bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

tefriciyeyi bitiren varmı kızlar umuumsununki bitmişti benimkide dün bitti bitiren sölesin hafta sonuna bitirirsenizde sıra kimdeyse ona başlıyalım ya ceylin sanırım yada umudumsun sıradaki

kuzum benim 300 tane kaldı ya ayıp olmazsa bunu bitiricem ama haftaya benimkini biraz azaltalım mı işten çok geç çıkıyorum iş yerinde de okuyamıyorum da kusura bakmayın nolur 500 falan okusam olur mu?

inşallah canım atlatıcak bende umutluyum duan için allah razı olsun inşallah rabbim gideceği yere ulaştırmıştır dualımızı...
rabbim size ve sizin gibi cümlesine sabırlar versin
bu durumun tek tesellisi kıyamette ne güzel sizin bekleyeninizin olması...

tefriciyeyi bitiren varmı kızlar umuumsununki bitmişti benimkide dün bitti bitiren sölesin hafta sonuna bitirirsenizde sıra kimdeyse ona başlıyalım ya ceylin sanırım yada umudumsun sıradaki
canım inan dün akşam birazda onun için girmiştim topiğe ama umudumsunun mesajını okuyunca herşeyi unuttum ben bitirdim diyecektim yani bana verilen 444 taneyi okudum allah kabul ederse....
birde sana birşey danışacaktım bende 72000 fatihayı okumak istiyorum ama bazı sorularım var bu konuda;hepsini kendimizmi okumamız gerekiyor yakınımızada bir kısmını okutsak olurmu?
ayrıca fatiha kur'an ayeti olduğu için her seferinde besmele çektinmi yoksa eüzü besmelemi gerekiyor ve abdestli olmaya özen gösterdinmi abdestli olmak da gerekiyor çünkü kur'an ayeti okuduğumuz için allah izin verirse bende hemen başlamak istiyorum

kuzum benim 300 tane kaldı ya ayıp olmazsa bunu bitiricem ama haftaya benimkini biraz azaltalım mı işten çok geç çıkıyorum iş yerinde de okuyamıyorum da kusura bakmayın nolur 500 falan okusam olur mu?

canım ne kusuru olurmu hiç çalışan için zor olur
benim sayımı çoğaltabiliriz

canım ne kusuru olurmu hiç çalışan için zor olur
benim sayımı çoğaltabiliriz

tamam o zaman önümüzdeki hafta senin için yada yeter için okuyalım pazar günü başlarım ben diğer pazara kadar 500 tane okurum kim için okuyacağımızı söylerseniz ona göre niyetlenirim.
benimkilerden yeterin kaç tanesi kaldı acaba?

yeteeeer senin kaç tefriciyen kaldı benimki bitince sana mı okuyalım ceyline mi?

canım ben 550 tane okdum şu ana kadar
CANIM SİZ BİLİRİSNİZ HİÇ FARK ETMEZ
AMA BEND BİTİREYİM ÖYLE BAŞLAYALIM SIRADAKİNE

İnan benim de hep aklımda çok merak ediyorum. Ne güzel dertleşiyorduk birbirimize destek olup umudumuzu çoğaltıyorduk. İnşallah geri gelir.
Sen nasılsın canım?

ayşecim ben iyiyim. iş güç uğraşıyoruz. meryem suresini okuyorum ben bitmek üzere bitince 3 gün oruç tutacağım. onun dışında ha birde bu ay incir kürüne tekrar başladım. onu içiyorum. sziden destek alıyorum. tedavi olarak bir kaç kan tahlili verdim. faktör 2 verdim. 10 gün sonra çıkacak. faktor 5, karyotip testleri hiç bir yerde yapılmıyor kızlar bilen var mi istanbulda devlet hastanelerinde yapılyor mu mesala zeynep kamilde , diğer türlü çok pahalıya geliyor bir çok test. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

sizler ne yapıyorsunuzu hangi aşamadasınız. çok merak ediyorum sizi.

canım ben 550 tane okdum şu ana kadar
CANIM SİZ BİLİRİSNİZ HİÇ FARK ETMEZ
AMA BEND BİTİREYİM ÖYLE BAŞLAYALIM SIRADAKİNE

tamam canım pazar yada ptesi başlarız diğerine o zamana kadar ikimiz de bitiririz zaten.
nurcaaaan bize önmüzdeki hafta için paylaştırma yapsana sana bana yetere bir de ceylin e paylaştır. kusura bakmayın ben 700 okuyabileceğim haftaya..bir de kime okuyacağız ona da sen karar ver olur mu? öptüm canım

canım azına sağlık Allah kabul etsin 72000 fatiha sadece sen değil arkadaşın akraban herkez senin adına okuya bilir bir kişi zor oluyo zatenben çok zorlandım ama ne bir eksik ne bir fazla olmıcak ona göre güvendiğine okut sonra abdeste gelince mezarlığın yanından bile geçerken herkezin en az 3 ihlas 1 fatiha okuması gerekir ki buda gösterirki kurandaki sureler ezbere abdestsiz okunur ama kuran abdestsiz ele asla alınmaz adetliken ezberede okunmaz ve her seferinde euzu besmele çekilir ki fatihanın zaten başlangıcı o şekşlde başlar çekmezsen eksik okumuş olursun sana tavsiyem bu basmalı tesbihlerden al çok pahalı değiller hem sayıyı karıştırmamış olursun çünkü fatiha deyip geçme zor oluyo

ben de çalıyorum işte malum yılbaşı işler yoğun. kür mür yaptığım falan da yok diyeti de bıraktım ((
bekliyorum işte 22sinde yine histereskopim var şubat başında adetim o zaman başlarız tedaviye diye düşünmüştük ama şubat başında da ankarada eğitimim var doktora sorucam eğer şubatın ortasına kadar doğum kontrol hapına devam edebilirsin derse 13-14 şubat gibi başlarım iğnelere.
senin kaçıncı denemen olacak ki yaptırıyorsun bu testleri benimki 3.den önce gerek yok demişti de..
ben bursa da olduğum için nerede yaptırabileceğinle ilgili hiç fikrim yok canım kusura bakma..

ozaman sen 1000 okursun ayşe 444 taneyi okur artık zaten bi haftada okuncak sıkmayın kendinizi bu arada ceylin senin tedavinmi önce umudumsunun kimi bu hafta hanginize başlıyalım

tatlım umudumsun yok kiii o da okumayacak bu durumda o yüzden ben 700 okuyayım ya ceyline okuyalım ya yetere umudumsuna da dönünce okuruz olmaz mı?

canım yeterin tedavisi nezamanki ben celin veya umudumsununki var sanıyom bide hilbayda ben okurum demiş onada vericez kim önce tedavide söleyin
1000 ben
1000 yeter
1000 ceylin
1000 hilbay
444 ayşe bu şekilde okuyalım okuyamayana yardım eder bitiren şimdiki sıradaki kimse pazartesi bu şekilde o kişiye niyetleniriz

tamam o zaman yeterin tedavisi martta umudumsunun da martta hilbay ve ceylininkiler daha sonra o zaman haftaya yeterden başlayalım ben 444 bitince vakit olursa biraz daha alırım.

Her sevincin her kederin
En ölumsüz sevgilerin
Sonsuz denen göklerin
Herşeyin bir sonu varsa

Ayrılıkların da sonu var!
Bir gün çıkıp geleceksin
İçimde bir ümit var
Yeniden seveceksin...

Yıllar var ki ben böyle
Bekliyorum özleminle..
Anıların, umutların, kaldı bende
Anlasana
Biraz daha gerçekleri anlasana!!

Senden ayrı günlerimi
Sana nasıl anlatsam ki?
Mevsimsiz çiçekler gibi
Yarım kaldım inan ki!

Sensizliğin acısını
Sen nereden bileceksin?
Sen hiç sensiz kalmadın ki
Mevsimleri saymadın ki..

Yıllar var ki ben böyle
Bekliyorum özleminle..
Anılarım, umutlarım, kaldı bende
Anlasana
Biraz daha gerçekleri anlasana!!
umudumsun..... seninle çok birşey paylaşmadık ama, ben sürekli açıp okuyordum....arkadaşlığınız çok güzeldi...herşeyi bırakıp gittiğini okuyunca içim bir hoş oldu...üstelik seninle daha birşey paylaşmamışken...inşallah dönersin yine umudumuz olursun

tamam o zaman yeterin tedavisi martta umudumsunun da martta hilbay ve ceylininkiler daha sonra o zaman haftaya yeterden başlayalım ben 444 bitince vakit olursa biraz daha alırım.

tamam canım yetere okuyoruz sen bitirirsen hilbay veya ceylin hangisi okuyamamışsa ondan alırsın pazartesi başlarız hep beraber başlansın ozamana yeterde sayısını bitirir kızlar herkez sayısına okey veriyomu ceylin hilbay yeter sizlerde onaylarsanız pazartesi başlıyoruz yeterin niyetine

ya ben dünden beri yerli yersiz ağlıyorum hiç içime sindiremedim bu gidişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…