katılmaya devam edıyoya helal olsun vallahı...saglam bır karakter ornegı..dusun duayi yari yolda birakanlarmi olmadi....ya kimsenin ardindan konusmak istemiyorum ama vallahiii helal olsun pear..cok saglam karakterlisin arkadasim ya..hakkini helal et bize....
sağol canım benim rabbim inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin sen nasılsın bu arada sormamışım demin bu gün moraller nasıl
:)))) bugun hurrem gunuydu dimi..sarayda entrikalar felan..ay dun ali kaptani izledkten sonraaa dizilerdenden nefretlik geldi..hala etkisindeyim yaa....arkadasim ariyo beni; sen diyo izlemeseydin herseyden etkilenirsin:)))) ay gercek ole yaaaa...ne igrenctiiiiiii
aynen valla bencede halbuki nedir yani sanki okuyunca günaha girecek millet nekadar korkuyorlar bi sure okumaya pearl gerçekten karakterli birinsan
aminnn..canim beni bilirsin iste..bi iyi bi kotu:)))) bana cok ugrar bizimkiler:))0 iyiyim ama cok sukur..umutla umutsuzluk arasinda gidip geliyorum..kaderden otesi yok iste..dua edenler sagolsun...burda bir cok kisinin duasinda oldugumu bilmek cok buyuk mutluluk..Allah razi olsun hepinizden..
ben izlemedim temizlik yapıyorduk bncede dizileri pek izleme ben hep komedi filmi izliyorum bebiş için tedavideykende öle yaptım çok severim korku filmlerini flan ama stres yaşak komedi insanın akllnı daağıtıyo iyi oluyo sende ööle yap
iyilik yazdıklarınızı okuyordum sessiz sessiz
canım benim aman iyi ol hayatım tabiki duacınız rabbim zamanı geldiğinde duamızı kabul edecek herşey seniniçinde güzel olacak
canim neden sessiz; katil bize yaaa
ay bid ebenim icimdemi ne var..bugun kitap almaya gittim..aldigim kitaplar bile dram:))))
he he sessiz durmma kıs
e afferim sana yani ne dim :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?