bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

sen şimdi yemiycen de ne zaman yiycen ye boş ver.. emzirirken zayıflarsın merak etme..
ya ben diğer topikte de dedim ya ptesiden beri ne yediysen çıkarttım demin de yine.. valla adamı yanıma yaklaştırmış olsam hamileyim diycem de yok yani..

valla resimlerine baktım ama hiç içimden bişi geçmiyo sende benimgibi ortaya kaışık bikız bi erkek yaparsın artık :)))))))))))))))))

bende ikiz doğurmak istiyorumm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

valla resimlerine baktım ama hiç içimden bişi geçmiyo sende benimgibi ortaya kaışık bikız bi erkek yaparsın artık :)))))))))))))))))

benim psikiyatrist de tek doğurursan oğlan ama ikiz olursa bi kız bir oğlan diyor.. arkadaşlar hep sen oğlan doğuracaksın diyor eşim kız diyo gerçi o istediğini söylüyor..
anneler ilkini bilir ikinciyi istermiş benim içime de oğlan doğuyor ama bakalım hayırlısı..

allah gönlüne göre versiiiin... bu kadar beklemişsin hak ettin vallaaa şöyle iki tane topaç gibi oğlan...

birde oğlannnnnnnnnnn(birini kız dilesek olmazmı:26::26:)
ALLAHIM YAAAAAAAAAA ne güzel şeyler duyorum
RABBİM sen büyüksün

valla bilmem belki yaklaştırdın :))))))))))))) şaka tabi mideni üşüttüğün için patates haşla ye de rahatlatsın canım
valla ben ikincisinide ilkinide yanlış bildim
bende ikiz doğurmak istiyorumm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım allahım hepinize çifter çifter versin :)))))))))))) bu arada yeterim senin kaçıncı denemen

Bu benim 4. denemem olacak. Ama bu ay embriyolar (ki dilerim hepsi sağlıklı ve birinci kalite olur) cgh yöntemi ile kromozomları tek tek incelenecek ve dondurulacaklar önümüzdeki ayda sağlıklı olanları konulacak. Sanırım transferimiz aynı günlerde olacak o zaman.

amin bebğim rabbim hepimize anneliği yaşatsın inşşşşş
inşşşşş he rşey yolunda gitsin bebişin seninle olsun
allahım kimesenin emeğini boşa çıkarmasın

hayırlısı inşallah denk geliriz belki.. bişey sorucam sen hemşire misin?

:90:

yeter şansını zorlama daaaaaaaaa :))))))))) ikiizi bulda gerisini napacan

kız ben becerip tek bile yapamadım
Ikizi nerden yapacapım

hayırlısı inşallah denk geliriz belki.. bişey sorucam sen hemşire misin?

Hepimiz için hayırlısı olur inş. Yoo ben hemşire değilim...Ama çok uzun zamandır yaşa yaşa araştır araştıra neredeyse doktor oldum. Eşim diyorki kaç paraysa alalım makineleri evde tüp bebek yaparsın sen artık diyor dalga geçiyor benimle.

slm kızlar ayşe elin degmişken bide bana yapıver tüp bebegi

yok hocam bir hastasından bahsetmişti genetiğe gidecek diye hemşireymiş o kız da acaba o sen misin dedim. ben bıraktım artık araştırmıyorum önce allaha sonra hocama emanet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…