valla normalde tabiki yanılma payı oluyo amainsanın yüzüne bakınca böle ilk etapta bazılarında bişi doğuyo mesela benim arkadaşım var bi olu var kız olur belki diye bidaha hamile kaldı dedim sende kız doğurcak tip yok senin gene olun olcak dedim geçen haber göndermiş olu olcakmış ablamada 2 kızı vardiiyom sakın yapma boşa 3. De kız diyom eniştemde karadenizli ille erkek istiyo :)))))))))) ama ablamın olu olmaz eminim ben bazılarının öle oluyo bak kendimi hiç tahmin edemedim :))))))))) aksine arkadaşım ilkine erkek dedi ben kız erkek çıktı bunada ben erkek dedim oda boşa sevinme kız dedi harbi kız çıktı ama yanılma payı var tabi sadece his bu mesela ayşen,n resminede baktım ama hiç fikrim olmadı ama inşallah kendi gibi deli dolu bi kızı olur onunda
aslında biz tüp bebek oldu ama hazırlıksız oldu ben 3 yıl oldu olumu kaybettim ona hap tedaisiyle hamile kalmıştım hiç bir hastalık yoktu yani bende plikistik over vardı ama önemli değdi oğlum öldü peşine eşim yurt dışı görevine gitti hem üzzüntü hem orda kullandığı ilaçlar spermleri canlı sayısı çok düşmüş biz 2.5 yıl oldu neden hala kalmyo diye sürekli o test bu test veriyoduk doktor aşılama yapalım eşin sperm testi versin ama önce dedi testlerin sonucu hep daha kötü çıkınca alel aceletüp bebek yapıldı 2. haftada bile medin 3 haftada erşey bitti yani kür felan hiç bişi kullanmadık hiçte bilgim yoktu napcam hakkında doktor maydanoz yeme 3 gün yat sonra normal hayata dön dedi bende öle yaptım 3 gün yattım sonra gezdim kısmet tuttu yaptığım tek şey burda okumuştum antp fıstığı kayısı ve kabak çekirdeği mutlaka hergün bol bol yedim bide banyo yapmadım doktor bi arkadaşım gerekmedikçe banyo yapma yatığındada fazla durma suda ılık olsun demişti
AMİNNNNNNNcanım ya sağlıklı olsun hayırlı olsun
kız erkek ne fark edrki
benim hasretim okadar büyük ki
onu okadar özledimki bekledimki
yeterki gelsin kız gelsin erkek gelsin
yeterki gelsin
benim yanan yüreğime su serpsin
beni anne yapsın
evime neşe getirsin
hayatıma renk getirsin erkek kardeşlerimi dayı kız kardeşlerimi teyze yapsın annemi anne anne
yeterki gelsin onu ne kadra çok insan bekliyor
en çok ta ben ve babası her gün dualrımızda kokusu her an yanımızda yeterki gelsin o yanımızdaki kokusunu içimize çekelim
yeterki gelsin sağlıcakla
aminnnnnnn
inşallah gelicek,ya sabır,biz elimizden geleni yapıyoruz,allahım bizede gülecek
canım ya sağlıklı olsun hayırlı olsun
kız erkek ne fark edrki
benim hasretim okadar büyük ki
onu okadar özledimki bekledimki
yeterki gelsin kız gelsin erkek gelsin
yeterki gelsin
benim yanan yüreğime su serpsin
beni anne yapsın
evime neşe getirsin
hayatıma renk getirsin erkek kardeşlerimi dayı kız kardeşlerimi teyze yapsın annemi anne anne
yeterki gelsin onu ne kadra çok insan bekliyor
en çok ta ben ve babası her gün dualrımızda kokusu her an yanımızda yeterki gelsin o yanımızdaki kokusunu içimize çekelim
yeterki gelsin sağlıcakla
çok üzüldüm,Allah büyük,Allahım buna ömür versin ,kendine dikkat et,yorma ,dualaım seninle,arkadaşım,
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ayşe merhaba,
daha önce yine buradan görüşmüştük. Bursa da aynı doktorun hastayız tedaviniz başladı mı acaba?
yeter canim ne guzel yazmissin.yeterki gelsin...haklisin yeterki gelsinler.....
aysemmmm geldin eve demek..ne var ne yok gorusmeyeli:))))
nurcanim ben sabirsizimya..simdi bana bi gorev verildimi ben onu hemen yapmak bitirmek isterim:))))) ay valla diyorummm evlenmeden once hayalim vardi...dusun isi gucu biraktim..hemen anne olacaktimya..kendimi cocuklarima adamam gerekirdi..pespese olacaktilar hemde..en az 3 tane..iste sabirsiz ben sabretmesini ogreniyorum en hassas konumda...yeterki gelsinlerde 3 den 4 den vazgectim..1 tane olsun benim olsun...insallah dedigin gibi saglikli olsunda ; kizim olsun cok cok isterimmm..esimde kiz cocuklarini cok ama cok sever..oglum da olursa umudum olsun yasama nesem olsun...ama yeterki olsunnn...
yorgunluk be güzelim nolsun.. cuma oldu mu pilim bitiyor valla.
ay ben diyorum ki keşke ikiz olsa beee bi kız bi oğlan ne güzel olur ya rabbiiim
merhaba canım yok henüz başlayamadık ayın 22 sinde histereskopi yapılacak sanırım şubatın 12si 14ü gibi başlarız.
sen başladın mı?
Bana geçen ay histeroskopiyi yaptı hocam. Bugün görüştüm yarın iğnelere başlıyorum hayırlısıyla. Ama hiç heyecanlı bile değilim. Artık alıştım ondan mı bilmiyorum. Yada korkuyorum bilemiyorum. Geçen ay değilmiydi senin de histeroskopin?
y nasil guzel olur hemde....arkadasimin oyle..oda tup yaptirdi..biri kiz birierkek..nasil tatlilar..kiyamassin bakmaya..bi sekerler bi sekerler...ya insan onleri gorunce yasama sevinci geliyo ...zaman hic gecmsesin istiyoyanlarinda..insallah bizede nasip olur canim ya...
ben geldiiim naber? nurcan hanım size özel profilimde albüm yaptım buyrunuz bakınız.. tombalak mıyım değil miyim görünüz..
yeter canim ne guzel yazmissin.yeterki gelsin...haklisin yeterki gelsinler.....
aysemmmm geldin eve demek..ne var ne yok gorusmeyeli:))))
nurcanim ben sabirsizimya..simdi bana bi gorev verildimi ben onu hemen yapmak bitirmek isterim:))))) ay valla diyorummm evlenmeden once hayalim vardi...dusun isi gucu biraktim..hemen anne olacaktimya..kendimi cocuklarima adamam gerekirdi..pespese olacaktilar hemde..en az 3 tane..iste sabirsiz ben sabretmesini ogreniyorum en hassas konumda...yeterki gelsinlerde 3 den 4 den vazgectim..1 tane olsun benim olsun...insallah dedigin gibi saglikli olsunda ; kizim olsun cok cok isterimmm..esimde kiz cocuklarini cok ama cok sever..oglum da olursa umudum olsun yasama nesem olsun...ama yeterki olsunnn...
benim içime oğlum olur gibi doğuyor ama ikiz olup da ikisi de oğlan olursa yandık vallaaaa hele babalarına çekerlerse düz duvara tırmanırlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?