hosbulduk canim benim....evet bir daha hic ama hic yitirmek yok..cunku ben ben olmaktan cikiyorum..resmen yasayan bir ruh...canim bebis nasil.....gittinmi dr.a yakin zamanda
canım para ayarladım gittim bugün özeldeki randevuma kesin kız bebişimiz ama üzülmüştü oda teyzesi gitti diye bidaha gidersen gelir memleketinde buluruz seni heeeeeee :)))))))))
canım seni böyle görmek çok güzel
ohhhhhhhh beeeeeeee ne güzel
canimm umut olmadan yasanmiyo ...asil umudu kesersek o zaman hersey bitti demek...her gecenin sonu sabhsa bizimde karanliklarimiz son bulacak....kaderi degistiren tek sey dua...insallah bizimde yuzumuz gulecek..bunca zaman cektigimizi acilarin karsiligini dunyalar guzeli melegimiz olarak gelecek bize insallah....surdan varya birimizin guzel haberini aldigimizda geriside gelecek insallah....insallah hep guzel haberler verelim birbirimize canim benim...
canım para ayarladım gittim bugün özeldeki randevuma kesin kız bebişimiz ama üzülmüştü oda teyzesi gitti diye bidaha gidersen gelir memleketinde buluruz seni heeeeeee :)))))))))
onun varyaaa cennet kokusuna kurban olurum benn..gelsin pamuklara sararim onu...ne guzel olur hemde....bol bol gezdiririm sizi....evimize cennetten koku gelmis olur hemde...o zaman sozu aldim bekliyorum sizi ben ona gore...ve diger tum arkadaslar ne guzel olur..insllah bir gun yuzyuze gorusmekte nasip olur....yeterki saglikli hayirli bir sekilde gelsin canim benim...Rabbim burnunu kanatmasin insallah....bizden alsin onun omrune versin Rabbim canim benim ya....
canim bu arada tefriciye en son nasil paylasilmisti..sanirim yetere okunacak ve hilbaya fazla gemisti..tekrar bolusturelim canim benim...
kızmııııııııııı:92::92::92::92::92:
Pembiş pembiş
Allahım sağlıcakla kucakla inşşşşşş
evet teyzesi kesin kızmış :)))))))))))))) allahım hepinize benim cadı gibi bi kız nasip etsin :)))))))))
AMİNNNNNNNNNNNN
AMA ARADA ERKEKTE OLSUN DÜNÜR LAZIM KIZ
yooooooooooook ben bilmem ben kızımı öle vermicem kimseye turşu yapacam evde madem o gelmek için bukadar bizi zorladı bizde gitmek için onu zorlıcaz koca moca yok ona :))))))) hahah haaaa şaka tabi kız ben çok severim erkek çocuğunu bi görsen nasıl güzel bi olum vardı benim :))))))))yeter ki sağlıklı olsunlar
canım hayırlısı inşallah doğrudur da seninde bebişin tutar
kız nuracan benim yeğenimde oğlan yaa
yaaaaaa ben aşığım ona yaptıklarına her şeyine
ama biliorumki kız çocuğu daha cilveli olur tatlıolur
nem kız giydirmeye bayırım elbiseler etekler aman allahımmmmmmm
ne güzel olurrrrrrrr
teşekkür derim,şimdi yemekte yine eişimle bebek muhappeti yaptık,
çok yıprandığımızı konuştuk,Allahım bizlere acısın ,inşallah tez zamanda sağlıklı bebekleri kucağımıza almayı nasip eder
ah valla ben yiğenlerim hep kız hiç erkek olmadı kız giydirmeyi iyi bilirim hele o saçları hepsinin kalçasında bi güzeller hele biri sarışın altın gibi saçları var :))))))))ama nbenim evdeki bütün kıyafetler erkek kıyafeti kız kimseyede vermeye kıyamıyom olum bikere bile giyemedi kızıma yeni ciciler alıcam ama olumunkileri napıcam bilmiyorm gerçi kıyamam saklarım heralde :)))))) belki bigün ablalarımdan yada kardeşlerimden birini n oğlu olur :)))))) hahaha hahaha ama bemnce senin olun olur erkek annesiine benziyon sen :)))))))))
tamam ben 1000 tane...basliyorum okumaya bu aksamdan..insallah dularimiz peygamberimiz araciligi ile ulassin kurban oldugum Rabbime....
bu arada kiz erkek tabiki farketmez ama kizlar bi baska ya..arkadasimin ikizleri biri kiz biri erkek..erkek hemen agliyo mesela..ama kiz bir isve bir cilve daha o yasta..sanki buyumus kuculmus..sonra o suslu etekler....insan kurban olur onlara ya...butun bebisler melek gercektende...insallah bizimde meleklerimize kavusmamiza cok cok az kalmistir...
bakınca anlaılıyorumu kız
bizde kız yepğende var erkek yeğende ,
hepsini çok seviyorum abimin büyük oğlu 16 yaşında ama ben baktım doğduğunda 7 aylık doğmuştu şimdi bambaşka benim için
ama bu ufaklı beni fet ediyor
yaaaaaa sabah ben dr gtmek için çıktım uyanmış ağlamış annesi aradı abla konuş şunula dedi
ne diyorsun bebğim dedim kayaaltı yaypacak sen yoksun gel beyabey yapalım dedi
allahım yaaaaa
ah canım benim evinizde fazla açmayın bence bu konuyu nekadar odak noktamız yaparsak okadar yıpranıyoruz şükür ben şimdi gebeyim ama bizde çok yıprandık hatta bir araa pes ettik artık doktor tüp bebek diyince eşim hadi bir kerede bunu deneyelim olmazsa napalım yiğenlerimizi okuturuz büyütürüz demişti benim 3 kız iğenim var eşiminde 1 erkek eşim onlarla avunmaya karar vrmişti ama bak nasip oluruna bırakmak bence en iyisi benimle aynı dönemde çok arkadaşım vardı deneyen hepsinin ya negatif oldu yada sonradan kaybetti rabbim yardımcıları olsun o ol dedimi oluyor sen sadece neşeni ve hayatını bırakma hayatı değilde tedaviyi oluruna bırakın olursa olur zaten
tebrik ederim seni,Allah kucağına almayı nasip etsin ,siz neler yaptınız bebek için, tüp bebekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?