tamam canım yetere okuyoruz sen bitirirsen hilbay veya ceylin hangisi okuyamamışsa ondan alırsın pazartesi başlarız hep beraber başlansın ozamana yeterde sayısını bitirir kızlar herkez sayısına okey veriyomu ceylin hilbay yeter sizlerde onaylarsanız pazartesi başlıyoruz yeterin niyetine
ya ben dünden beri yerli yersiz ağlıyorum hiç içime sindiremedim bu gidişi
benden tamamdır. üfff ağla ağla içim şişti tam da en umutlu olduğum zamanda neden böyle yaptı bu kız yaaa
ben bile tuhaf oldum..... sizi düşünemiyorum bile bir çok şeyi paylaşmışken
cabım işte böle paylaşıyoruz herşeyimizi ama insan birbirinden haber alamayınca bu sefer kendinide üzüyo endişeleniyo bazen bende diyorum yanlışmı yapıyorum giriyom topiğe diyorum ama bir kişiye bile destek olmak önemli benim için ne bilim
oldu bi de sen bırak bizi tam olsun( sen bu topiğin uğurusun ilk hamişimiz gelir o da nasılsa gelmese de dualarımız bir nasılsa. hep diyorum ya bana cevap için iki satır yazandan Allah bin kere razı olsun nasıl önemli benim için hele ki sizler yüzünü bile görmediğiniz benim için dualar ettiniz ya ne diyim iki cihanda dert görmeyin inşallah.
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 2.günü 2 embriyo yerleştirildi ama karşılığında bi dilekçe yazdırdılar herhangi bişi olursa üstleniyorum gibisinden olsun napalım herşey bebişlerimiz için Allahımın izniyle inşallah bebişlerim annelerine tutunacak
inşallah sizlerde tez vakitte tedavinize başlarsınız ve güzel bir şekilde ilerler her şey benim gibi başlayanlarında inşallah sonu güzel mutlu bi şekilde devam eder
hiç bişi olmaz tasalanma o dilekçe formalitedir
zaten ona tasalanmıyorum canım yinede cevap için tşk ederim bu arada 4 embriyomu dondurttum ki inşallah gerek kalmaz
gözün aydın canım inşallah ikisi de sağlıkla doğar da donmuşa monmuşa gerek kalmaz. bana da iki tane koydular dilekçe falan almadılar el altından yaptılar ya işte kendilerini garantiye alıyorlar ama yasa çıkmadan 2,3 hatta 4 bile koyuyorlarmış kimseye bişey olduğu yok. sana içimdeki hissi baştan beridir söylüyorum zaten gönlünü ferah tut sonu güzel olacak..
hahahahah :)))))))) kız yok ben bırakmam :))))))))))) napim benim işim yok gücüm yok evde oturuyom arkadaşımda yok öle derdini anlata bilen biri değilim ben inanın yani kimsenin karşısına geçipte benimde şu derim var hiç diyemedim küçükken yani gençken öle zor günler geçirdim arkadaşlarıma vaya akrabalarıma derdimi sölim bi akıl verirler derdim herkez safız çocuğuz menfaatine çevirmeye çalışırdı hayatta hep güçlü olmak zorunda kaldım benden küçük 3 kardeşim vardı okutmam gereken baktım böle olmuyo kimseye tamah etmedim kimseyede güvenmedim kardeşleriminde güvenmesine izin vermedim çok neşeli deli doluyumdur ama etraftaki herkez der senden bişey istemeye bile korkuyoruz der çünkü zarar görmemek için herzaman araya bi resmiyet koyarım birtek burda sizlerle bukadar ayrıntılıyız bir de birtane mahallede öle var oda aynı derdin ortağı ondan belkide :))))burda içimi döküyorum insanlara elimden geldiğince manevi destek olmaya çalışıyorum karşılığında kimse benden faydalanmaya kalkmıyo en azından :)))))))))
sağol ayşecim sen böyle dedkçe ben daha bi umutlanıyorum gerçi umutlarım solmadı ama yinede başkalarının söylemesi daha bi güzel geliyor insana
bişey sorucam kaçıncı gün transferi oldu?
perşembe toplandı salı transfer edildi canım sanırım 5.gün oluyor
maşallah gönlünü ferah tut birinci kalite iki tane 5. gün transferi Allahın izniyle oldu bu iş
inşallah Ayşecim evet drum 1.kalite dedi ve eniyileri dedi dondurulanlarda 1.kalite yumoşlarım inşallah canım bazen seviyom bebişlerimi her aya kalktığımda yavaş yavaş adımlarla ilerliyorum ve elim muhakkak kasıklarımda oluyor
inşallah Ayşecim evet drum 1.kalite dedi ve eniyileri dedi dondurulanlarda 1.kalite yumoşlarım inşallah canım bazen seviyom bebişlerimi her aya kalktığımda yavaş yavaş adımlarla ilerliyorum ve elim muhakkak kasıklarımda oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?