selam kizlar umudunu kesen arkadaslara kendimi anlatayim dedim:)))
biz 5 yillik evliyiz ben 29 esim 31 yasinda tahmin ettiginiz gbi bizde uzun bi zamandir bebek bekliyorduk ama bir turlu olmadi bu arada neler neler denedim,keci boynuzu,sogan kuru,folik asit....en sonunda krar verdik dedik artik tup bebek yaptiralim en azindan denems oluruz.Bizdeki problem esimn sperm miktarinn az olmasiydi neyse tup bebegi denedik memorialde 4 ay once negatif coook uzulduk aglaya aglaya oldum sanki herseyin sonuyms gbi en sonra bi arkadasim bi dua verdi dedi bunu duzenli olarak 7 gun yap Allah bu duayi yapip ta dunya isleriyle ilgili bisey dilegen kullarina verrms amaaan dedim neler neler denedim vercek olsa vwerir zaten hep dua ediyorm pek ustune gitmedm yani ama kafamada takildi neyse yaptim 7 gun bu duayi veeeee o ay adetim gelmedi evet bizede bi sok oldu simdi 2 aylik hamileyim yani demek istedgm belki zamani simdiydi yada dualarin gucu tabiki ilk once Allah istiycek......yani biz umudu kesmistik sizde sakin umitsizlige kapilmayin bakarsiniz en ummadiginz anda guzel haberi alirsiniz
canım derim girmiyoe pek duaları ben ona özelden yazıyorum
Allah kabul etsin
ah gelinin bugün yine yaramazlık yaptı doktorumuz günde 10 kere oynaması lazım dedi benimki bugün hiç oynamadı çikolata kek ne istersen yedim tık yok eşim geldi dedik oynamazsa yemekten sonra gidelim herşeyleri topladım sonra sofraya oturduk sıpa oynamaya başladı he he korkuttu bizi :)))))))) tmbel bu gelin yandın işleri sen yapacan
canım rabbim gönlündeki aateşi söndürsün huzur versin
ah kız size rasgelmiş 3 tane kız y,ğenim var her doğan bşr diğeriini arattı valla
canım teste gitmeden önce bedir ehlinin isimlerini oku ama ger ismin sonunda radıyallahu anh diyeceksin nette bulursun 131 tane felan olması lazım hatırlısı ile ğoztif sonuç almak için oku abdeste gerek yok
ahh ahhh yiye yiye bi hal olsuk zaten :)))))))) ay çokta güzeller
kız ne isityorsun sen benim gelinimden sağlıcakla gelsin büyüsün inşşben yaparım işleriiii o benim oğlumu mutlu etsin yeterrrrrrrrrrrrrrrr
ben çıkim kızlar sofrayı toplamadım kız oynuyo dşye durdu şimdi toplim hemen :))))))))))
valla o yönden anasına çekerse eder heeeeeeeeee :78::78::78::78::78::78::78::78:
pınar gelseydi güzl haber geitirseydi birazcık renk gelseydi topiğe
kız pınar 10 11 gibi yazabilirim dedi
selam kizlar umudunu kesen arkadaslara kendimi anlatayim dedim:)))
biz 5 yillik evliyiz ben 29 esim 31 yasinda tahmin ettiginiz gbi bizde uzun bi zamandir bebek bekliyorduk ama bir turlu olmadi bu arada neler neler denedim,keci boynuzu,sogan kuru,folik asit....en sonunda krar verdik dedik artik tup bebek yaptiralim en azindan denems oluruz.Bizdeki problem esimn sperm miktarinn az olmasiydi neyse tup bebegi denedik memorialde 4 ay once negatif coook uzulduk aglaya aglaya oldum sanki herseyin sonuyms gbi en sonra bi arkadasim bi dua verdi dedi bunu duzenli olarak 7 gun yap Allah bu duayi yapip ta dunya isleriyle ilgili bisey dilegen kullarina verrms amaaan dedim neler neler denedim vercek olsa vwerir zaten hep dua ediyorm pek ustune gitmedm yani ama kafamada takildi neyse yaptim 7 gun bu duayi veeeee o ay adetim gelmedi evet bizede bi sok oldu simdi 2 aylik hamileyim yani demek istedgm belki zamani simdiydi yada dualarin gucu tabiki ilk once Allah istiycek......yani biz umudu kesmistik sizde sakin umitsizlige kapilmayin bakarsiniz en ummadiginz anda guzel haberi alirsiniz
ayşe en yeme o zman çekil kenara
hihihi ivet...eline sağlık yetercim çok güzel olmuşlar..
aman yaaa siz yiyin tamam
nasılsın canım hayat nasıl gidiyo dualarını okuyabiliyomusun
iyiyim canım çok şükür ama okuyamıyorum pek malum 10 günde bir adet oluyorum :)))
sen nasılsın? canım sen yeni bir tedavi düşünmüyor musun?
he he kız valla insan korkunca sofra mofra görmüyo gözü aslında hiç sevmem ortada sofra kalsın öle ama işte kızım olunca mevzu akan sular durur :)))))))))))hehehe anasına bak kızını al derler ya
nurcana bak yaa kızı oynuyo diye sofrayı toplamamış....
yür çabuk toplada gel..
:79:
dünürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnselam arkadaşlar hepinizden Allah razıolsun dualarımızla hepimizin hayırlı evlatları olur inşallah hamile olanlarda sağlıkla kavuşurlar bebeklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?