bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

hosbulduk canim benim....evet bir daha hic ama hic yitirmek yok..cunku ben ben olmaktan cikiyorum..resmen yasayan bir ruh...canim bebis nasil.....gittinmi dr.a yakin zamanda

canım para ayarladım gittim bugün özeldeki randevuma kesin kız bebişimiz ama üzülmüştü oda teyzesi gitti diye bidaha gidersen gelir memleketinde buluruz seni heeeeeee :)))))))))

canım para ayarladım gittim bugün özeldeki randevuma kesin kız bebişimiz ama üzülmüştü oda teyzesi gitti diye bidaha gidersen gelir memleketinde buluruz seni heeeeeee :)))))))))

onun varyaaa cennet kokusuna kurban olurum benn..gelsin pamuklara sararim onu...ne guzel olur hemde....bol bol gezdiririm sizi....evimize cennetten koku gelmis olur hemde...o zaman sozu aldim bekliyorum sizi ben ona gore...ve diger tum arkadaslar ne guzel olur..insllah bir gun yuzyuze gorusmekte nasip olur....yeterki saglikli hayirli bir sekilde gelsin canim benim...Rabbim burnunu kanatmasin insallah....bizden alsin onun omrune versin Rabbim canim benim ya....

canim bu arada tefriciye en son nasil paylasilmisti..sanirim yetere okunacak ve hilbaya fazla gemisti..tekrar bolusturelim canim benim...

canım seni böyle görmek çok güzel
ohhhhhhhh beeeeeeee ne güzel

canimm umut olmadan yasanmiyo ...asil umudu kesersek o zaman hersey bitti demek...her gecenin sonu sabhsa bizimde karanliklarimiz son bulacak....kaderi degistiren tek sey dua...insallah bizimde yuzumuz gulecek..bunca zaman cektigimizi acilarin karsiligini dunyalar guzeli melegimiz olarak gelecek bize insallah....surdan varya birimizin guzel haberini aldigimizda geriside gelecek insallah....insallah hep guzel haberler verelim birbirimize canim benim...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızmııııııııııı:92::92::92::92::92:
Pembiş pembiş
Allahım sağlıcakla kucakla inşşşşşş

canım benim sağol vala farklı şehirlerde oturmasak çok isterim hepinizle görüşmeyi :))))))))))
inşallah rabbim bu yaramazlardan hepimize sonunda vericek hatta sonradan ya benimki çok yaramaz benimki emmiyo benimki uyummuyo die ağlanıcaz hep birlikte :))))))))
tefriciyeyi senle ben hızlı bitiriyoruz sana 1000 yapalım kabulse listeyi yazim ben aşşağıya

tefriciye listesi

kızlar bu pazartesi yetere bsşlıyoruz ama sayıları tekrardan dağıtıcam
nurcan 1000
umudumsun 1000
yeter 750
ceylin 750
hilbay 500
ayşe 444
bu arada duaya katılmak için msj atan başka arkadaş olduysa ben farketmemiş olabilirim hep uyuduğum için kafam sersem gibi lütfen kırılmayın tekrar atın msj

yeter sadece adını yazda herkez adına niyet okusun özelden olsun yaz arkadaşlaraadını

AMİNNNNNNNNNNNN
AMA ARADA ERKEKTE OLSUN DÜNÜR LAZIM KIZ

yooooooooooook ben bilmem ben kızımı öle vermicem kimseye turşu yapacam evde madem o gelmek için bukadar bizi zorladı bizde gitmek için onu zorlıcaz koca moca yok ona :))))))) hahah haaaa şaka tabi kız ben çok severim erkek çocuğunu bi görsen nasıl güzel bi olum vardı benim :))))))))yeter ki sağlıklı olsunlar

kız nuracan benim yeğenimde oğlan yaa
yaaaaaa ben aşığım ona yaptıklarına her şeyine
ama biliorumki kız çocuğu daha cilveli olur tatlıolur
nem kız giydirmeye bayırım elbiseler etekler aman allahımmmmmmm
ne güzel olurrrrrrrr

canım hayırlısı inşallah doğrudur da seninde bebişin tutar

teşekkür derim,şimdi yemekte yine eişimle bebek muhappeti yaptık,
çok yıprandığımızı konuştuk,Allahım bizlere acısın ,inşallah tez zamanda sağlıklı bebekleri kucağımıza almayı nasip eder

ah valla ben yiğenlerim hep kız hiç erkek olmadı kız giydirmeyi iyi bilirim hele o saçları hepsinin kalçasında bi güzeller hele biri sarışın altın gibi saçları var :))))))))ama nbenim evdeki bütün kıyafetler erkek kıyafeti kız kimseyede vermeye kıyamıyom olum bikere bile giyemedi kızıma yeni ciciler alıcam ama olumunkileri napıcam bilmiyorm gerçi kıyamam saklarım heralde :)))))) belki bigün ablalarımdan yada kardeşlerimden birini n oğlu olur :)))))) hahaha hahaha ama bemnce senin olun olur erkek annesiine benziyon sen :)))))))))

ah canım benim evinizde fazla açmayın bence bu konuyu nekadar odak noktamız yaparsak okadar yıpranıyoruz şükür ben şimdi gebeyim ama bizde çok yıprandık hatta bir araa pes ettik artık doktor tüp bebek diyince eşim hadi bir kerede bunu deneyelim olmazsa napalım yiğenlerimizi okuturuz büyütürüz demişti benim 3 kız iğenim var eşiminde 1 erkek eşim onlarla avunmaya karar vrmişti ama bak nasip oluruna bırakmak bence en iyisi benimle aynı dönemde çok arkadaşım vardı deneyen hepsinin ya negatif oldu yada sonradan kaybetti rabbim yardımcıları olsun o ol dedimi oluyor sen sadece neşeni ve hayatını bırakma hayatı değilde tedaviyi oluruna bırakın olursa olur zaten

tamam ben 1000 tane...basliyorum okumaya bu aksamdan..insallah dularimiz peygamberimiz araciligi ile ulassin kurban oldugum Rabbime....

bu arada kiz erkek tabiki farketmez ama kizlar bi baska ya..arkadasimin ikizleri biri kiz biri erkek..erkek hemen agliyo mesela..ama kiz bir isve bir cilve daha o yasta..sanki buyumus kuculmus..sonra o suslu etekler....insan kurban olur onlara ya...butun bebisler melek gercektende...insallah bizimde meleklerimize kavusmamiza cok cok az kalmistir...

bakınca anlaılıyorumu kız
bizde kız yepğende var erkek yeğende ,
hepsini çok seviyorum abimin büyük oğlu 16 yaşında ama ben baktım doğduğunda 7 aylık doğmuştu şimdi bambaşka benim için
ama bu ufaklı beni fet ediyor
yaaaaaa sabah ben dr gtmek için çıktım uyanmış ağlamış annesi aradı abla konuş şunula dedi
ne diyorsun bebğim dedim kayaaltı yaypacak sen yoksun gel beyabey yapalım dedi
allahım yaaaaa

kız dur nasıl bi enerj,yle geri geldn pazartesi hep beraber başlayalım diyo kızlar daha ayşeninki bitmedi :)))))))))))))))))))
ozaman Allahım sana nazlı bi kız versin

valla normalde tabiki yanılma payı oluyo amainsanın yüzüne bakınca böle ilk etapta bazılarında bişi doğuyo mesela benim arkadaşım var bi olu var kız olur belki diye bidaha hamile kaldı dedim sende kız doğurcak tip yok senin gene olun olcak dedim geçen haber göndermiş olu olcakmış ablamada 2 kızı vardiiyom sakın yapma boşa 3. de kız diyom eniştemde karadenizli ille erkek istiyo :)))))))))) ama ablamın olu olmaz eminim ben bazılarının öle oluyo bak kendimi hiç tahmin edemedim :))))))))) aksine arkadaşım ilkine erkek dedi ben kız erkek çıktı bunada ben erkek dedim oda boşa sevinme kız dedi harbi kız çıktı ama yanılma payı var tabi sadece his bu mesela ayşen,n resminede baktım ama hiç fikrim olmadı ama inşallah kendi gibi deli dolu bi kızı olur onunda

tebrik ederim seni,Allah kucağına almayı nasip etsin ,siz neler yaptınız bebek için, tüp bebekmi

tebrik ederim seni,Allah kucağına almayı nasip etsin ,siz neler yaptınız bebek için, tüp bebekmi

aslında biz tüp bebek oldu ama hazırlıksız oldu ben 3 yıl oldu olumu kaybettim ona hap tedaisiyle hamile kalmıştım hiç bir hastalık yoktu yani bende plikistik over vardı ama önemli değdi oğlum öldü peşine eşim yurt dışı görevine gitti hem üzzüntü hem orda kullandığı ilaçlar spermleri canlı sayısı çok düşmüş biz 2.5 yıl oldu neden hala kalmyo diye sürekli o test bu test veriyoduk doktor aşılama yapalım eşin sperm testi versin ama önce dedi testlerin sonucu hep daha kötü çıkınca alel aceletüp bebek yapıldı 2. haftada bile medin 3 haftada erşey bitti yani kür felan hiç bişi kullanmadık hiçte bilgim yoktu napcam hakkında doktor maydanoz yeme 3 gün yat sonra normal hayata dön dedi bende öle yaptım 3 gün yattım sonra gezdim kısmet tuttu yaptığım tek şey burda okumuştum antp fıstığı kayısı ve kabak çekirdeği mutlaka hergün bol bol yedim bide banyo yapmadım doktor bi arkadaşım gerekmedikçe banyo yapma yatığındada fazla durma suda ılık olsun demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…