bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Günaydııın naber kızlar?
Dün doktorumla konuştum ayın 22sinde yine histereskopi olucam. Tedavim de Şubat başında başlayacaktı ama galiba şubat ortasına kaldı çünkü şubat başında Ankara da eğitimim var yine erteliyoruz, bu kadar ertleme var bu işte bir hayır?!

canım hadi hayırısı dyelim
uzun protokol olursa zaten şubatta başlar matrta olur asıl tedvi enğel olmaz ama kısa protokol olursa evet bir ay erteleme gereke bilir

canım hadi hayırısı dyelim
uzun protokol olursa zaten şubatta başlar matrta olur asıl tedvi enğel olmaz ama kısa protokol olursa evet bir ay erteleme gereke bilir

Yok benim yumurtalık cevabın zayıf olduğu için kısa olacak geçen seferkinin aynısını yapıcaz dedi doktor. Kısmet işte..

kizlar merhaba...kendimi bu gunlerde hic hic iyi hissetmiyorum..netteki butun hesaplarimi kapattim..siteliklere uyeliklerim; msn hesabim; facebook hesabim...o kadar karamsarimki artik hayatta...herkes mutlu cevremde bir ben olamadim yaa..hic kimse benim kadar ugras vermeden hatta benim kadar istemedikleri bebis sahibi olabildi..onlari kisaknamiyorumda; kizmiyorumda..neden Allahim diyorum neden ben? ben bu sinavi atlatamadim..gucum kalmadi artik..bir insanin hayatinda herseymi negatif olur ya...hepiniz hakkini helal edin..belki burayada daha girmem..kotuyum cunku cok...bir sure kendi icime cekilecem...aslinda ne yapacagimi bilmiyorumda..sole cok cok uzaklara gidesim var..kendime isyanim var...hepiniz onemlisiniz benim icin..insallah hepiniz bebeklerinizi bir an once kucaginiza alirsiniz..

mucize bekledim durdum surekli...surekli...dualarinizda beni unutmayin....sizleri seviyorun..hakkinizi helal edin...bebegim olmadan mutlu olamiyorum ben...hic olamiyorum hemde...hep eksik biseyler....hayatimda hicbirseyde yolunda gitmiyo...etrafimda benzer durumumda olan bir kisi olsa; beni anlasa diyecem..ama yokkk..hepsi cocugum yok diye aciyarak bakiyo bana...ve sanki gozuma sokar gibi anneligi anlatiyolar..anne olma benimde hakkim degilmi; belki en cokta benim hakkimdi..bir evladim olsa pamuklara sarar buyuturdum ben onu..bir evladim olsaydi.....

hakkinizi helal edin kizlar...belki bir gun bir yerde karsilasmak umudu ile...

Ehh ben sana ne diyim şimdi madem öyle sen yazana kadar ben de yazmıyorum..

kuzum ne oldu böyle
sen hep bize olumlu bakın derken
pzitif olun derken
canımsın istersen dinle kendini ama bizi hersiz bırakma ne olur

yok benim yumurtalık cevabın zayıf olduğu için kısa olacak geçen seferkinin aynısını yapıcaz dedi doktor. Kısmet işte..

canım geç olsunda güç olmasın
bir ay sonra olsun ama bebişli olsun

valla çok kızgınım sana şuan benim hikayemi sizler biliyorsunuz ben herşeye rağmen sizlerden birine bile belki destek olurum diye hergün bu pc nin başına geçiyorum laptopum bozulduğu için oğlumun odasındaki masa üstünden giriyorum ben normalde bu odada asla durmayan arada camı açıp havalandıran insan sizlerle konuşup dertleşmek için birbirimmize destek olalım diye bütün günümü bu odada bebeğimin kıyafetlerinin salıncağının herşeyinin ortasında oturuyorum kiiiiiiiii belki bu yavrumuda sağ sağlim alamıcağımı doktor yüzüme karşı sölemişken yinede çabalıyorum sen hayatta ne kaybettinde bukadar karamsar oldun belki rabbim hiç vermicek bunu bilemeyiz ama bunun hayaatımızı bitirnesine de izin veremeyin allah korusun böle isyan ediyon rabbim evlat verse eşini alsa yada verse ama özürlü olsa herşey olabilir yada sağ sağlim verir büyütürsün 3 sene 5 sene 10 sebe vs. sonra elinden alır ozaman napıcan bir sürü çocuğunu kaybetmiş anne var onlar napsın varmı böle kolay pes etmek benim ablalarım yanımda takır takır doğuruyolar hepsinin doğumundada ben bulundum yiğenlerimin bu şekilde olmaz zaten bukadar kolay kaçmaya hakkında yok tamam bizimle yazışma o önemli değil ama eşine bunu yapmaya hakkın yok pes edemezsin

Ya çok üzüldüm korktum bi de okyunca ne öyle kendini salıvermiş.. Daha ne yaşadık ki kaç kere denedik? ben sinirle sen yazmazsan ben de yazmam dedim ama yazarım birtek burada derdime ortak buluyorum yazmayıp napayım?

kızlar bir silkelenelİm toparlanalım yaaaaaa

arkadaşlar bu bizim hayatımızın gerçeği bundan kaçamayız asla kaçışı yok
kızlar hepimizn ağladığı kendimizi yıpratığı dönemler oluyor evet bazan çekip gidesimiz geliyor ama sorun bizde bizimle birlikte nerye gidersek gidelim bizile olmaya devam edecek ondan kaçış yok onunla yaşamayı öğreneceğiz
ve ben ne kadar karamsar olursak olalım bir gün anne olacağımıza inanıyorum

umdumsun bir kaç gün kafasını dinlesin gelecektir
birde teli olan arkadaşlar varsa arada aralar

Son düzenleme:

ne kadar ağlasak sızlasak da aslında hiç bir zaman umudumuzu kaybetmiyoruz, umudumuz olmasa buralarda yazışıp durur muyuz, umut olmadan insan yaşar mı?

ne kadar ağlasak sızlasak da aslında hiç bir zaman umudumuzu kaybetmiyoruz, umudumuz olmasa buralarda yazışıp durur muyuz, umut olmadan insan yaşar mı?

evet CANIM UMUT YOKSA BİZDE YOKUZ
UMDUMUZ OLMASA YAŞAYAMAYIZ
ALLAH KİMSENİN UMUDUNU ELNDEN ALMASIN

yani arkadaşım yzıp yazmamak ta sorun değil ama vazgeçmek sorun insanlar hergün geliyo derdini anlatıyo geçen bir arkadaş 11 sene dedi ya o napsın benim babannm 12 çocuğunu kaybetmiş hepside doğmuş ölmüş ayrı ayrı hepsinin ismini hala hatırlıyo hala nalatırken alıyo biz daha bişi çekmedik kii eminim rabbim hepimizin dualarına bir cevap yollayacak ben çok inanıyorum ve hergece rabbime bebeğimi koruması için dua ediyorum bebeğim öldüğü gün bile yüzünü gördüm inan dokunamadım uyuyo gibiydi sanki uyanacaktı dokunsam birkere bile dokunmadan sardılar kefene eşim taşıyamadı çocukluk arkadaşım kucağında götürdü yinede tek tesellimiz Allahım öbür tarafta şefeatçimiz etsin hakkımızda hayırlısı böleymiş oldu çok şükür ve biliyomusun bebeğimin ölümünden bir hafta sonra eşim bi kaza geçirdi kolu rasmen parçalandı bileğinde damar felan kesildi çok şükür canından ollmadan kurtuldu hep dedimki belkide bebeğe isyan etsek rabbim onu da alacaktı herşey allahtan biz kulları çabalıcaz yılmıcaz gerçekten istiyorsak bunu göstericez
açıkçası benide çok endişelendirdi içim hiiiiiiç rahat değil şuan

bende inanıyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürecek kızlar

mrb nurcan yazını okudum inan çok duygulandım bebegin için başınsagolsun eşin içindde çoook geçm,iş olsun canım bilmiyorum kimden bahsettin ama 11 sene bekleyen benim 11 senedir sabırla bekliyorum inanıyorum rabbim bigün dualarımı kabul edecek bana yavrumu kucagıma almayı nasip edecekk buna canı gönülden inanıyorum umudumu hiç kaybetmedim hiç kimseninde kaybetmesini istemem insan umudumunu kaybettimi kendinide bitiriyor

kızlarrrrrrrr yaaaaaaaa 5 tane şehit varmış
allahım yaaaaaaaa sabır versin ailelerine

canım benim haklısın eminim ki umudumsun da düzelir yeterin dediği gibi döner bir iki güne.. bazen insan tamam diyor işte dibe vurdum bundan kötüsü yok daha da düzelemem ama öyle değil işte hayat düzeliyorsun. ne kıraç kayaların arasından ne çiçekler açıyor.
umarım o da biraz kafasını dinler toparlanır ve mücadelesine döner ama haklısın ben de çok endişeleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…