bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

bşlemem canım o senin dikkatine bağlı yeniden başlamasanda alınca sayaçla da devam edebilirsin

ya valla çok sinir oldum inan steye girmeyi canım istemiyor artık yazalanları yarım saat sonra okuyorum ben bişi yazıyorum üzerinden 10konu geçmiş oluyor kendimi dışlanmış gibi hissediyorum artık

yok anacığım sorunlar hala devam ediyor
mesajlar gitmiyor
ikişer gidiyor

bşlemem canım o senin dikkatine bağlı yeniden başlamasanda alınca sayaçla da devam edebilirsin

ben çıkıyorum ya bu nasıl bişi böyle çok agır canım çok sıkıldı ya zaten herkes burda arkadaşını bulmuş boştan yere kalabalık etmeye gerek yok zoraki kendimizi kabullendirmeye çalışıyoruz hoşçakalın kızlar herşey gönlünüzce olsun

ay var ya bu kediyi boğucam ben mıyık mıyık sinir etti beni modemi devirdi şimdi de üfff... devamlı oyun istiyo

yok anacığım sorunlar hala devam ediyor
mesajlar gitmiyor
ikişer gidiyor

anacım stede sorun vardır tamam kabul ediyoruz da burda herkes arkadaşını bulmuş farkettim boşyere kalabalık ediyorum 2 gün önce arkadaşlara bende sizinle dua okuyabilirim dedim kimseden ses çıkmadı herkes grubunu bulmuş ehh bizde işte arada çerez misali kendimizi zornan araya sokmaya çalışıyoruz çıkıyorum ben

aaa valla yazıyorum ben sanaaa kedi delirtti benii küsme kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…