bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

yapma be güzelim istediğin dua olsun hem oku hem sana okuyalım nolacak aşkolsun

canım banamı dedin anlamadım ama şuan netim yavaş zaten hızlı cevap veremiyom

canım istedigim dua oldugundan burdakiler baya bi eski belli çok güzel dostluklarınız neyse ya ben arada çerezlik yaptıgımı hissettim boşa kalabalık etmeye grek yok

okuruz canım sanada

canım istedigim dua oldugundan burdakiler baya bi eski belli çok güzel dostluklarınız neyse ya ben arada çerezlik yaptıgımı hissettim boşa kalabalık etmeye grek yok

canım dualarla ben ilgileniyorum ama hamilelikten dolayı bazen sersem gibiyim mesajını görmemişimdir yoksa ben ceylin arkadaşımızıda hiç tanımıyodum bu hafta muhabbetimiz oldu bizde burda hiç birimiz daha önceden tanışıyo değiliz hepşmşz bşrbşrşmşzş tanımadan öle muhabbet ediyoruz seni benimi var Allah aşkına yapma böle valla çok üzüldüm nasıl görmedim mesajı

valla sitede mi bi yavaşlık var bu hayvan düşürünce modem mi bozuldu yazamadım deminden beri
eceeeee bize küsmeeee

şekerler ben çıkıyorum eşim geldi yemek hazırlayacağım

günaydın
hayırlı cumalar
rabbim dualrmızı kabul etsinler

hayırlı cumalar kızlar
gönlümüzdeki tüm dua ve dileklerimizin
hayırlısıyla kabul olması dileğiyle

herkese tekrar selam kızlar. yeter için p. tesi duaya başlıyoruz. gerçek ismini bilmiyoruz. rumuzu ile okusak bir şey olmaz herhalde. bana özelden mesaj atarsan yeter isminle daha iyi olur.
kendinize iyi bakın.....

saçların günah koksa
kirpiklerin ihanetten dökülse
tırnaklarından yabancı ellerin soğukluğu süzülse
rıhtımda bekleyenin benim
yaşarken bahçen
göçünde mezarın kalbimdir derdin
içine gömmek için mi kıydın bana
hiç gelmesen de bekleyeceğim
güvertelerde uçuşan nice el var
bana da bir siyah mendil sallayan olur
bir gün yanlışlıkla
seni saadet kuşlarının kanadı getirmişti
leylek gagalarında yaban ülkelere göçesin diye mi
ruhumun iklimine uysan ne olur
ben değiştirirdim dünyamı ya da isteseydin
dileseydin kutuplarda taze hurma toplardım ellerimle
ekvator damlarından buzlar sarkıtırdım
gitmek istedin
ne gönlünün iklimi
ne ruhundaki mevsimler..
hepsi bahane, gitmek istedin
bekleyeni olan rahat gider
benim de bekleyenim olsaydı rahat giderdim
nereye..
senin ülkene.
hiç dönmesen de bekleyeceğim
güvertelerde uçusan nice el var
bir gün bana da bir siyah mendil sallayan olacak yanlışlıkla
ben.. ben..
gözlerim beklemekten kör olmuş
hasret şarkıları söyleyeceğim iskelelerde..

sirdaslarim...geldim..sizden baska kim anlayabilriki zaten beni..yazdiklarinizi okudum tek tek...hepinizden ozur dilerim..

kirginliklarim cok ama coktu kalbimde..belkide kizginliklarim..o kadar cok kirilmisimki..kendimi kapattim kendi icime..kimseyle gorusmedim bir sure..sustum icime kapandim...ve neden neden diye agladim hep..gece gunduz...ben anne olmak istiyorum Allahim anne olmak istiyorum..ne olur bana yardim et dedim...cok kirildim cokkk..cokkk incindim..bunlari soyleyipp tekrar hatirlamak istemiyorum aslinda kirginliklarimi..kimseyede kizmiyorum...mukemmel tabiki degilim kusurlarim var benimde..ama birseyden eminim..cok temiz kalpliyimdir ben hatta esimin demesiyle saf bile...kimse hakkinda kotu dusunmem hic...nasil olurda benim icin kotu dusunenler olur diye kendimi alamiyorum....

aynaya kalktim baktim bir sabah..kendimi taniyamdim..ben bu degildimki..yuzum gozum kaslarim saclarim..eski halimi dusundum..uni. ve calisma hayatimi..herkes sen bizim nese kaynagimizsin derdi..ogrencilerim ya hocam sizin hic derdiniz yokmudur? nasil bu kadar neseli olabiliyorsunuz her sabah sorarlardi? mudurum derdi; hocam nise ogretmenler geldi gecti ama sizinkisi gibi pozitif; basarili; bu kadar tebessum edenide gelmedi hic inanin...keske siz benim kizim olsaydiniz derdi...aynadaki ben degildim ama sabah olamazdimda...kalktim o darmadagin halimle kuafore gittim...o kadar salakcaydiki halim..kuaforum aynasindan bile ben bumuyum diyordum kendime..sonra benim arkadasimin ikizleri var..oraya gittim butun gunumu onlarla gecirdim..optum kokladim icime cektim kokularini...altlarini degistim; oynadik saatlerce..kendime geldim...ne guzel biseydi bu..anne olmak....ben olamasamda arkadasim anneydi...ne muthis birseydi bu duygu...

kirginliklarimi cikarmak istiyorum aklimdan....umudumu kiranlara ragmen umudum yesersin istiyorum...ben anne olmaliyim..anne olmaliyim mutlaka...ben anac bir insanim..benden kucuk kardeslerime ablalik yapmadim ben annelik yaptim...hep arkalarinda guclu ablalari vardi..zaten beni disardan taniyan herkeste cok guclu bir yapim oldugunu soyler..bi bilseler icimde kopan firtinalari..kimseye diyemediklerim asil size dediklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…