bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

insallah nurcanim..inanki burda birinin guzel haberini aldigidma nasils eviniyorum ilac gibi geliyo bana...insallah hep guzel haberler vermek nasip olur bundan sonra
canım benim inşallah seninde güzel haberine seviniriz sen hiç üzülme :))))))))))))))))))))))))))
ne bileyim okumakla yetiniyordum bi taraftan hürremi izliyorum

bende herzaman seninleye bakmaya irdim saat 8 de girdim yoktu merak ettim Allahtan bişi yokmuş

hatunlar ben yarın yokum yineeee eşimin işleri var onalrı haledeceğim meraklanmayın

eser arada bana ne yazacağımı bilemem şimdide öyle oldu
he he busıraa herkeze esio zaten :))))))))))
:)))))) dram icimde var galiba atamiyorum:))))

bu arada canim sen dogum yapacagin hastaneyi belirledinmi? belirlemedin diye hatirliyorum ben

canım dün yazmıştım sana gatayı ve kendi özelimi artık bıraktık eşimle herzaman seninlenin doktoruna başladık bizde inşallah orda doğuracam ama günü daha belli değil :))))))))))

kızlar bu arada dün osmancığı bende izledim oradak ali kaptana benzeyen bir eniştem var aklına esstiğinde herkesin içinde karsına çocukalrına bağıran çağıran vs vs dün ablama dedimki aynı senin kocan falan........... akşam diziyi izleyince aradım ablamı yok yaa seninki bu kadar adi olmaz her halde dedim

yok elişi yapmıyorum 10 gündür takıldım kadınlar kulübündeki oyunlara hastalık yaptı elişini falan unuttum... bi dün akşam ördüm biraz cemileyi seyrederken
zaten kadınlar kulübündeydin artık tembel kadınlar kulübüne girdin hoş geldin aramıza he he h e:)))))))))

deli:)))))) ay komiksin heeee

aa aynimi dr.unuz...ne guzel....doktorun adi ne?

:))) ay herkes nefret etti ama dun ali kaptandan ..

ne istersen yaz canim benim...stres atioruz iste boyle..gunun nasil gecti?
günüm oyun oynayarak geçti son günlerde başka bişey yapmıyorum

benimkiler herkesin gibi değil hergün aynı şeyleri yapmak sıkıyor havalar bi açsada şöyle dışarlarda gezsem biraz

aa aynimi dr.unuz...ne guzel....doktorun adi ne?

bişi dimmi unuttum adını he he ama öle ünlü bi doktor değil :)))))))))))oğuzdu adı heralde :)))))))))) ben sFIMYA valla :))))))))))

he he
doktormuz aynı artık evet herzaman hep gidiyodu o yönlendirdi sağolsun bakalım artık bu doktora gidicem :)))))))))

yaaaaaaaa bu oyun olayı benide çok fena sardı bir giriyorum sonra çık çıka bilirisen :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kizlar cikiyorum bende,,optum herkesi cok cok..dilerim yarin hepimizi icin cok guzel bir gun olsun...hayal bile edemedigimiz mutluluklar bizimle olsun insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…