canım tamam kilolusun ama abartılıp hamile kalınmıcak kadar diyil bak benim facede canlarım diye bi albümüm var orda başörtülü bi ablam var oda seninle hemen hemen aynı kiloda aynı albümde bi sarışın bide kumral 2 kız çocuğu var ikiside o ablamın valla kilolu milolu takır takır hapı bırasın bugün hamile kalır bence kilon kötüde durmuyo anlattığın gibi tabiki versen daha iyi ama bizde tombişik nolmuş :)))))))))))) valla ben yemeğe dayanamıyom şimdi sana kilodan bahsediyom ama bi elimdede çikolata anımdakileri hiç saymıyom :))))))))))))
valla resimlerine baktım ama hiç içimden bişi geçmiyo sende benimgibi ortaya kaışık bikız bi erkek yaparsın artık :)))))))))))))))))
valla resimlerine baktım ama hiç içimden bişi geçmiyo sende benimgibi ortaya kaışık bikız bi erkek yaparsın artık :)))))))))))))))))
bende ikiz doğurmak istiyorumm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
allah gönlüne göre versiiiin... bu kadar beklemişsin hak ettin vallaaa şöyle iki tane topaç gibi oğlan...
valla bilmem belki yaklaştırdın :))))))))))))) şaka tabi mideni üşüttüğün için patates haşla ye de rahatlatsın canımsen şimdi yemiycen de ne zaman yiycen ye boş ver.. emzirirken zayıflarsın merak etme..
ya ben diğer topikte de dedim ya ptesiden beri ne yediysen çıkarttım demin de yine.. valla adamı yanıma yaklaştırmış olsam hamileyim diycem de yok yani..
valla ben ikincisinide ilkinide yanlış bildimbenim psikiyatrist de tek doğurursan oğlan ama ikiz olursa bi kız bir oğlan diyor.. arkadaşlar hep sen oğlan doğuracaksın diyor eşim kız diyo gerçi o istediğini söylüyor..
anneler ilkini bilir ikinciyi istermiş benim içime de oğlan doğuyor ama bakalım hayırlısı..
bende ikiz doğurmak istiyorumm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
geçen ayın 24ünde yaptı myom vardı onu aldı, iyileşmesini bekledik şimdi son kez bir kontrol edelim sonra başlayalım dedi..
valla heyecanlı olmamak daha iyi aslında gerginliğe gerek yok.. senin kaçıcı denemeydi bu?
birde oğlannnnnnnnnnn(birini kız dilesek olmazmı:26::26:)
ALLAHIM YAAAAAAAAAA ne güzel şeyler duyorum
RABBİM sen büyüksün
amin bebğim rabbim hepimize anneliği yaşatsın inşşşşşvalla bilmem belki yaklaştırdın :))))))))))))) şaka tabi mideni üşüttüğün için patates haşla ye de rahatlatsın canım
valla ben ikincisinide ilkinide yanlış bildim
canım allahım hepinize çifter çifter versin :)))))))))))) bu arada yeterim senin kaçıncı denemen
inşşşşş he rşey yolunda gitsin bebişin seninle olsunbu benim 4. Denemem olacak. Ama bu ay embriyolar (ki dilerim hepsi sağlıklı ve birinci kalite olur) cgh yöntemi ile kromozomları tek tek incelenecek ve dondurulacaklar önümüzdeki ayda sağlıklı olanları konulacak. Sanırım transferimiz aynı günlerde olacak o zaman.
Bu benim 4. denemem olacak. Ama bu ay embriyolar (ki dilerim hepsi sağlıklı ve birinci kalite olur) cgh yöntemi ile kromozomları tek tek incelenecek ve dondurulacaklar önümüzdeki ayda sağlıklı olanları konulacak. Sanırım transferimiz aynı günlerde olacak o zaman.
valla bilmem belki yaklaştırdın :))))))))))))) şaka tabi mideni üşüttüğün için patates haşla ye de rahatlatsın canım
valla ben ikincisinide ilkinide yanlış bildim
canım allahım hepinize çifter çifter versin :)))))))))))) bu arada yeterim senin kaçıncı denemen
Bu benim 4. denemem olacak. Ama bu ay embriyolar (ki dilerim hepsi sağlıklı ve birinci kalite olur) cgh yöntemi ile kromozomları tek tek incelenecek ve dondurulacaklar önümüzdeki ayda sağlıklı olanları konulacak. Sanırım transferimiz aynı günlerde olacak o zaman.
:90:
yeter şansını zorlama daaaaaaaaa :)))))))))ikiizi bulda gerisini napacan
valla bilmem belki yaklaştırdın :))))))))))))) şaka tabi mideni üşüttüğün için patates haşla ye de rahatlatsın canım
kız ben becerip tek bile yapamadım
Ikizi nerden yapacapım
biz yapmıycaz zaten doktorlar yapcak ya onlara güveniyorum ben :)))
havadan kapmışımdır belki yada arı filan soktuysa :))))
hayırlısı inşallah denk geliriz belki.. bişey sorucam sen hemşire misin?
Hepimiz için hayırlısı olur inş. Yoo ben hemşire değilim...Ama çok uzun zamandır yaşa yaşa araştır araştıra neredeyse doktor oldum. Eşim diyorki kaç paraysa alalım makineleri evde tüp bebek yaparsın sen artık diyor dalga geçiyor benimle.
Hepimiz için hayırlısı olur inş. Yoo ben hemşire değilim...Ama çok uzun zamandır yaşa yaşa araştır araştıra neredeyse doktor oldum. Eşim diyorki kaç paraysa alalım makineleri evde tüp bebek yaparsın sen artık diyor dalga geçiyor benimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?