bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

sağol canım benim rabbim inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin sen nasılsın bu arada sormamışım demin bu gün moraller nasıl

ya varya pear negatıf almasına ragmen hala dua ya katılmaya devam edıyoya helal olsun vallahı...saglam bır karakter ornegı..dusun duayi yari yolda birakanlarmi olmadi....ya kimsenin ardindan konusmak istemiyorum ama vallahiii helal olsun pear..cok saglam karakterlisin arkadasim ya..hakkini helal et bize....

he he hürrem serediyodur o :)))))))))))

:)))) bugun hurrem gunuydu dimi..sarayda entrikalar felan..ay dun ali kaptani izledkten sonraaa dizilerdenden nefretlik geldi..hala etkisindeyim yaa....arkadasim ariyo beni; sen diyo izlemeseydin herseyden etkilenirsin:)))) ay gercek ole yaaaa...ne igrenctiiiiiii

aynen valla bencede halbuki nedir yani sanki okuyunca günaha girecek millet nekadar korkuyorlar bi sure okumaya pearl gerçekten karakterli birinsan

sağol canım benim rabbim inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin sen nasılsın bu arada sormamışım demin bu gün moraller nasıl

aminnn..canim beni bilirsin iste..bi iyi bi kotu:)))) bana cok ugrar bizimkiler:))0 iyiyim ama cok sukur..umutla umutsuzluk arasinda gidip geliyorum..kaderden otesi yok iste..dua edenler sagolsun...burda bir cok kisinin duasinda oldugumu bilmek cok buyuk mutluluk..Allah razi olsun hepinizden..

ben izlemedim temizlik yapıyorduk bncede dizileri pek izleme ben hep komedi filmi izliyorum bebiş için tedavideykende öle yaptım çok severim korku filmlerini flan ama stres yaşak komedi insanın akllnı daağıtıyo iyi oluyo sende ööle yap

canım benim aman iyi ol hayatım tabiki duacınız rabbim zamanı geldiğinde duamızı kabul edecek herşey seniniçinde güzel olacak

ay bid ebenim icimdemi ne var..bugun kitap almaya gittim..aldigim kitaplar bile dram:))))

canım benim aman iyi ol hayatım tabiki duacınız rabbim zamanı geldiğinde duamızı kabul edecek herşey seniniçinde güzel olacak

insallah nurcanim..inanki burda birinin guzel haberini aldigidma nasils eviniyorum ilac gibi geliyo bana...insallah hep guzel haberler vermek nasip olur bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…