bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım ya sağlıklı olsun hayırlı olsun
kız erkek ne fark edrki
benim hasretim okadar büyük ki
onu okadar özledimki bekledimki
yeterki gelsin kız gelsin erkek gelsin
yeterki gelsin
benim yanan yüreğime su serpsin
beni anne yapsın
evime neşe getirsin
hayatıma renk getirsin erkek kardeşlerimi dayı kız kardeşlerimi teyze yapsın annemi anne anne
yeterki gelsin onu ne kadra çok insan bekliyor
en çok ta ben ve babası her gün dualrımızda kokusu her an yanımızda yeterki gelsin o yanımızdaki kokusunu içimize çekelim
yeterki gelsin sağlıcakla

çok üzüldüm,Allah büyük,Allahım buna ömür versin ,kendine dikkat et,yorma ,dualaım seninle,arkadaşım,

AMİNNNNNNN
inşallah gelicek,ya sabır,biz elimizden geleni yapıyoruz,ALLAHIM bizede gülecek

:89:
ah canım heralde onlar yeterki kalsın bizim şidi oyun kısmımız erkek kız sanki dediğimiz olmasa başka olsa üzülcezmi gene çok sevincez hiiiiiiiiç tasa lanma sende anne olacaksın rabbim bu dünyada kimseyi yalnız bırakmaz canımbenim

ben geldiiim naber? nurcan hanım size özel profilimde albüm yaptım buyrunuz bakınız.. tombalak mıyım değil miyim görünüz..

kızlar ben kaçıyorum bi markete gidip talan edim canım çikolata çekiyo okadarda yemk yedim az önce ama sanki hiç bişi yememiş gibiyom valla 10 saatte yaprak sardım 10 dakkada bitirdim çerez gibi :)))))))) bide şişkoyum diyom :)

Ayşe merhaba,
daha önce yine buradan görüşmüştük. Bursa da aynı doktorun hastayız tedaviniz başladı mı acaba?

Ayşe merhaba,
daha önce yine buradan görüşmüştük. Bursa da aynı doktorun hastayız tedaviniz başladı mı acaba?

merhaba canım yok henüz başlayamadık ayın 22 sinde histereskopi yapılacak sanırım şubatın 12si 14ü gibi başlarız.
sen başladın mı?

yeter canim ne guzel yazmissin.yeterki gelsin...haklisin yeterki gelsinler.....

aysemmmm geldin eve demek..ne var ne yok gorusmeyeli:))))

nurcanim ben sabirsizimya..simdi bana bi gorev verildimi ben onu hemen yapmak bitirmek isterim:))))) ay valla diyorummm evlenmeden once hayalim vardi...dusun isi gucu biraktim..hemen anne olacaktimya..kendimi cocuklarima adamam gerekirdi..pespese olacaktilar hemde..en az 3 tane..iste sabirsiz ben sabretmesini ogreniyorum en hassas konumda...yeterki gelsinlerde 3 den 4 den vazgectim..1 tane olsun benim olsun...insallah dedigin gibi saglikli olsunda ; kizim olsun cok cok isterimmm..esimde kiz cocuklarini cok ama cok sever..oglum da olursa umudum olsun yasama nesem olsun...ama yeterki olsunnn...

yorgunluk be güzelim nolsun.. cuma oldu mu pilim bitiyor valla.
ay ben diyorum ki keşke ikiz olsa beee bi kız bi oğlan ne güzel olur ya rabbiiim

yorgunluk be güzelim nolsun.. cuma oldu mu pilim bitiyor valla.
ay ben diyorum ki keşke ikiz olsa beee bi kız bi oğlan ne güzel olur ya rabbiiim

y nasil guzel olur hemde....arkadasimin oyle..oda tup yaptirdi..biri kiz birierkek..nasil tatlilar..kiyamassin bakmaya..bi sekerler bi sekerler...ya insan onleri gorunce yasama sevinci geliyo ...zaman hic gecmsesin istiyoyanlarinda..insallah bizede nasip olur canim ya...

merhaba canım yok henüz başlayamadık ayın 22 sinde histereskopi yapılacak sanırım şubatın 12si 14ü gibi başlarız.
sen başladın mı?

Bana geçen ay histeroskopiyi yaptı hocam. Bugün görüştüm yarın iğnelere başlıyorum hayırlısıyla. Ama hiç heyecanlı bile değilim. Artık alıştım ondan mı bilmiyorum. Yada korkuyorum bilemiyorum. Geçen ay değilmiydi senin de histeroskopin?

geçen ayın 24ünde yaptı myom vardı onu aldı, iyileşmesini bekledik şimdi son kez bir kontrol edelim sonra başlayalım dedi..
valla heyecanlı olmamak daha iyi aslında gerginliğe gerek yok.. senin kaçıcı denemeydi bu?

benim içime oğlum olur gibi doğuyor ama ikiz olup da ikisi de oğlan olursa yandık vallaaaa hele babalarına çekerlerse düz duvara tırmanırlar :)))

ben geldiiim naber? nurcan hanım size özel profilimde albüm yaptım buyrunuz bakınız.. tombalak mıyım değil miyim görünüz..

canım tamam kilolusun ama abartılıp hamile kalınmıcak kadar diyil bak benim facede canlarım diye bi albümüm var orda başörtülü bi ablam var oda seninle hemen hemen aynı kiloda aynı albümde bi sarışın bide kumral 2 kız çocuğu var ikiside o ablamın valla kilolu milolu takır takır hapı bırasın bugün hamile kalır bence kilon kötüde durmuyo anlattığın gibi tabiki versen daha iyi ama bizde tombişik nolmuş :)))))))))))) valla ben yemeğe dayanamıyom şimdi sana kilodan bahsediyom ama bi elimdede çikolata anımdakileri hiç saymıyom :))))))))))))

ay canım benim aslında bendesabırsızımdır eşim hep rahatsız olur bu huyumdan ama artık alışıyoruz sabretmeye :)))))))) canım inşallah 3 er 5 er versin rabbim sana

benim içime oğlum olur gibi doğuyor ama ikiz olup da ikisi de oğlan olursa yandık vallaaaa hele babalarına çekerlerse düz duvara tırmanırlar :)))

valla resimlerine baktım ama hiç içimden bişi geçmiyo sende benimgibi ortaya kaışık bikız bi erkek yaparsın artık :)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…