bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

dimiii..aylinin meteye attigi tokati haketmistim yani:)))) canim ya bu aralar o kadar cok uzuluyorumki bende...ay hersey olumsuz sanki ne bileyim....bide habire arayip soran akrabalar var...ilk soru hamilemisin..benden cok onlari derdi aldi ya....

evet canım,ben symrnada tedavi oluyorum,doktorum şubatta tekrar deneyelim dedi,fakat ben kendimi biraz toparlayıp öyle gitmek istiyorum,benim yumurtam 2.ci kalitedeydi

bencede kendini topla canim..benimde ilk tedavimin uzerinden 6-7 ay gecti...kafamin bir kosesinde ya olmaz ise duruyo malesef..ama insallah bu sefer hepimize nasip olur....

canim bazen hersey yolund aoluyo 1. kalite yumurta vs. v.s ama tutmayinca tutmuyo..ama bazende 2.gun ve 1.kalite olmayan embriyo tutunuyo...iste Rabbim ol dedikten somra hepsi bi bahane

dimiii..aylinin meteye attigi tokati haketmistim yani:)))) canim ya bu aralar o kadar cok uzuluyorumki bende...ay hersey olumsuz sanki ne bileyim....bide habire arayip soran akrabalar var...ilk soru hamilemisin..benden cok onlari derdi aldi ya....

aman dangalak mı ararsın doluuu.. ben de midemi üşütmüşüm kaç gündür ha bire çıkartıyorum artık sen gör soruları.. ben de patladım söyledim hayır olsa bilirim olması imkansız zaten tedavi öncesi diye doğum kontrol hapı kullanıyorum dedim sustular..

ben soylemiyorum kimseye ne tup bebegi ne tedavi asamasini..anammm bizimkilere bi dedinmi tamam yunanistandan alirsin haberi artik..ne oldu ne beittii..aa suda yapti tutmadi sune sole oldu bunabole oldu..yok benim kizim hamile kaldi bilmem ne....o yuzden icimde yasiyorum herseyi ben..ama lafta sokuyolar zaten...mesela; simdikiler cocukyapmiyomus ama sen bir yap once bakalim olacakmi...ole kolay degil bu devirde olmuyo hemen...ama iste benim kizimda gelinimde hemen hamile kaldiiiiii....oyyyyy deli ediyolar beni...
ay aysemmm bu sabah hayal kurdum hamile oldugumu; bebisimin oldugunu..ya inanamiyorum hayali bile o kadar guzelki......Allahim insallah nasip et bizede...

bak bunu okurken ezan başladı şu mübarek ezanlar hürmetine Allah yüzümüze gülecek biliyorum taa içimde bir yerde hissediyorum ne olduğunu bilemem ama bir his işte.. gelecek biliyorum..

aminnn canimmmm benimm insallah aysemm...bazen ya hic olmaz ise diyorum...hemen silip atiyorum aklimdan..Allahim olmali gelmeli bebisim diyorum..kurban oldugum Rabbim kimsenin boynunu bukuk birakmasin..hic kimseyi evlatsizlikla sinamasin...amin....

aminnn canimmmm benimm insallah aysemm...bazen ya hic olmaz ise diyorum...hemen silip atiyorum aklimdan..Allahim olmali gelmeli bebisim diyorum..kurban oldugum Rabbim kimsenin boynunu bukuk birakmasin..hic kimseyi evlatsizlikla sinamasin...amin....

amin canım inşallah bizim sınavımız da bitmiştir artık..
canım ben çıkıyorum şimdi eve varınca tekrar girerim öptüm senii.
haaa face i falan aç tekrar öööle kapatma kendini..

canlar mrhb
ben geldim dişimi çektirdim çok şükür
umudumsun hoş geldin bebğim YOK KUZUM İLAÇALRIM BULUNMADI ONALR BAŞKA İLAÇLAR TRANSFERDEN SONRA KULANAMAK İÇİN ONLARDA EN AZ DİĞERLERİ KARDAR PAHALI
güzelikler ne yaptınız bu gün

canim hosbulduk..gecmis olsun oncelikle..ilaclarinin adini yazsana bana..benim tedavim senden once buyuk ihtimal..hastanede falan bir suru hastayla tanisiyorumn..yeni insanlar taniyoruz..belki onlardan bulabilirim..

canim hosbulduk..gecmis olsun oncelikle..ilaclarinin adini yazsana bana..benim tedavim senden once buyuk ihtimal..hastanede falan bir suru hastayla tanisiyorumn..yeni insanlar taniyoruz..belki onlardan bulabilirim..

sağol canım aaaaaaa
kılzar çok düşüncelisin sağolun teşeküredrim
allah razı olsun

canim amin....insallah bulabiliriz canim...canim ne demek elimizden geleni yapacaz tabiki..bizi bizden baska kim anlayabilirki..helede sen kac kere denemissin canim..biz bir kere denedik hala kendimize gelemedik..maneviyati bir yikim madddiyati bir yikim...insallah bulursak cok daha iyi olacak canim benim...

canım benim öncelikle çooooooooooook hoş geldin :))))))))) hepimizin var kırgınlıklar amasende demişsinya aynaya bakınca aslında hiçbirimiz o aynadaki kadn değiliz hiç birimiz böle değildik mudunu yitirmek yok bidaha

sağol canım kendimi çok kötü hisediyorum
ama eğer hepsini ücretli almaya kalkarsam asla almam

hosbulduk canim benim....evet bir daha hic ama hic yitirmek yok..cunku ben ben olmaktan cikiyorum..resmen yasayan bir ruh...canim bebis nasil.....gittinmi dr.a yakin zamanda

ah canım tabiyki iyiliğin için çok kızdım sana ama kızmamın sebebi kendini üzüyoısun diyeydi çünkü inanıyorum hepimiz bur siteyi birgün bırakacak olursak bebeklerimizle ilgilenmek için olacak

sağol canım kendimi çok kötü hisediyorum
ama eğer hepsini ücretli almaya kalkarsam asla almam

canim gun dogmadan neler dogar..kolaymi bir tup bebek maliyeti nerdeyse 10 bini buluyo...sonucta herkesin durumu belli...hicbirimiz sabanci degilki...helede bu zamanda elimizi nereye atsak para para...dedigim gibi gun dogmadan neler dogar ama....bu kadar kisi tedaviye baslayacaz; yeni insanlarla tanisacaz...insallah bir sekilde bulabiliriz ilaclari.....canim dedigim tup bebek cokta maliyetli...ama yeterki tutsun bebisler...insallah bulabiliriz canim benim ya..hersey gonlunce olsun yetercim..umudunu kesme ve olumsuz dusunme..Rabbim cok buyuktur..zorlar kolaylasip yolumuza cikacak insallah....

Son düzenleme:

canım hayırlısı inşallah doğrudur da seninde bebişin tutar

ah canım tabiyki iyiliğin için çok kızdım sana ama kızmamın sebebi kendini üzüyoısun diyeydi çünkü inanıyorum hepimiz bur siteyi birgün bırakacak olursak bebeklerimizle ilgilenmek için olacak

ayyyy canimmm benimmmm insallah canim ya...ya bole diysounya hayali bile ne kadar mutlu ediyo beni..bi bebisimin olmasii...Rabbim insallah once sana sonrada hepimize nasip etsin.....amin....

canım seni böyle görmek çok güzel
ohhhhhhhh beeeeeeee ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…