valla hiç birşeyin beni üzmesine izin vermiyorum birtek senin gidişine üzüldüm son günlerde ay bir de salıydı ya akşam da izledim öyle bir geçer zamanı ağla ağla içim şişti.. yanımda olsan bi şaplak atardım valla :)))
evet canım,ben symrnada tedavi oluyorum,doktorum şubatta tekrar deneyelim dedi,fakat ben kendimi biraz toparlayıp öyle gitmek istiyorum,benim yumurtam 2.ci kalitedeydi
dimiii..aylinin meteye attigi tokati haketmistim yani:)))) canim ya bu aralar o kadar cok uzuluyorumki bende...ay hersey olumsuz sanki ne bileyim....bide habire arayip soran akrabalar var...ilk soru hamilemisin..benden cok onlari derdi aldi ya....
aman dangalak mı ararsın doluuu.. ben de midemi üşütmüşüm kaç gündür ha bire çıkartıyorum artık sen gör soruları.. ben de patladım söyledim hayır olsa bilirim olması imkansız zaten tedavi öncesi diye doğum kontrol hapı kullanıyorum dedim sustular..
ben soylemiyorum kimseye ne tup bebegi ne tedavi asamasini..anammm bizimkilere bi dedinmi tamam yunanistandan alirsin haberi artik..ne oldu ne beittii..aa suda yapti tutmadi sune sole oldu bunabole oldu..yok benim kizim hamile kaldi bilmem ne....o yuzden icimde yasiyorum herseyi ben..ama lafta sokuyolar zaten...mesela; simdikiler cocukyapmiyomus ama sen bir yap once bakalim olacakmi...ole kolay degil bu devirde olmuyo hemen...ama iste benim kizimda gelinimde hemen hamile kaldiiiiii....oyyyyy deli ediyolar beni...
ay aysemmm bu sabah hayal kurdum hamile oldugumu; bebisimin oldugunu..ya inanamiyorum hayali bile o kadar guzelki......Allahim insallah nasip et bizede...
aminnn canimmmm benimm insallah aysemm...bazen ya hic olmaz ise diyorum...hemen silip atiyorum aklimdan..Allahim olmali gelmeli bebisim diyorum..kurban oldugum Rabbim kimsenin boynunu bukuk birakmasin..hic kimseyi evlatsizlikla sinamasin...amin....
canlar mrhb
ben geldim dişimi çektirdim çok şükür
umudumsun hoş geldin bebğim YOK KUZUM İLAÇALRIM BULUNMADI ONALR BAŞKA İLAÇLAR TRANSFERDEN SONRA KULANAMAK İÇİN ONLARDA EN AZ DİĞERLERİ KARDAR PAHALI
güzelikler ne yaptınız bu gün
canim hosbulduk..gecmis olsun oncelikle..ilaclarinin adini yazsana bana..benim tedavim senden once buyuk ihtimal..hastanede falan bir suru hastayla tanisiyorumn..yeni insanlar taniyoruz..belki onlardan bulabilirim..
saçların günah koksa
kirpiklerin ihanetten dökülse
tırnaklarından yabancı ellerin soğukluğu süzülse
rıhtımda bekleyenin benim
yaşarken bahçen
göçünde mezarın kalbimdir derdin
içine gömmek için mi kıydın bana
hiç gelmesen de bekleyeceğim
güvertelerde uçuşan nice el var
bana da bir siyah mendil sallayan olur
bir gün yanlışlıkla
seni saadet kuşlarının kanadı getirmişti
leylek gagalarında yaban ülkelere göçesin diye mi
ruhumun iklimine uysan ne olur
ben değiştirirdim dünyamı ya da isteseydin
dileseydin kutuplarda taze hurma toplardım ellerimle
ekvator damlarından buzlar sarkıtırdım
gitmek istedin
ne gönlünün iklimi
ne ruhundaki mevsimler..
hepsi bahane, gitmek istedin
bekleyeni olan rahat gider
benim de bekleyenim olsaydı rahat giderdim
nereye..
senin ülkene.
hiç dönmesen de bekleyeceğim
güvertelerde uçusan nice el var
bir gün bana da bir siyah mendil sallayan olacak yanlışlıkla
ben.. ben..
gözlerim beklemekten kör olmuş
hasret şarkıları söyleyeceğim iskelelerde..
sirdaslarim...geldim..sizden baska kim anlayabilriki zaten beni..yazdiklarinizi okudum tek tek...hepinizden ozur dilerim..
kirginliklarim cok ama coktu kalbimde..belkide kizginliklarim..o kadar cok kirilmisimki..kendimi kapattim kendi icime..kimseyle gorusmedim bir sure..sustum icime kapandim...ve neden neden diye agladim hep..gece gunduz...ben anne olmak istiyorum Allahim anne olmak istiyorum..ne olur bana yardim et dedim...cok kirildim cokkk..cokkk incindim..bunlari soyleyipp tekrar hatirlamak istemiyorum aslinda kirginliklarimi..kimseyede kizmiyorum...mukemmel tabiki degilim kusurlarim var benimde..ama birseyden eminim..cok temiz kalpliyimdir ben hatta esimin demesiyle saf bile...kimse hakkinda kotu dusunmem hic...nasil olurda benim icin kotu dusunenler olur diye kendimi alamiyorum....
aynaya kalktim baktim bir sabah..kendimi taniyamdim..ben bu degildimki..yuzum gozum kaslarim saclarim..eski halimi dusundum..uni. ve calisma hayatimi..herkes sen bizim nese kaynagimizsin derdi..ogrencilerim ya hocam sizin hic derdiniz yokmudur? nasil bu kadar neseli olabiliyorsunuz her sabah sorarlardi? mudurum derdi; hocam nise ogretmenler geldi gecti ama sizinkisi gibi pozitif; basarili; bu kadar tebessum edenide gelmedi hic inanin...keske siz benim kizim olsaydiniz derdi...aynadaki ben degildim ama sabah olamazdimda...kalktim o darmadagin halimle kuafore gittim...o kadar salakcaydiki halim..kuaforum aynasindan bile ben bumuyum diyordum kendime..sonra benim arkadasimin ikizleri var..oraya gittim butun gunumu onlarla gecirdim..optum kokladim icime cektim kokularini...altlarini degistim; oynadik saatlerce..kendime geldim...ne guzel biseydi bu..anne olmak....ben olamasamda arkadasim anneydi...ne muthis birseydi bu duygu...
kirginliklarimi cikarmak istiyorum aklimdan....umudumu kiranlara ragmen umudum yesersin istiyorum...ben anne olmaliyim..anne olmaliyim mutlaka...ben anac bir insanim..benden kucuk kardeslerime ablalik yapmadim ben annelik yaptim...hep arkalarinda guclu ablalari vardi..zaten beni disardan taniyan herkeste cok guclu bir yapim oldugunu soyler..bi bilseler icimde kopan firtinalari..kimseye diyemediklerim asil size dediklerim...
canim amin....insallah bulabiliriz canim...canim ne demek elimizden geleni yapacaz tabiki..bizi bizden baska kim anlayabilirki..helede sen kac kere denemissin canim..biz bir kere denedik hala kendimize gelemedik..maneviyati bir yikim madddiyati bir yikim...insallah bulursak cok daha iyi olacak canim benim...
canım benim öncelikle çooooooooooook hoş geldin :))))))))) hepimizin var kırgınlıklar amasende demişsinya aynaya bakınca aslında hiçbirimiz o aynadaki kadn değiliz hiç birimiz böle değildik mudunu yitirmek yok bidaha
aysemmmmm dostummm seni cok seviyorum yaa........gercekten bakkkk tum samimiyetimle soyluyorum..sole once nurcan dogurduktan sonra bizde sirayla doguralim yaaa...
nurcanimmm dediklerinin hepsi iyiligim icin biliyorummmmm....cok tesekkurler...
ceylinim canimmm benim....umutla yolumuza devam insallah...hep birlikte guzel haberlerimizi yazacaz buraya...
hilbay canim benim....bizde anne olacagiz insalllah....
nazemir..sonsuz sevgiler ve tsekkurler sana...umarimdaha cok paylasimimiz olur...siirden inanilmaz etkilendimyaaa...hergun gel topige lutfen..dertleselim uzun uzun....
yeter canimmmm..ilac bulunmus galiba gozun aydin ya...bu son tedavi olacak ve bebis gelecek insallah....
eceee fazlalik oluyorum ne demekkkk...oyle bir sey yok canim..birbirimiz icin buradayiz..ama cok agir site..bende iki saatte yollayabiliyorum bir mesaji malesef.....
ve diger arkadaslar umut bitince yasam bitiyomusssss.....umutsuzluk olmasin....bebislerimiz gelecek bize Allahin izniyle....
kizlar bu arada aysenin tefriciyesi bitti sanirim..yeni paylasim yapalim...optum herkesi cok cok....
sağol canım kendimi çok kötü hisediyorum
ama eğer hepsini ücretli almaya kalkarsam asla almam
arkadaşlar slm,bende 3 senedir bebiş istiyorum,sebepsiz infertileyim,tüp bebek denedim,sonuç olumsuz,şimdi genetik testi yapıcam,ama bir sitede okudum,bal tarçın çörek otu kürü,yapanlar hep hamiş kalmış,bende hayırlısıyla başladım,tavsiye ederim,
ah canım tabiyki iyiliğin için çok kızdım sana ama kızmamın sebebi kendini üzüyoısun diyeydi çünkü inanıyorum hepimiz bur siteyi birgün bırakacak olursak bebeklerimizle ilgilenmek için olacak
canim gun dogmadan neler dogar..kolaymi bir tup bebek maliyeti nerdeyse 10 bini buluyo...sonucta herkesin durumu belli...hicbirimiz sabanci degilki...helede bu zamanda elimizi nereye atsak para para...dedigim gibi gun dogmadan neler dogar ama....bu kadar kisi tedaviye baslayacaz; yeni insanlarla tanisacaz...insallah bir sekilde bulabiliriz ilaclari.....canim dedigim tup bebek cokta maliyetli...ama yeterki tutsun bebisler...insallah bulabiliriz canim benim ya..hersey gonlunce olsun yetercim..umudunu kesme ve olumsuz dusunme..Rabbim cok buyuktur..zorlar kolaylasip yolumuza cikacak insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?