ben hic alinmayan; her turlu espiriyi kaldiran ; ne denilirse denilsin icerlemeyen degilimki aslinda helede konu cocuk olunca...hele de annelik olunca....
cok yiprandim cok uzuldum..kac gundur kac gece agladim..ama ne oldu..hamile mi kaldim bir anda...hicbirsey degismedi; elimeden hic birsey gecmedi;;kendi dunyamda; kendi caresizligimde boguldum durdum....Rabbim banada nasip edecek anneligi inaniyorum; inanmak istiyorum..inancimi yitirdigim anda kendimi yitirdigimi goruyorum....
neyse kizlarrrrrr..ben geldim....bugun kivrandim sancidan resmen..duvarlari tirmaladim sancidan..regl sancisi mafetti beni yaa....agri kesici almayacam desemde dayanamadim.....parol ictimmm..sizler nasilsiniz canlarim benim....varmi tedaviye baslayanlar ve yeni gelismeler....nurcan bebis nasil canim benim....
bu arada benim icin yazan herkese cok tesekkurler...benim icin cok cok degerlisiniz..hepsini iyiligim icin yazdiginizi biliyorum...sizi cokkks eviyorum.....umutla dua ile sabirla yolumuza devam...insallah bu ayin sonunda veya subat basinda gidedem dra ..diliyorum guzel haberlerle baslarim tedavime.....
ay seni yeşil yeşil görünce heyecandan okumadan cevap yazdım vallaaa..
canım benim geçmiş olsun iç parolden bişey olmaz hamileyken bile kullandırıyorlar..
az kaldı inşallah beraber gelicez bunların üstesinden bak çok güzel olacak herşey göreceksin..
ayy nasıl özlemişim vallaaa... kimseler ayşemm demedi bana sen yokkeeen((
canim benim...cok kotu gunler gecirdim ama yok gitmek bir daha...kendimi kaybettim valla su gecen gunlerde ya......cok sukur su an cok cok iyiyim....sen nasilsin aysem benim:)))) ne zaman teadvi kesin belli oldumu...sanki ayni zamanda baslayacaz gibi geliyo bana..zaten hep diyoduk ayni zamana anne olalaim diye...sanirim dualarimizi kabul oluyo:)))
kuzuum geldin ya sen biz birbirimizi biliriz ancak biz anlarız düşe kalka varıcaz hedefimize inşallahh.
biz önümüzdeki hafta yetere okuycaz hilbay da okuyacak ama onunki çok gelmişti çalışıyor ya..
şimdi komutan nurcan yeniden bölüştürsün hadi komtanım emret de okuyalım :))
canım ya ben de seni çok seviyorum..
arkadaşlar slm,bende 3 senedir bebiş istiyorum,sebepsiz infertileyim,tüp bebek denedim,sonuç olumsuz,şimdi genetik testi yapıcam,ama bir sitede okudum,bal tarçın çörek otu kürü,yapanlar hep hamiş kalmış,bende hayırlısıyla başladım,tavsiye ederim,
arkadaşlar slm,bende 3 senedir bebiş istiyorum,sebepsiz infertileyim,tüp bebek denedim,sonuç olumsuz,şimdi genetik testi yapıcam,ama bir sitede okudum,bal tarçın çörek otu kürü,yapanlar hep hamiş kalmış,bende hayırlısıyla başladım,tavsiye ederim,
kac tane verilirse okurum ben..zaten bi baslayinca hemen bitircem illa:)) icim rahat etmiyo hic....senin ne zaman tedavi canimmm..bellimi suan net tarih...
ben 22sinde histereskopi olucam sonra şubat başındaki adetimle başlarız diyoduk ama şubat başı ankarada eğitimim var yine galiba şubatın 12-14 ü gibi başlarım aynı zamana geliyor di mi?
kızlar deneyelim ne kaybederiz ki
buyuk ihtimal ayni zaman canim...bende subat basi gibi gidecem dra..eger direk kisa protokol derse tabiki..farkli bir dr oldugu icin hangi tedaviyi uygular bilmiyorum...ama ayni zamanlarda olmasada en fazla 1 ay fark olur..insallah gelsin bebisler kurban oldugum Rabbbim boynumuzu bukuk birakmasin insallah....
bu sefer içimde çok güzel hisler var sanki uzamsam yakalayacak kadar yakında bebeğim.. diyorlar ya gergin rahme bebek tutunmaz diye öyle gevşek hissediyorum ki inşallah tedavi başlayınca da gerilmem..
evet canim onu bende duydum..gergin olunca tutunmuyomus malesef....bende ayni sekilde dua ediyorum..en ufak bir seyden etkileniyorum hemen..insallah diyorum tedavi esnasinda bir aksilik olmazda relaks bir sekilde baslariz tedaviye canim insallah...
tabiki canimmm..ozelliklede yumurtaliklara cok faydali diye biliyorum..senin bir tanemi denemen var canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?