be anlatırım derdimi merhaba diyene ben tüp bebek tedavisi görüyorum diyorum zaten :)) ama burası başka birtek burda var derdimin ortağı.. hem birbirini tanımadığı halde bu kadar yakın olan insanlarla kendimi iyi hissediyorum. iyi ki varsınız..
umudumsun gel lütfennn
ne güzel seninki bitmek üzere bendaha 30.dayım allah razı olsun regl dönmimde okuyanlar oldu bende devamını getirecemayşecim ben iyiyim. iş güç uğraşıyoruz. meryem suresini okuyorum ben bitmek üzere bitince 3 gün oruç tutacağım. onun dışında ha birde bu ay incir kürüne tekrar başladım. onu içiyorum. sziden destek alıyorum. tedavi olarak bir kaç kan tahlili verdim. faktör 2 verdim. 10 gün sonra çıkacak. faktor 5, karyotip testleri hiç bir yerde yapılmıyor kızlar bilen var mi istanbulda devlet hastanelerinde yapılyor mu mesala zeynep kamilde , diğer türlü çok pahalıya geliyor bir çok test. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
sizler ne yapıyorsunuzu hangi aşamadasınız. çok merak ediyorum sizi.
sağolasın nurcancım cevabın için bende o sayaçları düşünmüştüm başka türlü başa çıkılmaz sanırım hımm sayı çok önemli demek ona göre dikkatli okutayım başkalarına :44:canım azına sağlık Allah kabul etsin 72000 fatiha sadece sen değil arkadaşın akraban herkez senin adına okuya bilir bir kişi zor oluyo zatenben çok zorlandım ama ne bir eksik ne bir fazla olmıcak ona göre güvendiğine okut sonra abdeste gelince mezarlığın yanından bile geçerken herkezin en az 3 ihlas 1 fatiha okuması gerekir ki buda gösterirki kurandaki sureler ezbere abdestsiz okunur ama kuran abdestsiz ele asla alınmaz adetliken ezberede okunmaz ve her seferinde euzu besmele çekilir ki fatihanın zaten başlangıcı o şekşlde başlar çekmezsen eksik okumuş olursun sana tavsiyem bu basmalı tesbihlerden al çok pahalı değiller hem sayıyı karıştırmamış olursun çünkü fatiha deyip geçme zor oluyo
benim tedavi zamanı belli değil henüz yeterden başlayalım
canım yeterin tedavisi nezamanki ben celin veya umudumsununki var sanıyom bide hilbayda ben okurum demiş onada vericez kim önce tedavide söleyin
1000 ben
1000 yeter
1000 ceylin
1000 hilbay
444 ayşe bu şekilde okuyalım okuyamayana yardım eder bitiren şimdiki sıradaki kimse pazartesi bu şekilde o kişiye niyetleniriz
bende böyle düşünüyorum daha yeni ne kadar heyecanlı umutlu olduğunu yazmıştı yeni başalayacak tedavisi için onu etkileyecek bir dış etken oldu sanırımya ben dün çok sinirlenmiştim Allah için ama sırf onun için endişelendiğimden ama bugün düşünüyorumda kesin biri kırılacağı bişi felan demştir veya onu bianlık düşündürecek bişey felan toparlanınca dönecektir mutlaka inşallah çabuk toparlanır
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 2.günü 2 embriyo yerleştirildi ama karşılığında bi dilekçe yazdırdılar herhangi bişi olursa üstleniyorum gibisinden olsun napalım herşey bebişlerimiz için Allahımın izniyle inşallah bebişlerim annelerine tutunacak
inşallah sizlerde tez vakitte tedavinize başlarsınız ve güzel bir şekilde ilerler her şey benim gibi başlayanlarında inşallah sonu güzel mutlu bi şekilde devam eder
canım yeter ve ayşa dışında herkez bitirdi yalnız bidahakini pazartesi başlıcazki diğer arkadaşlarda bitirsin sana 1000 yazdım pazartesiden pazartesiye kadar yetere okucaz bu hafta pazartesi başlarsın yetiştiremicek olursan bana sölersin devam etmeye çalışırım elimden geldiğince :)))) zaten 4 kişisiniz önce yeter ceylin hilbay umudumsun bu sıra ile devam edicez yani 1 aya bitmiş olcak herkez ondan sonra herkez artık oruçmu tutuyo ben pek bilmiyom onları bana hoca arkadaşlar bitek 72000 fatihayı demişti bide bu tefriciyeyi demişti canım bunlar bitince ben senin fatihayada yardım ederim elimden geldiğincene güzel seninki bitmek üzere bendaha 30.dayım allah razı olsun regl dönmimde okuyanlar oldu bende devamını getirecem
hilbaycım ben o dediğin testleri yaptırmıştım bizde araştırdık devlette yaptırabilirmiyiz diye önceden hepsini ssk yardımıyla ücretsiz yaptırıyormuşuz ama şimdi sadece karyotipi yapıyorlar gerçi sen diğerlerini yaptırmışsın biz samatyada yaptırmıştık bir tanıdık vasıtasıyla dahiliye uzmanından sevk aldık ve anında oldu işimiz sen istanbuldamısın bilemiyorum ama bu şekilde yaptırabilirsin belki çünkü özelde çok para bu test,birde sen sadece faktör2 faktör5 mi yaptırıyorsun ben birde MTFHR diye vardı onuda yaptırmıştım onda problem çıkmıştı zaten...
sağolasın nurcancım cevabın için bende o sayaçları düşünmüştüm başka türlü başa çıkılmaz sanırım hımm sayı çok önemli demek ona göre dikkatli okutayım başkalarına :44:
ama birşey soracam ayşeninki tamamlandımı umudumsunda vardı 1000 tane
ondan haber geldimi tamamlanmadıysa önce onu tamamlayalım...
bende böyle düşünüyorum daha yeni ne kadar heyecanlı umutlu olduğunu yazmıştı yeni başalayacak tedavisi için onu etkileyecek bir dış etken oldu sanırım
artık dönsün aramıza çok merak etmeye başladım
herşey yolunda gitmiş allahın izniyle sonuda güzel olacak
hakkında hayırlısı olsun halevcim
kızlar yeniduaya başlamadanben bunu bitiririm
ama birşey soracam ayşeninki tamamlandımı umudumsunda vardı 1000 tane
ondan haber geldimi tamamlanmadıysa önce onu tamamlayalım...
ağzına sağlık canıım okuyan tüm arkadaşlardan allah razı olsun inşallah kabul olur. Bir tembel ben çıktım hala biteremedim ben ama işten geç çıkıyoru ya ondan vakşt kalmıyor. Pazara kadar ben de bitiririm ptesi sana okumaya başlarız.
amin canım
inşş trabbim gönülerden geçeni nasip etsin ,bu duaların hürmetine
bende bitirim allahın izni ile
aaaaaaaaaaaaa
banamı başlayacağız
Hayırlısyla inşşşşşşş
allahım kabul etsin hepimiz dualrını inşşş
ben de çalıyorum işte malum yılbaşı işler yoğun. kür mür yaptığım falan da yok diyeti de bıraktım((
bekliyorum işte 22sinde yine histereskopim var şubat başında adetim o zaman başlarız tedaviye diye düşünmüştük ama şubat başında da ankarada eğitimim var doktora sorucam eğer şubatın ortasına kadar doğum kontrol hapına devam edebilirsin derse 13-14 şubat gibi başlarım iğnelere.
senin kaçıncı denemen olacak ki yaptırıyorsun bu testleri benimki 3.den önce gerek yok demişti de..
ben bursa da olduğum için nerede yaptırabileceğinle ilgili hiç fikrim yok canım kusura bakma..
kızlar tefriciyeyi bana 1000 tane olarak taksim etmişsiniz. bunu 1 hafta içinde mi bitireceğiz. ben çalıştığım için 1 haftada zor gözüküyor. yetiştiremezzsem sizden yardım alırım.
şimdi yeter için mi okuyoruz. nasıl niyet edeceğiz. bir de 17.01.2011 tar,hinde başlyoruz değil mi
her şey tam olsun ben tefriciyeyei ezbere biliyorum. Allahın izniyle kusurusuz hatasız olurum.tam net olarak bana açıklar mısınız bir de salşavat olduğu için abdest almaya gerek olmadığını biliyorum böylece iş yerinde de fırsat buldukça okumuş olurum.
benide sıraya aldığınız için Allah hepinizden razı olsun. sizler benim umudumsunuzdur. çok teşekkür ediyorum hepinizden...
benim 3.denemem olacak. 2 kez tüp bebek denemesi yapıldı canım. bakalım inşallah o testler ile problem anlaşılır. zira benim daha pğroblemimde anlaşılamadı. kendiliğinden hamile kalırım umduum var. inşallah tüp bebeke gerek kalmaz.
canım yeter ve ayşa dışında herkez bitirdi yalnız bidahakini pazartesi başlıcazki diğer arkadaşlarda bitirsin sana 1000 yazdım pazartesiden pazartesiye kadar yetere okucaz bu hafta pazartesi başlarsın yetiştiremicek olursan bana sölersin devam etmeye çalışırım elimden geldiğince :)))) zaten 4 kişisiniz önce yeter ceylin hilbay umudumsun bu sıra ile devam edicez yani 1 aya bitmiş olcak herkez ondan sonra herkez artık oruçmu tutuyo ben pek bilmiyom onları bana hoca arkadaşlar bitek 72000 fatihayı demişti bide bu tefriciyeyi demişti canım bunlar bitince ben senin fatihayada yardım ederim elimden geldiğince
merhaba kızlar :80:
canım düşünüp söylemen bile beni mutlu etti
işte ben buranın bu karşılıksız sevgi alışverişini çok seviyorum
bugün başladım fatihaya allah kabul ederse her aklıma geldiği an başlıyorum okumaya
eşime söylememiştim öyle beni görünce diyorki ne sayıyorsun öyle kendi kendine
ama o sayaçlardan almadım daha okuduğumu yazıyorum şaşırırmıyım acaba sayacı alıp yenidenmi başlasam :26:
canlar nasılsnız bakalım
canım ptesi kısmetse sana okuyacağız ya eğer sakıncası yoksa asıl adını yaz da adınla niyetlenelim okurken
burayamı yazayım özeldenmi istersiniz
sana nasıl uygunsa canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?